Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaslar bende aranıza yeni katıldım yardımlarınızı bekliyorum
  • Hoş geldin... Arkadaşlar şu telefona yok mu şöyle sensörlü oynayabileceğimiz oyunlar... Paylaşırsanız sevinirim..
  • ben ekledim zip dosyasında epey bir oyun var..
  • slm lar ben forumun yeni üyelerindenim aynı zmnda yeni gc900 kullanıcısıyım yukarıda jin_jin resim ve videolara şifre koyabiliyoruz demiş nasıl olduğunu anlatabilirmisiniz ? hala telefon versiyonlarınız 10.e mi offline olabilen navigasyon bulan varmı acaba ?
  • we travel var offline navigasyonda ben beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RamiRezZ

slm lar ben forumun yeni üyelerindenim aynı zmnda yeni gc900 kullanıcısıyım yukarıda jin_jin resim ve videolara şifre koyabiliyoruz demiş nasıl olduğunu anlatabilirmisiniz ? hala telefon versiyonlarınız 10.e mi offline olabilen navigasyon bulan varmı acaba ?

Menü>Telefon Ayarları>Güvenlik>Uygulama kilidi
  • gc900 cüler canlandıralım biraz burayı üç beş kişide olsak..
  • jinjin cevap için teşekkürler buldum ama uygulama kilidine girince benden guvenlik kodu istiyor o nerde yazıyor lg nın verdiği bi kartta lg ürün güvenlik kodu var ama harf ve sayı karısık bi kod telefonun istedigi ise sadece rakam yazabiliceğim bi kod :S tekrar yardımcı olursan sevinirim... bu arada telefonlarınızın versiyonu hala 10 e mi yeni versiyon geldimi acaba ?? i phone kullanan arkadaslarım skype ve blackberrynın bedava mesajlasmalarından yararlanıyor bu tarz seyler skype falan bizim telefon içinde bulan varmı ?
  • güvenlik kodu 000000 dır bende öyle bunun dışında skype yi iphoneda wireless dan kullanıyorlar bedava internet üstünden telden konuşuyorlar bizim tel içinde kesin vardır.. ben bakıcam ona aklımda

birde sizinde başınıza geliyormu bilmiyorum ama ortamda çok dikkat çekiyor mesela masada 2 tane iphone 4 olsun bir bizim lg millet direk bizim lg yi alıp bakıyor sorular sorup kurcalıyor hatta iphone sahipleri bile alıp kurcalıyor :) her yer iphone da geçilmediği için bizim teller milletin gözüne farklı ve hoş geliyor tasarımı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 21 Kasım 2010; 14:43:28 >
  • evet tasarım olarak çok güzel zaten i phone kullanan arkadaşlarımda fotograf kalitesine ve tasarımına hayranlar herkes gordugunde çok pahalı bir telefon sanıyo kimsenin bir fikri olmadıgı için skype bulabilirsen çok iyi olur gerçekten.. dediğin gibi güvenlik kodu 0000 çıktı telefonunun versiyonu 10 e mi yeni güncelleme geldimi ?
  • valla benim telefonda sıkıntı var bir türlü güncellenmiyor 2 tane telciye verdim yapamadılar kendim denedim olmadı o yüzden takip etmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

quote:

Orijinalden alıntı: 67Levent

quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

ilk download linki

http://****.com/files/416207811/gc900.rar

ustam linkteki dosya silinmiş.yenilersen sevinirim.ayrıca operayı nasıl yükleyebilirim.teşekkürler.

yeniden yükledim bu defa içinde pc suit we-travel navigasyon falanda var ..

http://ul.to/mciymt
    http://www.mediafire.com/?kbn9t45l0ckjs29

bu dosyaları indirdim we travel dosyasının içinde baya bişey var ztn bunları telefona nasıl aktarmam gerekiyor ? bide lg gc 900 klasorunun içinde jar dosyaları var ne işe yarıyorlar ve yine nasıl aktarmalıyım telefona setup gs multı v 30 uda solersen sevınırım çok teşekkürler paylaşım için eline sağlık..

• çok basit pc suit ten direk atıyorsun telefon zaten jar dosyalarını direk algılayıp kendi uygulamalar yada oyunlar klasörünemi ekliyim diye sana soruyor sende birini seçiyorsun oraya ekliyor istersen ayarlardan hafıza kartın varsa orayada atabilirsin.. birde eklenen uygulamalar dosyaları yani jar dosyaları kuruldukdan sonra uygulananlar klasörüne atıyor tel onlarıda silebilirsin telefonunda fazladan yer kaplamasın..

we-travel full dür türiye haritası falan ben ekledim herşeyi onu sd hafıza kartına atıcaksın ama bende bir türlü beceremedim we-travel forumunda yapan bir çok gc900 cü var agps i kullanarak rahat kullanıyorlar ama ben her şeyi harfiyen yapsamda bir türlü harita çııkmadı artık onuda becerebilen birileri olursa buraya yazar..
  • öncelikle cvp için teşekkürler ...pc suiti actıgımda dosya aktarımına girdim dosyaları goruyo ama we travelı actıgımda mesela icinde birden fazla dosya oldugu ıcın hepsını tek tek secip mi atım yoksa baska bi yoluda varmı baska bi yerdenmı girmem gerekiyo
  • bütün dosyaları atman gerekiyor onun için bir program vardıda unuttum toplu atıyordu
  • jar dosyalarını attım card uygulamaların içine ama pc suitte atılmıs gosterıyo telefonda ise klasorun ici bos gosterıyo we traveli denemedim daha :S bu arada skype ileride çıkıcak diyolar gc 900 icinde facebookta lg yle alakalı sayfada cvp verıyorlar ingilizcesi iyi olan arkadslarda bakarsa iyi olabilir http://www.facebook.com/notifications.php#!/LGapplication
  • skype nin java app si varmı denemek lazım..
  • bi kac sitede buldum ama paralı üyelik istiyo bedava bulursam haber vericem fotograf makınasında deklanşör sesini kapatabilen varmı ?
  • birde muzik.net in iphone uygulamasını gördüm güzeldi onunda javası varsa yada lg app storeda varsa güzel olur..
  • Google mapsı bi türlü çalıştıramadım ya birde internetten hiç bi şey indirmiyo. lg app. store link veriyo ama indirmeme izin vermiyo telefon. acaba internet ayarımı yapmam lazım. biri uardım etsin lütfen...
    Birde telefon için ekran filmi ve kılıf gibi bişey bulabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtuysl -- 24 Kasım 2010; 16:29:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.