Şimdi Ara

LG KG200 ve KG300 KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
32.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARDEŞ SENİN KG 200 CEP TELEFONU İLE İLGİLİ VERMİŞ OLDUĞUN SESİ YÜKSELTME İLE ALAKALI BOŞ EKRANDA DEMİŞSİN BOŞ EKRANI NASIL GÖRÜNÜR HALE GETİRECEĞİZ YADA TEKRAR SORUNU NASIL GİDERECEĞİMİZİ GÖNDERİRSEN SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
  • arkadaşlar bende kg200 var bu telefona oyun ya da program yüklemek mümkün mü? mümkünse nasıl yapıcağımı öğretir misiniz?

LG KG200 ve KG300 KULÜBÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: malak3232

KARDEŞ SENİN KG 200 CEP TELEFONU İLE İLGİLİ VERMİŞ OLDUĞUN SESİ YÜKSELTME İLE ALAKALI BOŞ EKRANDA DEMİŞSİN BOŞ EKRANI NASIL GÖRÜNÜR HALE GETİRECEĞİZ YADA TEKRAR SORUNU NASIL GİDERECEĞİMİZİ GÖNDERİRSEN SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER

Boş ekran diye kim yazdı bilmiyorum ama telefon normal bekleme konumundayken 2945#*# yaparak menüye girebilirsin.
  • birisi yardım edebilir mi? oyunları telefonun neresine yükliycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @lp -- 3 Kasım 2007; 17:45:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @lp

birisi yardım edebilir mi? oyunları telefonun neresine yükliycem

Telefonunu PC ye bağladığında çıkarılabilir bellek olarak göreceksin.Telefon hafızasına (others klasörüydü sanırım) .jar ve .jad dosyalarının her ikisini de kopyalayacaksın.Daha sonra telefonu açarak .Jar dosyasını seçerek yükle diyeceksin.Ayrı ayrı atınca olmuyorsa dosyaların ikisini de tek klasörde telefona atarak deneyebilirsiniz.Ayrıca daha önce KG290 modeline herhangi bir uygulama yüklemedim.
  • ben kg200 kullanıyorum cevapladığın için sağol ama ben telefonda others klasörü diye bi şey göremedim klasör adları şunlar audio,ımages,photos,my music,video,received ve .jar ve .jad dediğin dosyaları nerden bulcam biliyorum çok acemiyim ama yardım edersen çok sevinirim
  • Arkadaşım jad dosyası eski modellerde, kg200 ve kg300'de sadece jar dosyasını istediğin klasöre kopyala üstüne gel seçeneklerden yükleye bas ancak java hafızası sınırlı kg200-1024 kb kg300-2048 kb aşarsa yer yok diye yükleme yapmaz en az 10 oyun yüklenebiliyor.
  • tamam klasöre atıp yükle dedim ama şöyle bi uyarı veriyo yükle dedin mi ve yüklemiyo uyarı şu

'' the jar file is corrupt '' diyo bu ne demek şimdi? zaten sorunum bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: @lp

tamam klasöre atıp yükle dedim ama şöyle bi uyarı veriyo yükle dedin mi ve yüklemiyo uyarı şu

'' the jar file is corrupt '' diyo bu ne demek şimdi? zaten sorunum bu

Türkçesi .jar dosyası bozuk diyor.Ya gerçekten dosyada hata vardır yada desteklenmeyen java sürümüne ait bir dosyadır.Başka oyun ve programları dene.Others klasörü diye yanlış yazmışım received klasörünün içine ata öyle dene.Ayrıca forumda bir sürü oyun vb. bulunuyor.Kolay gelsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_8364147/tm.htm Konunun içinde oyun ve uygulama bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 5 Kasım 2007; 20:58:31 >

• Arkadaşlar kg300'de telefonu kapatmadan dosya tranferi yapabilecek bir program varmı?
  • malesef yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: depechemode3

Arkadaşlar kg300'de telefonu kapatmadan dosya tranferi yapabilecek bir program varmı?

Telefonu kapatmadan hafıza kartını çıkartıp kart okuyucuya takarak yapabilirsin
  • lg kg300 üm için müzik radyo için kaliteli kulaklık bulabilirmiyiz? orijinal kulaklıgı diye vedikleri kulaklığın üstünde lg diye marka bile bulunmuyor sizlerdede sanırım aynısıdır..nokia kulaklıklarla deneyen oldumu acaba? kutudan cıkan kulaklıkla bas ve tiz sesler duyulmuyor maalesef
  • bende lg kg 200 kullanıyom + lar ve - leri var am gayet iyi telefon
    +
    şık tasarım kolay kullanım camera vss
    müzik çalar harika kulaklıktan inanılmaz ses geliyor triblee de dışarı bile ses gidiyor
    -
    sinyal lambası var ( şahsen ben hiç sevmem devamlı kapalıdır )
    ftografları degişirken birini tam ekran yapınca diger resme geçmek için geri çıkmak
    telfonda program açıgı bug var yarı tr yarı ing
    hızlı kullanılamıyor yavaş tel.

oyunlada çalıştştı paylaşan a rkadaşlara saygılar

ama yinede lg çok iyi bir secim
  • arkadaşlar kg300 e attığım bazı mp4 video dosyalarını sorunsuz izlerken yine atmış olduğum bazı mp4 videoları geçersiz dosya şeklinde hata veriyo ve oynatmıyo...anlamadığım, bu dosyalarda kesinlikle mp4 formatındalar ama telefon bazılarını oynatıp bazılarını oynatmıyo bu sorun neden olur sizce.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar kg300 e attığım bazı mp4 video dosyalarını sorunsuz izlerken yine atmış olduğum bazı mp4 videoları geçersiz dosya şeklinde hata veriyo ve oynatmıyo...anlamadığım, bu dosyalarda kesinlikle mp4 formatındalar ama telefon bazılarını oynatıp bazılarını oynatmıyo bu sorun neden olur sizce.....

kardeş aynı şekilde bende bugün o surunu yaşadım ama ben sana anlatayım şimdi yotube den indirdigim birkaç knight videosu indirdim ve bunları 3gp ye çevirirken programı kapattım ama çevirdi normalde complent oldu sonra tekrar çevirdim onlarıda çevirdi attım telefona

biri çalışırken digeri hataverior geçersiz video dosyası diyor bvelki sana fikir olur

LG kG200

bu arada çevirme programın yoksa Im TOO MPEG Encoder 3 sana siddetle tavsiye ederim tümm ama tüm video ve ses formatlarını başka bir formata dönüştürüyor mesela yotubedbe indirdiim vide flv encode 3gp veya mp4

• quote:

Orjinalden alıntı: the puma

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar kg300 e attığım bazı mp4 video dosyalarını sorunsuz izlerken yine atmış olduğum bazı mp4 videoları geçersiz dosya şeklinde hata veriyo ve oynatmıyo...anlamadığım, bu dosyalarda kesinlikle mp4 formatındalar ama telefon bazılarını oynatıp bazılarını oynatmıyo bu sorun neden olur sizce.....

kardeş aynı şekilde bende bugün o surunu yaşadım ama ben sana anlatayım şimdi yotube den indirdigim birkaç knight videosu indirdim ve bunları 3gp ye çevirirken programı kapattım ama çevirdi normalde complent oldu sonra tekrar çevirdim onlarıda çevirdi attım telefona

biri çalışırken digeri hataverior geçersiz video dosyası diyor bvelki sana fikir olur

LG kG200

bu arada çevirme programın yoksa Im TOO MPEG Encoder 3 sana siddetle tavsiye ederim tümm ama tüm video ve ses formatlarını başka bir formata dönüştürüyor mesela yotubedbe indirdiim vide flv encode 3gp veya mp4

tamamda işte sorunda burda, iki dosyada aynı mp4 formatına sahipken birini oynatır birini nede oynatmaz bu çok garip bi sorun...o yüzden lg ye burdan bi

bu arada söylediğin programın too mpeg encoder3 ün fullunu bulamadım ben

• bende mp4 formatında film attım ama çalıştırmadı 3gp ye mi çevirmemiz lazım
  • 176x144 çözünürlüğü üstündekileri oynatmıyor.. benim kg300 de kulaklık takmadan kulaklık işareti cıkıyor ve dogal olarak kulaklık takmadan kullanılamıyor böyle bir sorunla karşılasan oldumu acaba? servise vericem
  • Güncel fiyat listesi (26.12.2007):

KG300

Genpatech.com: 283 YTL / 272 YTL (Havale indirimi)

KG200

Genpatech.com: 209 YTL / 200 YTL (Havale indirimi)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.