Şimdi Ara

LG KP320 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LG KP320 İnceleme

LG KP320 İnceleme

Bende 1 ay önce aldım 218ytl ye netten aldım.Açıkçası beklediğimden çok çok iyi inananılmaz gerçekten bu paraya bu kalite.Aybı segmentten Nokia 3500 vardı bende oda 250 lira ama bunun yanında oyuncak gibi kaldı.Zaten kardeşime verdimm muadilleri 400-700 civarı.Resimlere göre çok daha estetik bir görününü var.Ayrıca bende kendi incelememi kısaca yazmak isyiyorum..Çünki internete pek yorum yok telefon konusunda.Ben araştırırken biraz kısıtlı kaldım.Almak isteyenlere kılavuz olsun.
      +Olumlu özellikleri
    • 3MP Kamresını aydınlık çekimlerde oldukça başarılı buldum.Faket focusu iyi ayarlamak gerekiyor.Özellikle makro çekimler başarılı.Flash gözden kaçmıyor tabi.
    • Video çekimleride başarılı mp4,mgp seçebiliyoruz yine standar efektler var kısayollarla kolay bir kullanımı var.
    • Hafifliği ve ince olması benim için önemli bir artı.
    • Müzik çalar gayet başarılı ses kalitesi (metalica dinlemeyenler için onların kulak zarı delik oluyo:D) ekolyzer,çalma hızı,karşık çal, vs.
    • Radyoyuda beğendim kullanımı çok basit herşey tek tuşla yapılabiliyor oto ileri geri,manual ileri-geri,radyodan kaydet,her tuş için bir radyo ataması örn.1 burç fm gibi.
    • Kulalık çift bölümlü.Standart (3.5 luk) kulaklıklarınızıda kullanabilirsiniz.
    • Geniş Ekran 320x240 başarılı.
    • Samsung'lar da ki gibi USB den şarj olması benim için önemli.
    • 4GB destekliyor 2 taktım problem yok.
    • Radyodan kayıt söylemen geçemem.Korsanlık olmasın diye sanırım kayıt kalitesi çok yüksek değil.Konuşma seviyesinde.
    • Video çaları çok hoş geldi bana hiçbir telefonda görmemiştim.Full ekran,hızlandırma 2x-4x-8x,yavaşlatma 1x.
    • Mp4 destekliyor.Tv out destekliyor fakat ek bir kablo gelmedi sanırım out için yine USB kablosu kullanılıyor.
    • 5 tane periyödik alarm kurulabiliyor.Artı olarak yapılacaklar bölümünede periyodik olarak eklenebilir.
    • Java olayını çözemeyen arkadaşlar var fakat problem yok kesinlikle.
    • Yine endişe ettiğim noktalardan biri ses iletişimi konusundu bu konudada sınıfı geçti.
    • USB veri iletişimi gayet iyi Samsung E830 var ona göre %300 iyi.
    • Arka kapağı deri gerçekten çok şık duruyor.Resimlerde o kısım ucuz plastik gibi görünüyor.Aklıma başka bişey gelmiyo ama bişeyler vardı da...

+Olumlsuz Yanları
    • En önmlisi şarj göstergesi yarım gösterirken birden bitebiliyor.Şarj ortalama 2 gün gidiyor.Ama pc deyken taktığımdan son 3 haftadır bitmedi.
    • Müzik çalarda listeyi kaydedemiyoruz.Yani tek liste var.Mecburen 300-500 mp3 aynı listede.
    • Mesaj sesini değiştiremiyoruz.Yapılacaklar alarmınıda.
    • Bu çok önemli benim için Alarm sürekli çalmıyor 30sn sonra otomatik olarak 4 dk erteliyor.
    • Hafıza kartı arka kapağın içinde.Olmasa iyi olurdu.
    • Telefonun ekranı plastik değil gerçek cam.O yüzden parmak izleri oluyor ve kırılmaması biraz dikkat gerekiyo.Cam konusunda yanılıyo olabirim.
    • Hafıza kartında 5 ana klasör var.Audio-Images-Video-Received bu kasörler kök klasörler.Silinsede yeniden oluşturuluyor.Dosyalar bu klasörler altında kullanılabiliyor.

NOT:
      Bilmeniz gerekir diye düşündüm telefonumun dış hoparlörü bozuldu tıkandı galiba ücretsiz kargoyla garantiye gönderdim 3 gün sonra geldi sanırım temizlediler ama sonra komple ses kesildi yine ücretsiz gönderdim komple bu sefer komple değiştirdiler.Uzun süredir sorun yok...

Bu kadar geldi aklıma bir ikide resim eklicem....Ama sadece makro çekimler vardı onları koydum.

Bir Makro çeküm.Benim kombi..ECA confe Plus :D
     LG KP320 İnceleme
    Yine Makro- Akıllı Kumandam..
     LG KP320 İnceleme
     LG KP320 İnceleme
     LG KP320 İnceleme
     LG KP320 İnceleme

Buda makro- inanımlaz dimi gazete üstündeki susam ve arkadaşları tuz tanecikleri güneş ısığını yandan alıyor
     LG KP320 İnceleme

Bu renk katsın biraz
     LG KP320 İnceleme
     LG KP320 İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acantim -- 11 Ekim 2009; 1:18:21 >

• Öncelikle hayırlı olsun cihazınız, güle güle kullanın
    Fiyatına göre gerçekten iyi özellikler barındırıyor. Zamanla birkaç dış mekan fotoğrafı ve gözünüze çarpan yanlarını da eklerseniz cihazı merak edenler için gayet güzel olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure

Öncelikle hayırlı olsun cihazınız, güle güle kullanın
    Fiyatına göre gerçekten iyi özellikler barındırıyor. Zamanla birkaç dış mekan fotoğrafı ve gözünüze çarpan yanlarını da eklerseniz cihazı merak edenler için gayet güzel olacaktır
    Arkadaşlar herkese selam... 3 tane sorum olacaktı

1-) Bende aldım kp320 telefonun özellikleri çok güzel ama tek bir sorunum var şarz cok az gidiyor sizdede öylemi.... resmen 2 gun olmadan bitiyor şarz...

2-) 3.7 v 900 mAH bataryası var telefonun 2. bataryayı alayım dedim bulamadım aynısından 3.7 v 1200 mAH batarya var ondan alsam bir sorun olurmu?

3-) Mesaj sesine mp3 ayarlamak için bir program felan varmı?

TEŞEKKÜRLER....

• quote:

Orijinalden alıntı: kublay

1-) Bende aldım kp320 telefonun özellikleri çok güzel ama tek bir sorunum var şarz cok az gidiyor sizdede öylemi.... resmen 2 gun olmadan bitiyor şarz...

2-) 3.7 v 900 mAH bataryası var telefonun 2. bataryayı alayım dedim bulamadım aynısından 3.7 v 1200 mAH batarya var ondan alsam bir sorun olurmu?

TEŞEKKÜRLER....

Alıntıları Göster
    Mesaj sesine Mp3 ayarlama konusunda açıkçası pek araştırmadım.

Şarj konusuna gelince benim şarj ortalama 2 gün gidiyor ve aynı tür bataryanın 1200 lüğünü bulduysan sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: acantim

Mesaj sesine Mp3 ayarlama konusunda açıkçası pek araştırmadım.

Şarj konusuna gelince benim şarj ortalama 2 gün gidiyor ve aynı tür bataryanın 1200 lüğünü bulduysan sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    Teşekkurler acantim...
  • quote:

Teşekkurler acantim...

Alıntıları Göster
    Telefonun en büyük dezavantajı şarj fakat ben sürekli pc başındayım ve USB den şarj olduğundan hiç ihtiyaç duymuyorum.
  • quote:

Telefonun en büyük dezavantajı şarj fakat ben sürekli pc başındayım ve USB den şarj olduğundan hiç ihtiyaç duymuyorum.

Alıntıları Göster
    bence çok iyi telefon arkadaslarım mini game world oyununa hasta oldular
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrHaN57

bence çok iyi telefon arkadaslarım mini game world oyununa hasta oldular

Alıntıları Göster
    Bence Güzel bir telefon.3 Megapiksel ,Radyo,Mp3 gibi özellikleri var.Tasrım olarak Şık ve Hoş bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafazeyn

Bence Güzel bir telefon.3 Megapiksel ,Radyo,Mp3 gibi özellikleri var.Tasrım olarak Şık ve Hoş bir telefon.

Alıntıları Göster
    güle güle kullan arkadaşım hayırlısıyla kırılmadan.bende almak üzereyim bu telefondan
  • quote:

TEŞEKKÜRLER....

Alıntıları Göster
    batarya sorununu çözebildinmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

batarya sorununu çözebildinmi acaba

Alıntıları Göster
    Batarya dezavantay dedim ama sorun denecek kadar değil.Dediğim gibi ortalama 2 gün yoğun kullandığımda yani resim,video,müzik,konuşma dersek 1 gün gibi.

Telefonu hala kullanmaktayım.Geçenlerde çok kötü dik bir şekilde kaldırıma düşürdüm çok şükür ufak bir çizikle atlattık.
  • quote:

Batarya dezavantay dedim ama sorun denecek kadar değil.Dediğim gibi ortalama 2 gün yoğun kullandığımda yani resim,video,müzik,konuşma dersek 1 gün gibi.

Telefonu hala kullanmaktayım.Geçenlerde çok kötü dik bir şekilde kaldırıma düşürdüm çok şükür ufak bir çizikle atlattık.

Alıntıları Göster
    ii günler arkadaşlar bz bu telefonu arkadaşıma aldık bna 3 günlüüne braktı sıfırken bn bütün gün kurcaladım tabi telefon çok şık tuş takımında hiç bir sorun yok dier yorumlarda çok şikayet ediliodu tuş takımı tema desteği yok ama menüsü şık zarif şarj sorunu var sıfır bataryayla 1 2 gün zor dayandı kulaklıktan çıkan ses mükemmel hoparlör tatmin edici telefonda ısınma problemi vardı bilmem başka arkadaşlarda yaşadımı bu problemi ama tell 5 dakikada ısınıodu kamera çekimleri güzel 3.2nin hakkını verio ama gece çekimleri berbat tv out var ara kablo ile kulaklığn cak girişinden bağlanabilinio usb veri aktarımı biraz yavaş ama idare eder çabuk çizilebilir bi yapıda parma izi oluo ama bnm gibi sürekli temizleyenlerdenseniz sorun yok arka kapak rahat çıkıo dier yorumların aksine 200tlye aldık teli özellik ve şıklık arıyosanız bu teli tavsiye edebilirim ama yazdıım olumsuz yönleri sizi etkilemicekse tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: colonel_92

ii günler arkadaşlar bz bu telefonu arkadaşıma aldık bna 3 günlüüne braktı sıfırken bn bütün gün kurcaladım tabi telefon çok şık tuş takımında hiç bir sorun yok dier yorumlarda çok şikayet ediliodu tuş takımı tema desteği yok ama menüsü şık zarif şarj sorunu var sıfır bataryayla 1 2 gün zor dayandı kulaklıktan çıkan ses mükemmel hoparlör tatmin edici telefonda ısınma problemi vardı bilmem başka arkadaşlarda yaşadımı bu problemi ama tell 5 dakikada ısınıodu kamera çekimleri güzel 3.2nin hakkını verio ama gece çekimleri berbat tv out var ara kablo ile kulaklığn cak girişinden bağlanabilinio usb veri aktarımı biraz yavaş ama idare eder çabuk çizilebilir bi yapıda parma izi oluo ama bnm gibi sürekli temizleyenlerdenseniz sorun yok arka kapak rahat çıkıo dier yorumların aksine 200tlye aldık teli özellik ve şıklık arıyosanız bu teli tavsiye edebilirim ama yazdıım olumsuz yönleri sizi etkilemicekse tabi...

Alıntıları Göster
    telefon 1 saat boyunca camasırmakinasında yıkandı ama hala(2 ay) calısıyo tek sorun artık sarj aletini usb olarak görüyo

• quote:

Orijinalden alıntı: OrHaN57

telefon 1 saat boyunca camasırmakinasında yıkandı ama hala(2 ay) calısıyo tek sorun artık sarj aletini usb olarak görüyo

Alıntıları Göster
    herkese önce selamlar bu foruma daha yeni kayıt oldum.telefonu 2 aydır kullanıyorum.sarj az gidiyor.sesi az çıkıyo.kamerası gayet iyi led li kamera netleme var o yönü hoşuma gitti telin.yalnız ses yükseltiliyormu bu telefonun?geniş çaplı bir arastırma yaptım nette ama yükseltmeyi bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

ewt arkadaşım bende de o problem var sarja taktınmı inanılmaz bir ısı veriyo dışa ya bide arkadaşlar batarya demşken telefona 1200 mAh pil alsak birşey olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: lantergarden

quote:

ewt arkadaşım bende de o problem var sarja taktınmı inanılmaz bir ısı veriyo dışa ya bide arkadaşlar batarya demşken telefona 1200 mAh pil alsak birşey olur mu?

Alıntıları Göster
    Evet ısınma konusunda çok şikayetler var.Açıkcası bendede biraz ısınma var ama şikayet edecek kadar rahasız edici değil ya abartmayalım.Ayrıca ses konusunda bence gayet yeterli.

Ayrıca telefonumun dış hoparlörü bozuldu tıkandı galiba ücretsiz kargoyla garantiye gönderdim 3 gün sonra geldi sanırım temizlediler ama sonra komple ses kesildi yine ücretsiz gönderdim komple bu sefer komple değiştirdiler.Uzun süredir sorun yok...

• quote:

Evet ısınma konusunda çok şikayetler var.Açıkcası bendede biraz ısınma var ama şikayet edecek kadar rahasız edici değil ya abartmayalım.Ayrıca ses konusunda bence gayet yeterli.

Ayrıca telefonumun dış hoparlörü bozuldu tıkandı galiba ücretsiz kargoyla garantiye gönderdim 3 gün sonra geldi sanırım temizlediler ama sonra komple ses kesildi yine ücretsiz gönderdim komple bu sefer komple değiştirdiler.Uzun süredir sorun yok...

Alıntıları Göster
    bendede KG300 vardı bozuldu garantiye verdim kutulu değişim bekliyor cihazın ürtimi olmadığı için büyük bi ihtimalle bunu gönderecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

bendede KG300 vardı bozuldu garantiye verdim kutulu değişim bekliyor cihazın ürtimi olmadığı için büyük bi ihtimalle bunu gönderecekler

Alıntıları Göster
    genel olarak güzel cihaz fakat sarjı 2 gün olmadan bitiyo onun dışında bi problem yok çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

genel olarak güzel cihaz fakat sarjı 2 gün olmadan bitiyo onun dışında bi problem yok çok şükür

Alıntıları Göster
    java hafızası ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

java hafızası ne kadar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu telofondan var bende ama ekran dagıldı şimdilik öylece duruyor.varmıdır bildiğiniz bu telofonun ekranını yedek parça olarak bulabilecegim bir yer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.