Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ilk linkteki uygunmuş aldım gitti :)
  • hayırlı olsun
  • Selam, ben GC900 felefonuma yazılım güncellemesi yapmaya çalışıyorum,
    f_m_y arkadaşımızın 3. sayfada resimli olarak yaptığı adımlardan daha 1. resimde takıldım.
    UpTestEX.exe dosyasını çalıştırdığımda gelen ekranda seçim yapmama izin vermiyor.
    mesela f_m_y arkadaşımız INFINEON u seçin demiş ben onu seçemiyorum.
    Lütfen bana yardım edin, teşekkürler

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya

• pc suit ile denesene o daha kolay.
  • ben servise verdim servis bile güncelleyemedi ..
  • Windows Enableri çalıştırıp "on" yapman lazım. Yoksa o bölümler açılmıyor.
  • Windows Enableri çalıştırıp "on" yapınca oldu. Tarif ettiğin gibi tüm verileri aynen girdim ve
    start upgrade dediğimde 1 dakika kadar upgrade yapıyor ve aşağıdaki hatayı veriyor.

• davut02

PC suit ile yapmaya çalıştım fakat nedense olmadı :(
  • pc deki tüm lg Driversleri kaldır tekrar kur.belki kurumda hata vardır.sonra pc suitle tekrar dene.ben pc suitle güncellemiştim.
  • ok, birde o şekilde deniyorum. Geri dönüşleriniz için Teşekkürler
  • valla ben ne yapdım ne ettim olmadı zaten bir güncelleme vardı oda o kadar fark etmiyor dediler bende yaptırmadım hayla orjinal versiyonunda kullanıyorum bir sıkıntımda yok..

bu arada bizim teli nette kullanan varmı epey başarılı ben ilk opera falan diğerlerini kullanıyordum ama artık orjinal broswerını kullanıyorum.. youtube da açıldı youtube dan film falanda izleyebiliyorsun artık süper oldu.. google haritada yerini görebiliyorsun gps ide çok güzel bir kezde işime yaradı arkadaş kadıköyde oturuyor bende oraları bilmem modaya kadar gittim nerdesin dedi sokağın adını söyledim çıkartamadı sonra aklıma geldi google mapse girdim geldiğim caddeyi yakınımda park varmış ben görmedim ama haritada var yazıyordu oranın ismini verdim çocuk eliyle koymuş gibi beni buldu

telefon güzel valla kullandıkça insan seviyor tek sıkıntı şu menü geçişleri hafif ağır o kadar.. oda artık önemsemiyorum o kadar..

• bende orjinal broswerını kullanıyorum,çok memnunum,telefon çok iyi.hafif,ekranı ve dokunmatiği çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

valla ben ne yapdım ne ettim olmadı zaten bir güncelleme vardı oda o kadar fark etmiyor dediler bende yaptırmadım hayla orjinal versiyonunda kullanıyorum bir sıkıntımda yok..

bu arada bizim teli nette kullanan varmı epey başarılı ben ilk opera falan diğerlerini kullanıyordum ama artık orjinal broswerını kullanıyorum.. youtube da açıldı youtube dan film falanda izleyebiliyorsun artık süper oldu.. google haritada yerini görebiliyorsun gps ide çok güzel bir kezde işime yaradı arkadaş kadıköyde oturuyor bende oraları bilmem modaya kadar gittim nerdesin dedi sokağın adını söyledim çıkartamadı sonra aklıma geldi google mapse girdim geldiğim caddeyi yakınımda park varmış ben görmedim ama haritada var yazıyordu oranın ismini verdim çocuk eliyle koymuş gibi beni buldu

telefon güzel valla kullandıkça insan seviyor tek sıkıntı şu menü geçişleri hafif ağır o kadar.. oda artık önemsemiyorum o kadar..

Ne video izleyebiliyorum ne de google maps kullanabiliyorum :D Abicim sen nasıl başardın acaba bunları?

• valla ben bir şey yapmadım hatta bunlar için eklenti bile indirmedim zaten telefonun menülerinde fabrika çıkışı menüler kısmında google maps ve youtube var.. google maps e girersen direk gps e bağlanıp yada wireless ın o sıra telde açıksa direk bulunduğun yeri gösteriyor zaten.. youtube a gelince bir ara kapalıydı youtube o sıra açılmıyordu ama youtube şimdi açıldı kullanabiliyorsun.. belki operatörünle alakalı bir şeydir gps den bağlanıyorsan istersen birde wirelessden girmeye çalış..

bu arada facebook un dokunmatik ekranlı teller için geliştirdiği mobile sitesi var tavsiye ederim süper ama paralı eğer bedava facebook almışsanız turkcellden bu linkle girerseniz normal net parası alıyorlar belirtiyim.

http://touch.facebook.com/

burdan girdinizmi facebook şahane oluyor bu kısmı dokunmatik teller için tasarlamışlar..

• Wirelessten de girmeye çalıştım ama ikisindede bağlantı zaman aşımı problemi veriyor youtube. gmaps wireless ile oldukça iyi çalışıyor ama normal yoldan çalıştırmayı henüz başaramadım. umarım operatötle ilgili bir problemdir.
  • zaten bağlantı zaman aşımı dmek operatörünüzün açamaması ile ilgili tel ile ilgili bir şey değil. ben youtube u izliyorum gerçi izliyorum dediğim üç kez kullandım bir kere denemelik açdım çalışıyormu diye youtube açıldıkdan sonra o kadar.
  • selamlar herkese , telefonu alalı 3gün oldu genel olarak fiyatla orantılıdığımızda çok iyi bi telefon kamerası güzel dokunmatik ekranı harika ki çok olumsuz bakıyordum özellikle mesaj yazmakla ilgili problemler olur diye ancak inanılmaz bir ekranı var,kullanıcı arayüzü çok iyi düşünülmüş,oyunlarına bayıldım özellikle mumu elimle yakıp nefesimle södürünce millet kafayı yiyo he bide su baloncuğunu üleyerek yapıyosun ufak ama yaratıcı şeyler ses sistemi çok iyi video çekimide gündüz çok iyi gece kalitesi düşüyo doğal olarak , çok karizma bir cihaz,multitouch özelliği olması da çok iyi resimleri zoomlarken güzel oluyor , 240*320 divx uzantılı videoyu iki kere yakınlaştırdığımda görüntü kalitesi bozulmadan gayet net bir şekilde izleyebiliyorum, yani genel olarak çok güzel bir cihaz ancak bence öenmli olan bir kaç sorun var telefonda ki bunların es geçilmemesi gerekirdi kanımca tabi daha önce 3yıl boyunca hayatımın telefonu olan w880i kullandığımdan olacak bu çünkü w880i'mde yüzlerce resmi yüzlerce müziği en fazla 5 saniyede taşıyabiliyorken lg gc 900 de 20 resmi aynı hafızada yeni bir klasöre taşımam uzun sürüyor toplu mesaj silmesi ya da rehberden birşşeyler silmek ciddi anlamda yavaş tabi çok da sorun olmaz eminim herkes w880i nin hızına alışkın değildir bu yüzden bana yavaş geliyordur , bir diğer sorun aynı anda bir kaç program çalışırken program geçiş olayı çok zor oluyor bu konuda sol kenardaki tuşla keşke hızlı geçiş yapıılabilseydi henüz böyle bi özelliği yok sanıyorum varsa lütfen paylaşınız,ayrıca şu olay var mesela iki gün önce lg storedan indirdiğim on yükleme için mesajlarda tee iki gün önceye iniyorum bir oyunu yüklüyorum haydaaaa mesajlardan çıkıyor haydi geri dön işin yoksa iki gün öncenin mesajlarına,tarayıcısı iyiye benziyor hızlı gibi geldi gerçi avea kullandığım için bağlantı yavaş bu yüzden en iyi çekim gücünde bile youtube dan video izleyemiyorum "zaman aşımı " hatası veriyor sinir oluyorum ancak sanırım bu şebekeden kaynaklanıyor,herneyse genel olarak harika bir cihaz yazılım atılır ve bu bahsettiğim ufak,gereksiz gibi görünen sorunlar giderilirse çok daha mükemmel bir cihaz olacaktır kanımca , darkmoon kardeşim lg sana ne kadar teşekkür etse azdır tüm konuyu okudum ve helal sana iki yıldır müşteri hizmeti veriyosun ayrıca verdiğin linkteki uygulamalarını indirdim birazdan ilk olarak karaoke yi aççam tüm kullanıcılar adına da etkileşiminden dolayı teşekkür ediyorum çünkü ya w995 alıcaktım ya da lg ki sony ericsson aşığıydım bu güzel cihazı seçmemde senin ve tüm arkadaşların etkileşimlerinizin büyük payı oldu ayrıca teşekkürler

• güle güle kullan ben telimden bir hayli memnunum sıkıntım yok.. dediğin o eksiler aslında ekside değil bahsettiğimiz şey ağırlaşma olayları sık sık yapdığımız işlemlerde olan şeyler değil.. bende eskisi gibi fazla kurcalamıyorum internet paket aldım turkcell den bir black berry gibi iphone gibi çok rahat interneti kullanıyorum sıkıntısız.. messenger youtube facebook bu sitelerin hepsinde takılıyorum birde oyun oynuyorum bir iki tane favori oyunum var telden fazlası fazlasına memnunum parasının üstünde bir hizmet sunuyor.. millet bile şaşırıyor bir cafeye falan gittiğimizde buranın wifi si varmı diyorum var diyorlar şifresini verirmisiniz diyorum masadaki insanlar aa o telde wireless damı var diyorlar

bu arada bir şeyde yapdım onuda bahsetmeden geçemiycem sabahları işe giderken metrobüs durağına kadar uzunca bir yolum oluyordu o yüzden telefonun radyosu benim için bütün özelliklerinin dışında ilaç gibi geliyordu.. rds si falanda var tek sıkıntım radyo sesi kulaklık takmadan dışarı vermiyordu aslında oda doğal neticede kulaklık aynı zamanda anten görevide görüyor.. ama demokraside çözümler tükenmez kullanılmış bozuk bir lg kulaklığı buldum arkadaşdan aldım kablosunu kesdim kablonun iki ucunu lehimledim zaten bir tele takma yeri ile bir parça geriye kablo kaldı onu takıp bakdım çekiyormu diye gayet güzel çekiyordu zaten istanbul içinde çekmeme lüksü yok sonra sesi dışarı verdim öylede oldu yani kulaklığa falan gerek kalmadan sesi dışarı verip dinleyebiliyorum radyoyu artık.. kulaklık beleşe önüme gelmese aslında öyle bir şey yapasımda yokdu ama gelmişken deneyelim dedim ne olucak çocuk yoksa çöpe atıcakdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 6 Mayıs 2011; 11:31:01 >

• hacı sen bu radyo anteni işine takmıştın zaten ha bide kulaklık anten işlevi görür zaten bunu milyonlar senden önce biliyodu ama çözümün iyiymiş yalnız bir sorunum var kafayı yicem avea olduğundan mı bilmiyorum gprs ayarlarını yapıyorum her siteye bağlanıyor ancak youtube videolarında zaman aşımı hatası ne yaparsam yapayım geliyor eğer avea kullanıcısı varsa ve izleyebilyorsa nasıl yaptığını paylaşabilir mi ?
    bu arada karaoke güzelmiş darkmoon kenny rogers'tan hello'yu söylerken kendi sesime koptum zaten
    ayrıca touch.facebook.com da gayet iyi bir de bişey daha var daha önce w880'ime de uc browser indirmiştim ve facebook girişimde aynı sorunu yaşamıştım lg'yede indirip kurdum facebook girişi yaparken doğrulama istiyor sonra pcden facebooka bağlandığımda dallas us. den hesabıma giriş yapıldığı söyleniyor bu bir sorun mudur yoksa site kaynak olarak orayı m gösteriyor?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.