Şimdi Ara

LG KG200 ve KG300 KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
32.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bluetoth'a kg 300 kullananlar iki oldu telefonu servise gçnderiyorum samsung marka telefonnda sakın bluetoth'la birşey almayın ben iki kere aldım ikisindede cihaz kapandı sonra tekrar açtım açılıp kapanıyor şu anda serviste.Yenisini göndericekler galiba telefondan memnunum mam işte tek sorunu o
  • İlginç bende samsung d500 ten kg 300'e veri aldım. Ama çok şükür sorun olmadı
  • Samsung D500'den sürekli veri alıyorum fakat kitlenme olmuyor.. Telefonun değişince düzelir, kanımca tek senin telefonda oluyor bu sorun..
  • Arkadaşlar KG200 ün video oynatması ile ilgili bir sorum olacak.Video seyrederken tam ekran olarak izleyebiliyor muyuz?Yoksa altında sürekli bir yazı şeridi mi var?Tam olarak seyrediliyorsa çok güzel olur.
  • tam ekran olarak izleyebiliyosun sadece video başladığında oynatma çubuğu çıkıyo 2,3 saniye içinde yok oluyo
  • Peki KG200 e uygun program,oyun bulmak zor oluyor mu?Bu arada tavsiyede bulunayım Nokia S40 serisi için oyun arayın o oyunlar çalışıyor.(128x160)c2500 de denemiştik sanırım.Telefon alırsam buraya da ekleyebilirim. Bir de Mig33 ü deneyen oldu mu?Gerçi deneyenler olmuş ama sorun çıkartıyormuş sanırım.
  • ben denedim program çalışıyor fakat kişi listesi bazen görünmüyor
  • arkaddaşlar kg200 için verdiginiz bütün bilgiler için tşk ederim yaa süpersinizz...
  • beni dinleyin ben kg200 kullanıyorum oyun veya video yüklemek isteyenler buraya.oyunu bensize yollicam ama videoyu sizbana yollicaksınız ki çevirme ypıp size geri yolliim okemi
  • hocam video değilde oyun yollarsan süper olur
  • kardeş bana uyar bana da oyun lazım şimdilik elimde bir iki oyun ve bir kaç program var onları da paylaşabilirim :)) am önemli olan oyun ve forumun bu kısmının hareketlenmesi saygılar...
  • ark.lar genel olarak şöle bir okudum vardığım sonuç KG200 ve KG300 sorunlu bir telefon yaklaşmayınız. GİDİN NOKIA ALIN GECE RAHAT UYUYUN !! YUHAHAHAAHH
  • quote:

Orjinalden alıntı: reddes

ark.lar genel olarak şöle bir okudum vardığım sonuç KG200 ve KG300 sorunlu bir telefon yaklaşmayınız. GİDİN NOKIA ALIN GECE RAHAT UYUYUN !! YUHAHAHAAHH

Nokya sanki babanın şirketi de gurur duyuyorsun onunla. Hem bu telin nesi sorunluymuş,Her oyunun yüklenmemesimi sorun.Aman ne büyük sorun,oyun oynayacaksan çık dışarı,dışarda oyna

• kg300 de fotoları tam ekran görmek için napıyoruz. Bi türlü bulamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukuysal

kg300 de fotoları tam ekran görmek için napıyoruz. Bi türlü bulamıyorum.

Sanırım # yada * tuşuna basmak gerekiyordu.
  • kare tuşuna basıyorsun
  • arkadaslar kg300 de oyun yükleme sorunu varmı kg200 e yüklemek sorunluydu biraz az ugrasmamıstım.simdi kg300 alsam direk atsak tanırmı oyunları
  • arkadaşlar bu forum sayesinde lg kg200 aldım ve şu ana kadar da memnunum.forumda emeği geçen herkese teşekkürler.benim bi sorum olacak.telefona bilgi mesajı geldiğinde (maç sonuçları...vs..) hiç ses çıkmıyor..bilgi mesajı için zil tonu nasıl atayabiliriz?yoksa bu sorun kg200 lerin hepsinde mi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: patriot_patriot

arkadaşlar bu forum sayesinde lg kg200 aldım ve şu ana kadar da memnunum.forumda emeği geçen herkese teşekkürler.benim bi sorum olacak.telefona bilgi mesajı geldiğinde (maç sonuçları...vs..) hiç ses çıkmıyor..bilgi mesajı için zil tonu nasıl atayabiliriz?yoksa bu sorun kg200 lerin hepsinde mi var?

C3400 de ayarlar şöyle.Bilgi mesajı : Açık , Uyarı : Evet yaptığın zaman sesli olarak geliyor.
  • kg300 kullanıyorum şu ana kadar memnunum inş sorun yaşamam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.