Şimdi Ara

LG KG200 ve KG300 KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
32.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 300 tane oyun ben 5 tanesini denedim bende kg 200 ve kg 300 var çalışıyor sorunsuz 100 tanesi türkçe

http://www.fileupyours.com/files/99240/300_JAVA_OYUN.zip
  • Benim tel kg 300 kılavuzunda AAC, formatındaki dosyaları da çalar yazıyor. Fakat AAC formatına çeviripde telefona yüklediğim parçaları tel. desteklenmeyen dosya türü diye tanımadı.
    Siz telefonlarınızda AAC, formatını hiç denedinizmi, çalıyorumu acaba? Çalması gereketiği halde neden çalmıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidali

Benim tel kg 300 kılavuzunda AAC, formatındaki dosyaları da çalar yazıyor. Fakat AAC formatına çeviripde telefona yüklediğim parçaları tel. desteklenmeyen dosya türü diye tanımadı.
    Siz telefonlarınızda AAC, formatını hiç denedinizmi, çalıyorumu acaba? Çalması gereketiği halde neden çalmıyor?

tam olarak anyamadım müzik çalasrda sadece MP3 ÇALIYOR ses kadedicisinde amr ve wav formatında ses kaydediyor.
  • Olur mu, müzikçaları ;mp3,wav,amr ve aac formatlarındaki tüm müzük parçalarını çalar.
    Sorumun cevabını da buldum.
    İtunes medya oynatıcısında parçayı aac (m4a) formatına çevirince tel parçayı tanıyor. Ve oynatıyor
    Sony Erikson kısmında< mp3 to aac> başlığında ,gördüm,denedim ve oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidali -- 11 Mayıs 2007; 16:11:17 >
  • Arkadaşlar bende dün kg 200 aldım.Biraz kurcaladım. Çok güzel özellikleri var. Telefonu hepsiburada'dan aldım. Orada bahsedilen özelliklerden daha fazlası mevcut java çalışıyor. Daha sonra birtakım sorularım olabilir.
    Saygılar
  • yardım istiyorum arkadaşlar bluetoth aldım amam transfer yapamıyorum fıle yok diyor bağalantı oluyor talefondan gönderiyorum amam telefona atamıyor ? telefonum markası LG KG300 SUPER BİR TELEFON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belchin -- 19 Mayıs 2007; 11:53:36 >
  • Daha ayrıntılı anlatsan, peki parola da soruyormu
  • yeni birtane bluetoth aldım özelikleri aşağıda programı var
    blue manager diye ama kullanamıyorum klasorler bulanamıyor ve cihazı görmüyor başka program varmı acaba şimdiden teşekürler

GÖRÜŞ AÇISI 20 METRE AÇIK ALAN
    FİREKANS 2.4~ 2.483 GHz
    DATA GEÇİŞİ 3Mbps
    VERSION VE YAPI Bluetooth v2.0 + EDR
    SPREAD SPECTRUM FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum)
    MODULETION METHOD GFSK (1Mbps), ?/4-DOPSK (2Mbps)
    8DPSK (3Mbps)
    USB VERSION 1.1 / 2.0 USB
    ENERJI GİRİŞİ DV 5V USB POWER
    SENSITIVITY -82 dBm (typical), GFSK
    RF ENERJI ÇIKIŞI 13 dBm (typical), GFSK
    İŞLETİM SİSTEMİ Windows XP/2000/ME/98SE Mac OS X 10.2.6
    BOYUT VE AĞARLIK 47 x 19 x 10 mm, 10g
    LED GÖSTERGESİ TEK IŞIK
    SOFTWARE V2.0
    EDR (Enchanced Data Rate) özelliğiyle 3 kat daha hızlı veri transferi (2.1 mbps)
    Tek ışıklı led gösterge
    Bluesoleil software
    Windows XP-Service Pack2 yüklü bilgisayarlarda sürücü ve program gereksinimi olmadan doğrudan çalışabilme
    PC, Pocket PC, yazıcı, kulaklık, hafıza kartları, mp3 çalar vb. her türlü bluetooth destekli aygıtla kullanım
    Türkçe kullanma kılavuzu
    CE sertifikalı
    Türk Telekom onaylı
    TC Sanayi ve Ticaret Bakanlığı garanti belgeli
    DİĞER ÖZELLİKLER
    Serial Port
    Dial Up Networking
    3X SPEED File Transfer
    Human Interface Device
    Hardcopy Cable Replacement
    Headset
    Object Push
    Synchronization
    LAN Access Profile
    FAX Profile
    Personal Area Networking Profile
    Advanced Audio Distribution Profile
    Audio Video Remote Control Profile
    Basic Imaging Profile

• Slmlar.Ceptest dergisinde kg200 ün şarzının normal kullanımda 5 gün falan gideceği yazılmış.Doğru olup olmadığını merak ediyorum

Bir de mesela ben herhangi bir mp3'ü zil sesi yapmak istiyorum.Melodi olmasını istediğim kısmı bir mp3 programı ile kessem we kg200'e atsam sorun yaratır mı?Arkadaşın biri e250 de yapmış da kabul etmemiş telefon sanırım

Bir de tuşlar hakkında yorum yapacak olursam güya sert oldukları söleniyordu.Dün teknosaya gittim inceledim tuşlar gayet yumuşakmış.Benim siemens c62 nin tuşları bile daha sert.
  • Normal kullanımda bataryanın beş gün dayanması imkansız. İki gün bilemedin üç gün dayanır.
    MP3' leri kestikten sonra kullanabilirsin telefonda.
    Tuşlar sert ve ses çıkartıyor ama pek şikayet edilecek bir durum değil.
  • eşimde kg200 var bende kg300 kg200 3 gün veya 4 gün şarzı gidiyor bendeki kg300 ise 2 gün gidiyor ama çok kurcalıyorum ve şarkı dinliyorum mp3 leri kestikten sonra demeki arkadaşın formatını değiştirdi ondan olabilir iki telefonda bence harika
  • @akay635

Ben normal kullanım derken telefonun fazla kurcalanmadığı kullanımı kasdetmiştim.Eğer kurcalanmadığında bile 2-3 gün gidiyosa çok kötü.E250 nin de şarzı o ciwarlarda.Acaba senin tel.in pili daha tam açılmamış olabilir mi ki?Çünkü dergide LGnin pil sorununu KG serisi ile birlikte çözdüğünü yazıyodu.belchin adlı arkadaşın eşinin şarzı da 4 gün gidiyomuş.Sanırım bu pil olayını biraz daha araştırmam lazım.Yaw uygun fiyata bol özellikli bi tel. alayım dedim şu pil sorununu bi çözemedim.İlla 1100 falan mı almam lazım.Bu KG200 de çok hoşuma gitti walla fiyata bak bi de özelliklere.Neyse artık araştırmaya dewam...Cvplar için saolun
  • 1 hafta oldu kg200 alalı. İşe giderken mp3 dinliyorum, günde ortalama 30 dk konuşuyorum. arasıra kurcalıyorum. Yaklaşık 2-3 gün gidiyor. ilk şarjını bir yerlerde okumuştum 20 saate yakın yaptım. Menüde gezinirken biraz sıkıcı olabiliyor. Bu menüler amcaların teyzelerin bile çözebileceği nokia menülerine pek benzemiyor, bir hayli karışık ve pratik değil. Mesaj Seslerini kendi yüklediğiniz bir mp3 yapamıyorsunuz. Ama ben bunları çözerim veya aldırmam diyorsanız, dizaynı hoş, ses kalitesi çok iyi bir telefon. menülerine rağmen telefonumdan memnunum.
  • Benim tel kg 300. ilk başlarda şarjı 2,5 gidiyordu. Sonra açılınca 3 güne çıktı.Her gün mp dinliyorum ama.dinlemesem heralde 4 gün gider.
  • selam arkadaşlar ben yeni kg200 aldım gayet iyi tel java oyunlar arıyorsanız

http://www.mobileonfree.com/free_mobile/thailandmobile_detailphone.php?MDL_id=388

adresinde var ve çalışıyorlar
  • arkadaşlar niye bu kadar kısır bu bölüm hiç faaliyet yok
  • arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba bugün katıldım aranıza

ben 1 ay kadar süre önce lg kg200 aldım ve beklemediğim kadar menun oldum...

beni memnun eden özellikleri:
    1- ses seviyesi inanın piyasadaki en benim diyen telefondan daha yüksek en basit 2 örnek vereyim nokıa 6230i ve sony700i k750i den yüksek olduğunu bizzat denedik ve gördük

2- şarj süresi ilk günlerde elinden düşmemesine rağmen 2 gün gidiyodu daha sonra 4 günü geçmeye başladı şarj süresi inanın ben bile inanamadım 4 günü geçen şarj süresine sırf bu yüzden şarjdan çektiğim günü ve saati not aldı 2 kez kontrol ettim gerçektende 4 günü geçtiğini gördüm...

3- 1gb hafıza kartı aldım gayet güzel çalıştı hiç bi yavaşlama olayı ile karşılaşmadım arkadaşımın e 250 sine denedik 1gb kartı yavaşladığını gördük...

4- 250 ytl ye bu kadar özelliği bi arada bulmak çok zor 1.3 m.p. kamera resim ve video çekim gayet iyi radyo mp3 ses kayıt ajanda daha ne olsun bide mp4 attım 2 tane denedim babalar gibi okuyo mp4 olarak kullanabiliriz...

5-dizayn olarak gerçekten göz alıcı bi güzelliğie sahip ince ve zarif görünümü var

java oyun yükledim denedim gerçektende çalışıyo msn yükledim program açılıyo ama çalıştıramadım bi türlü msn konusunda yardımlarınızı bekliyorum....

• kardeş yüklediğin oyun ların sesi çıkıyormu
  • trexdragon sendede kg 200 var galiba msn gelde dertleşelim ufukemrah58@hotmail.com
  • arkadaşım bendede kg 200 var ekliyorum seni belki birbirmize yardımcı olabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.