1000 mbps alamıyorum. Ne yapmalıyım?
Türk telekom 1000 mbps üyesiyim. (FTTH). Fakat kabloluda en yüksek 860 mbps gördüm. Akşam saatlerinde 600 mbps ye kadar düşüyor. Ne yapmam lazım? Bu sorunun sebebi nedir? Modemim Asus dsl ax82u. Türk telekom un verdiği Vestel modemi kullanmıyorum.
Merhaba arkadaşlar, sitemize eve kadar fiber hizmeti(ftth) geldi. Bugün aktif olmasını bekliyoruz. Şu an ben VDSL olarak Türk telekom abonesiyim.(50 mbps ye kadar). 1000 mbps internet almayı düşünüyorum. Bunu hangi iis lerden alabilirim? Türk Telekom beni 1000 mbps lik pakete geçirir mi? Sizce hangisine geçmek mantıklı? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Vodafone Sınırsız İnternet Teklifi
Merhabalar aşağıdaki teklifleri aldım. Geçmek mantıklı mı sizce. Tamamen sinirsizi dusunuyorum
TURKNET Yardımcı Olamıyor! Sorunum çözülmedi
Turknet Destek Numarası : 37585705
Yaklaşık 2 haftadır internet hız düşüklüğü problemi çekiyorum. (Normalde 42 mbps download 8mbps upload alıyordum) Türknet online işlem merkezinden durumu ilettim. Zaten cevap vermeleri bir kaç günü buldu. Fakat bugün itibariyle halen sonuç alamadım. Türk telekom saha ekibine haber verildiğini söylüyorlar. Saha ekibi de müşteri kaynaklı diyor. Ben de evet belki benden kaynaklıdır diyerekden, eve gelen kablodan hat çekerek interneti bağladım. Fakat yine hızım çok çok düşük çıktı. Yani sorun evdeki tesisatla alakalı değil. Problemi bulması gereken Turknet ise problemi bulamadığı gibi, Türk Telekom ekipleri de bir kez olsun evime gelip sorunun kaynağını bulmaya çalışmadı. Açıkçası çaresizim. En son yapacağım şey millenicom ya da netspeed e geçmek. Belki bir şeyler değişir diye. Bu zamana kadar çok kişiye referans oldum. Fakat böyle ilgisiz bir durumla karşılaşmam beni de türknet den soğuttu. Değerleri görmeniz adına modem bilgilerini paylaşıyorum. Ayrıca problemin çözümü için denediğim yolları da aşağıya yazıyorum.
- Denediğim yol : RJ11 kablosunu değiştirdim. (3 kablo denedim)
- Denediğim yol : Daire girişinden hat çekip bizzat eve gelen kablodan interneti bağladım.
- Denediğim yol : Başka bir modem(keenetic extra dsl) ile denedim. İnternete bağlanamadı bile. (hat kötü diyerek)
Modemi kapatıp açınca maksimum gördüğüm değer 9 mbps, arada aşağıda gördüğünüz üzere çok çok düşük de hız aldığım oluyor. sinirim bozuluyor.
|
Ehliyet Sınav Soruları
|
Ehliyet Sınav Soruları - Online Deneme Sitesi
|
Ehliyeti Olmayan Araç Satamayacak
|
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 547
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 8.880 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 110 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO