Şimdi Ara

Vodafone Sınırsız İnternet Teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aşağıdaki teklifleri aldım. Geçmek mantıklı mı sizce. Tamamen sinirsizi dusunuyorum

Vodafone Sınırsız İnternet Teklifi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Sınırsız İnternet Teklifi ile Mobil Cihazında Sınırları Aş!

Vodafone, sınırsız mobil internet paketi ile sana özgürlük sunuyor. Vodafone sınırsız internet mobil seçeneği sayesinde internet kullanımını dert etmeden dilediğince gezebilir, paylaşabilir, indirebilir ve oyun oynayabilirsin.

Vodafone sınırsız internet paketi ile aylık belli bir kota sınırı olmadan kesintisiz internet keyfine varabilirsin. Bu sayede, ##002# vodafone kodunu çevirebilir ve günün her anında Vodafone mobil sınırsız internet hizmetinden faydalanabilirsin.

Vodafone'un sınırsız mobil internet teklifi, sosyal medya, haber akışlarını takip, video izleme, oyun oynama ve daha fazlası için idealdir. İnternet bağlantınla ilgili endişelerini bir kenara bırakabilir, Vodafone sınırsız internet ile özgürce dijital dünyanın tadını çıkarabilirsin.

Vodafone'un sunduğu bu fırsattan yararlanarak ## 002 vodafone kodunu çevir, Vodafone sınırsız internet mobil paketine abone ol ve mobil cihazında internetin sınırlarını zorla!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • vodafone faturalıya geçtikten sonra gelen pişmanlık hissi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maşşallah fiyatlara bak ahahaahahhah😂😂😂😂😂
    Zengin misin hocam sen😂😂😂😂😂

• Senin aylik ödediğin fiyata biz,turktelekomda 6 aylik kullancaz

• Tamamen sınırsız bir internet için ödenebilir fiyat.Fakat operatör internet hızıda buna oranlı olmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alırsanız 5 Mbps ya da işinizi görmeyecek kadar yavaşsa da 10 Mbps olanı alın derim. Çünkü alacağınız verimli hızlar bunlar olur. Bunların üstünü uygun yer ve mekanda alırsınız anca. Gerçi o kadar verdikten sonra birkaç Mbit daha fazlası için 30 lira da verilebilir gibi. :)

• valla gecesim yok. su an 180 tl ödüyormuşum baktim da. millet daha ucuza aliyor bana ettikleri teklife bak. vodafone pismanliktir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone sınırsız paket
    2 yıl önce açıldı
    Vodafone sınırsız internet
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5mbps'i 199'a veriyor bana şuan Ama 5mbps çok leş asla geçmem

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Vodafonede normal hizlar 5 ile 10 arasi

• phasan P kullanıcısına yanıt

Bende Vodafone kullanıyorum Tamam kötü ama o kadar da değil ya bizim orda 😂 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/result/a/8497317319

Bu sitede cogu insan sor cekim iyi der internet hizi yavas der

• phasan P kullanıcısına yanıt

Bende o insanlardanım Evet yavaş Hatta en kötüsü rakiplerine göre

Kesinlikle katılıyorum ama bizim insanımız internet cahili olduğu için normal görüyor insta okey oynasın yeter.

• Vodafone sınırsız internet teklifleri sunarken ,birazda internet hızların düzeltse daha iyi olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.