Şimdi Ara

LG KM900 msn email problemi acil lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu telefonla uzantısı msn.com olan emailimi kullanamayacakmıyım??? Gmail olanda bir problem yok fakat uzantısı msn.com olan emaili ayarladığımda bi türlü bağlanmıyor.. bağlantı başarısız deyip duruyor... pop3 falan ayarlarını alet kendisi yapıyor zaten otomatik ama bağlanmıyor... yahoo yu da denedim ondada aynı sorun.. sadece gmail düzgün çalışıyor... benim öğrenmek istediiğim gmailden başkası çalışmıyormu?? madem çalışmıyor ne diye msn.com lu mail girince kabul edip otomatik olması gereken ayarları yapıyorda girmiyo???üstündeki firmware V10f.. firmware yükseltmeyide denemedim ama beceremedim. km900-en zabazingosuyla yapmak istedim kontrolleri yaparken hata veriyor başlamıyor. gerçi yüklemek istediğim v10p idi. acaba uyumsuzluk mu oldu bilemiyorum.. daha dün aldım anca bu kadar kurcalayabildim... lütfen bilgi verin..

• Tamam telefondaki ayarları cihaz kendi yapıyor da, sen yahoo'nun pop3 ayarlarını yaptın mı? Yani maillerine başka ortamdan erişebilmen için gereken ayarları mailinden yaptın mı? Bu arada hotmail'de bu özellik yok diye biliyorum.
  • yahoo önemli değil de msn esas önemli olan. bundan önce 5800 vardı cayır cayır giriyordu.
  • Hatırladığım kadarıyla symbian işletim sistemi için hotmail'in mobil uygulaması vardı.Msn'e falan onun üstünden girilebiliyor. Ama aynı şekilde 5800'da da telefonun kendi email istemcisini kullanmak istersen, yani sms gibi telefonuna gelmesini istersen, bu mümkün değil msn için.

Şimdi gelelim lg arena'ya. Yukarıda bahsettiğim mobil msn programı java olarak var mı bilmiyorum. Hiç ihtiyacım olmadığı için araştırmadım. İnternette biraz araştır belki çıkar.
  • yanlış anladın arkadaşım .. msn derken messengerdan bahsetmiyorum.. emailden bahsediyorum.. benim emalin sonu msn.com.. hotmail değilde msn yani aslında aynı şirketin ama ben öle almıştım zamanında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_metallica

yanlış anladın arkadaşım .. msn derken messengerdan bahsetmiyorum.. emailden bahsediyorum.. benim emalin sonu msn.com.. hotmail değilde msn yani aslında aynı şirketin ama ben öle almıştım zamanında...

Sen yanlış anlamışsın dostum yazdıklarımı tekrar oku.
  • şimdi hotmail hesabı olan km900 den eposta bölümünnden yeni email hesabı oluşturduğu zaman direk emailine bakamıyormu yani? (mailin otomatik gelmesinden bahsetmiyorum).. bir tek gmail oluncamı çalışıyor yani?
  • quote:

şimdi hotmail hesabı olan km900 den eposta bölümünnden yeni email hesabı oluşturduğu zaman direk emailine bakamıyormu yani? (mailin otomatik gelmesinden bahsetmiyorum).. bir tek gmail oluncamı çalışıyor yani?

Aynen dediğin gibi.
  • o zaman onun telefon kere....
  • quote:

o zaman onun telefon kere....

İyi de bu telefonun sorunu değilki. Sen ne aradığını, ne alman gerektiğini bilmeden, hatta hotmail'in ayarlarını dahi bilmeden gidip almışsın telefonu, sonra onun telefon kere diyorsun. Sorun telefonda değil, sende birader kusura bakma. Dediğim gibi internette bir araştır belki symbian için olan program java için de vardır.
  • senle bi türlü frekans tutturamadık birader ... ben ne istediğimide ne aldığımıda gayet iyi biliyorum.. hotmail ayarlarınıda senden fazla bildiğimden eminim.. ilk defa telefon mail kullanmıyoruz heralde... nokia de herhangi bir ek program kullanmadan mesajlardan email bölümünden sadece adres ve parola girerek hiç bir ek ayar yapmadan posta kutumu kullanabiliyordum.. bu alette de gene eposta bölümü var..oraya gmail adresi ve şifresi girince posta kutusu olarak aynı şekilde kullanılıyor tek problem gmail haricinde bir eposta adresi ve parolası girildiğinde bağlantı kurulamıyor.. ayarları kendisi yapıyor zaten.. eposta bölümünde msn yada hotmailde yazıyor.. burdan da anlaşılıyorki bu gmail haricindeki maillerinde kullanılabilmesi lazımki alet otomatikl yapıyor ayarı.. bende buna rağmen neden bağlanmadığını araştırıyorum.. sen de bana hikaye anlatıyorsun... yok msn için java programı lazımmış cart curt... ben msn derken uzantısı msn.com olan mailimden bahsediyorum messengerla uzaktan yakından alakası yok.. messenger falan istediğimde yok km900 ümde.. sadece mail kutumu tek tuşla kontrol etmek istiyorum yeni gelen varmı diye.. off be kardeşim bi derdimizi anlatamadık..

not: uzantısı hotmail.com olan bi maili olan arkadaşının mailini hesaba ekledim onada girdi hemen tek sorunu benim maillle galiba.. uzantısı msn.com olan maili olupda km900 de eposta bölümünü kullnabilen varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_metallica -- 3 Ocak 2010; 9:43:53 >

• quote:

senle bi türlü frekans tutturamadık birader ... ben ne istediğimide ne aldığımıda gayet iyi biliyorum.. hotmail ayarlarınıda senden fazla bildiğimden eminim.. ilk defa telefon mail kullanmıyoruz heralde... nokia de herhangi bir ek program kullanmadan mesajlardan email bölümünden sadece adres ve parola girerek hiç bir ek ayar yapmadan posta kutumu kullanabiliyordum.. bu alette de gene eposta bölümü var..oraya gmail adresi ve şifresi girince posta kutusu olarak aynı şekilde kullanılıyor tek problem gmail haricinde bir eposta adresi ve parolası girildiğinde bağlantı kurulamıyor.. ayarları kendisi yapıyor zaten.. eposta bölümünde msn yada hotmailde yazıyor.. burdan da anlaşılıyorki bu gmail haricindeki maillerinde kullanılabilmesi lazımki alet otomatikl yapıyor ayarı.. bende buna rağmen neden bağlanmadığını araştırıyorum.. sen de bana hikaye anlatıyorsun... yok msn için java programı lazımmış cart curt... ben msn derken uzantısı msn.com olan mailimden bahsediyorum messengerla uzaktan yakından alakası yok.. messenger falan istediğimde yok km900 ümde.. sadece mail kutumu tek tuşla kontrol etmek istiyorum yeni gelen varmı diye.. off be kardeşim bi derdimizi anlatamadık..

not: uzantısı hotmail.com olan bi maili olan arkadaşının mailini hesaba ekledim onada girdi hemen tek sorunu benim maillle galiba.. uzantısı msn.com olan maili olupda km900 de eposta bölümünü kullnabilen varmı acaba?

Sen hala msn, messenger'da mı takıldın birader ya. Telefondan ne kadar anladığın belli oluyor işte.Msn programı dediğim sadece messenger için değil, symbian'a özel bir program ve windows'un sunduğu tüm mesajlaşma uygulamalarına erişim sağlayan kompakt bir uygulamadır; hotmail,messenger vs. Aynı zamanda symbian işletim sistemiyle entegre olarak gelen e-mailleri mesaj kutunda görmene de izin verir.

Benim yazdıklarımdan sadece anladığın kısım olan hotmail,msn ve messenger kısmına takılacağına tekrar okusaydın şimdiye sorununu çözmüştün.Hotmail ayarlarını biliyorum demişsin ama hala arkadaşın hotmail uzantılı hesabını kabul etti benimkini etmiyor diye yazmışsın. Sana ilk mesajımda sorduğumu terar sorayım. Kendi mailinin pop3 ayarlarını yaptın mı?

• sende bunu anlamıyorsun galiba alet zaten kendi yapıyor diyorum mail adresini girince manuel olarak da kontrol ettim smtp.email.msn.com pop3.email.msn.com port numaraları ssl ayarı cart curt hepsi microsoftun sitesindeki gibi zaten alet de bu şekilde ayarlıyor ama genede bağlantı başarısız diyor. pop3 ayarında değişiklik yapınca geçersiz ayarlar diyor... yani ayarlar doğru ki başka şekilde ayarlayınca ayarlar yanlış diyo ama olmuyor genede. şu anda msn emailini gmailime forwardladım o şekilde idare ediyorum.. hadi yahoo yu anladık yahoo plus olmayınca pop3 le beleş kullanılmıyormuş ama bu zıkkım hotmaile giriyor da msn.com olunca nie sapıtıyor ben bunun derdindeyim.. acaba microsoftun sitesindekinden değişik başka bi port numarasıyla falan girilebiliyormu kullanabilen biri varsa ayarları öğrenirim diye açtım bu topiği ama yok nafile....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_metallica -- 4 Ocak 2010; 0:56:44 >
  • quote:

sende bunu anlamıyorsun galiba alet zaten kendi yapıyor diyorum mail adresini girince manuel olarak da kontrol ettim smtp.email.msn.com pop3.email.msn.com port numaraları ssl ayarı cart curt hepsi microsoftun sitesindeki gibi zaten alet de bu şekilde ayarlıyor ama genede bağlantı başarısız diyor. pop3 ayarında değişiklik yapınca geçersiz ayarlar diyor... yani ayarlar doğru ki başka şekilde ayarlayınca ayarlar yanlış diyo ama olmuyor genede. şu anda msn emailini gmailime forwardladım o şekilde idare ediyorum.. hadi yahoo yu anladık yahoo plus olmayınca pop3 le beleş kullanılmıyormuş ama bu zıkkım hotmaile giriyor da msn.com olunca nie sapıtıyor ben bunun derdindeyim.. acaba microsoftun sitesindekinden değişik başka bi port numarasıyla falan girilebiliyormu kullanabilen biri varsa ayarları öğrenirim diye açtım bu topiği ama yok nafile....

Anlıyorum sorununu. Peki bana kullandığın fw versiyonunu yazar mısın? Bu sorunu yabancı bir forumda yaşayan birini daha görmüştüm.

• ilk telefonla gelen v10f idi ondada ayı sorun vardı şu anda kullandığım v10p de de aynı sorun devam ediyor..
  • Bende v10f var şu anda ve denedim bende de aynı sorunu yaptı. Fakat şu an en sorunsuz fw'nin g sürümü olduğunu duymuştum. Yabancı forumlardaki kişiler bu sorunu fw değiştirerek çözdüklerini belirtmişler. Bence bir dene g sürümünü.
  • artık bi müddet böle kullanıcam belki yeni bi sürüm çıkarsa onu kurarım ilerde.. g sürümünde t9 un sürekli açık olduğunu duyduğum için onu yüklemedim.. bu arada kırıcı olduysam özür dilerim ve yardım etmeye çalıştığın için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.