Şimdi Ara

LG KP320 Fiyat/performans rekortmeni (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
25.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makro Modu yoK.AhiZe Sesi yeterLi ve kalitesi bence iyi.fiyat a gelince ben electro world den aldım teknosada aynı fiyattı 215 peşin 228 taksitli.370 olsaydı inanki ben de almazdım.o kadar da etmez acıkcası.
  • bnde kp 320 kullanıcısıyım ve anlayamadıgım 2 sey war 1:rehberdeki zil sesini ve mesaj sesini nasıl deiştirioz 2:arayanın resmini nasıl yukluoz kucuk formatta resim cekmeme ragmen yapamadım tel. aradıgım her ozellik war resim cekimi gunduz ii geceleri pek tatmin edici deil ama sorun deil sony 7.2 megapiksellik kameramla cektıgım resimleri acabilio
  • bahsettiğin özellikleri eklemek istediğin numaraların telefon rehberinde kayıtlı olması gerekiyor (şu ana kadar kullandığım bütün LG modellerinde böyle), rehberini telefona kopyala, bu şekilde kullanırsan rehberde yapacağın işlemlerde hız açısından hiçbir takılma da yaşamazsın.

quote:

Orjinalden alıntı: krtll

bnde kp 320 kullanıcısıyım ve anlayamadıgım 2 sey war 1:rehberdeki zil sesini ve mesaj sesini nasıl deiştirioz 2:arayanın resmini nasıl yukluoz kucuk formatta resim cekmeme ragmen yapamadım tel. aradıgım her ozellik war resim cekimi gunduz ii geceleri pek tatmin edici deil ama sorun deil sony 7.2 megapiksellik kameramla cektıgım resimleri acabilio

• Merhaba Arkadaşlar

Lg Kp320 yi ben de kullanıyorum.Alalı henüz 2 hafta oldu.Telefondan oldukça memnunum.İhtiyaçlarımın çoğuna cevap veriyo.Sadece bir konuda muzdaribim.Telefona hangisitedenya da kaynaktan yazılım oyun java vs. yükleyebilirim aradım bulamadım.Yardım ederseniz sevinirim..

İlginiz için teşekürler...
  • sim i telefona kopyalamak için ne yapmak gerek rehberde tercih edilen hafıza war onu sim mi yapıcam ? bir soru daha rehberde insan sesi desteği war o sesli arama ozelligi mi ?
  • hayır, rehber menüsünde" kopyala-simden telefona" benzerinde bir seçenek olmalı.ordan kopyalarsın.
    insan sesi ile ilgili bir bilgim yok.

quote:

Orjinalden alıntı: krtll

sim i telefona kopyalamak için ne yapmak gerek rehberde tercih edilen hafıza war onu sim mi yapıcam ? bir soru daha rehberde insan sesi desteği war o sesli arama ozelligi mi ?
  • bunun için birçok site var, getjar.com bol içerikli ve kapsamlı bir sitedir.

quote:

Orjinalden alıntı: oguzthelast

Merhaba Arkadaşlar

Lg Kp320 yi ben de kullanıyorum.Alalı henüz 2 hafta oldu.Telefondan oldukça memnunum.İhtiyaçlarımın çoğuna cevap veriyo.Sadece bir konuda muzdaribim.Telefona hangisitedenya da kaynaktan yazılım oyun java vs. yükleyebilirim aradım bulamadım.Yardım ederseniz sevinirim..

İlginiz için teşekürler...
  • müzik ve kamera açısından memnun musunuzz??
  • Telefon ile çekilmiş fotoğraf örnekleri eklermisiniz lütfen?

Tuş kilidine güvenlik kodu koyabiliyormuyuz acaba ?

teşekkürler.
  • şu an itibariyle 180 ytlye 12 taksitle hepsiburadadan aldığım telefon almaya niyetiniz varsa bu fiyata kaçırmayın derim
  • internetten alışwerişe ben pek güwenemiyorum
  • fifa 09 pes 2009 fifa street 3 cep oyunlarını denedim yukledi actı ama oyuna giremedim yukleme yarıda kalıo deneyipte cozum bulan warsa burada paylasalım
  • devil may cry oyununu actı
  • bu telefondan mutlaka alacağım bu fiyata böyle telefon çok güzel..yalnız hepsiburada hizlial teknosa dışında daha ucuza satan biryer var mı acaba ? yada bildiğiniz kampanya bu aralar ?
  • arkadaşlar bu teefona ait pc suit falan yokmu. nette o kadar aradım bulamadım.
  • pc suit e falan gerek yokki.
    Bende 1 ay önce aldım 218ytl ye.Teknosada bitmişti netten aldım.Açıkçası beklediğimden çok çok iyi inanamıyorum gerçekten bu paraya bu kalitenin olduğuna.Nokia 3500 vardı oda 250 lira ama bunun yanında oyuncak gibi kaldı. Muadilleri 600-700 civarı.Resimlere göre çok daha estetik bir görününü var.Ayrıca bende kendi incelememi kısaca yazmak isyiyorum..Çünki internete pek yorum yok telefon konusunda.Ben araştırırken biraz kısıtlı kaldım.Almak isteyenlere kılavuz olsun.
      +Olumlu özellikleri
    • 3MP Kamresını aydınlık çekimlerde oldukça başarılı buldum.Faket focusu iyi ayarlamak gerekiyor.Özellikle makro çekimler başarılı.Flash gözden kaçmıyor tabi.
    • Video çekimleride başarılı mp4,mgp seçebiliyoruz yine standar efektler var kısayollarla kolay bir kullanımı var.
    • Hafifliği ve ince olması benim için önemli bir artı.
    • Müzik çalar gayet başarılı ses kalitesi (metalica dinlemeyenler için onların kulak zarı delik oluyo:D) ekolyzer,çalma hızı,karşık çal, vs.
    • Radyoyuda beğendim kullanımı çok basit herşey tek tuşla yapılabiliyor oto ileri geri,manual ileri-geri,radyodan kaydet,her tuş için bir radyo ataması örn.1 burç fm gibi.
    • Kulalık çift bölümlü.Standart (3.5 luk) kulaklıklarınızıda kullanabilirsiniz.
    • Geniş Ekran 320x240 başarılı.
    • Samsung'lar da ki gibi USB den şarj olması benim için önemli.
    • 4GB destekliyor 2 taktım problem yok.
    • Radyodan kayıt söylemen geçemem.Korsanlık olmasın diye sanırım kayıt kalitesi çok yüksek değil.Konuşma seviyesinde.
    • Video çaları çok hoş geldi bana hiçbir telefonda görmemiştim.Full ekran,hızlandırma 2x-4x-8x,yavaşlatma 1x.
    • Mp4 destekliyor.Tv out destekliyor fakat ek bir kablo gelmedi sanırım out için yine USB kablosu kullanılıyor.
    • 5 tane periyödik alarm kurulabiliyor.Artı olarak yapılacaklar bölümünede periyodik olarak eklenebilir.
    • Java olayını çözemeyen arkadaşlar var fakat problem yok kesinlikle.
    • Yine endişe ettiğim noktalardan biri ses iletişimi konusundu bu konudada sınıfı geçti.
    • USB veri iletişimi gayet iyi Samsung E830 var ona göre %300 iyi.
    • Arka kapağı deri gerçekten çok şık duruyor.Resimlerde o kısım ucuz plastik gibi görünüyor.Aklıma başka bişey gelmiyo ama bişeyler vardı da...

+Olumlsuz Yanları
    • En önmlisi şarj göstergesi yarım gösterirken birden bitebiliyor.Şarj ortalama 2 gün gidiyor.Ama pc deyken taktığımdan son 3 haftadır bitmedi.
    • Müzik çalarda listeyi kaydedemiyoruz.Yani tek liste var.Mecburen 300-500 mp3 aynı listede.
    • Mesaj sesini değiştiremiyoruz.Yapılacaklar alarmınıda.
    • Bu çok önemli benim için Alarm sürekli çalmıyor 30sn sonra otomatik olarak 4 dk erteliyor.
    • Hafıza kartı arka kapağın içinde.Olmasa iyi olurdu.
    • Telefonun ekranı plastik değil gerçek cam.O yüzden parmak izleri oluyor ve kırılmaması biraz dikkat gerekiyo.Cam konusunda yanılıyo olabirim.
    • Hafıza kartında 5 ana klasör var.Audio-Images-Video-Received bu kasörler kök klasörler.Silinsede yeniden oluşturuluyor.Dosyalar bu klasörler altında kullanılabiliyor.
    Bu kadar geldi aklıma bir ikide resim eklicem....Ama sadece makro çekimler vardı onları koydum.

Bir Makro çeküm.Benim kombi..ECA confe Plus :D
     LG KP320 Fiyat/performans rekortmeni
    Yine Makro- Akıllı Kumandam..
    Buda makro- inanımlaz dimi gazete üstündeki susam ve arkadaşları tuz tanecikleri güneş ısığını yandan alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acantim -- 13 Ocak 2009; 15:46:54 >

• Arkadaşlar herkese selam... 3 tane sorum olacaktı

1-) Bende aldım kp320 telefonun özellikleri çok güzel ama tek bir sorunum var şarz cok az gidiyor sizdede öylemi.... resmen 2 gun olmadan bitiyor şarz...

2-) 3.7 v 900 mAH bataryası var telefonun 2. bataryayı alayım dedim bulamadım aynısından 3.7 v 1200 mAH batarya var ondan alsam bir sorun olurmu?

3-) Mesaj sesine mp3 ayarlamak için bir program felan varmı?

TEŞEKKÜRLER....
  • Bence güzel bir telefon.Telefon özellikleri gayet güzel.Herkesin rahatlıkla kullanabiceği bir telefon.
  • Ben Kp320 almayı düşünuyom ,Fiyatı ve Performansı nedir ? Telefonun eksik yonu ne ?
  • Bu telefonun konuşma seni hakkında bilgi verirseniz sevinirin.......(Rahat duyulabiliyormuyuz karşı tarafı ?)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.