Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ağalar ben v10e kullanıyorum fakat diğer yazılımlardan birini atmak istiyorum mesela ilk aldığımdaki v10d yi kurmak istiyorum fakat bi türlü başaramadım update service i kullanıyyorum en güncel yazılım olduğundan seçenek sunmuyo var mı bi çözümünüz ?
  • telefona reset atmak vardı menülerden bir numaramı ne giriyordun telefonun biosu gibi bir şey çıkıyordu karşına orda reset vardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

telefona reset atmak vardı menülerden bir numaramı ne giriyordun telefonun biosu gibi bir şey çıkıyordu karşına orda reset vardı..

1908#*900# mi ne o da ordan olmuyo reset yapınca yazılım aynı kalıyo önceki konulardan buldum sanırım denicem çünkü çok kasıyo telefon belki önceki versiyonda kasma bu kadar olmaz
  • internette kasma yapıyorsa wifiden çok ağlara giriyorsanız hafızaya alıyor aldıkça zamanla ağırlaşma yapabiliyor ben misal bütün gittiğim cafelrede şifreyi istiyorum artık devamlı takıldığım yerlerin çoğunda direk nete giriyorum şifre falan istemeden.
  • quote:

internette kasma yapıyorsa wifiden çok ağlara giriyorsanız hafızaya alıyor aldıkça zamanla ağırlaşma yapabiliyor ben misal bütün gittiğim cafelrede şifreyi istiyorum artık devamlı takıldığım yerlerin çoğunda direk nete giriyorum şifre falan istemeden.

ben çok az kullanıyorum wi-fi yi haftada 4saat falan ondan değil dehttp://www.lg-phones.org/latest-lg-gc900-viewty-smart-firmware-download.html adresinden v10k indirdim ve yazılımı attıktan sonra yeni olarak sony ericssonlardan bildiğimiz "track id" programını gördüm açıkçası güzel oldu müzik kimliği adında bi uygulama şarkıları tanıyo işte bide tag-it diye gene dinlediğiniz şarkıların bilgilerini veren bir uygulama çıktı yani artık bu adresten deniye deniye diğerlerinide indircem çünkü türkiye için olan v10e de şarkı tanıma yoktu mesela aha singapur için olana koymuşlar adamlar

• anladım demek singapurlular çok dinliyor mp3 ülkelerin yapısına göre ve gelen taleplere göre güncellemeleri yaparlar çünkü.
  • quote:

anladım demek singapurlular çok dinliyor mp3 ülkelerin yapısına göre ve gelen taleplere göre güncellemeleri yaparlar çünkü.

vallaha aga otuz tane mail attım java açarken müzik sonlanıyor,kamera deklanşör sesi kapatılmıyor falan çözümü yokmu diye hiç olumlu bi yanıt almadım lg servisinden sağolsunlar da pek ilgilendiklerini sanmıyorum satış sonrası ayrıca bir sorum olacak ; aranızda arama yaparken bağlantı sırasında ekranda çıkan "yönlendirme açık" uyarısını kapatabilen oldu mu ?
  • yönlendirme açık yazısının çıkması tel ile alakalı değil.. onun nedeni şimdi misal benim hattım 533 lü turkcell hat ama ben hattımı vodefone yada avea ya taşıdım senin hattında turkcell misal beni aradınmı belki sen benim numaramdan ötürü beni turkcell sanıyorsun işde o yanlış anlaşılmayı engellemek için o yazı çıkıyor vede bir sesli uyarı alırsın.. normal arama sesi çalmadan önce bir ses gelir..

onu bende turkcell tim de sormuşdum tesadüf birini aradım o sırada gene o ses geldi bende telden sanıyordum ordaki kadın dedi aradığın arkadaşın hattını başka bir şebekeya taşımış diye adamda hiç söylemiyor çakal bende turkcell diye konuşuyorum adamla :)
  • quote:

yönlendirme açık yazısının çıkması tel ile alakalı değil.. onun nedeni şimdi misal benim hattım 533 lü turkcell hat ama ben hattımı vodefone yada avea ya taşıdım senin hattında turkcell misal beni aradınmı belki sen benim numaramdan ötürü beni turkcell sanıyorsun işde o yanlış anlaşılmayı engellemek için o yazı çıkıyor vede bir sesli uyarı alırsın.. normal arama sesi çalmadan önce bir ses gelir..

onu bende turkcell tim de sormuşdum tesadüf birini aradım o sırada gene o ses geldi bende telden sanıyordum ordaki kadın dedi aradığın arkadaşın hattını başka bir şebekeya taşımış diye adamda hiç söylemiyor çakal bende turkcell diye konuşuyorum adamla :)

söylediğin doğru olabilir ama o sadece yönlendirilmiş numaralarda sesli uyarı verir dikkat et tüm aramalarda "yönlendirme açık" uyarısı var şahsen ben avea kullanıyorum belkide ondandır ancak sabit hat şebeke içi dışı farketmeksiziin bu uyarı var ve çoğu zaman bu uyarı ekranda kalıp sinirlerimi bozuyor o yüzden sormuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

yönlendirme açık yazısının çıkması tel ile alakalı değil.. onun nedeni şimdi misal benim hattım 533 lü turkcell hat ama ben hattımı vodefone yada avea ya taşıdım senin hattında turkcell misal beni aradınmı belki sen benim numaramdan ötürü beni turkcell sanıyorsun işde o yanlış anlaşılmayı engellemek için o yazı çıkıyor vede bir sesli uyarı alırsın.. normal arama sesi çalmadan önce bir ses gelir..

söylediğin doğru olabilir ama o sadece yönlendirilmiş numaralarda sesli uyarı verir dikkat et tüm aramalarda "yönlendirme açık" uyarısı var şahsen ben avea kullanıyorum belkide ondandır ancak sabit hat şebeke içi dışı farketmeksiziin bu uyarı var ve çoğu zaman bu uyarı ekranda kalıp sinirlerimi bozuyor o yüzden sormuştum

o yazı bende sadece arama sırasında çıkıyor karşı taraf teli açdımı zaten zaman sayacı devreye giriyor.. zaten o yazıyıda fazla görmüyorum arıyorum ekran hemen powersaver moduna geçip kapanıyor :)

• Arkadaşlar 6aylık telefonumu satıyorum 8mp kamera , Hd video çekimi , Dolby Mobile Ses sistemi , avi divx x-vid video açar yardımcı gps var , şarjı en az 2 gün gidiyor , 1.5 yıl garantisi mevcut hiçbir sorunu yok para lazım o yüzden satıyorum fiyat 390 ama izmirden alacak arkadaşlara elden teslim 350 yaparım bilginiz olsun

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/lg-gc900-viewty-smart-1-5-gb-49795479

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti2307 -- 25 Aralık 2011; 16:32:25 >
  • bizim teller için ,daha uzun giden batarya var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esedix -- 22 Ocak 2012; 0:49:07 >
  • daha uzun derken benimki 4 gün rahat gidiyor ortalama kullanımda ama wifi falan oldumu tırt :D hemen bitiyor yani hemen dediğim 1 gün gidiyor ancak..
    gerçi aynı şey iphone içinde geçerli iphone da aldım 4s oda internett full kullanımda 2 gün anca gidiyor.
  • musti2307 yazılım yükledikten sonra fonksiyonlarda sorun oluştu mu? Birde dil sorunu oluyormu yoksa türkçe desteği var mı?
  • gc900 lere android yüklenmeye başlamış lg de onay veriyor ama nasıl yükleniyor çözemedim
  • bu androit nasıl oluyor,bizim telde performans nasıl.
  • youtube dışında hiç görmedim youtubeda iyi gayet takılma yok.

rom u nasıl yüklüyorlar acaba

http://www.youtube.com/watch?v=uumUVzdyYbs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 13 Şubat 2012; 20:08:57 >
  • Bizim tellerde kilitli iken ses açma tuşuna basılı tutunca fener görevi görüyormuş 1 sene sonra tesadüfi şans eseri farkına vardım :D :D millet birde fener için app falan indiriyor bizimkinde zaten o mod varmış bir yıldır ekranı ışık diye kullandımya ona yanarım
  • arkadaşlar bizim telerin çoklu sms gönderme kapasitesini artıracak bir yol var mı? 20 tane sms i toplu atabiliyorum bana 50 -100 arası toplu göderim lazım yapabilen var mı?acil yardım...
  • telefonumu hala kullanıyorum ve çok memnunum normalde pek fotoğraf makinesiyle işim olmazdı ama bu yaz bol bol çekim yapdım hem kamera hem fotoğraf olarak 8mp kamera harika çekim yapıyor aynı kamerayı şimdi iphone 5 e koymuşlar..

en çok kullandığım sitelerin bizim tele uygun resmi kendi eklentirleride var facebook,twitter,yahoo,ebuddy (msn) tek eksiğim şu iphonedaki gibi bir okey oyunu bulabilsem online süper olucak :)

oyunlardanda bir sürü online oyunda var geçen online ibr satranç oyunu indirdim süper adamal epey ibr online oynadık yolda giderken vakit geçdi :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.