Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim telimde youtube u çok güzel izliyorum artık eskiden izleyemiyordum ama sanırım telekom yasağı kaldırınca harika ibr şekilde izliyorum..

bunun dışında Real Football 2011 manager oyununu lg app sitesinden indiremiyroum benden 3 çift istiyor bende 2 çift var indirebiliceğim başka ibr yer varmı oyunu

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya

• getjar sitesinde her türlü oyun ve program var.zaten lg nin sitesindede çoğu bu brogramlar.
  • get jarda yok bakdım
  • merhaba arkadaşlar daha önceden sd kartla ilgili msj yazmıştım. Bir arkadaş şu kartı önermişti Team 8 GB Class 6 bunu alacaktım fakat sonra Team Micro SD (SDHC) 8GB Class 10 bunu gördüm Clas10 gc900 için iyi seçim mi fiyatı 55 tl
    http://www.hizlial.com/foto-kamera/hafiza-kartlari/team-micro-sd-sdhc-8gb-class-10-ultra-yuksek-hizli-flash-kart-sd-donusturuculu-tmmsd8gc10_03.006.9338.0037.htm
  • Class 6 kartlar yeteri kadar hızlı oluyor.Farkı hafıza kartındaki fotoğraflarda gezerken,fotoğraf çekimi veya video çekimi yaparken hissedersiniz.Class 10 alırsanız daha da fark hissedeceğinizi söylememe gerek bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 28 Ocak 2011; 14:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Class 6 kartlar yeteri kadar hızlı oluyor.Farkı hafıza kartındaki fotoğraflarda gezerken,fotoğraf çekimi veya video çekimi yaparken hissedersiniz.Class 10 alırsanız daha da fark hissedeceğinizi söylememe gerek bile yok

teşekkürler class10 düşünüyorum 8gb. uyum sorunu olur mu onu öğrenmek istemiştim
  • bende olmadı sende de olmaz sanıyorum.. ayrıca o class ı sadece tel için düşünme o kartı kart okuyucuya taktınmı mesela bilgisayara fotoğraf yada videolarını atmak istedinmi o hız esas o veri transferi sırasında çok fark eder gözle görülür farkı görürsün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

bende olmadı sende de olmaz sanıyorum.. ayrıca o class ı sadece tel için düşünme o kartı kart okuyucuya taktınmı mesela bilgisayara fotoğraf yada videolarını atmak istedinmi o hız esas o veri transferi sırasında çok fark eder gözle görülür farkı görürsün..

teşekkürler darkmoon34. kılıf aldım şimdi sıra sd kartta class10 8 gb alacagım 650 Tl ye alınabilecek güzel bir telefon gc900 ŞARJI biraz daha iyi olsaydı çok daha süper olacaktı
  • şarj bende ortalama 5-6 gün gidiyor sanırsam ben pek teli kurcalamıyorum ondan yani oyun oynamıyorum app çok var telde ama genelde pek kullanmıyorum kullanırsamda bir wi-fi internet için kullanıyorum o zaman gidiyor şarj..
  • Facebook LG Application Sayfası

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/LGapplication
  • ben bu işten bir şey anlamadım arkdas. hattım vodafonedu nete falan gırıyordum türkcelle geçtim net falan yok ınternet ayarı yok. türkcellı aradım sızın modele aıt ınternet ayarı yok dıyorlar. türkcell kullnıcısı var mı burda internet ayarını nasıl yapacagım lütfen yardım deli olacagım
  • anlamadımki ne ayarı ben direk giriyorum ayar falan yapmadan.. hiçde yapmadım ayar falan ilk aldığım günden beri browserı açdım mı direk 3g den yada normal gps üstünden bağlanıyor.. bence siz internet ayarlarına girin belki sadece vodafone a kitlediniz ayarı yada zamanında tek vodafoneu mu seçdiniz şebeke olarak..
  • valla bilmiyorum kı kardes vodefonedan turkcele gectım ayarlar 3G falan otomatık yapıldı google map giriyor KB olarak düşüyor bakıyeden. google map i acan neti niye açmıyor onu anlamdım
  • istersen bir reset at fabrika ayarlarına dön belki faydası olur..
  • Arkadaşlar yurtdışından alınma, kayıtlı 6 aylık gc900 ümü satıyorum. Telefonum çok temizdir. Alındığı günden buyana ekran koruyucusu ve deri kılıf ile kullanılmıştır. Yanında 8gb Sandisk hafıza kartı +1 Adet orjinal Batarya ve Batarya Şarj cihazı birlikte verilecektir. ilgilenen arkadaşlar PM ile iletişime geçebilirler.
    Fiyat 399TL
    İlanım:
    http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=46924865

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 22 Şubat 2011; 17:00:52 >
  • arkadaşlar 1 aydır bu cihazı kullanıyorum merak ettiğim 3 şey var

1) bütün konuşmaları otomatik kaydetmesini istiyorum bunun için birşey yapılabilinirmi???

2) ücretsiz java navigasyon programı arıyorum bilgisi olan varmı???

3) wifi üzerinden görüntülü konuşma yapabileceğim java msn arıyorum

bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikaptan

arkadaşlar 1 aydır bu cihazı kullanıyorum merak ettiğim 3 şey var

1) bütün konuşmaları otomatik kaydetmesini istiyorum bunun için birşey yapılabilinirmi???

2) ücretsiz java navigasyon programı arıyorum bilgisi olan varmı???

3) wifi üzerinden görüntülü konuşma yapabileceğim java msn arıyorum

bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

en başda get jar diye bir site var aradığınız çoğu eklentileri burda bulabilirsiniz bunun dışında lg app sitesinden bulabilirsiniz..

1) java mobile call recorder diye aratın karşınıza eklentiler çıkıcakdır..
    2) ücretsiz java navigasyona gelince bu sadece agps yoluyle olur we travel diye bir program var forumlarında gc900 kullanıcılarıda var bu we travelı çalıştırmışlar ama ben beceremedim.. belki siz becerebiirsiniz
    3) sonun dediğiniz ise android de olan bir uygulama adıda tango video call diye geçiyor bu uygulamanın javası varsa dediğinizi yapabilirsiniz tabi karşı tarafdada aynı eklenti kurulu olucak.. ayrıca yahoo nunda böyle bir uygulaması olması lazım.. fring de var yani ararsanız araştırırsanız dahada çıkar.. video call diye aratırsanız çıkar skype de var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 22 Şubat 2011; 18:42:34 >

• videocall ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım sanırım java için yok

GpsMidTr-0.7.11-map65 programını buldum türkiyeye özel offline navigasyon google a yazıp indirdim fakat kurulmuyor. Java dosyası 18mb dosya cok büyük diyip kurulumu kesiyor acaba hafıza kartı alıp takarsam bu sorun kalkarmı sizde denerseniz sevinirim. we-travel ı bnde kuramadım.

otomatik ses konusma kaydınıda simdi arastırcam tesekkürler
  • telefonda hafıza kartı şart zaten.. kendi hafızası fazla değil.. kaldıki we travel haritalarıyla 2gb a yakın yer tutuyor
  • tesekkür ederim zamanı olan biri varsa we-travel ı yeniden daha basit bir sekilde acıklayabilirmi (nasıl kurulduğunu), saten diğer acıklamadaki linkler calsmıyor ben beceremedim kurmayı anlayan biri yardımcı olursa sevinirim.

bu arada arkadaslar söylediği programı GpsMid turkey yazarsanız cıkıyor hemen
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.