Şimdi Ara

LG KP320 Fiyat/performans rekortmeni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
25.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb @fantomas arkadasim.. Telini gule gule kullan.. Ben de su anda LG nin KG290 modelini kullaniyorum.. surgulu kapakli, kucuk, s1k, kullanisli bir tel.. Ozelikleri de fiyatina gore gayet iyi ancak yine de bazi yazilimsal kisitlama ve eksikler canimi s1km1yor degil.. Bu baglamda sana birkac soru sormak istiyorum musadenle..
    1) Video cekim coz.lugu kac ve cekim kalitesi nasil? Ayrica tam ekran video oynatma ozelligi var mi?
    2)Ozellikle hoparlor ses kalitesi ve ses cikis seviyesi ne durumda? Sesi ahizeden mi veriyor yoksa ayri bir hoparlor mevcut mu?
    3)Bluetooth dan alinan dosyalarda boyut siniri var mi? Ya da direk hafiza kartina kayit icin bir ayari var mi? (telfndn baska bir telfna)
    4)Bluetootht dan (baska bir telfndn) alinan java oyun ve uygulamalar otomatik olarak yuklenip kuruluyor mu? (Nokia ve SE larda bu mumkun)
    5)Menuleri benim telden farkli gorunuyor.. Flash tema, hareketli duvar kagidi, video zil sesi, animasyonlu menu gibi ozellikler mevcut mu?

Simdilik bu kadar.. Deneyerek ya da biliyorsan cevap yazarsan memnun olurum..Tesekkur ederim..

• quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

Mrb @fantomas arkadasim.. Telini gule gule kullan.. Ben de su anda LG nin KG290 modelini kullaniyorum.. surgulu kapakli, kucuk, s1k, kullanisli bir tel.. Ozelikleri de fiyatina gore gayet iyi ancak yine de bazi yazilimsal kisitlama ve eksikler canimi s1km1yor degil.. Bu baglamda sana birkac soru sormak istiyorum musadenle..
    1) Video cekim coz.lugu kac ve cekim kalitesi nasil? Ayrica tam ekran video oynatma ozelligi var mi?
    2)Ozellikle hoparlor ses kalitesi ve ses cikis seviyesi ne durumda? Sesi ahizeden mi veriyor yoksa ayri bir hoparlor mevcut mu?
    3)Bluetooth dan alinan dosyalarda boyut siniri var mi? Ya da direk hafiza kartina kayit icin bir ayari var mi? (telfndn baska bir telfna)
    4)Bluetootht dan (baska bir telfndn) alinan java oyun ve uygulamalar otomatik olarak yuklenip kuruluyor mu? (Nokia ve SE larda bu mumkun)
    5)Menuleri benim telden farkli gorunuyor.. Flash tema, hareketli duvar kagidi, video zil sesi, animasyonlu menu gibi ozellikler mevcut mu?

Simdilik bu kadar.. Deneyerek ya da biliyorsan cevap yazarsan memnun olurum..Tesekkur ederim..

LG KG290 modelinde yazılımsal bazı sınırlamalar mevcut.Örneğin belirli bir boyuttan fazla dosyanın BT.ile alınamaması (5 MB sanırım),
    başka tellerden BT.ile uygulama yüklenememesi, dosyaları hafıza kartına alma seçeneğinin olmaması,kulaklığının 2.5 mm jaklı olması
    ve bir çok kulaklığın telefonda çalışmaması (N o k i a 2300 kulaklığı çalışıyordu yanılmıyorsam) vb.gibi.Ayrıca ses kaliteside iyi değil.
    Umarım yardımcı olmuştur.Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Mrb @fantomas arkadasim.. Telini gule gule kullan.. Ben de su anda LG nin KG290 modelini kullaniyorum.. surgulu kapakli, kucuk, s1k, kullanisli bir tel.. Ozelikleri de fiyatina gore gayet iyi ancak yine de bazi yazilimsal kisitlama ve eksikler canimi s1km1yor degil.. Bu baglamda sana birkac soru sormak istiyorum musadenle..

LG KG290 modelinde yazılımsal bazı sınırlamalar mevcut.Örneğin belirli bir boyuttan fazla dosyanın BT.ile alınamaması (5 MB sanırım),
    başka tellerden BT.ile uygulama yüklenememesi, dosyaları hafıza kartına alma seçeneğinin olmaması,kulaklığının 2.5 mm jaklı olması
    ve bir çok kulaklığın telefonda çalışmaması (N o k i a 2300 kulaklığı çalışıyordu yanılmıyorsam) vb.gibi.Ayrıca ses kaliteside iyi değil.

@kingcobra33
    angelmax zaten kg290 kullanıyormuş ve bahsettiğin sıkıntılardan dolayı kp320 hakkında bilgi almak istiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Bilgiler icin sagol @King arkadasim..ancak @Oktay arkadasimin dedigi gibi zaten LG KG290 kullaniyorum ben..Yine de tesekkur ederim..
    Bazi hatalarini telafi etmek istiyorum yalniz.. 1. Bluetooth dan uygulama ya da oyun yukleniyor, aliyor yani ama tel bunlari gorup kurmana izin vermiyor..
    Ancak baska tellere gonderme imkanin var.. Boyle daha dogru oldu sanirim.. 2. Ses kalitesi bence iyi ancak ahizeden verdigi icin ses cikisi cok cok ciliz kaliyor.. Yine de kaliteli ve bitrate degerleri yuksek Mp 3 parcalarda kaliteli ve net bir ses veriyor diyebilirim.. En azindan E250 den kesinlikle daha iyi.. 3. kulakligin 2.5 mm jakli olmasi da bir eksiklik sayilmaz.. Cunku cogu telde bu standarttir, KG290 da bir muzik telefonu degil.. Sagol, sana da kolay gelsin dostum..

• sar degeri kac bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

@kingcobra33
    angelmax zaten kg290 kullanıyormuş ve bahsettiğin sıkıntılardan dolayı kp320 hakkında bilgi almak istiyor

Farkındayım KG 290 kullandığının.Sadece genel sıkıntılarından bahsettim telefonun.Sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dyoldas

sar degeri kac bilen varmı

0.597
  • quote:

Orjinalden alıntı: tj2master

quote:

Orjinalden alıntı: dyoldas

sar degeri kac bilen varmı

0.597

Cihazın kullanım kılavuzunda yazan değer değilmi bu? Bildiğim kadarıyla yeni cihazlarda bu değerin diğer bilgilerle birlikte yer alması gerekiyormuş.
  • telefonu aldığımda ilk izlenimlerin iyiydi ancak gördüğüm bazı sorunlar yüzünden telefonu iade ettim.olumlu yanlarından çok olumsuz yanları beni ilgilendirir diyenler bakabilirler

1-özelliklerine baktığında 3 MP autofocus kamera mükemmel gözüküyor ancak fotoğrafı çekerken çekme

tuşuna bastıktan sonra bile bir süre telefonu sabit tutmalısınız, sabit dediğimse hiç ama hiç

kıpırdamayacak,yoksa resimler bulanık çıkıyor.olduki sabit tutmayı başarabilseniz bile resim sizin

çektiğinizde farklı çıkıyor

2-resim çekmeye kalktığınızda ekranın ortasında bariz şekilde kocaman bir pembelik çıkıyor, tabiki

tüm resimlerdede

3-led olmasına rağmen performansı içler acısı

4-telefonun güya Java desteği var ama şimdiye kadar yüklediğim onlarca program ve oyundan sadece bir

iki tanesi çalıştı.genelde yüklemeden hata veriyor.yüklenenlerde ise uygulamayı başlatıyorsunuz ancak

takılı kalıyor ve çalıştırmıyor.bunu aşmanın yolları olabilir ancak her uygulama için uğraşmak can

sıkıcı

5-toplu şekilde mesaj silme işlevi belirli bir mesaj sayısından sonra çalışmıyor

6-arka planda müzik dinlerken telefon komutlara cevap vermeyebiliyor.tek çare kapatıp baştan açmak

7-mesaj yazmak gerçekten çok kolay olsa da tuşların birbirine yapışık olması zamanla gevşeyecekleri

izlenimi veriyor

8-telefonun yazılım desteği çok sınırlı.hatta yok gibi bir şey

kısacası kağıt üzerinde gerçekten mükemmel bir telefon ancak belirttiğim sıkıntılardan ve sony-ericssondan sonra attan inip eşeğe binmiş gibi hissettiğimden 2 gün kullanamadan iade ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tj2master -- 1 Kasım 2008; 18:06:26 >

• 2gun Kulanip Olumsuz yorum yapan Uyeye 2 Hafta Kullandiktan Sonraki Yorumlarim
    Sorunlariniza maddler Halinde Cevaplayacagim Anlasilmasi basit olsun diye...
    1)Resim Cekerken Sabit Tutmak Gerekli ama bozuk Cikmasi Farli Cikmasi gibi bir Durum ASLA OLMADI.

2)ASLA Resim Cekerken yada Cektikten Sonra PEMBE lik olmadi Kamera Lensini islak mendille Silip Deneseydiniz.

3)Led Olmasi iyi ama Kusur olmasi deil Video Cekerken Kullanilamamasi yanlis yorum yapmissiniz.

4)Java var ben 3 program 1 Oyun Yukledim Deneme Yanilma yoluyla devam ediyorum.2Sozluk 1 splintercel.
    5)Belirli mesdaj derken 70 mesaji ayni anda silmektenmi bahsediyoruz yani 5-10mesaji hizli olarak silebiliyor.
    6)Komuta Cevap verememekten maksat ac kapat deil.Telefon Muzik Calarken Bekleme konumuna geciyor ekran isigi filan sondugunde siz bir tusa basiyorsunuz.Telefon 2saniye sonra ekran yaniyor muziki durdur ac kapat onceki sonraki calisiyor hatta en garantilisi fon muzigi yani muziki acip arka planda cal deyip mesaj yazdigim okudugum cok oldu.
    7)20den fazla telefon kulandim tus gevsemesine karsilasmadim belki yumusak gibi daha yumusak olursa bilemem
    8)KVK Garantili Alip Goturursunuz Gizli koduna basip (Muhendislik Menusu) Yazilim versiyonunu okursunuz.
    Dersiniz bende .....yazilimi var yenisi varsa yukleyin (Ucretsiz)Onlarda yardimci olur
    ileve:Bu fiyata 210ytl 3mp kamera Tv Cikis Radyo Radyodan Kayit 90mb hafiza 4gb kart calistiran (ben 2 kulanyom 4gb calistigi ispat edilmis) hangi marka var.
    Yani Mukemmel olamaz ama fiyat kalite orani mukemmel ayni ozellikte Samsung olsa 400 SonyEricson olsa 520ytl olurdu 2gun kullanip yada kullanamayip 5para etmez yada ise yaramaz demek bence yanlis

• yanlış anlaşılıp cevaplanan sorunları maddeler haline tekrar yazıyorum kolay anlaşılsın diye

1)bozuk ve farklı dediğim durumlar resmin net çıkmaması ve resmin kadrajda gördüğünüzden minimum 1-2 mm kaymış olması.onlarca resim çekmeme rağmen "net" diyebildiğim resimler çok az.bir çok kameralı telefon kullanmama rağmen bu telefonda net resim çekemiyorsam sorun tabi ki "bendedir"

2)kutudan çıkardığım gibi çektiğim resimlerde lensin kirli olma ihtimali olamazdı ancak telefonun kendisinde bir problem olabilir

3)kullanıcı benim.tabi ki yorumum subjektif olacak.yorumun yanlışlığını kim sorgulayabilir.led "bana" yetersiz geldi

4)Java yok demiyorum.onlarca program denedim sadece gmail,opera ve bir de oyun çalıştırabildim diyorum.

5)250sms hafızası olan bir telefonda 70 mesajı aynı anda silemiyorsam napayım o kadar hafızayı

6)komuta cevap vermemekten kasıt aynen kapat açtır.müzik çaları arka plana alıp sms okurken telefon kilitlendi ve hiç bir komuta cevap vermedi.

7)tuş gevşemesinden kastım tuşlar bitişik olduğundan üçlü grup içinde bir gevşeme olabileceği

8)yazılım desteğinden kastım firmware desteği değil.bilgisayardaki yazılım desteğidir.sony ericsson kullanan biri yazılım desteğinin ne demek olduğunu iyi bilir.

ben "işe yaramaz", "5 para etmez" demedim.iki gün kullanmak olumsuz yönleri görmeme yetiyorsa bence yeterli süredir.yorumumu dikkatlice okursanız son cümlede yorumlarımın tamamen subjektif olduğunu, kağıt üzerinde mükemmel bir cihaz olup "beni" tatmin etmedğini söyledim.

ayrıca kimi, neden yanlış yönlendirme ihtiyacı hissedeyim ki.cep telefonu kullanmak bir alışkanlıktır.ben alışık olmadığım bir markaya geçtim ve daha önce kullandığım telefonlarda yaşamadığım sıkıntıları yaşadım."benim" kullanım tecrübelerim tabi ki başkalarınınkilerle farklı olacaktır

• Arkadaşlar
    Neyle fotoğraf çekerseniz çekin cihazı sabit tutmalısınız. Profesyonel fotoğrafçılıkla uğraşanlar bu nedenle 3 ayak kullanır. Ben göbek atarken net fotoğraf çekeni görmedim. Biz dünyadaki en mükemmel telefon budur demiyoruz. 220 YTL civarı alınabilecek en iyi telefonlardan biri diyoruz. Bu telefon ne bir blackberry nede bir Ayfon (Iphonre dimi) 3g.
    Teknosada Sony ericsson w880 telefonu da 200 YTL'ye satmışlardı. Benim bir tanıdığım bu telefonu geçen sene 800 YTL civarı fiyata almıştı. Ama Sony Ericsson müşteriyle dalga geçer gibi 4 kat indirim yaptı. LG'de böyle bir şey başınıza gelmez. KP 320'yi bir yıl sonra 50 YTL'ye vereceklerini sanmıyorum. Ayrıca insanın aklına da takılmıyor değil bir bit yeniği mi var ki bu kadar düşüyor fiyatı?
    Java mevzusuna gelirsek; arkadalşlar ben 7-8 yaşındayken kara atari ile dobişko, araba yarışı v.s. oynamış biriyim. Şu sıralar Grand Turismo 5 Prologue'yi gördükten sonra eski günlere dönemem doğrusu. Telefondaki abuk subuk oyunları oynamak bana göre vakit israfıdır. Oyun oynanacaksa da aç PCyi kral gibi oyna vaktini boşa geçirdiğine deysin. (Bu aralar Grid isimli oyunu bitirdim muhteşemdi. TAdı damağımda kaldı.)
    Son olarak da her ürün fiyat-performans oranına göre değerlendirilir. Mesela orta sınıf bir araba olan Peugeot 407 44 000 ytldir.Mercedes c180 de 54 000 eurodur. YTL olarak yaklaşık 108 000 ytldir. Direkt karşılaştırsan mercedes üstün gelir ancak yaklaşık 2.2 kat fazla vermeye değecek kadar da iyi midir? Her ikisi de çarpışma testlerinden 5 yıldız almış, aynı boyutta aynı konforda arabalar. Üstelik aarabayı aldın kontağını çevirdin sonra satmak istedin. En az %20 değer kaybeder.
    Kısaca LG KP 320 benim gözümde Peugeot 407 gibidir. Ben LG'yi alırım, 2,5 sene kullanırım. Sonra değer kaybını önemsemeden satarım. Gider daha yenisini daha özelliklisini alırım. Peugeot alan da böyle. Alır biner zevkini çıkarır satar. Başka bir arabaya biner. Mercedes alan bir arabaya binerken peugeot alan Mercedes parasına iki arabaya biner, teknolojiyi de yakından takip eder.

LG KP320 Fiyat/performans rekortmeni

• arkadaşlar kp320 nin video kaydı için kaç fps ye sahip olduğunu ve bu cihazla çekilmiş bir video örneğini hiçbir yerde bulamadım ...tube de dahil buna.bilen arkadaşlar bu verilere nerden ulaşa bilirim yardımcı olabilirlerse sevşnirim. ayrıca telefonu alan arkadaşlarda olmuş ama örnek foto koyan hiç olmamış.biraz daha ayrıntılı inceleme istiyoruz arkadaşlar, özellikle foto ve camera açısından.
  • Bugün 228 / 9 verip Lg Kp320 aLdım iyi ki aLmışım gözlemlerimi paylaşırım yakında..
  • bende teknosadan 1 saat once aldım su an sarjda yarın itibariyle izlenim ve resimleri yuklerim tel. cok hafif ve gorunusude guzel
  • fantomasds BayMerakli 3 tane Kp320 topiği var bunları tek başlıkta birLeştirsek hem paylaşım için hem de fikir alışverişi için..biz kullanıcılar ve telefonu merak edenlere daha faydalı olur.ne deRsiniz..?yönetici arkadaşlar da el atarsa daha iyi oLur bence.
  • bu telefonun ışık süresini kısaltma veya uzatma veyahut ekran parlaklığını ayarlama özelliği varmı kullanan arkadaşlar bi zahmet cvplarsalar güzel olur
  • AyarLar>Ekran>Arka pLan Ayarı yaptığımız zaman üstte ParLalık (5 kademe) aLtında Süre (Max.60 saniye ye kadar:''saniyeleri 1 2 3...60 şeklinde 1 er 1er ayarlayabiliyoruz)
  • birde bu telefonun kamerasında makro özelliği varmı ikincisi, telefonla konuşurken ahize sesi nasıl kaliteli mi veya düşükmü, yüksekmi cvplarınız için şimdiden teşekkürler dün bi telefoncunun yanından geçerken bu telefon gözüme aldı dedim fiyatını sorayım eğer 220 ytl civarıysa almayı düşünüyordum birde ne gördüm telefoncu dedi bana fiyatı 370 ytl 5 yıl garantisi varmış şok oldum 220 ytl yi anladıkta bu telefona 370 ytl kesinlikle verilmez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.