Sizce nasıl bir telefon kullanan arkadaşlar varmı aranızda memnunmusunuz görüşlerinizi söylermisiniz.
Yanlız tuşları dokunmatikmiş acaba bu dokunmatik iyimidir çabuk bozulmasın. teşekkürler.
valla arkadasım ben ılk cıktıgında almıstım herhalde pek bır degısıklıgı yoktur sarı olması dısında o yuzden ben kendı telefonuma gıre konusuyorum gayet yeterlı bır telefon ama bır sorunu var cok kır bellı edıyor cok cızılıyor ve tus takımına alısana kadar orayı burayı yanlıslıkla arayabılıyorsun cunku cok hassa dokunmatık menu tusları ama ıyı telefon
LG ye para verme
benim lg telefonum var ve çok memnunum güzel telefon bende chocolate almayı düşünüyodum ama bi arkadaşım dokunmatik olduğuğ için memnun olmadığını ve kullanışsız bir telefon olduğunu söyledi bende vazgeçtim
Dokunmatiğe alışırızda bu dokunmatik bize sorun çıkartmasın çabuk bozulmasın alacaksak iyisini alalım.
bu modelde çok sıkıntı yaşayanlar sorunlu bir model tavsiye etmem..samsunglara baktınmı hiç? E840 D900i vs. fiyatları çok düştü..(koysepete.com dan almanı tavsiye ederim bayağ uygun veriyor)
Ya ama tasarımı çok hoşuma gitti fiyatıda çok uygun kullanan arkadaşlar yorum yapsın lütfen ya.