Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bataryasızda çalışıyor.. pek çok özelliği var ben mesela modem özelliğini tesadüf keşfettim sıkıntıdan netbookda takılıyordum onu ona tanıttım onu ona tanıttım derken telefonun üstünde hiç görmediğim bir sembol çıkdı bilgisayar sembolü gibi bir şey sonra iç güdüsel onu görünce explorera açdım bir bakdım netteyim google amca karşımda epey güzel yanları var şu fotoğrafları gönderden birde direk face e yollasa süper olucakmış google blogger a direk gönderme var face i koymamışlr.. birde smtp ayarlarını girince mail gelince telin mesaj gelmiş gibi ötüyor çok güzel bir özellik onuda bu yaz kullanma fırsatım oldu internet paketi alınca..

en güzelide radyosu radyoyu açdım sesi dışarı verdim bizim yiğende sanmışki internetten dinletiyorum oda açdı iphone dan radyoyu internet üstünden :) adamın kotanın çeyreği bir gecede gitti :) bana diyor seninde gitmişdir dedim benimki net üstünden değilki kendi radyosu öyle baka kaldı :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

evet bataryasızda çalışıyor.. pek çok özelliği var ben mesela modem özelliğini tesadüf keşfettim sıkıntıdan netbookda takılıyordum onu ona tanıttım onu ona tanıttım derken telefonun üstünde hiç görmediğim bir sembol çıkdı bilgisayar sembolü gibi bir şey sonra iç güdüsel onu görünce explorera açdım bir bakdım netteyim google amca karşımda epey güzel yanları var şu fotoğrafları gönderden birde direk face e yollasa süper olucakmış google blogger a direk gönderme var face i koymamışlr.. birde smtp ayarlarını girince mail gelince telin mesaj gelmiş gibi ötüyor çok güzel bir özellik onuda bu yaz kullanma fırsatım oldu internet paketi alınca..

en güzelide radyosu radyoyu açdım sesi dışarı verdim bizim yiğende sanmışki internetten dinletiyorum oda açdı iphone dan radyoyu internet üstünden :) adamın kotanın çeyreği bir gecede gitti :) bana diyor seninde gitmişdir dedim benimki net üstünden değilki kendi radyosu öyle baka kaldı :)))

o smtp ayarının ben ya avea online işlemlerden ayarları indiricem gc900 e ayar yok aga sinir oluyorum ya ben ne eposta alabiliyom ne youtube izleyebiliyom delirtiyo insanı bu arada evet face e direkt yükleme yok uyuz bişey ama video yu direkt youtube a upload edebiliyosun o güzel

• beyler ben iphone tarzi telefionlardaki sensorlu oyunlari cok seviyorm ornek pompali tufek rus rulleti 6 patlar tabanca fln vb.. ama malesef gc900 icin bulamadm. :( yardimci olabilirmisnz ?? simdiden saolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonfble

beyler ben iphone tarzi telefionlardaki sensorlu oyunlari cok seviyorm ornek pompali tufek rus rulleti 6 patlar tabanca fln vb.. ama malesef gc900 icin bulamadm. :( yardimci olabilirmisnz ?? simdiden saolun...

getjar ,umnet,gallery.mobile9 gibi sitelerde var benzeri oyunlar tabi ı-phone ile aynı işletim sisteminde olmadığından aynı oyunları bulamazsın içindeki m-toy la idare etçen - i-phone'dan oynamaya devam et - zaten yakındığımız konulardan biride bu

• iphonedaki oyunların birebir aynısı olmasada benzerleri var java da sınır yok aslında ben mesela nokia için geliştirilmiş bir java oyununu indirdim sensörlü gayet güzel çalışdı.. java olan çoğu şey çalışıyor..

smtp telefon ilk kurulumunda ilk açdığında sana soruyor o zaman yaparsan bende bir ayar istemedi benim hattım turkcell.. face e resim yükleme kesin bir java app si vardır belki facebook eklentisinden yapabilirsin adamlar çünkü birebir iphonedaki facebook app sinin kopyasını yapmışlar..
    youtube dada bazı arkadaşlar ayar falan demişlerdi ben hiç bir ayar yapmadım direk girebiliyorum bir ara yasaklıydı giremiyordum ama yasak kalkdıkdan sonra giriyorum çok rahat..

navigasyonuda ben kullanmadım ama internet paketi alan biri online her türlü navigasayon programını kullanabilir en kötüsü google mapi kullanır.. aslında bakınca iphone dan hiç bir eksiği yok hatta fazlası var.. iphone tamamen nete bağımlı bir telefonken bizim telin çoğu şeyi offline çalışabiliyor hatta navisi bile bir halledebilsek offline çalışıyor ama bir türlü beceremedik..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

iphonedaki oyunların birebir aynısı olmasada benzerleri var java da sınır yok aslında ben mesela nokia için geliştirilmiş bir java oyununu indirdim sensörlü gayet güzel çalışdı.. java olan çoğu şey çalışıyor..

smtp telefon ilk kurulumunda ilk açdığında sana soruyor o zaman yaparsan bende bir ayar istemedi benim hattım turkcell.. face e resim yükleme kesin bir java app si vardır belki facebook eklentisinden yapabilirsin adamlar çünkü birebir iphonedaki facebook app sinin kopyasını yapmışlar..
    youtube dada bazı arkadaşlar ayar falan demişlerdi ben hiç bir ayar yapmadım direk girebiliyorum bir ara yasaklıydı giremiyordum ama yasak kalkdıkdan sonra giriyorum çok rahat..

navigasyonuda ben kullanmadım ama internet paketi alan biri online her türlü navigasayon programını kullanabilir en kötüsü google mapi kullanır.. aslında bakınca iphone dan hiç bir eksiği yok hatta fazlası var.. iphone tamamen nete bağımlı bir telefonken bizim telin çoğu şeyi offline çalışabiliyor hatta navisi bile bir halledebilsek offline çalışıyor ama bir türlü beceremedik..

operada,boltda,facebook mobile de resim upload edebiliyosun offline ı yaparım sanıyodum ama ingiliz forum sitelerinde bile bu sorunu yaşıyolar hacı ya

• we-travel forumunda yapan olmuş forumda okudum adamların dediklerinide harfiyen yapdım ama beceremedim bir türlü..
  • beyler link atabilirmisniz gc900 icin sensorlu oyunlar pompali tufek rus rulleti gibi elinizde varsa sevinirm cok aradim cidden
  • önceki sayfalarda ben bir arar dosyası yapmışdım orda vardı bazı sensörlü oyunlar..
  • darkmoon kardesim eger elinde varsa pompali tufek veya rus rulleti lutfen atarmisin link fln da olur lutfen kardesim.
  • elimde yok ama kurmuşdum zamanında bulursam eklerim..
  • arkadaşlar şimdi online okey arıyorum bir tane indirdim ama offlinemış güzel netice alırsam yazarım bu arada maçkolik sahadan beygir.com gibi sitelerin app lerini bulan olursa eklerse sevinirim bende sahadan vardıda güncelleme olmuş galiba güncelle diyor turkcellin sitesine bağlatmaya çalışıyor wireless dan girdiğim içinde bağlanmıyor illa 3g yi kullanıcam bende para yazar diye kullanmadım.. bulan olursa yeni sürü atı versin bir zahmet.. okey de buna dahil..

şu anda kullandığım en güncel app ler

facebook chat
    Facebook app bu güzel iphonedaki gibi
    Facewarp fotoğrafını çekdiğiniz kişinin yüzüyle oynama
    iradio internet üstünden onbinlerce radyo dinleyebiliyorsunuz..
    karaoke mini
    messenger hotmail
    nimbuzz
    opera mini
    twitter
    ucbrowser

browserları açıkcası pek kullanmıyorum öylesine duruyorlar

oyunlardan

Abracadaball
    angry birds asphalt 4
    chanpion satranç
    edge
    fight night round 4
    flubu
    real football 2011
    ridge race drift
    solitaire 4 pack
    street fighter
    tetris

• musti2307 arkadaşım bende avea kullanıyorum.ayarlar şöyle.
    Sayın Abonemiz;

avea'ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Ayarlarını istemiş olduğunuz cihaz avea portföyünde yer almadığı için detaylı menü ayarları bulunmamaktadır.

GPRS Wap ve MMS servisi için telefonunuzda girmeniz gereken genel ayarlar aşağıda verilmiştir.
    avea, istek ve görüslerinize önem vermektedir. avea Merkez'e haftanin 7 günü 24 saat ulasmak için cep telefonunuzdan 500 veya sabit hatlarda 444 1 500'i çevirebilirsiniz.

İyi günler dileriz.

GPRS Wap

Profil Adı: avea gprs
    Ana sayfa:http://wap.avea.com.tr
    Güvenlik: Güvenli değil
    Ip Adresi: 213.161.151.201
    Port: 9201
    Taşıyıcı: GPRS
    Kullanıcı adı: wap
    Şifre: wap
    Erişim Noktası (APN): wap

MMS

Profil Adı: avea mms
    Ana sayfa:http://mms.avea.com.tr/servlets/mms
    Kullanıcı adı: mms
    Şifre: mms
    Erişim Noktası (APN): mms

• Arkadaşlar geçen ay benim cihazın hoperlörü arızalandı.servise gönderdim.hoperlörü değişmişler fakat sesi esgisi gibi yüksek değil sesi nasıl artıra bilirim?
    not:normal ses yerinden denedim şuan enyüksekte.
  • menülerden ses ayarlarına bakdınmı birde telin zil sesi seviyesi düşük olabilir
  • ses ayarlarını yaptımda ,ben servis menüsünde nereden yapabilirim?bilen varsa sırayla anlatırsa çok iyi olur.yada başka bir yoluvarsa biliverirseniz.şimdiden teşkkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davut02

musti2307 arkadaşım bende avea kullanıyorum.ayarlar şöyle.
    Sayın Abonemiz;

avea'ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Ayarlarını istemiş olduğunuz cihaz avea portföyünde yer almadığı için detaylı menü ayarları bulunmamaktadır.

GPRS Wap ve MMS servisi için telefonunuzda girmeniz gereken genel ayarlar aşağıda verilmiştir.
    avea, istek ve görüslerinize önem vermektedir. avea Merkez'e haftanin 7 günü 24 saat ulasmak için cep telefonunuzdan 500 veya sabit hatlarda 444 1 500'i çevirebilirsiniz.

İyi günler dileriz.

GPRS Wap

Profil Adı: avea gprs
    Ana sayfa:http://wap.avea.com.tr
    Kullanıcı adı: wap
    Şifre: wap
    Erişim Noktası (APN): wap

MMS

Profil Adı: avea mms
    Ana sayfa:http://mms.avea.com.tr/servlets/mms
    Kullanıcı adı: mms
    Şifre: mms
    Erişim Noktası (APN): mms

Davut kardeş paylaşım için teşekkür ederim fakat sanırım cihazda bi sorun var tüm ayarlar olmasına rağmen youtube falan açmıyo "zaman aşımı hatası" veriyor.
    senin sorununa çözüm bulayım dedim ama 1809#*900# den bulamadım test ediyo sadece ancak eng mode da on-off yapılan bazı seçenekler var fakat ne oldukları hakkında bi fikrim olmadığından denemedim ama şu var ben kulaklık ve hoparlörden daima "dance" ayarında dinliyorum müzikleri diğerlerine oranla belirgin bir ses artışı oluyor gerçi denemişssindir

• LG km900 arenaya farklı firmwareler yüklenebiliyor acaba gc900 e de aynı işlem yapılabilir mi? Yüklenen farklı güncellemelere göre telefonun daha iyi hal aldığı söyleniyor...
  • arkadaşlar gc 900 ü güncelleyemedim acaba bu telefona android yazılım yükleye bilirmiyim bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın
  • km900 üstünde bir android çalışması vardı km900 e yüklenirse gcyede yüklenir..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.