Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa telefonun kendi içinde flash playerı yok yuklemek lazım bende yeni aldım telefonu aynı sıkıntıyı bende cekiyom arıyoz simdilik baska bi sıkıntı varsa yardımcı olımm baya herseyını ogrendım telefonun yeni uyeyım :)
  • darkmoon34, gercekten cizilmez mi ona gore koymıcam jelatin :D
  • arkadaşım kendi flash playeri var.teli güncelledinmi?ben youtube den video izliyorum.
  • arkadaşlar benim tel bir aydır.wi-fi de problem çıkarıyor.wifi ile bağlanıyorum,başka bir hatta bağlanmak isteyince bağlanmıyor.tekrar önce bağlandığım hatta bağlanmaya çalışıyorum.buna da bağlanmıyor.format attım yine olmadı.bilgisi olan yardım etsin lütfen.
  • evet actı haklısın güncelleyince oldu xD
  • güncelle sonra format cek olmazsa telefonu geri gonder degissinler ben cok iyi baglanıyorum
  • bende lggc900 almak istiyordum ama şuan kafamı bu nokıa karıstırdı bıraz

Nokia C5-03 ( Sınırsız Ovi Maps + 2 Gb Hafıza Kartı Hediye )
    http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-c5-03-sinirsiz-ovi-maps-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnokc503&categoryId=371946

bunlar göze bazı ozellıklerı dıger cogu özellik aynı sayılır nokia 500 LG 660 (normal 699 kredi kartına 660)
    ama fiyat hiç önemli değil aradaki farkı önemsemiyorum ilk başta lg düşünüyordum ama nokiada fena değil hoşuma gitti ne yapayım yardımcı olurmusunuz

Bekleme Süresi ? C5 Maksimum 600 saat LG Maksimum 350 saat
    Konuşma Süresi ? C5 Maksimum 11 saat LG Maksimum 5 saat
    Bağlantı Hızı ? C5 10.2 Mbps LG 7,2 Mbps
    Kamera Çözünürlüğü ? C5 5.0 Megapixel LG 8.0 Megapixel
    Ekran Çözünürlüğü C5 360 x 640 Piksel LG 800 x 600 Pikse
    Entegre Flaş C5 Yok LG Var
    TV Özelliği ? C5 3G Mobil TV LG Yok
    Telefon Hafızası C5 40 MB Dahili Hafıza LG 1,5 GB dahili Hafıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceex -- 20 Aralık 2010; 0:36:10 >

• @killnOd

sanırım 10.1 i desteklemiyor.. facebook da sorun yok.. bilhassa facebookun dokunmatik teller için özel yapdığı sitesinden girerseniz çok güzel touch.facebook.com olucakdı galiba.. ayrıca facebook eklentileride lg app sitesinde mevcut.. ve java eklentileride var.. email olayına gelince zaten telefon ilk kurulumda senden email pop up smtp ayarlarını istiyor mail almadım kullanmadım ama sanırım kolaydır.. wifi çekim gücü benim telin iyi üst komşu yan komşu epey bir çekiyor evde :) dokunmatik çok söyledim iphone nun dokunmatik ekranını yapan firma lg dir.. bütün ipod ipad iphone hepsinin dokunmatiklerini lg yapar.. lg iphone4 de kullandığı dokunmatik ekranı gc900 dede kullanmış tek farkı iphone gibi bir yazılımı olmayınca telde ekranla alakalı değil yazılımsal nadirde olsa gecikmeler ağırlaşmalar olabiliyor ama nadir kullanıcının canını sıkıcak şeyler değil.. bunun dışında hassaslık falan iphone da neyse bundada o hassasiyet açısından kullanım açısından çok iyi..

@zorlu3453

telefoncu arkadaş bana öyle dedi bende onun yalancısıyım..

ben teli bir güncelletemedim en sonunda lg ye servise vericem orda güncellesinler çok para alırlar diye gidesim gelmiyor..

• güncellemek cok istersen yardımcı olurum flash kacı destekliyor onuda bilmiyorum ama netten cok iyi video izleyebiliyorsun.
    inceex: sna gelince telefon cok guzll gercekten ozellikler mukmml nokia yanında hikaye kesinlikle guven o konuda telefona ama iş kameraya gelince gunduz guzll hafif karanlık dustumu cekimler bozuluyo ben o yuzden beenmedim ve fotoğraf cekince beyaz noktalar cıkıyor benim icin onemli olan kamera oldugu için telefonu geri gonderdim yani para iade aldım ama video da o sorun yok gayet iyi kamerayı cok sıkıntı yapmıcaksan al derim
  • bide C5 in batarya omrunu sallamıslar onu solım GC900 un batarya iyi sayılır baya dayanıyo bide orda demissin mobil tv yok vala var ben izledim turkcell hattım turkcell in sitesine bak mobil tv yıde 3G yi de destekliyor
  • hafif karanlık çökdümü flashını otomatik yaparsan zaten en ufak bir karanlıkda bile patlıyor onda pek sorun olmuyor o beyaz noktacıklara gelince onlar tamamen çözünürlükden kaynaklı sanırsam dikkat ederseniz telin desteklediği çözünürlüğü şu anda benim bildiğim hiç bir tel desteklemiyor 3264x2448 iphone4 bile en fazla 2592x1944 destekliyor o beyaz noktacıklar benim tahminimce denemedim ama çözünürlük düşürülürse azalır göze bile batmaz yada tamamen gider gibime geliyor ... zaten normalde de o beyaz noktacıklar normal boyutta görünmesine imkan yok ama görüntüyü orjinal boyutlarında large yaparsanız görünüyor yani kamera ile değil tamamen çözünürlükle alakalı bir şey diye düşünüyorum...
  • hayır yanlıs dusunuyorsun bi hata var kamerada satio (u1) 12.1 mp çozunurluk 4.000x3000 civarlarında ama cam gibi cekiyo N8 12.1, X10 8mp bu cam gibi ve bende X10 alıcam herkese tavsiye ederim
  • Evet şimdi yazdıkdan sonra aklıma geldi bu sitede bir arkadaş beyaz noktacıkların neden olduğunu ve nasıl çözülüceğini yazmışdı hatta kendi telinden iki foto ile göstermişdi birinde beyaz noktacıklar vardı aynı kareyi bir ayar yapmışdı beyaz noktacıksız çekmişdi

ben aradım o yazıyıda forumda ayar yapdılar malum konu sayıları epey bir arttı bulamadım ama yabancı bir sitede buldum .. bakınız aşağıda aynı kareyi gc900 ile 3 modda çekiyorlar.. strong light modunda bilindik beyaz noktacıklar var medium ve low light modunda beyaz noktacık yok.. birde aynı kareyi karanlıkda flashla çekmişler..

bu fotoğrafları aldığım sitede gc900 ün testini yapmışlar ordada fabrika çıkışı bu teller strong light olarak çıkıyor haliyle foto çekimlerinde dead point oluşuyor yani bizim beyaz noktacık dediğimiz şey oluşuyor yazmışlar halbuki fabrika medium light ayarlı olarak çıkarsa bu sorun olmıycak yazmışlar..

Dikkatlicede bakarsanız bir önceki yazımdada çözünürlük derken bunu kast etmişdim forum resmi otomatik ufaltıyor mesela sanırım 900x650 gibi bir ayarlarda otomatik önizliyor bakınız bu boyutta bile resimde beyaz noktacıklar belli olmuyor ama ne zaman resmi gerçek boyutunda yani 3264x2448 büyütüyoruz o zaman belirgin bir hale geliyor beyaz noktacıklar.. yani aslında kafaya takılıcak bir şeyde değil çünkü 3264 gibi devasal bir boyutta bir resmi kimin ne işine yarıyabilir en ideal resim boyu 1024 zaten.. hani poster baskı işi yapılıcaksa ona bir lafım yok normal fotoların max zaten boyutu belli.. bunuda beyaz noktacıkları maruz göstermek için demiyorum yanlış anlaşılmasın evet o bir sıkıntı ama isteyen normal medium modda çeker beyaz noktacık falan görmez..

Strong light

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya

Medium light

Low light

Zifiri karanlıkda flashla çekilen karanlık çekim modu

fotoda bilhassa gece çekiminde iphone4 ile test yapdım arkadaşla karanlık çekimde gc900 iphone4 den daha iyi.. bir önceki yazımdada yazdım odanın ışığını kapadık zifiri karanlıkda çekim yapdık.. iphone belli bir noktayı aydınlatırken lg bütün odanın hepsini içine aldı fotolarda.. gc900 ün flashı epey kuvvetli öyleki arkadaş zifiri karanlık odada iphone ile beni çekdi gözlerim açık o kadar flashı gözümü almadı ama ben gc900 ile bir çekdim adam gözlerini sımsıkı yummuş ne biçim flashı var diyor flasör gibi

ben genel anlamda fotoğrafından memnunum foto makinesinin ayarlarıda epey ayrıntılı ve detaylı nerdeyse bir fotoğraf makinesi kadar var..

kırmızı göz ayarından portre manzara spor gece çekimi modlarına kadar her türlü modu var görüntüyü istediğin megapikselde çekebiliyorsun misal 5 yada 3 megapikseldede çekebiliyorsun.. beyaz dengesidir renk efektidir bunları ayarlayabiliyorsun zamanlayıcısı var kayıt modunda sürekli çekim gülümseyen resim güzelleştiren resim sanat çekimi gibi çekim modları seçebiliyorsun.. görüntü kalitesini belirleyebiliyorsun.. otomatik odaklama modu benim en beğendiğim modu istersen yüz izleme yapabiliyor istersen spot çekiyor odaklamayı istersen kendin manuel yapabilirsin..

başka tellerde çok daha iyiside olabilir onada bir lafım yok ama bu kadarı bana yetiyor artıyor bile zaten daha prof bir kamera istesem telle falan uğraşmam gider kaliteli bir nikon falan alırım.. foto çekimi aşığı hastası olunsa bu iş cep telle yapılmaz alırsın kaliteli bir alet nikon canon fujifilm kodak sony v.b yaparsın çekimini.. bu işin kursuna gitmiş sevdalısı arkadaşım var adam 2 bin tl ye canon makine aldı..

bu kadar iyi bir telin bu fiyata gerçekden hakkının yendiğini düşünüyorum insanlar gc900 ü kullanmadan yorumlar yapıyorlar lafım sana değil zorlu3453 arkadaşım yeri geldide yazıyım dedim.. mesela yazılımı yok app nerden bulucaksın diyorlar ama lg nin app sitesi olduğunu üstelikde bedava olduğunu haberleri bile yok tekrar bir çok java nın gc900 ile uyumlu çalışdığını bilmiyorlar ben her aradığım eklentiyi çok rahat buluyorum..
    ekledim gc900 ile en iyi çalışan javaları önceki sayfalarda zip dosyası halinde... zaten telin kendi ile youtube google map geliyor kendi browserıda iyi isteyen opera yada başka bir şeyde kurabilir.. tel altını çiziyorum fiyatına oranla gerçekden iyi 600tl ye ne alınır bilmem ama bu tel alınır..

senin dediğin xperia x10 ise o telde bin tl hadi iphone 4 almaya kalksan 1500 tl hadi n8 almaya kalksan oda bin tl tabi bu dediğim fiyatlar yasal garantili teller için yani kaçak bavul içinde gelen garantisiz teller için değil. öyle olsa belki gc900 ü 400-500 e bile bulmak mümkün olabilir..

ben bir tel alıcaksam önde özelliklerine sonra fiyatına bakarım ve bu kadar dolu dolu özellikli bir telde bu fiyat bence iyi.. o kadar çok amaçda kullanıyorumki arabada araç kiti dışarı sesi vermesi ve alması çok iyi.. istersen foto makinesi istersen kulaklığını tak radyo olur internet paket al zaten iphone dan kullanım alanı olarak aşağı yanı kalmaz.. iphonedaki çoğu eklentiler zaten java olarakda bulmak mümkün çok rahat..

http://www.youtube.com/watch?v=8ZImnjNcYN4&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 22 Aralık 2010; 4:26:29 >

• zorlu3453 yardımcı olduğun için teşekkür ederim. darkmoon34 size ayrıca teşekkür ederim kafamdaki soru işaretleri kalktı sayılır lg 1 fahtaya sipariş vereceğim
  • GC900 yurtdısnda daha pahalı ben 700 tl ye aldım amozonu bilirsin orda 900 tl den asaya dill ben yurtdısından uluslararası garantiyle alacam garanti onemli dill telefona bisi olsa ben yaparım zaten :) bide demissin lg app ta var ben orda 3 yaprak seviyesine gelebilmek için urastım 2 3 gunde oldum hersey bedava indirdim herseyi bi tanesine bile deymedi goruntu vasat telefonu kotulemek için demiyorum java oyunlar oyle o yuzden X10 dedim ben android işletim sistemi 1.6 idi 2.1 ini cıkardı sony ericcson guncelledin mi video HD oluyo kamerası zaten mukemmel sony sonucta bi ses sorunu vardı guncelleme ile oda cozuldu milletin yuklediği oyunları bi gorseniz bu sitede X10 fun diye bi bolum var herkes orda isterseniz bi bakın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

GC900 yurtdısnda daha pahalı ben 700 tl ye aldım amozonu bilirsin orda 900 tl den asaya dill ben yurtdısından uluslararası garantiyle alacam garanti onemli dill telefona bisi olsa ben yaparım zaten :) bide demissin lg app ta var ben orda 3 yaprak seviyesine gelebilmek için urastım 2 3 gunde oldum hersey bedava indirdim herseyi bi tanesine bile deymedi goruntu vasat telefonu kotulemek için demiyorum java oyunlar oyle o yuzden X10 dedim ben android işletim sistemi 1.6 idi 2.1 ini cıkardı sony ericcson guncelledin mi video HD oluyo kamerası zaten mukemmel sony sonucta bi ses sorunu vardı guncelleme ile oda cozuldu milletin yuklediği oyunları bi gorseniz bu sitede X10 fun diye bi bolum var herkes orda isterseniz bi bakın :)

doğrudur dedimya bende kesinlikle gc900 üm var diye amanda aman en iyisi bu demiyorum yukardada yazdım illaki iyisi vardır lafım yok.. lg app store takip ediyorsanız bilirsinizki ilk açıldığında 10 tane app vardı şimdi epey epey bir arttı onlarda kendilerini zamanla geliştiricek java olayındada evet tabiki iyi oyunlar var java oyunları grafik olarak o kadar iyi değil ama güzel işe yarar sensörlü falan oyunlarıda var.. benim açıkcası oyunla pek aram yok

internet paketi aldım turkcell den şu anda çok rahat facebook olsun twitter olsun online müzik dinleme siteleri olsun skype yi kullanıyorum bir wirefon eklentisi bulamadım onuda bulursam tel tadından yenmez bir hale gelicek.. google map şahane çalışıyor.. youtube çalışıyor.. yani şahsi olarak işimi çok çok iyi görüyor..

dedimya bu iş para işi illaki 400-500 tl fazla verip x10 gibi bir tel aldınmı benim telden iyi yanları olucakdır olsunda yoksa yazık o paraya..ama aradaki o fark şahısdan şahısa değişir misal benim için o kadar mühim mi resmin hd olması falan pek değil ben teli alırken pek öyle özelliklerini kullanırım diye almadım sadece verdiğim para çöpe gitmesin paramın hakkını alabiliceğimin en iyisini alıyım dedim iphone4 de alırdım paradan değil sorun sorun benim hakkını veremiyceğim bir tele o kadar para yatırmam ben telde genel olarak yaptığım şeyler belli konuş kapat ara sıra resim çek ama bu telde pek çok artı yanınıda kullanır oldum internet gibi..

dışarı ses vermesi çok iyi zaten alışkanlık oldu kulağıma götürmez oldum evde bile dışarı sesi verip konuşuyorum büyük rahatlık.. diyebilirsin sende ilk defamı dışarı ses veren bir tel alıyorsun tabiki hayır bütün tellerimde bu özellik vardı ama bunun gibi değildi sanırsın telin içine streo müzik sistemi koymuşlar ve sesi alışıda çok iyi önceki tellerimde ağzıma yanaştırmadan yada dayamadan ya ses gitmezdi yada kesik kesik giderdi bunda öyle ibr şey yok.. yani ben genel olarak memnunum bu kadar paraya bu kadar köfte misali ..

• Yurtdışından GC900 almak isteyenlere uygun fiyata getirtebilirim.700-900 pahalı tabi :)) Pm atmanız yeterli...
  • şu radyo olayı çok komik adamlar kulaklığı takmadan sesi dışarı verilebilir yapmamışlar ama kulaklığı takdınızmı sesi dışarıda veriyor zaten kulaklığı takmışsam niye sesi dışarda dinliyimki çok saçma yapmışlar matığı yok işin halbuki kulaklıksız sesi dışarı verse harika olucak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

şu radyo olayı çok komik adamlar kulaklığı takmadan sesi dışarı verilebilir yapmamışlar ama kulaklığı takdınızmı sesi dışarıda veriyor zaten kulaklığı takmışsam niye sesi dışarda dinliyimki çok saçma yapmışlar matığı yok işin halbuki kulaklıksız sesi dışarı verse harika olucak..

Bunun cevabı çok basit anteni olmayan bütün eski teyiplere bakarsan bunu anlayabilirsin arkada kulaklık benzeri ince bi lkablo vardır aksesuar gibi durur tele bunu yapamadıklarına göre bir anten yapmaları gerekir bu görevide kulaklık üstlenir eğer kulaklıksız kullanma imkanı verselerdi radyo çekmeyecekdi çünkü antensiz radyo çekmez şu chin malı telefonlara bakarsan radyo kulaklıksız açılır çünkü sahip olduğu bir anten var umarım açıklayıcı olmuşdur

• quote:

Orijinalden alıntı: vesu1657

quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

şu radyo olayı çok komik adamlar kulaklığı takmadan sesi dışarı verilebilir yapmamışlar ama kulaklığı takdınızmı sesi dışarıda veriyor zaten kulaklığı takmışsam niye sesi dışarda dinliyimki çok saçma yapmışlar matığı yok işin halbuki kulaklıksız sesi dışarı verse harika olucak..

Bunun cevabı çok basit anteni olmayan bütün eski teyiplere bakarsan bunu anlayabilirsin arkada kulaklık benzeri ince bi lkablo vardır aksesuar gibi durur tele bunu yapamadıklarına göre bir anten yapmaları gerekir bu görevide kulaklık üstlenir eğer kulaklıksız kullanma imkanı verselerdi radyo çekmeyecekdi çünkü antensiz radyo çekmez şu chin malı telefonlara bakarsan radyo kulaklıksız açılır çünkü sahip olduğu bir anten var umarım açıklayıcı olmuşdur

sağol yeterince açık oldu lg den genede ben yaratıcı bir çözüm beklerdim misal kutusunda bir kulaklık varsa aynen minnacık gene kulaklık girişine takılabilen anten tarzı minik bir aparat da yapabilirmiş hem hoş hem güzel hemde daha mantıklı olurdu kulaklık ordan burdan sarkıyor falan kablolar bir sıkıntı kulaklık girişine olucak basit minik bir anten de çok işe yarar olurdu bence..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.