Şimdi Ara

LG KG200 ve KG300 KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
32.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zombi_80

176x220 boyutlarında ekran koruyucu için güzel gifler buldum akşama paylaşırım hepsini..üstelik Microsoft Word we Exel programlarıda buldum KG200'e yükledim ve kullanıyorum gayet düzgün çalışıyorlar...

burda pek ilgi alaka yok sanırım ama butür konulara..

arkadadaşım koyarsan çok sevinirim bende bi iki tane buldum ama dosya boyutu büyük diye tel. kabul etmedi
  • dayı şimdiden emeğine sağlık harika bi şey word olayı bana çok yardımcı olur gif olayı da eminim bi o kadar ilgi görür,bekliyorum. aslında birçok sey var ama söylenemior söylense de ilgilenilmiyor mesela msn olayı hala açıklıga kavuşmadı ama olsun eninde sonunda bi açılama somut bişeyler söylenecek hayırlısı
  • arkadaşlar ben mig33 ü yükledim her şey açılıyo sadec kişi listesi gözükmüyo bazen gözüküyo bende anlamdım sanırım paylaşmıştım deneyen arkadaşlar varsa yazabiliriler
  • Yav cepte word excel nasıl oluyor ki?yada ne işe arıyor..Baya geri kaldığımı kabul ediyorum ama. Mesela word yazdığımı mesaj olarak yollayabilirmiyim. Biraz anlatsanız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidali

Yav cepte word excel nasıl oluyor ki?yada ne işe arıyor..Baya geri kaldığımı kabul ediyorum ama. Mesela word yazdığımı mesaj olarak yollayabilirmiyim. Biraz anlatsanız.

benim bulduğum word programında mesela bişeyler yazdın diyelim sana zaten yollamak istediğin mail adresini soruyo..programı çalıştırdım ve denedim gayet düzgün çalışıyo ama mail yollamadım kontürüm olmadığı için :D

bu arada programları upload ediyorum birazdan linki eklerim
  • bi deneme yapim bakim :D bunlara sağ tuşla farklı kaydet diyip bilgisayarınıza kaydedin...sonra telefonun hafıza kartına atın ve ayarlardan ekran koruyucusuna girip klasörü seçin ordanda hafıza kartına attığınız yere gelin ve istediğiniz gifi seçin :) kolay gelsin

volkwagenciler bunu çok sevicek sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi_80 -- 15 Haziran 2007; 18:47:21 >

• arkadaşım word ve exel programınada koyabilrimsiin
  • quote:

Orjinalden alıntı: StormKid

arkadaşım word ve exel programınada koyabilrimsiin

Dostum bak bu dosyayı indir içinde word exel var birde ekran koruyucusu için 128x160 boyutlarındada gifler var ... kolay gelsin herkeze

linki kopyalayın daha sonrada internet explorer tarayıcınızın adres kısmına yapıştırın ve linkteki aradaki kırmızı çizgiyi çıkartın

http://rapid-share.com/files/37366471/Exel___Word___Gif.rar

burdada java oyunlar mevcut bağzıları büyük olduğu için benim telefonumda (LG KG200) açılmadı ama aralarında çalışanda mevcut mesela street fghter gibi F1 yarışı gibi Need for speed undergroun gibi tabi kalitesini mükemmel beklemeyin ama KG300 kullanıcılarının işine çok yarıycağına eminim.. çok güzel 3D yarış oyunları mevcur

http://rapid-share.com/files/37367660/java_oyun.rar

buda arkadaşlarımızdan birnin bahsettiği messanger programı mig33
    http://www.programsaati.com/mig33_Messenger-8205.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi_80 -- 15 Haziran 2007; 19:31:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zombi_80

quote:

Orjinalden alıntı: StormKid

arkadaşım word ve exel programınada koyabilrimsiin

Dostum bak bu dosyayı indir içinde word exel var birde ekran koruyucusu için 128x160 boyutlarındada gifler var ... kolay gelsin herkeze

linki kopyalayın daha sonrada internet explorer tarayıcınızın adres kısmına yapıştırın ve linkteki aradaki kırmızı çizgiyi çıkartın

http://rapid-share.com/files/37366471/Exel___Word___Gif.rar

burdada java oyunlar mevcut bağzıları büyük olduğu için benim telefonumda (LG KG200) açılmadı ama aralarında çalışanda mevcut mesela street fghter gibi F1 yarışı gibi Need for speed undergroun gibi tabi kalitesini mükemmel beklemeyin ama KG300 kullanıcılarının işine çok yarıycağına eminim.. çok güzel 3D yarış oyunları mevcur

http://rapid-share.com/files/37367660/java_oyun.rar

buda arkadaşlarımızdan birnin bahsettiği messanger programı mig33
    http://www.programsaati.com/mig33_Messenger-8205.html

dostum çok saol yaa

• Rica ederim ama herkez bildiklerini burda paylaşsa daha güzel olur..en azından telefonlarımızdan sonuna kadar yararlanabiliriz..herkezden aynı katılımı bekliyorum
  • Arkadaşlar benim kg 300'üm var. Ona java oyun yüklemeye çalıştım. Hafıza kartına yükledim ama çalıştıramadım. Pek telefonlarla ilgili bilgim yok. Bana telefona oyun yükleyebilmem için neler yapmam gerektiğini ayrıntılarıyla ve anlayabileceğim şekilde anlatabilir misiniz? Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • arkadaşım hafıza kartın yada telefonun hafızında received diye bir dosya vardır internetten indirdiğin her hangi bir java oyunu buruya atabilirsin ancak dosyanın jar olması gerekiyor sonra telefonu aç received (tellefonun hafızasına attıysan telefonunhafısandaki,hafıza kartına attııysan hafıza kartındaki) içine gir jar dosyasını aç ve yükle de bu kadar fakakt kg 200 ve kg 300 her türlü java oyunu çalıştırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbk167. -- 15 Haziran 2007; 23:57:50 >
  • arkadaşlar bi ton program buldum msn messenger gibi file explorer gibi fax programı gibi implus messenger gibi dosya kilitleme programı gibi bunları bi deniycem çalışanlarını eklerim buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi_80 -- 16 Haziran 2007; 10:11:55 >
  • arkadaşlar lg200 de macrospace ürünü oyunlar yüklerseniz gayet iyi çalışıyorlar bide simens oyuynlarını çalıştırıyor telefon
  • arakdaşım lg200 den kastın kg200 mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trexdragon

arkadaşlar lg200 de macrospace ürünü oyunlar yüklerseniz gayet iyi çalışıyorlar bide simens oyuynlarını çalıştırıyor telefon

madem güzel çalışıyo madem denedin bi link ver yada upload edip bakaç oyun ekle burayada bizde faydalanalım hem macrospace dediğin sanırım simbian S60 serisi telefonlar için jar uzantılı oyunlar
  • Aşağıdaki adresten oyun ve uygulamalar ile birlikte duvar kağıtlarını da indirebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_8364147/mpage_4/key_/tm.htm
  • evet kg200 yanlış yazmışım kusura bakmayın süper bomberman diye bir oyun var sesi falan çıkıyor deneyin derim ayrıca cal of duty oyununuda sorunsuz oynadım ama ses yok
  • ya beyler canım sıkıldı kg200 e java atamıyorum servise gönderecem adanalı yım diyarbakır a göndersem mi benimle aynı durumda olan eski versiyona sahip kg200 kullanıcıları siz ne yaptınız beni acil aydınlatırsanız sevinirim tlfnumda build no:10/25/2006 yazıor...
  • beyler çok durgunsunuz yaw hiç mi kullanan yok bu telleri
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.