Şimdi Ara

LG KG200 ve KG300 KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
32.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aKMel

arkadaşalr dieğr tarafa da yazdım ancak hafıza kartındaki müzikleri müzik çalra atamıyorum dosya farklı alanda diyor yardım edermisinizz

Arkadaşım sorununu hallettinmi bilmiyorum (eğer mp3 ayarlarında ,hafıza kartı ayarlı olduğu halde çalmıyorsa)ama yine tahmin ettiğim sebebini diyeyim. İster hafıza kartında isterse tel hafızasında eğer my music klasörünün içinde yeni klasör oluşturursan ve de müzikleri o klasörlere aktarırsan mp3 kısmın o müzikleri tanımıyor.
    Çaresi de my music klasörünün içinde,alt klasör oluşturmamak hatta diğer klasörlerde de durum aynı olmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidali -- 20 Nisan 2007; 15:43:49 >
  • Arkadaşlar benim için LG KG 200 de en önemli şey bataryanın dayanma süresi. Bu konuda ortalama bir kullanımda şarzın ne kadar gittiğini söyleyebilir misiniz? Herkes kendi kullanımına göre fikrini söylerse sevinirim.
    Bir de bu java sorunu yazılım yükledikten sonra çözülüyormu?
    250 ytl civarında bir tel alacağım. Sony k510,samsung e250 ve bu telefon arasında kaldım. Bu telefonu yeni gördüm. Eksileri ve artıları sizce neler?
  • batarya günde ortalama 20 dak konuşma ve on beşmsj yollayarak bir buçuk gün gidio ayrıca pc ye takınca veri trnsferi yaparken bile sarz oluyor eger tlf la pc yi çok bağlıorsan ii gider tahminim samsung camı vga bende ona çok baktım ama fiat olarak ve ozellk olarak kg200 ağır bastı aldım iki buçk aydır daha bi sorun çıkmadı ayrıca toz da almadı durum budur tavsiye ederim
  • Merhabalar bugün ben de sonunda LG KG200 aldım. (Bilgi için; Bimeks' ten 227 YTL.) Telefon beklentilerimin üzerinde gerçekten...

Şu ana kadar karşılaştığım tek olumsuz yanı ise; ekran koruyucu atasanız bile ekran 30 saniye sonra tamamen kararıyor. Saat gözükse daha hoş olurdu...
  • ARKADAŞLAR kg300 aldım her yerde araştırdım buna uyumlu oyun bulamadım. nereden bulabilirim. oyun yükleyebilmek için illede teleservice noktasına telefonu vermemmi lazım. bide bu telefona oyun nasıl yükleniyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılarımla
  • Ben kg200' ü alalı 5 gün oluyor, şu ana kadar gayet memnunum. "Cepsözlük" adlı ingilizce-türkçe sözlüğü yükledim gayet güzel çalışıyor, yüklemeyi baştaki eser360 adlı arkadaşın dediği gibi yaptım hiçbir sorum olmadı Link :

http://www.inndir.com/program.php?id=32427
  • quote:

Orjinalden alıntı: rasim28

ARKADAŞLAR kg300 aldım her yerde araştırdım buna uyumlu oyun bulamadım. nereden bulabilirim. oyun yükleyebilmek için illede teleservice noktasına telefonu vermemmi lazım. bide bu telefona oyun nasıl yükleniyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılarımla

eğer telefonunun multimedya bölümünde oyun&uygulamalar bölümü yoksa servise yollayıp java yükletmen gerekiyor ama bu bölüm varsawww.cepforum.com da çok güzel oyunlar var zaten nokia ya olan oyunların çoğu lg lere oluyor...

• arkadaşlar ben de bir kg 200 aldım. telefon güzel ancak lgnin sitesindeki oyunlar uymuyo. java destekleyen her oyun bu tlfona uyuyor mu deneyen var mı?
  • LG KG200' de radyo dinlerken kulaklıktan çıkan ses çok az geliyor, minibüste bazen anlamıyorum bile spikerin dediklerini. Bunun bir çözümü var mıdır?
  • Arkadaslar bu soyleyecegim cok onemli Ltf okuyunuz:
    Lg Kg300 telefonum war 1 ay oncesinden almıstım bi sorun yasadim
    Buluetooth ftp sini telefon hafızası olarak belirlemiştim.Veri aktarımını yaptım we telefonun programi coktu kendi kendine acılıp kapanıyordu teleservise gonderdim hallettiler we boyle hataların olmaması için Buluetooth ftp sini hafıza kartı olarak belirleryin arkadaslar benden size tavsiye

Telefonumdan cok memnunum:D:D:D:D
  • Arkadaşlar bu cep sözlük çalışırken internete filan mı bağlanıyor? Hani "pause" ve "terminate" seçeneklerini görünce işkillendim...
  • YA ARKADAŞLAR BABAMA ALMAYI DÜŞÜNÜORUZ BU TELEFONU TASARIM ÇOK MÜTİŞ BEN 2-3 AY ÖNCE D900 ALDIM TELEFONUN HERŞEYİNDEN MEMNUNUM BAZI KÜÇÜK HATALAR DIŞINDA MESELA VİDEO TELEFON HAFIZASINA GÖRE ÇEKİO YANİ D900 DE HAFIZA KARTINI SADECE DEPOLAMA OLARAK KULLANIIORUM MESELA RESMLERDE HİÇ BİR İŞLEM YAPMIO YAKLAŞTIRMA FALAN YAPMİO

YANİ OKUDUUM KADARIYLA BU TÜR HATALAR LG DEDE VAR GALİBA SİZCE BU TEL Mİ YOKSA D900 VE İ Mİ?
  • ARKADAŞLAR BEN BURAYA YENİ KATILDIM BENDE LG KG300 VAR ÇOK MEMNUNUM AMA SORU ÇIKARDI ARKADAŞIM BANA BLUTUTLA ŞARKI GÖNDERDİ ŞARKIYI KABUL ETTİM BENİM TELEFON KAPANDI SONRA TEKRAR AÇTIM AÇILIYOR SONRA ŞEBEKEYİ BULUYOR EKRAN SİYAHLAŞIYOR AMA KAPANMIYOR BİR SÜRE SONRA YİNE AYNISINI YAPIYOR SERVİSE GÖNDERDİM BAKALIM BEKLİYORUM ACAB VİRÜSMÜ GİRDİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesurtemel

Arkadaslar bu soyleyecegim cok onemli Ltf okuyunuz:
    Buluetooth ftp sini telefon hafızası olarak belirlemiştim.Veri aktarımını yaptım we telefonun programi coktu kendi kendine acılıp kapanıyordu teleservise gonderdim hallettiler we boyle hataların olmaması için Buluetooth ftp sini hafıza kartı olarak belirleryin arkadaslar benden size tavsiye

arkadaşa katılıyorum üstede yazdım zaten aynı şey benimde başıma geldi servise gönderdim Buluetooth ftp dikkat edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

quote:

Orjinalden alıntı: hüseyin_07

arkadaşlar ben KG200 kullanıyorum ve hayatımda bu kadarberbat bi telefon kullanmamıştım.telefonun sadece dış görünüşü ve kamerası ii.aldığıma bin pişmanım.bi kere telefonun yazılımı cok dandik.ve 2.el olarak telefon tutulmuo cok ucuza gidio.bluetooth desen beş para etmes.keşke almasaydım ama en yakın zamanda yeni bi telefon alıcam kendime.eğer bu telefonu almayı düşünen arkadaşlar varsa sakın almayın.eğer bi telefon almak istiorsanız gidin NOKİA alın.ben bütün telefon markalarını kullandım ve en iisi NOKİA'dır.(herkesin görüşü farklı olablir bu benim görüşüm)

nesinden şikayetçisin bluetooth ve yazılımın???

kg200 de bir kere bluetooth yokk

• Sorum kaynamasın: Radyonun sesini (kulaklık) nasıl duyulur hale getirebiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carpathia

Sorum kaynamasın: Radyonun sesini (kulaklık) nasıl duyulur hale getirebiliriz?

Sesi azaltma çoğaltma tuşlarını kullanmaktan başka sesi arttıracak bir olay yok. LG' lerin kulaklık sesi genel olarak az ama abartılı şekilde de az değil.
    MP 3 dinlerken kulaklık sesi nasıl? Kulaklıkta bir arıza olmasın? Teknik servise danış istersen.
  • MP3' ler gayet güzel çalıyor, en yüksek seste dinleyemiyorum bile.

Şöyle bir ayar buldum:
    2945#*# tuşlayıp gizli ayarlar menüsüne giriyorum. Burada telefonla ilgili, menüden değiştirilemeyecek birçok ayar çıkıyor.

Radyoyla ilgili olarak: 4. seçenek Audio, sonra tekrar 4. Headset mode, sonra 3. Melodi, sonra ordaki değerleri yukarı okla yükseltiyorum ama ses yükselmiyor.

Bir de bu gizli menüde, uyku modunu iptal edebilme seçeneği var; yani 24 saat ekran koruyuda durabilir: Dediğim kodu girdikten sonra çıkan menüde: 3.Device -> 8.Sleep Mode: Burda etkin değili seçmeniz gerekiyor; ama seçtikten sonra tekrar eski haline dönüyor. Yazma koruması var gibi. Anlamadım gitti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesurtemel

Arkadaslar bu soyleyecegim cok onemli Ltf okuyunuz:

Tamam da Blutut ftp sini hafıza kartı olarak da belirlesek bile, alınan dosyayı telefon hafızasına kaydediliyor.ne farkedecekki yani.

Yoksa sizin telefonlar, blutut ile alınan dosyaları hafıza kartına mı kayıt ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidali -- 7 Mayıs 2007; 23:03:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carpathia

MP3' ler gayet güzel çalıyor, en yüksek seste dinleyemiyorum bile.

Şöyle bir ayar buldum:
    2945#*# tuşlayıp gizli ayarlar menüsüne giriyorum. Burada telefonla ilgili, menüden değiştirilemeyecek birçok ayar çıkıyor.

Radyoyla ilgili olarak: 4. seçenek Audio, sonra tekrar 4. Headset mode, sonra 3. Melodi, sonra ordaki değerleri yukarı okla yükseltiyorum ama ses yükselmiyor.

Bir de bu gizli menüde, uyku modunu iptal edebilme seçeneği var; yani 24 saat ekran koruyuda durabilir: Dediğim kodu girdikten sonra çıkan menüde: 3.Device -> 8.Sleep Mode: Burda etkin değili seçmeniz gerekiyor; ama seçtikten sonra tekrar eski haline dönüyor. Yazma koruması var gibi. Anlamadım gitti...

Benim telefonda MP 3 dinlerken kulaklık sesi oldukça yüksek; radyoda pek yüksek değil ama öyle çok ta az değil. Senin az dediğin nasıl; yani çok çok mu az. Eğer duyulamayacak kadar az ise dediğim gibi servise baş vursan iyi olur.

Bahsettiğin ayarları bilmiyordum; şimdi senden öğrendim. Ben de kurcalayayım biraz. Ama bu ayarları gelişi güzel oynamamak gerekir. En azından orjinal ayarları bir yere not etmek ve problem olduğunda orjinal ayarları geri girmek gerekir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.