Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gundi_6

davut02

PC suit ile yapmaya çalıştım fakat nedense olmadı :(

Windows 7 üzerinde hiç denemedim. Ama önce Pc suiti çalıştırıp telefonu bulması lazım. daha sonra güncelleme işlemine başlamak lazım. çünkü pc suit telefona bağlanınca telefonla bilgisayar arasında bir köprü kuruluyor. (port açılması) Daha sonra RD test tool ile yaptığım tüm işlemlerde bir sorun olmadı. bide dll dosyasının yolunuda göster bi ihtimal ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

hacı sen bu radyo anteni işine takmıştın zaten ha bide kulaklık anten işlevi görür zaten bunu milyonlar senden önce biliyodu ama çözümün iyiymiş yalnız bir sorunum var kafayı yicem avea olduğundan mı bilmiyorum gprs ayarlarını yapıyorum her siteye bağlanıyor ancak youtube videolarında zaman aşımı hatası ne yaparsam yapayım geliyor eğer avea kullanıcısı varsa ve izleyebilyorsa nasıl yaptığını paylaşabilir mi ?
    bu arada karaoke güzelmiş darkmoon kenny rogers'tan hello'yu söylerken kendi sesime koptum zaten
    ayrıca touch.facebook.com da gayet iyi bir de bişey daha var daha önce w880'ime de uc browser indirmiştim ve facebook girişimde aynı sorunu yaşamıştım lg'yede indirip kurdum facebook girişi yaparken doğrulama istiyor sonra pcden facebooka bağlandığımda dallas us. den hesabıma giriş yapıldığı söyleniyor bu bir sorun mudur yoksa site kaynak olarak orayı m gösteriyor?

benim yapmadığım şey kalmadı telde radyo olayı işin gırgırı aklıma geldi diye yazdım yoksa takdığımdan değil.. pek çok eklenti indirdim kurdum güzel şeyler var. ama insan doyuyor ben şu anda ağırlıklı normal tel olarak ve facebook msn de kullanıyorum.. bende önceden opera uc kullanıyordum ama kendi browserı benim çok daha hoşuma gidiyor onu kullanıyorum benim facebook a girişimde dallas falan çıkmıyor bilmiyorum yani o nedir.. belki o tip bir eklenti vasıtasıyla giriyordur.. son zamanlarda çok güzel eklentiler var facebookla organize çalışan ben kurmadım ama güzel şeyler var mesela google maps den yerini belirleyip facebook da söyleyen eklentiler var yada çekdiğin resmi direk çekdiğin anına kadar söyleyip hesabına atan eklentiler var..

benim tek beceremediğim uyuz olduğum offline gps i kuramamam oldu tek beceremediğim o tellerimizde offline gps özelliği var ama her nasılsa bir türlü aktif edemiyoruz bir çok gps programı yükledim ama olmuyor.. online gps google maps üstünden güzel çalışıyor çok tıkır tıkır ama offline bir türlü beceremedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

hacı sen bu radyo anteni işine takmıştın zaten ha bide kulaklık anten işlevi görür zaten bunu milyonlar senden önce biliyodu ama çözümün iyiymiş yalnız bir sorunum var kafayı yicem avea olduğundan mı bilmiyorum gprs ayarlarını yapıyorum her siteye bağlanıyor ancak youtube videolarında zaman aşımı hatası ne yaparsam yapayım geliyor eğer avea kullanıcısı varsa ve izleyebilyorsa nasıl yaptığını paylaşabilir mi ?
    bu arada karaoke güzelmiş darkmoon kenny rogers'tan hello'yu söylerken kendi sesime koptum zaten
    ayrıca touch.facebook.com da gayet iyi bir de bişey daha var daha önce w880'ime de uc browser indirmiştim ve facebook girişimde aynı sorunu yaşamıştım lg'yede indirip kurdum facebook girişi yaparken doğrulama istiyor sonra pcden facebooka bağlandığımda dallas us. den hesabıma giriş yapıldığı söyleniyor bu bir sorun mudur yoksa site kaynak olarak orayı m gösteriyor?

benim yapmadığım şey kalmadı telde radyo olayı işin gırgırı aklıma geldi diye yazdım yoksa takdığımdan değil.. pek çok eklenti indirdim kurdum güzel şeyler var. ama insan doyuyor ben şu anda ağırlıklı normal tel olarak ve facebook msn de kullanıyorum.. bende önceden opera uc kullanıyordum ama kendi browserı benim çok daha hoşuma gidiyor onu kullanıyorum benim facebook a girişimde dallas falan çıkmıyor bilmiyorum yani o nedir.. belki o tip bir eklenti vasıtasıyla giriyordur.. son zamanlarda çok güzel eklentiler var facebookla organize çalışan ben kurmadım ama güzel şeyler var mesela google maps den yerini belirleyip facebook da söyleyen eklentiler var yada çekdiğin resmi direk çekdiğin anına kadar söyleyip hesabına atan eklentiler var..

benim tek beceremediğim uyuz olduğum offline gps i kuramamam oldu tek beceremediğim o tellerimizde offline gps özelliği var ama her nasılsa bir türlü aktif edemiyoruz bir çok gps programı yükledim ama olmuyor.. online gps google maps üstünden güzel çalışıyor çok tıkır tıkır ama offline bir türlü beceremedim..

offline gps i çözücem sana sözüm olsun

yalnız iğrenç bir sorun yaşıyorum şu anda , ggden 32gb memory stick aldım kargocunun yanında kartı telefona taktım hafızayı gördü sonra pc atıp biçimlendirme yapayım dedim biçimlendirme başarısız dedi ve sonrasında ne telefon ne de pc kartı görmüyor , farklı hafıza kartı deniyorum görüyorlar ancak 32gb olanı hiçbiri görmüyor kafayı yicem , konunun dışına çıkıyorum ama belki bi çözümünüz vardır arkadaşlar özellikle sen darkmoon noolur biri bi çözüm önersin

• pek bir fikrim yok bu konuya bak belki yardımcı olur..

http://forum.donanimhaber.com/m_7811252/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 6 Mayıs 2011; 21:44:36 >
  • quote:

pek bir fikrim yok bu konuya bak belki yardımcı olur..

http://forum.donanimhaber.com/m_7811252/tm.htm

eyvallah hacım baktmıştım o konuya ama sağol yinede
  • bende eski telimden kalma 16gb lık kart var şimdiye kadar hiç biçimlemedim bir sıkıntıda çekmedim o yönde o yüzden yardımcı olamıycam format bir daha atmaya çalış yada formatı kurtaran programlar var onlardan birini indirip dene birde telde biçimlendirme diyorlar bizim telde biçimlendirme varmı bilmiyorum dikkat etmedim varsa tele tak kartı biçimlendirmeye çalış.. yada evde başka tel varsa ona tak onda biçimlendir biçimlensinde gerisi kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 6 Mayıs 2011; 21:51:58 >
  • telefon ayarları-bellek-harici hafıza-format varda kartı okumuyoki telefonda görmüyor pc'de o yüzden format atamaıyorum neyse çok sağol darkmoon tamire falan veririm yarın yanına da bir limonlu soda
  • geri iade et bence alalı bir gün olmuş alması lazım satıcının.. neticede normal malların bile 2 sene garantisi var.
  • geldiğinde çalışıyodu ya garantisi yok zaten ayrıca sanırım kart yanmış yani internete baktım en yakın seçenke o yarın bi tamirciye gidicem ama fayda olmucak gitti ya az buz da deil 32 gb
  • quote:

geri iade et bence alalı bir gün olmuş alması lazım satıcının.. neticede normal malların bile 2 sene garantisi var.

arkadaşlar bir aydır ne yaptıysam youtube daki videoları açamıyorum bolt,opera,uc browser kendi tarayıcısı herşeyi denedim ne avea gprs de ne wifi de youtube yada farklı site videolarını izleyemiyorum sürekli zaman aşımı hatası veriyor napmalıyım bileniniz varsa yardım lütfen lg yi aradım arıcaz sizi konu hakkında dediler bir haftadır tık yok aveada youtube a bağlanabiliyosanız diğer sorunlar telefonunuzla ilgilidir bizle değil diyo
  • Arkadaşlar ben telefona hafızakartı almayı düşünüyorum.piyasada çok seçenek var class 4,class 6,class 10 ve markalar..bilgisi olanların tavsiyelerini istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davut02

Arkadaşlar ben telefona hafızakartı almayı düşünüyorum.piyasada çok seçenek var class 4,class 6,class 10 ve markalar..bilgisi olanların tavsiyelerini istiyorum.

benim telde 16gb class 6 team marka kart var memnunum bir sıkıntım yok gayet güzel çalışıyor..
  • arkadaslar baslıyorum ıyı dınleyın 1 benım telefonun mesaj menusu cok yavas ben yazıyorum bırakıyorum benden sonra ısıkları yanıyo tusların bu cok sınır bozucu 250 lıralık dokunmatıklerde bıle yok bu 2. bır resmı yaklastırdıgım zaman saga sola oynatmak ıstıyorum yakalamıyo resmı ugrasta ugras sonra zıl sesımı artarak konumuna almadıgım halde artarakta calıyo mesaj sesı olarak ayarladıgım sesı de 3 yada 4 sanıye calıyo verdıgım parayı hakettıgını dusunmuyorum sınırım bozuluyo bunlar olaganmı yoksa sadece bende mı var lutfen cevap
  • bende yok o dediklerin bilemiycem o yüzden istersen bir fabrika ayarlarına teli döndür birde kalibrasyon ayarı çek düzelir belki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vazaal

arkadaslar baslıyorum ıyı dınleyın 1 benım telefonun mesaj menusu cok yavas ben yazıyorum bırakıyorum benden sonra ısıkları yanıyo tusların bu cok sınır bozucu 250 lıralık dokunmatıklerde bıle yok bu 2. bır resmı yaklastırdıgım zaman saga sola oynatmak ıstıyorum yakalamıyo resmı ugrasta ugras sonra zıl sesımı artarak konumuna almadıgım halde artarakta calıyo mesaj sesı olarak ayarladıgım sesı de 3 yada 4 sanıye calıyo verdıgım parayı hakettıgını dusunmuyorum sınırım bozuluyo bunlar olaganmı yoksa sadece bende mı var lutfen cevap

cihaz mesajlaşma,dosya silme,dosya taşıma gibi temel fonksiyonlarda gerçekten yavaş bu konuda haklısın ancak bunun dokunmatikle bir alakası yok çünkü en iyi olan özellik dokunmatik ekranı , darkmoonu dinle yazılım güncelle ya da fabrika ayarlarına döndür cihazı,mesaj sesi için tüm melodiyi çalmaz zaten uyarı olarak bir kaç saniye çalması doğal yani 3dklık bir mp3 ü tamamiyle çalmaz zaten mesaj uyarısında

• şunuda belirtiyim son günnlerde 3g den ve wifi den çok nete bağlanmaya başladım interneti gayet iyi başarılı sorun çıkartmıyor
  • quote:

şunuda belirtiyim son günnlerde 3g den ve wifi den çok nete bağlanmaya başladım interneti gayet iyi başarılı sorun çıkartmıyor

peki youtube videolarını izleyebiliyomusun ve hangi ayarla izliyosun
  • izliyorum hiç bir ayarda yapmıyorum direk menülerden google menüsüne giriyorum ordan youtube sekmesine tıklıyorum youtube da istediğim video ya tıklayıp izliyorum yalnız şimdi arkadaş deyince uzun süredir girmiyordum şimdi girdim önceden buffer yapar youtubedaki klibi tele atar sonra izlerdin şimdi herhalde youtube sistemi değiştirmiş direk buffer falan yok tele atmada yok.. direk izliyorsun takılmadan şimdi denedim çok güzel olmuş.. sanırım youtube sistemi değiştirmiş..

şimdi denedim wifi dende girdim giriyorum 3g dende denedim benim hattım turkcell giriyorum..

telefonum orjinal versiyon.. hiç bir ek ayar yapmadım dns dir odur budur..

çekebiliceğim ikinci bir tel bulursam çekerim koyarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 29 Mayıs 2011; 21:43:42 >

• ben telefona iş cep uygulaması yüklemek istiyorum ama bir türlü yükleyemedim.tam indiriyor sonra kimlik doğrulanmadı mesajı veriyor..ne yapmalıyım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.