Şimdi Ara

LG KP320 Fiyat/performans rekortmeni (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
25.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun şarj yeri kafasında ve bazen sorun çıkartabilior kulaklık takınca bazen çıkartıldı falan dior o bölgede sorun var şarj olurkende diebilior
  • çok eksiği var
  • arkadaşlar biz teli bugün aldık mp3 ü zil sesi yapamıyoruz lütfen yardım edin arkadaşlar buna ilaveten tv cıkıs kablosu yok bundan önceki mesajların birinde usb kablosuyla izlenebilir belki diyor ama bizim tv de usb girişi yok yani lcdlerin usb girişli olanları var onlarda bir elin parmağı kadar bile yok sözün özü madem tv çıkışı var demişsin kablosunuda koy be kardeşim haksızmıyım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majeste 79 -- 18 Mart 2009; 1:32:18 >
  • Elimde iki telefonda var birini seçicem.
    Nokia 6300 mı bu mu ?
  • ben de bu telefonu almayı planlıyodum. gerçekten mp3'lerimizi zil sesi yapamıyo muyuz? eğer yapabiliyorsak ses kalitesi nasıl zil sesi olarak?
  • LG KP320 de mp3leri zil sesi yapma
    menü-->profiller-->genel (hangi profili seçeceğiniz size kalmış. Tabi sessiz ve titreşimde zil sesi olmaz.)
    -->kişiselleştir-->ton ayarı-->gelen arama-->Burada zil sesleri var. 21, 22, 23, 24, 25 numaralar sizin atamanıza izin verilen boş alnalar. Mesela boş yazan 25 numarayı seçtim.-->Değiştir-->Telefon hafızası mı kart hafızası mı diye soracak--> Sonra mp3 dosyan neredeyse onu n yerini göster tel o şekilde çalacak.
    Aşırı kaliteli sıkıştırılmış şarkılarda belki sorun çıkabilir.Bit değeri 160, 162, 190, 192, 320 kbps olan dosyaları rahatlıkla çalabiliyor. Zil sesi yapabiliyor.
    Şöyle bir sorun da var. Sen şarkıyı diyelim audio içinde abc klasörüne attın. Cihazı ayarladın. Cihaz şarkının yerini abc olarak aklında tuttu. Sonra sen tutup şarkıyı def klasörüne koyarsan makina yerini bulamaz. Bulamayınca zil sesi olarak o şarkıyı çalmaz.

• bu telefonun şarj yuvasında problem var mı arkadaşlar.bazı yorumlarda böyle bir arızadan sözedilmiş.başka problemleri var mı acaba.genel kullanım açısından tavsiye edermisiniz.
  • Bu telefonun şarj yuvasında herhangi bir problem yok.
  • o zaman en yakın sürede teknosa vb. gibi bi yerde yakından inceleyeceğim.cevap için teşekkürler.
  • Ben de almayı düşünüyordum ama SAR oranını çok yüksek buldum.

LG KE770 shine da SAR: 0.18 W/Kg
    LG KP320 de SAR:0.98 W/Kg

LG telefonlar hep düşük sar oranlarıyla dikkat çekmişlerdir ama bu telefonda maalesef rekora gitmiş LG.
    SAR da sınır 2.0W/kg olsa dahi ben almam, cebimde gezdirmem.
  • Ya arkadaşlar bu telefonla bugün karşılaştım hakkaten çok hoşuma gitti.
    6300 almayı düşünüyordum bunu gördükten sonra unuttum bile..
    Ama merak ettiğim birşey var, telefonda led özelliği varmış bu nedir ne işe yarar nerelerde kullanılır?
    Bilginiz varmıdır bu konuda acaba merak ettim bu led olayını..teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhan6894

Ya arkadaşlar bu telefonla bugün karşılaştım hakkaten çok hoşuma gitti.
    Ama merak ettiğim birşey var, telefonda led özelliği varmış bu nedir ne işe yarar nerelerde kullanılır?

senin w810iye ne oldu her ay telefonmu değiştiriyon ne yapıyon led flaş var sanırsam işte foto çekerken patlıyo vs

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: orhan6894

Ya arkadaşlar bu telefonla bugün karşılaştım hakkaten çok hoşuma gitti.

senin w810iye ne oldu her ay telefonmu değiştiriyon ne yapıyon led flaş var sanırsam işte foto çekerken patlıyo vs

Nejat hocam hiç sorma ya servise gitti kamera tuşu bozuldu hiç bir şekilde çalışmadı servise yolladım yapamadan getirdiler daha sonra taklımalar donmalar ve renk bozuklukları çıktı.Babam almadan önce çok ısrar etti 6300 alalım diye dik kafalılık ettim almadım şimdi almak istiyrum ama kp320'de hoşuma gitti yani ..
    w810i yi uygun bir fiyata sattım cuma günü..Şimdi bugün yarın yeni telefon alıcam... Yaramı açtın be nejat hocam...
    Şu led olayını merak ettim ya gerçekten eğer patlıyorsa neden flaş koymamışlar ki bilen birisi daha açsa çok güzel olacak teşekkürler nejat hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 5 Nisan 2009; 12:15:58 >

• nerden nereye n73 derken nerelere geldik geçmiş olsun 6300da bu kp320yide tavsiye etmem bir dost tavsiyesi bu kp320nin menüsü çok tipsiz ve karışık duruyo 6300ında kamerası vs pek iyi değil

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

nerden nereye n73 derken nerelere geldik geçmiş olsun 6300da bu kp320yide tavsiye etmem bir dost tavsiyesi bu kp320nin menüsü çok tipsiz ve karışık duruyo 6300ında kamerası vs pek iyi değil

Valla haklısın n73-w810 derken buralara geldik.
    Şimdi nejat hocam benim amacım şu özelliği bol olan ama fiyatı uygun olan telefonu almak, 6300 kamerası falan pek iyi değil s40 zaten, kp320 ise şu anda okulda kameralı yasak olduğu için lg kp110 aldım telefon güzel memnunum ama işte sivilde kullanmak için almam lazım..LG beğendim yani menüsü de bana orjinal geldi klasik nokia menüsü gibi değil en azından siz ne önerirsiniz peki en fazla 300tl varmı bildiğiniz böyle güzel telefon yalnız samsung harici...

• limiti az daha çıkarabilirsen 399 ytlye lg kf700 al ben kullanıyorum çok memnunum 3 inç kocaman dokunmatik ekranı var kamera-ses idare eder resimlere bakmak video izlemek çok eğlenceli oluyo bu arada istersen arama anında telefon saklama yöntemlerini anlatabilirim 3 kere arama yaptılar 3ündede yakalanmadım çok basit pratik yöntemler var
  • Aslında senin telefon benim de aklımda ama dokunmatik ekran olduğu için kararsızım acaba yarın w810 gibi böyle sorunlar falan çıkarır mı bilemiyorum...
    Biraz araştırayım senin izlenimlerin nasıl peki ses konusunu net olduğu sürece benim için sorun yok ama netlik çok önemli ?
    Tabiki anlatmanı isterim=)
  • telefonu alalı dün tam 1 ay oldu bugün 1 ay 1. gün ses kalitesi net ve yüksekliği yeterli ama radyo sesi az malesef incelemem var imzamdan girip bakabilirsin kp110dan memnundan kf700 çok çok daha iyidir sonuçda bayağı bir üst modeli teknoloji arasında fark vardır

Aramadan sağlam çıkmanın yolları ders 1

ben kendi kurtuluşlarımı anlatıyım bir tanesine arama olmadan önce haber geldi arama var diye hemen telefonları tahtanın arkasına sakladık bulamadılar başka bir aramada gene önceden haber geldi benim montumun kolunda cep var hemen oraya koydum montu ararken koldaki cebe bakmadılar yırttık 3. aramada haberim yoktu hocalar içeri girince hemen kenkemın kapşonunun içine attım teefonu bulamadılar

diğer yollar
    -pantolonun arka cebine koy fazla mıncıklamazlarsa bulamuyorlar deneyen arkadaşım var
    -çamaşırının içine at ama don şeklindeyse vaz geç slip için geçerli
    -kolunda bileklik vs gibi sıkı şeyler vars telefonunu hemen koluna o bileklik ile sabitle kola bakmıyorlar
    -boyun askısı al tak ve telefonu sırtına gelicek şekilde sallandır
    -ceketinin altında yırtık yer varsa ordan sok telefonu sağlam tarafa doğu kaydır
    -gömleğinin arkasına cep diktirebilirsin sırt kısmına

aklıma gelenler bunlar aslında erkeklerin işi dha zor kızlar koyunlarına koyuyolar kimse bulamıyo

• Teşekkürler...Yöntemlerin hepsi birbirinden ilginç ve yaratıcı..
    Şimdi senin telefonu inceliyorum...
  • Bende bugün aldım telefonu gerçekten çok şık ve kibar.Yanlız eski kullandığım Samsung X660 da telefon rehberi komple telefon hazfızasındaydı meğerse sime kopyalama yokmuş 250 giriş yapmam gerkti LG ye.Doğal olarak USB kablosu ile PC ye taktım şarj oluyor yazdı ancak ne yaptıysam Pc ile bağlantı kuramadım
    LG nin sitesinden Phone suit ve usb driver indirdim kurdum ama ne yaptıysam PC ile bağlantı kuramadım Fikri olan varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.