Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG GC900 Viewty Smart kullanıcıları kaç gündür nerelerdesiniz.Bu cihazı kullanan arkadaşlar bilgilerini bizimler paylaşıllarsa çok mutlu olacağım.
  • hocam ne merakın varsa sen yaz nete sürekli giremiyorum Girdikçe cevaplamaya çalışırım. fiyat performans olarak mükemmel bir cihaz emin olun
    quote:

Orijinalden alıntı: davut02

LG GC900 Viewty Smart kullanıcıları kaç gündür nerelerdesiniz.Bu cihazı kullanan arkadaşlar bilgilerini bizimler paylaşıllarsa çok mutlu olacağım.
  • arkadaşlar bu telefonu alacağımda bana servis sorunu yaşandığı söylendi.servis sorunu varmı?(her hangi bir arıza durumunda)
  • Arkadaşlar ekran koruyucu konusunda nasıl bir önlem aldınız?gittigidiyorda birkaç ürün var nasıl sizce?kullanan varmı acaba?
  • Arkadaşlar ekran koruyucu konusunda nasıl bir önlem aldınız?gittigidiyorda birkaç ürün var nasıl sizce?kullanan varmı acaba?
  • Ben LG'nin GC900 modelini almayı düşünüyorum ancak telefon hakkında çeşitli kararsızlıklarım var.Bu kadar parayı vermişken güzel kamerası ve gps wlan özellikleri olan bir telefon almak isterim.Eğer alternatif önerileriniz varsa bu telefon gibi özellikleri olan hangi telefonlar var ? Ya da LG GC900 gerçekten güzel bir telefondur al mı dersiniz? Dokunmatik veya tuş takımlı olması çok önemli değil.Bu standartlarda bir telefon eminim benim emektar D-600'ümden iyi olacaktır ama kamera özelliğini de göz önünde bulundurarak yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teakif

Arkadaşlar ekran koruyucu konusunda nasıl bir önlem aldınız?gittigidiyorda birkaç ürün var nasıl sizce?kullanan varmı acaba?

Bence ekran koruyucu kullanmaya gerek yok ekran çizilmeye dayanıklı, öyle çok kolay çizilmez. zaten dokunmatik ekran ısı ve mesafe sensörlü kullanımda sıkıntı olur gibi geliyor bana.
  • Arkadaşlar bu cihaz için önereceğiniz vürüs koruma programı varmı makinayı kasmayan.BU SAYFA LG GC 900 SAYFASI AMA ÇOK CANSIZ .ARKADAŞLAR PAYLAŞIMLARINIZI BURADA YAPARSANIZ ULAŞIMDA DAHA KOLAY OLUR.TEŞŞEKKÜRLER.
  • +1 paylaşımları bekliyoruz
    quote:

Orijinalden alıntı: davut02

Arkadaşlar bu cihaz için önereceğiniz vürüs koruma programı varmı makinayı kasmayan.BU SAYFA LG GC 900 SAYFASI AMA ÇOK CANSIZ .ARKADAŞLAR PAYLAŞIMLARINIZI BURADA YAPARSANIZ ULAŞIMDA DAHA KOLAY OLUR.TEŞŞEKKÜRLER.
  • bu telefonun yüklenebilirliği sadece java düzeyinde o yüzden virus programına pek gerek duyulacağını sanmıyorum.
  • bu telefona uygun offline çalışan gps navigasyon programı bulabilen var mı?
  • ben bir süredir navigasyon programı arıyorum. Trekbuddy ve Mgmaps denedim, ikiside çok başarılı sayılmaz, yol tarifinden ziyade kaybolunca yerinizi belirlemekten öteye gidemiyor. bir süredir WeTravel programını deniyorum, geliştirilirse çok iyi olacak gibi fakat geliştirme çabaları çok yavaş ilerliyor ve telefonu çok kasıyor. bunların dışında bir denemesi, önerisi olan var mı?
  • ayrıca merak eden arkadaşlar için:
    bu telefon sadece java çalıştırıyor olması sıkıntılı fakat, yinede telefon fiyat,performans açısından gerçekten iyiymiş buna bugün karar verdim. şimdiye kadar 3g başka bir telefonu çok fazla inceleme fırsatı bulamamıştım. bu gün samsung'un corby ve İnnov8 modelini inceledim. corby, gc900'ün yanında gerçekten çok zayıf kalıyor özellikleri, dokunmatik performansı ve ekran çözünürlüğü gerçekten çok kötü. İnnov8 ise gc900 gibi 8mp kameraya sahip ve kamera performansı daha iyi daha hızlı ve net ayrıca kayıt modu 3gp olmaması güzel bence ve işletim sistemi symbian bir çok şey yüklenebilir. fakat ekran çözünürlüğü çok düşük ve renkler cansız. ekranın içi çok kısa sürede toz ile dolmuş. kasası da çok kalın ve kısa sürede metal kasanın boyası atmış. işlemcisi de symbian için zayıf kalmış galiba, mesela video izlerken ekranı yan çevirince video da duraklama oluyor, aynı videoyu gc900 de oynatırken böyle bir sorun olmuyor, benim telin dolby özelliği de çok etklileyici bence. gc900 dosyaları daha hızlı açıyor, ekran çözünürlüğü(800x480 piksel ve 16milyon renk) parlaklığı ve şıklığı mükemmel ve içine aylardır bir tek toz zerreciği bile girmedi. yani telefondan bu java yüzünden soğumuştum fakat bu karşılaştırmalardan sonra çok kaliteli olduğuna karar verdim. merak edenlere DUYURULUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFKsivas -- 23 Ocak 2010; 2:40:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MFKsivas
    ayrıca merak eden arkadaşlar için:
    bu telefon sadece java çalıştırıyor olması sıkıntılı fakat, yinede telefon fiyat,performans açısından gerçekten iyiymiş buna bugün karar verdim. şimdiye kadar 3g başka bir telefonu çok fazla inceleme fırsatı bulamamıştım. bu gün samsung'un corby ve İnnov8 modelini inceledim. corby, gc900'ün yanında gerçekten çok zayıf kalıyor özellikleri, dokunmatik performansı ve ekran çözünürlüğü gerçekten çok kötü. İnnov8 ise gc900 gibi 8mp kameraya sahip ve kamera performansı daha iyi daha hızlı ve net ayrıca kayıt modu 3gp olmaması güzel bence ve işletim sistemi symbian bir çok şey yüklenebilir. fakat ekran çözünürlüğü çok düşük ve renkler cansız. ekranın içi çok kısa sürede toz ile dolmuş. kasası da çok kalın ve kısa sürede metal kasanın boyası atmış. işlemcisi de symbian için zayıf kalmış galiba, mesela video izlerken ekranı yan çevirince video da duraklama oluyor, aynı videoyu gc900 de oynatırken böyle bir sorun olmuyor, benim telin dolby özelliği de çok etklileyici bence. gc900 dosyaları daha hızlı açıyor, ekran çözünürlüğü(800x600 piksel ve 16milyon renk) parlaklığı ve şıklığı mükemmel ve içine aylardır bir tek toz zerreciği bile girmedi. yani telefondan bu java yüzünden soğumuştum fakat bu karşılaştırmalardan sonra çok kaliteli olduğuna karar verdim. merak edenlere DUYURULUR.

Bir GC900 sahibi olarak düzeltme yapayım çözünürlük 800x480 almayı düşünenleri yanıltmayalım :) ve değerlendirmeleriniz çok doğru teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Bir GC900 sahibi olarak düzeltme yapayım çözünürlük 800x480 almayı düşünenleri yanıltmayalım :) ve değerlendirmeleriniz çok doğru teşekkürler :)

benim ki 800x600 galiba LG bana torpil geçmiş
  • MFK ben sana bir şey sormak istiyorum telefonda en fazla kaça kaç çözünürlükte video açabildin sanırım 800x480 açmak mümkün değil.Bilgi verebilirsiniz çok memnun olurum :)
  • jinjin dostum ben daha öncde 640x360 boyutunda 3gp bir film yüklemiştim, sorunsuz oynatmıştı. fakat telefon daha büyük boyutta 3gp kayıt yapabildiği için bu boyutta 3gp oynatması normal.
    .avi ve .mp4 oynatmıyor zaten. Direk .divx uzantılı film olan bir sitede bulamadım, senin bulabildiğin bir yer varsa benide bilgilendir.
    divx izlemek için converter kullanıyorum şimdiye kadar 320x240 ebatından daha büyük bir divx yükleme şansım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFKsivas

jinjin dostum ben daha öncde 640x360 boyutunda 3gp bir film yüklemiştim, sorunsuz oynatmıştı. fakat telefon daha büyük boyutta 3gp kayıt yapabildiği için bu boyutta 3gp oynatması normal.
    .avi ve .mp4 oynatmıyor zaten. Direk .divx uzantılı film olan bir sitede bulamadım, senin bulabildiğin bir yer varsa benide bilgilendir.
    divx izlemek için converter kullanıyorum şimdiye kadar 320x240 ebatından daha büyük bir divx yükleme şansım olmadı.

Araştırma ve denemeler sonucu şu bilgilere ulsştım kendim de deneyerek emin oldum.avi uzantısı açılıyor şöyle ki converterda çeviri yaparken divx avi veya xvid avi seçin telefon açabiliyor.Ama bu formatlarda üst çözünürlük 320x240.Ben dizilerimi bu şekilde izliyorum telefonumda.Telefon mp4 de açıyor bunda üst sınır ise 720x480.Çevirme işlemlerinde hız ve alt yazı gömme bakımında ultra video converter 1 numaram tavsiye ederim.Biraz araştırarak kısıtlamalı kullanıma da bir çözüm bulabilirsin

• a
  • Arkadaşlar telefonum dün geldi harika almayı düşünenlere tavsiye ederim(tek kusuru:hareketli resim çekme zaman alıyor.)arkadaşlar versiyon nasıl yükseltiliyor(ör:10 b den 10 d ye nasıl gececeğim)tavsiye edeceğiniz programalrvar mı?teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.