Şimdi Ara

LG KG200 ve KG300 KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
32.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boşuna üzülme program ve oyunlara imza atıp kg300 ve kg200 e uyumlu hale getirilebiliyor ben 15-20 tane oyun/program imzaladım telefonun 1 haftaya kadar yazılımı güncellenip yollanır heralde o zaman dener siteye eklerim ama kg300 için imzalı
  • KG300 ve KG200 İÇİN OYUN/PROGRAM İMZASI
    LG KULÜBÜNDEN ALINTIDIR KULÜBE GELMEK İÇİN İMZAMA TIKLAMANIZ YETERLİDİR
    öncelikle eğer elinizde yoksa cep tlf için java oyun ya da program indirin
    oyun/programın içinde 2 dosya olabilir birinin uzantısı jad diğeri de jar dır
    jad uzantılı olanı word ile açın ve en alt satırda
    MIDletX diye bir satır varsa(olayabilir) buraya telefon modelinize göre eğer kg300 se
    MIDletX - Contents - LG : KG300
    KG200 ise sadece KG300 yazan yere KG200 yazıp kaydetmeniz yeterlidir böylece programı telefonunuza uygun hale getirebilirsiniz
    eğer indirdiğiniz dosyada jad uzantısı yoksa META-INF diye bir dosya vardır bu dosyanın içine aynı imzayı atabilir ya da bu dosyayı jar ın içinden kopyalayıp uzantısını jad haline getirip imzalıyıp 2sini birden telefona atıp uygulamayı yükleyebilirsiniz
    lg kulübünde yazılanlara göre bazen görüntüde sorun çıkabiliyormuş ama yine de çalışıyormuş

• yazılım uyumlu degilse imza falan birşeye yaramıyor.
    tele yeni yazılım atılması gerekiyor yeni yazılımın atılması icinse telefonun teknik servise, teknik servis ise teli istanbuldaki teknik servise göndermesi gerekiyor buda yaklaşık 10 gün sürüyor

LG mi birdaha asla

• sen aynı konuyu lg kulübündede açtın senin amacın ne anlayamadım ben telefonumda java desteği yok diye yolladım o da sivas tan ama istanbul a gitmiyormuş ankara da hallettiler hemde bir haftada lg kullanmak istemiyorsan senin bileceğin iş git o aynı özellikteki başka marka telefonlara lg nin iki katı para ver ama milletin aklına lg kötü fikirlerini sokma
    ona kalırsa ben nokia 1100 ımı geçen yaz servisine gönderdim adamlar 1 buçuk ayda anca getirdiler doğru düzgün muhattap bile bulamadım ama lg nin servisine toz konduramam herşeyle ilgileniyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: etniksentez

sen aynı konuyu lg kulübündede açtın senin amacın ne anlayamadım ben telefonumda java desteği yok diye yolladım o da sivas tan ama istanbul a gitmiyormuş ankara da hallettiler hemde bir haftada lg kullanmak istemiyorsan senin bileceğin iş git o aynı özellikteki başka marka telefonlara lg nin iki katı para ver ama milletin aklına lg kötü fikirlerini sokma
    ona kalırsa ben nokia 1100 ımı geçen yaz servisine gönderdim adamlar 1 buçuk ayda anca getirdiler doğru düzgün muhattap bile bulamadım ama lg nin servisine toz konduramam herşeyle ilgileniyorlar

arkadaşım LG nin avukatlığı sana mı kaldı.ben burda fikrimi paylaşıyorum herhangi bir markayı ve firmayı kötülemek gibi bir niyetim yok.
    LG telefonları fiyat performans olarak cok iyi, hatta müşteri hizmetleri daha iyi.benim sorunum teleservice noktalarıyla,bu servise calışanları müşteriyle pek ilgilenmiyor hatta müşteriyi dinlemiyor bile.
    yazılım atılması olayına gelince, ne bu öyle bir yazılım atmak icin istanbula telefon mu gönderilir, hadi arıza olsa belki parca yoktur diye gönderirler diyebilirsin ama yazılım olayı icin istanbula telefon göndermek bence cok komik bir durum. bu benim düşüncemdir ve düşüncelerimden dolayı kimsenin beni eleştirmeye hakkı yoktur.

ha bu arada benim bulundugum yerde LGnin servisi olan teleservice var.sivasta yok anladıgım kadarıyla o nedenle yorum yazarken koşulları göz önünde bulundur istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman21 -- 3 Nisan 2007; 17:05:42 >

• senin tek sorunun yazılım için telefonu istanbul a göndermeleriyse bi daha git derim sorunu çözmüşler ankara ya da gerekli program gelmiş telefonu 3 günde halletmişler ama kargo işlemleriyle falan 1 haftada sivas a geldi haberin olsun
  • arkadaşalr dieğr tarafa da yazdım ancak hafıza kartındaki müzikleri müzik çalra atamıyorum dosya farklı alanda diyor yardım edermisinizz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aKMel

arkadaşalr dieğr tarafa da yazdım ancak hafıza kartındaki müzikleri müzik çalra atamıyorum dosya farklı alanda diyor yardım edermisinizz

Ancak telefon hafızasındaki müzikler müzik çalarda çalınıyor.
  • arkadaşlar ben KG320 kullanıyorum ve hayatımda bu kadarberbat bi telefon kullanmamıştım.telefonun sadece dış görünüşü ve kamerası ii.aldığıma bin pişmanım.bi kere telefonun yazılımı cok dandik.ve 2.el olarak telefon tutulmuo cok ucuza gidio.bluetooth desen beş para etmes.keşke almasaydım ama en yakın zamanda yeni bi telefon alıcam kendime.eğer bu telefonu almayı düşünen arkadaşlar varsa sakın almayın.eğer bi telefon almak istiorsanız gidin NOKİA alın.ben bütün telefon markalarını kullandım ve en iisi NOKİA'dır.(herkesin görüşü farklı olablir bu benim görüşüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin_07 -- 6 Nisan 2007; 15:27:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüseyin_07

arkadaşlar ben KG200 kullanıyorum ve hayatımda bu kadarberbat bi telefon kullanmamıştım.telefonun sadece dış görünüşü ve kamerası ii.aldığıma bin pişmanım.bi kere telefonun yazılımı cok dandik.ve 2.el olarak telefon tutulmuo cok ucuza gidio.bluetooth desen beş para etmes.keşke almasaydım ama en yakın zamanda yeni bi telefon alıcam kendime.eğer bu telefonu almayı düşünen arkadaşlar varsa sakın almayın.eğer bi telefon almak istiorsanız gidin NOKİA alın.ben bütün telefon markalarını kullandım ve en iisi NOKİA'dır.(herkesin görüşü farklı olablir bu benim görüşüm)

nesinden şikayetçisin bluetooth ve yazılımın???
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

quote:

Orjinalden alıntı: aKMel

arkadaşalr dieğr tarafa da yazdım ancak hafıza kartındaki müzikleri müzik çalra atamıyorum dosya farklı alanda diyor yardım edermisinizz

Ancak telefon hafızasındaki müzikler müzik çalarda çalınıyor.

hafıza kartındaki mp3leri dinlemek icin, müzikcalar-listele-secenekler-müzikcalar ayarı-telefondan,karttan ayarını karta getir bütün mp3leri calabilirisn bu şekilde
  • bluetooth'tan başlayalım dosya gönderirken ve alırken cok yavaş alıo telefon ve ben dosya gönderirken telefonla 3.dosyada bluetooth erişimi sağlanamadı dio.yazılım olarakta telefon cok hızlı deil Albüm lerde resimlere bakarken telefon kitlenio ve ana ekrana gelmen gerekio.yani bunun gibi olmsuzluklar var telefonda ama görünüş olarak ve kamera olarak çok harika bi telefon
  • yeni yazılım mı yüklü yoksa eski versiyon mu.eski versiyonsa ondan olabilir.ama bluetooth daki sorun karşı cihazdanda kaynaklanıyor olabilir.resim hususunda da zaten 1.3 ve üstü ile çekilen fotaların önizlemesi bütün tellerde yavaş ilerliyor maalesef.fakat bu kilitlenme derecesinde ise orda bi sorun olabilir...
  • millet benim tel servisten geldikten sonra bi haller oldu şarzı kafadan yarım gün uzadı yazılımdan mı acaba
  • inanılmaz şık, inanılmaz ucuz, harika bir telefon. bu kadar beklemiyordum açıkçası. lg piyasaya sağlam girmiş gözüküyor :)
  • yalnız sözlük yazılımını kurdum, dad diyoorum, god diyorum... bunların sonuçları yok. sözlük işe yarmaıyor kısaca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gilgalad

yalnız sözlük yazılımını kurdum, dad diyoorum, god diyorum... bunların sonuçları yok. sözlük işe yarmaıyor kısaca.

bendede aynısı program çalışıyo ama hiç bişeyi çevirmiyo
  • proyu yollarmısınız bir de ben deneyeyim...
  • Bu pro çalışıyo ama çeviri yapamıyo sözcük bulunamadı diyo

http://rapid-share.com/files/18736631/KVK-Tur-Ing.zip

Bu benim kg 200 de telde çalışan sözlük

http://rapid-share.com/files/25437265/CepSozluk.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbk167. -- 13 Nisan 2007; 17:18:42 >
  • Valla hocam en kral makinayi yapmis adamlar.ayni kulvarda Samsung var karsisinda ama iddialiliar Lg yi global siteden ogrendim amerika da 4 yildir ust uste en fazla tercih edilen telefon markasi.Kg serisi yeni dunya lansmani Turkiye de dahil arastirdigim kadariyla.bende gecen ekimde Kg 920 aldim mukemmel bi makina arkadasim N 90 aldi benim makinayi gorunce pisman oldugunu itiraf etti.cidden 5% megapiksel kamerasi ile manyak resimler videolar yakalayabiliyosun USB aramiyorum 50 metrelik heryerden biseyler buluyo gonderecek ol yeterki.saniyede 30 resim yakalayabiliyo.ben digerlerinde oyle bi sey goremedim ama bu siradisi makinalari ureten Kore li uretici LG nin sadece servis altyapisi eksik oda zamanla olucak tir eminim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.