Şimdi Ara

LG KG 200 Vs. Sony Ericsson W200i!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım.HepsiBuradada W200i ye indirim var ve son 5 gün.Düşünmeden KG200 alırdım ama ben java uygulamaları ve oyunları seven biriyim.O yüzden çelişkiye düştüm.Siz ne önerirsiniz?(Başka modellerden de olabilir)Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• bence sen kg 200den şaşma genelde lg önermem ama w200i den daha kullanışlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: RW

Merhaba arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım.HepsiBuradada W200i ye indirim var ve son 5 gün.Düşünmeden KG200 alırdım ama ben java uygulamaları ve oyunları seven biriyim.O yüzden çelişkiye düştüm.Siz ne önerirsiniz?(Başka modellerden de olabilir)Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Java oyun ve uygulama destegi senin icin cok onemli ise kesinlikle LG KG200 alma derim.. W200i bu konuda cok daha basarilidir.. ayrica kizilotesi, tema destegi, uzun batarya omru, kullanisli tus takimi, kaliteli kulaklik, megabass ozelligi ve kaliteli ses cikisi gibi artilari da var..

• müzik w200i hiçte fena değil walkman
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • w200 modelini öneririm.
  • Sağolun arkadaşlar,muhtemelen bende W200i yi seçeceğim. Şu an indirim var 241 YTL ye veriyorlar ama yanında ne veriyorlar yazmamışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar düşmüş fiyatı ilk çıktığında 340 ytl idi bence kaçmaz bu telefon.
  • w200i
  • Unutmadan ben bunu java desteği sağlam olduğu için seçiyorum.Kolay oyun bulunur mu acaba buna?
  • w200i al derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RW

Unutmadan ben bunu java desteği sağlam olduğu için seçiyorum.Kolay oyun bulunur mu acaba buna?

sonyericssonlar bence java oyunları ve programları en iyi çalıştıran telefonlardır ayrıca diğer telefonlar gibi data kablosuna da ihtiyaç yok direk kızılötesinden veya hafıza kartından java yükleyebilirsin..bence de w200i çok daha iyi..ayrıca flash tema olayı da var o da güzel bi görsellik katıyor telefona..
  • arkadaşım zaten lg kg200 de java desteği var deniliyor ama ben daha kullananı veya kullanabileni görmedim.Yani telefon geldiğinde içinde java programı yok sonradan sen kendin yüklemen gerekiyor.
  • W200i yi sipariş ettim arkadaşlar,hayırlı uğurlu olsun.
  • Hayırlı olsun.Müziğin tadını çıkar.
  • arkadaşlar w200i kamerası vga oysa kg200 1.3 megapixel gerçi arkadaş almış hayırı olsun
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun, güle güle kullan.
  • Sağolun arkadaşlar,gerçi ufak bir problemim var üstteki buton ve sağ yanındaki yerde bir içeri girme durumu oldu.Aynı şey sol tarafta olmuştu.Sonra bırakmıştım akşam geldim düzelmiş. Bunu da bekletiyorum olmazsa servise götürmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RW -- 11 Temmuz 2007; 12:41:19 >
  • kg200 e java uygulamaları ve oyun yükleyebiliyorsun ama diğer telefonlar gibi kullanışlı değil ve java hafızası 1 mb olduğu için aynanda fazla şey yüklü olmuyor, fakat kurulum dosyalarını hafıza kartında tutabilirsin, aslında senin oyun falan istediğine göre gidip symbian veya windows mobile lı bir telefon alman daha doğru olur bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.