Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam öyle detay düşünme, benim dediğim şu teli sağa-sola direksiyon yapıp araba yarışı falan oynanan oyunlar, onları oynatıyorsa direkt alayım bunu. 7 yaşındaki çocuk oynayacak sonuçta, iphone4 grafiği aramıyorum. Oynatmıyorsa SE VIVAZ yada SE X10 almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle internetten alacağım, telleri pek görme fırsatım olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengoo76 -- 30 Kasım 2010; 3:24:48 >
  • yazılanları gözden geçirdim kimse şarj probleminden bahsetmemiş. 350 saat yazıyordu bekleme süresi olarak ancak telefon 15 saat ancak dayanıyor.şarjı bitiyor.bu sadece benim telefonda mı yoksa herkeste aynı problem var mı
  • NOKIA N8 almaya karar verdim, yarın alacağım inşallah. İlgilenip sorularımı cevaplayanlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengoo76 -- 30 Kasım 2010; 19:43:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryo

yazılanları gözden geçirdim kimse şarj probleminden bahsetmemiş. 350 saat yazıyordu bekleme süresi olarak ancak telefon 15 saat ancak dayanıyor.şarjı bitiyor.bu sadece benim telefonda mı yoksa herkeste aynı problem var mı

Üzülerek söylüyorum ki sorun sizin cihazınızda.
  • ben bir şarj ediyorum rahat normal kullanımda 4-5 gün gidiyor konuşuyorumda yani.. ama oyun oynadınmı su gibi bitiyor
  • Google maps sorunu yaşan başka kişiler varmı. Bir türlü yüklenmiyor 0kb yazıyo sürekli şartlar ve koşullar yükleniyor diyor kalıyor. Yok mu yardım eden. Hattım Vodafone bi ilgisi olabilir mi?
  • LG KC910 Renoir ile LG GC900 arasında ne gibi farklar var birisi yardımmcı olur mu hangisi iyi işletim sistemleri aynı mı. Bir de dokunmatik ekranlarda kalem olan var olmayan var hangisi iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceex -- 8 Aralık 2010; 14:33:30 >
  •  LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya
  • dokunmatik ekranlarda kalem olan var olmayan var hangisi iyi, bir de dijital zoom arasında kc910 16x gc900 4x onemlı mıdır
  • gc900 ün ekranı capacitive ekrandır kaleme ihtiyaç yokdur kalemli olanlar ressitive ekranlı telefonlardır.. zoom olayıda o kadar önemli değildir... kaldıki zoom olayına gelene kadar akşam olur gc900 her açıdan üstün bir telefondur yukardaki resimdeki karşılaştırmadada bu bariz görülüyor..
  • tesekkurler
  • Telefonla internete girerken ekranı çevirdiğimde hafıza dolu diyor ve yatay moda geçmiyo. Birde bi süre girdikten sonra bellek yetersiz java ve flashı kapatın diyor çıkıyor tarayıcıdan sonrada açılmıyo kolay kolay. VAr mı bu sorun başkasında
  • telefonun fazla bir hafızası yok sd cart alırsanız 4-8gb lık falan her şeyi sd karta yükleyin ve öncelikli hafızayı sd kart yaparsanız ayarlardan telefonun üstündeki yükü almış olursunuz bu derdinize derman olurmu bilmiyorum ben hiç öyle bir şey yaşamadım çünkü 16gb lık hafıza kartım var her şeyi ona yüklüyorum telin hafızasında uygulamalar dışında bir şey yok..
  • Darkmoon34 senin bütün yorumlarını takip ettim telefon üzerinde baya bilgiye sahipsin sana bir kaç sorum olacak eğer müsaitsen cevaplarsan sevinirim.
    Öncelikle renk konusunda Siyah mı Gri mi hangisini tavsiye edersin, Birde telefon dayanıklıkık konusunda nasıl bir düşürmede dağılacak cinsden bi malzememi kullanılmış yoksa KM900 metal yüzeyine benzer bir kap mı kullanılmış.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesu1657

Darkmoon34 senin bütün yorumlarını takip ettim telefon üzerinde baya bilgiye sahipsin sana bir kaç sorum olacak eğer müsaitsen cevaplarsan sevinirim.
    Öncelikle renk konusunda Siyah mı Gri mi hangisini tavsiye edersin, Birde telefon dayanıklıkık konusunda nasıl bir düşürmede dağılacak cinsden bi malzememi kullanılmış yoksa KM900 metal yüzeyine benzer bir kap mı kullanılmış.

Renk olarak siyah derim ben.Kendi görüşümdür.Metal kaplamaya sahip değil ama güven veren bir kasası var telefonun.Öyle dandik dokunmatik telefonlar gibi değil.Ele alınca ben burdayım diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

Orijinalden alıntı: vesu1657

Darkmoon34 senin bütün yorumlarını takip ettim telefon üzerinde baya bilgiye sahipsin sana bir kaç sorum olacak eğer müsaitsen cevaplarsan sevinirim.

Renk olarak siyah derim ben.Kendi görüşümdür.Metal kaplamaya sahip değil ama güven veren bir kasası var telefonun.Öyle dandik dokunmatik telefonlar gibi değil.Ele alınca ben burdayım diyor

@vesu1657

jinjin arkadaşımızın diyiceğinin üstüne pek bir şey diyemem bencede siyahı güzel telefon sağlam ele aldınmı tok duruyor sana şöyle diyim imkanın varsa bir gc900 ü sağ eline al iphone 4 ü sol eline al iphone4 duruş açısından sana daha nazik dayanıksız görünücekdir..

ben çok memnunum ufak tefek ağırlıklar arasıra olsada tel genel olarak fiyatına orantılı sunduğu özellikler açısından harika.. bu özelliklerde bir teli şu an piyasada 1500tl den aşağı alamassın eline alan içindeki app leri gördükçe şaşırıp kalıyor multitouchı falan görünce aa iphone daki gibi yapmışlar diyorlar cafede masaya koy iphone4 o kadar çok yayıldıki her kezin elinde çok sıradanlaşdı hiç öyle dikkat çekmiyor ama bizim gc900 ü koy az olduğu için görüntüsüde güzel direkman farkın ortaya koyuyor..

millet direk eline alıp kurcalıyıp sorular sormaya başlıyor.. yani iphone4 den daha fazla ilgi çekdiği bir gerçek.. bunu yanlış anlaşılma olmasın şimdi okuyan bazıları iphone a çamur atıyor der öyle bir şey yok iphone nun yazılım kalitesi ortada konuşduğum o kısmı değil.. sadece iphone yol geçen hanı gibi her kezin elinde herhalde amerikadan sonra en çok iphone türkiyede satılmışdır her ortamda her masada iphone4 görüyorum o yüzden artık bir çekici farklı yanı yok çok tek düze oldu görsel açıdan.. gc900 nadir olduğu için tasarımıda güzel dikkat çekiyor hemen insanlar ilgi duyuyor..

bende beyaz deri kılıfıda var bazen ona koyuyorum teli hatunlar telefonun başına üşüşüyor aa ne kadar harika bir şey ne kadar güzel nerden aldın nekadar bu falan filan soruların ardı arkası kesilmiyor.. beyaz deri kılıf telin havasını çok class yapıyor tavsiyem

birde önceleri okuyanlar varsa ekranda bazen algılamada gecikmeler oluyor demişdim onun nedeni ekrandaki koruyucu filmmiş telci arkadaşım eğer o koruyucu filmi çıkartırsan algılamada o gecikme sıkıntıların olmaz dedi ben genede beni o kadar rahatsız etmiyor o gecikmeler dedim filmi çıkartmadım ekranı çizilmesin gerçi çizilmez ekranmış gene işde dursun dedim yani o gecikmeninde nedeni oymuş telefona çamur attım birde

• şu an telin versiyonu ne
  • ben ne ettiysem upgrade beceremedim telciye verdim oda yapamadı benimki orjinal d de
  • Guzel telefon fiyati 500 civarina dusunce alinabilir duruyor.Telefon flash 10.1 i destekliyor mu peki birde sosyal arkadaslik siteleriyle arasi nasil.Ayrica email gonderip almak kolaymi yoksa sorun yaratiyor mu.Bir de wifi cekim gucu ve dokunmatik hassasligi nasil?
  • hacılar ben bu teli yeni aldım. güncelledim. ama bi problemim var.. ntvspor 3g haberlerine abone oldum. gelen videoları desteklemiyor diyor ve oynatmıyor. bu nedendir?? yani bunu da desteklemeyecekse?? ben mi yanlış yapıyorum??
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.