Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda baktım gc900 kullanıcılarına yönelik birşey yok. tek miyim acaba diye düşündüm. olmadığımı kanıtlamak için açıyorum buyrun buradan paylaşalım;

GC900 Viewty Smart kullanıcıları BURAYA

• Nasıl iyi mi memnun musun?
  • gayet memnunum.
    Özellikle 16m ekranın kalitesi ve 800x400 boyutlu olması mükemmel.
    pil ömrü yeterli.
    s-class kullanıcı arayüzü ve dokunmatik ekranı çok kullanışlı.
    8mp kamerası, 720x480 video çekimi güzel.
    Gps'ide offline olsa tadından yenmezdi doğrusu.
    Alalı bir ay oldu ama hala bazı özelliklerini tam olarak bilmiyorum. kullandıkça iyi ve kötü taraflarını yazarım. kullanan arkadaşların deneyimlerini paylaşmasını bekliyorum. ama hala forumda gc900 kullanan tek üyeyim galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFKsivas

gayet memnunum.
    pil ömrü yeterli.
    Alalı bir ay oldu ama hala bazı özelliklerini tam olarak bilmiyorum. kullandıkça iyi ve kötü taraflarını yazarım. kullanan arkadaşların deneyimlerini paylaşmasını bekliyorum. ama hala forumda gc900 kullanan tek üyeyim galiba

Sağol bilgilendirme için.
    Fotoğraflarda beyaz noktalar çıkıyomuş doğru mu acaba?

• resim ve video koyarsan daha yararlı olacaktır hocam

ben gc900 incelemerinde beyaz noktacıklar olduğunu farkettim hatta bunu konudada yazmıştım

linki veriyorum birazdan
    http://forum.donanimhaber.com/m_30168157/mpage_4/fromTicket_/key_//tm.htm#36152547

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 2 Aralık 2009; 17:11:32 >
  • quote:

gayet memnunum.
    pil ömrü yeterli.

İmzamdaki ''Java Cep...'' linkindeki rehberi uygularsanız offline navigasyon yapabilirsiniz. Zaten yazmıştınız o konuya ama devamı gelmedi

• Figure arkadaşım teşekkür ederim. JAVA gps öneriniz için. bir süredir yoğunum telefonla ilgilenemiyorum ama mgmaps'i denemeyi düşünmüştüm. sizin önerinizi de dener ve düşüncelerimi daha sonra yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R

resim ve video koyarsan daha yararlı olacaktır hocam

ben gc900 incelemerinde beyaz noktacıklar olduğunu farkettim hatta bunu konudada yazmıştım

linki veriyorum birazdan
    http://forum.donanimhaber.com/m_30168157/mpage_4/fromTicket_/key_//tm.htm#36152547

verdiğiniz linkteki yazılarınızı ve fotoları inceledim. benim çektiğim resimlerde de aynı beyaz noktacıklar var ama daha önce hiç dikkatimi çekmemişti bundan sonrada bunu takıntı yapmam.
    normalde yarı profesyonel bir fotoğraf makinesi kullanıyorum dolayısıyla merceği ve pikseli ne olursa olsun hiçbir telefon bana fotoğraf makinesiyle çektiğim resimlerin tadını veremez. ya da hiçbir fotoğraf makinesi, hd video kamera ile yapılan çekimlerin tadını vermez. yine aynı şekilde gps'li bir ceptelefonu gps cihazının yerini tutmaz, zaten şarjı da yetmez gps yaparken birden telefonsuz kalırsınız. fakat ceptelefonu herzaman yanımızda olduğu için gerekli durumlarda "keşke fotoğraf çekebilseydim, video çekebilseydim,yada gps'im yanımda olsaydı da yol tarifi alabilseydim" demektense fotoğraf ve video çekebilmesi, gps özelliği olması iyidir. fakat beklentileri yüksek tutmamak lazım özellikle verilen paradan fazlasını beklemek hata olur. bu telefonun diğer bir çok telefona göre daha ucuz (özellikle iphone'a göre) ve fotoğraf ve video özelliğinin daha iyi olduğu göz ardı edilemez bir gerçek. kaldı ki kaç para verirseniz verin bütün telefonlarda beklenmedik sorunlar çıkabiliyor... başka zaman devam ederim. iyi günler

• arena mı viewty smart mı birini alıcam kararsızım nolur fikir verin
  • aslında çok fark yok ama en önemli farkı bence şarjı o bakımdan bence gc900 diyorumm
  • paran varsa iphone yada omnia II al derim, yüklenebilirliği daha fazla bu telefonların.
    bir de samsung jet'e bak fiyatı gc900 ve km900 ile aynı, ama pek yüklenebilirliği onunda yok.

fakat bu ikisinden birini alacam diyorsan km900 hiç kullanmadım pek bilmiyorum ama bataryası az gidiyormuş, gc900 batarya yönünden gayet iyi. gc900 daha sonra çıktı dolayısıyla daha geliştirilmiş olabileceğini düşünüyorum. ben şahsen böyle düşünüp aldım bende kararsız kalmıştım biraz araştırınca gc900 daha mantıklı geldi.

ama şunu belirteyim her iki LG modelinde de daha GPS çalıştırabilen görmedim duymadım. "a-gps"de seçsen "gps"de seçsen sadece şebekeden yer belirliyor . benim tel gizli menüsünden 7 uyduya kadar buldu fakat yer belirleyemedi. GPS için alacaksan pek işini görmez. ben bir kaç gps programı denedim fakat hiç offline kullanamadım şimdilik.

fotoğraf sabit çekimler için çok güzel fakat hareketli bir şey çekmek neredeyse imkansız çünkü yavaş.

LG'lerde ve hatta samsung symbian modellerinde internetten video izleyebilen bilmiyorum.

GC900'ün WİFİ çekim kalitesi gerçekten çok iyi, diğer telefonların bulamadığı ağaları buluyor. gc900'ün ekranı çok kaliteli; hem görüntüsü, hem kullanımı gayet güzel ve zevkli. çoklu dokunmatik olması, mesafe sensörü (kulağına yaklaştırınca, ekran kararıyor ve dokunmatik pasif oluyor) bulunması, dokunmatik ekranın ısı algılayıcılı (sadece ten temasında çalışıyor, cebinde, çantanda, kalemdi, çakmaktı dokundu aradı olmuyor) olması gibi özellikler ekran performansını mükemmel kılıyor.

benim şimdiye kadar tecrübe edebildiklerim bu kadar, henüz iyiki almışım diyebileceğim bir özellikle karşılaşmadım, başka marka alan arkadaşlarımda çeşitli sorunlar yaşıyorlar. bu tür çok fonksiyonlu cihazların biraz zamana ihtiyacı var galiba şimdilik idare edecez.

son karar sizin seçmek zor kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFKsivas -- 11 Aralık 2009; 3:35:00 >

• bende bu telefondan almayı düşünüyorum ama bazı sorunları varmış galiba,ekranın karararak tel in kilitlenmesi,çektiğin fotoğrafta beyaz noktacıklar olması falan gibi... kullanan arkadaşlar bunları yazarlarsa sevnirim ya da başka bir telefon önerebilirmsiniz bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin5555

bende bu telefondan almayı düşünüyorum ama bazı sorunları varmış galiba,ekranın karararak tel in kilitlenmesi,çektiğin fotoğrafta beyaz noktacıklar olması falan gibi... kullanan arkadaşlar bunları yazarlarsa sevnirim ya da başka bir telefon önerebilirmsiniz bana?

ekranın kararması, arama yaparken 1sn resim değişirken oluyordu. LGnin resmi sitesindeki güncellemeyle bu DÜZELTİLDİ. bunun dışında telefonun üzerindeki mesafe sensörü (hoparlör ile önyüz kameranın arasında) kapatılırsa dokunmatik ekran kararıyor. fakat bu özellik bir çok telefonda olmayan çok harika bir özellik bu sayede telefon cebinizde, çantada vs. kendiliğinden aramalara cevap vermiyor. bu özellik olmayan bir çok telefon kulağınıza tutunca dokunmatik ekranın yüzünüze dokunmasıyla mesaj atar, menüden öğe siler vs., GC900 de böyle sorunlar yok. beyaz noktacıklar çok küçük bir kaç pixel de oluyor, ben de bu siteden öğrendim aldıktan bir ay sonra, daha önce hiç farketmemiştim, farkedebilmek için resmi en sonuna kadar büyütmek gerekiyor. beyaz nokta sorunu, sadece otomatik İSO da oluyor, ben zaten bu özelliği pek kullanmıyorum, o yüzden pek sorun etmiyorum.
    başka telefon düşüncelerimi yukarıda yazdım. bu tel ile aynı fiyattakiler bundan daha iyi değil. çıtayı yükseltirsen o başka...

• trekbuddy ve mgmaps programlarının her ikisindende offline gps kullananımını gerçekleştirebildim.
    trekbuddy için Figure arkadaşın topic'inden yararlandım,teşekkürler:
    http://forum.donanimhaber.com/m_36011868/tm.htm

mgmaps kendi sitesini google çeviri ile kullandım
    www.mgmaps.com

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metin5555

bende bu telefondan almayı düşünüyorum ama bazı sorunları varmış galiba,ekranın karararak tel in kilitlenmesi,çektiğin fotoğrafta beyaz noktacıklar olması falan gibi... kullanan arkadaşlar bunları yazarlarsa sevnirim ya da başka bir telefon önerebilirmsiniz bana?

ekranın kararması, arama yaparken 1sn resim değişirken oluyordu. LGnin resmi sitesindeki güncellemeyle bu DÜZELTİLDİ. bunun dışında telefonun üzerindeki mesafe sensörü (hoparlör ile önyüz kameranın arasında) kapatılırsa dokunmatik ekran kararıyor. fakat bu özellik bir çok telefonda olmayan çok harika bir özellik bu sayede telefon cebinizde, çantada vs. kendiliğinden aramalara cevap vermiyor. bu özellik olmayan bir çok telefon kulağınıza tutunca dokunmatik ekranın yüzünüze dokunmasıyla mesaj atar, menüden öğe siler vs., GC900 de böyle sorunlar yok. beyaz noktacıklar çok küçük bir kaç pixel de oluyor, ben de bu siteden öğrendim aldıktan bir ay sonra, daha önce hiç farketmemiştim, farkedebilmek için resmi en sonuna kadar büyütmek gerekiyor. beyaz nokta sorunu, sadece otomatik İSO da oluyor, ben zaten bu özelliği pek kullanmıyorum, o yüzden pek sorun etmiyorum.
    başka telefon düşüncelerimi yukarıda yazdım. bu tel ile aynı fiyattakiler bundan daha iyi değil. çıtayı yükseltirsen o başka...

çok sağol cevap için. bugün elime omnia i900 geçicek artık düşünmüyorum ama işletim sistemi olsaydı bunu alıcaktım.

• ben de düşünüyorum bu telefonu almayı ama video kalitesi nasıl acaba. fotoğraf kalitesi benim için çok da önemli değil çünkü 2mp telefonla çekilen fotoğraf kalitesi bile benim için yeterli. Ben de sony-ericsson k750i var ama video çekimi hiç iyi değil. video çekim olarak video kamera kalitesinde beklentim yok ama 8mp kamera 720x480 30fps kalitesinde video nasıl acaba. bu telefonla çekilmiş video koyarmısınız?
  • Selamlar kardeş yalnız değilsin bende lg gc900 kullanıcısıyım ve herşeyiyle çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorum almayı düşünenlere tek sıkıntım gps i bağlantı olmadan kullanamamak bu sorunda çözülüp gerçekten kullanılıyorsa bence olay bitmiştir
  • Arkadaşlar wi-fi dan hotmaile - facebook'a falan giriyorum fakat şifre ve kullanıcı adımı yazdığım halde olmuyo siz nası kullanıyosunuz acaba? Bide msn programı varmı önerebileceğiniz eğer kullanıyosanız.
  • Selamlar kardeş yalnız değilsin bende lg gc900 kullanıcısıyım ve herşeyiyle çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorum almayı düşünenlere tek sıkıntım gps i bağlantı olmadan kullanamamak bu sorunda çözülüp gerçekten kullanılıyorsa bence olay bitmiştir /quote]

720x480 formatında 30fps hızında bir video ekleyebilirmisin.
  • video çekimi 3gp formatında. gece modu biraz yavaş kalıyor. gündüz çekimleri çok güzel. kendi bilgisayarım serviste, gelince foto ve video ekleyeceğim. internette araştırırsan bu telefonla çekilmiş video bulursun sanırım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.