Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MFKsivas

gayet memnunum.
    Özellikle 16m ekranın kalitesi ve 800x400 boyutlu olması mükemmel.
    pil ömrü yeterli.
    s-class kullanıcı arayüzü ve dokunmatik ekranı çok kullanışlı.
    8mp kamerası, 720x480 video çekimi güzel.
    Gps'ide offline olsa tadından yenmezdi doğrusu.
    Alalı bir ay oldu ama hala bazı özelliklerini tam olarak bilmiyorum. kullandıkça iyi ve kötü taraflarını yazarım. kullanan arkadaşların deneyimlerini paylaşmasını bekliyorum. ama hala forumda gc900 kullanan tek üyeyim galiba

• ya arkadaşlar biz bu donanımları hangi siteden alyoz. bide telefonu şarja takınca şarj giriş yerinin etrafı o kameranın üstü felan aşırı ısınan varmı ya yoksa benim teldemi sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyunusagri

ya arkadaşlar biz bu donanımları hangi siteden alyoz. bide telefonu şarja takınca şarj giriş yerinin etrafı o kameranın üstü felan aşırı ısınan varmı ya yoksa benim teldemi sorun.

donanım dediğin eklentiyse ben paylaşdım yukarda ayrıca lg store danda alabilirsin imei numaranı kayıt ederek..

bende o ısınma olmuyor

bu arada önceki yazımda telefon sonlandırma bir iki saniye geç olyor demişdim geçen tesadüf konuşurken elim home tuşuna kaydı aşağıdaki ince uzun tuş hani bir bakdım konuşma bitti neğerse o tuşlada konuşmayı bitire biliyormuşuz bunuda öğrendim artık ekrandan son tuşuna hiç basmıyorum haliyle o bir iki saniye gecikmede olmuyor bazılarının günaydın der dediğini duyar gibiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

quote:

Orijinalden alıntı: aliyunusagri

ya arkadaşlar biz bu donanımları hangi siteden alyoz. bide telefonu şarja takınca şarj giriş yerinin etrafı o kameranın üstü felan aşırı ısınan varmı ya yoksa benim teldemi sorun.

donanım dediğin eklentiyse ben paylaşdım yukarda ayrıca lg store danda alabilirsin imei numaranı kayıt ederek..

bende o ısınma olmuyor

bu arada önceki yazımda telefon sonlandırma bir iki saniye geç olyor demişdim geçen tesadüf konuşurken elim home tuşuna kaydı aşağıdaki ince uzun tuş hani bir bakdım konuşma bitti neğerse o tuşlada konuşmayı bitire biliyormuşuz bunuda öğrendim artık ekrandan son tuşuna hiç basmıyorum haliyle o bir iki saniye gecikmede olmuyor bazılarının günaydın der dediğini duyar gibiyim

Aynen.. Ayrıca ısınma benim telde de oluyordu...Ama ben ayrı masaüstü şarj cihazı aldım. Artı birde batarya süper oldu...Pil bitince dolu bataryayı telefona boşu masaüstü şarj cihazına takıyorum. Çok kolaylık oldu. Herkese tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 27 Eylül 2010; 2:11:57 >

• ben we-travel navigasyon programını kurdum bakalım sorunlar var hallede bilirsem interneti kullanmadan navigasyonu kullana bilicem.
  • slm arkadaşlar...

hb nin sitesinde 699 tl olunca cihaz dikkatimi çekti

ancak sar değerini 1,6 okudum,sanırım yanlış

sar değerinin kaç olduğunu biliyor musunuz?

saygılar...
  • o yanlış sar değeri çok göreceli bir şey amerikanın sar değer ölçüsü farklıdır kuzey amerikanın farklıdır avrupanınki de farklıdır birim değerleride farklıdır..

gc900 ün us sar değeri 0.81 dir bunun ayrışımıda

# US SAR

# Head * 0.51 (kafa)

# Body * 0.30 (Vücut)

# Measured in * 1900 MHz (ölçülen değer)

buda bir alman sitesinden aldığım veri

SAR-Wert (Strahlung-Wert) W/kg 0,840 yukardaki veriyle hemen hemen aynıdır..

bunun dışında çok farklı sitelerde çok yanlış bilgiler dönmekde capacitive multi touch olan ekrana ben bazı satış sitelerinde yerli yabancı farketmez resistive diye yazıldığını gördüm.. yani sattıkları malı bilmiyorlar bilgiyi kimden almışlarsa sorgulamadan koyuyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 29 Eylül 2010; 1:52:02 >
  • quote:

o yanlış sar değeri çok göreceli bir şey amerikanın sar değer ölçüsü farklıdır kuzey amerikanın farklıdır avrupanınki de farklıdır birim değerleride farklıdır..

gc900 ün us sar değeri 0.81 dir bunun ayrışımıda

# US SAR

# Head * 0.51 (kafa)

# Body * 0.30 (Vücut)

# Measured in * 1900 MHz (ölçülen değer)

buda bir alman sitesinden aldığım veri

SAR-Wert (Strahlung-Wert) W/kg 0,840 yukardaki veriyle hemen hemen aynıdır..

bunun dışında çok farklı sitelerde çok yanlış bilgiler dönmekde capacitive multi touch olan ekrana ben bazı satış sitelerinde yerli yabancı farketmez resistive diye yazıldığını gördüm.. yani sattıkları malı bilmiyorlar bilgiyi kimden almışlarsa sorgulamadan koyuyorlar..

Eyv kardeş...

• benim tel clone imei varmış bu gün mesaj geldi 1 ay içinde kapanıcakmış 1 hafta sonra arkadaşım yurtdışına çıkıyor o geldiğinde teli onun pasaporta kayıt ettiricem ama bir türlü orjinal imei sine çeviremedim factory reset de yapdım olmadı bunun bir çözümü yokmu deli olucam..
  • clone imei durumunun kayıt ettirme ile bir ilgisi yok diye biliyorum ben.clone imei durumunda telefonunuzun kapatılacağını sanıyorum.Umarım çözülebilecek bir sorundur.
  • clone imei de kapatılıcak zaten orjinal imei kayıtlı değil orjinal imei ni kayıt ettiricem yalnız telde bulunan şu anki imei zaten telefonun kendi imei değil başka bir telefona ait o imei kaldırtıp orjinal imeisini geri getirmek istiyorum..
  • mrb arkadaşlar. telefon sorunlu bi chaz mı? km900 alacaktım çok sorunlu dediler. ekranda donma sorunu varmış. bir de bu gc 900ün pili 1000mah çok az değil mi? pek günde 2 saat müzik dinlense kaç gün gider?

bir de telefona avi uzantılı film atıp tvye bağlayıp izleyebiliyor muyuz? cevaplayan çok yardımcı olacak telefon seçimimde.
  • televizyon kablosunu aldım ama bağlama fırsatı bulamadım yaparsam yazarım ben pek müzik dinlemiyorum ama bazı oyunlarda aniden pilin iki çubuk birden düşdüğü oluyor pili normal kullanımda yeter yani sadece telde görişiyim ufak tefek işlemler yapıyım dersen rahat 4 gün görütüyor beni ama ağır bir işlem yaparsan mesela bende küp oyunu var müzikli falan telefonun hareketine göre küpler deliklere giriyor falan onda yarım saat oynıyım pilin yarısı bitiyor :)) müzik dinlemedim doğru dürüst henüz ama dinlersem ortalama süreyi gene yazarım..

ekranda bende donma yok kesinlikle olmadıda allaha şükür ekranda bir sıkıntı yok ama bazen menülerde algılama gecikmesi oluyor yani mesaj tuşuna basdınmı bazen hemen açılıyor bazen iki üç saniye bekliyorsun açılmadı sanıyorsun ama açılıyor gene oda ekrandan değil biilhassa dikkat ettim ekran algılıyor yani dokundunuzmu tuş hareket ediyor yazılımsal sorunlar ama önemsenicek büyük sıkıntı yapılıcak şeyler değil böyle yazdığıma bakma ben çok titizim ondan.. normal bir kullanıcı bu dediklerimi anlamaz bile algılamaz yani hissetmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: sivert

mrb arkadaşlar. telefon sorunlu bi chaz mı? km900 alacaktım çok sorunlu dediler. ekranda donma sorunu varmış. bir de bu gc 900ün pili 1000mah çok az değil mi? pek günde 2 saat müzik dinlense kaç gün gider?

bir de telefona avi uzantılı film atıp tvye bağlayıp izleyebiliyor muyuz? cevaplayan çok yardımcı olacak telefon seçimimde.

avi formatında film açabilirsiniz.Fakat desteklediği maksimum çözünürlük avi formatı için 320x240.Ben daha yüksek çözünürlükte dosya açamadım.
    Ben filmlerimi mp4 formatında 480x272 çözünürlükte izliyorum.Görüntü çok güzel oluyor.mp4 formatında desteklediği maksimum çözünürlük 720x480.Televizyonda izlemek için gayet yeterli bir çözünürlük.Normal şartlardaki bir DVDRİp çözünürlüğüne denk geliyor.

• quote:

clone imei de kapatılıcak zaten orjinal imei kayıtlı değil orjinal imei ni kayıt ettiricem yalnız telde bulunan şu anki imei zaten telefonun kendi imei değil başka bir telefona ait o imei kaldırtıp orjinal imeisini geri getirmek istiyorum..

Dostum gideceksin bi telefoncuya (Her telefoncuda Lg telefon için Box olmayabilir. Box: Telefona yazılım, imei değiştirme, unlock etmek için vs.. kullanılan bir cihaz... ) Telefonun orjinal imeisini vereceksin değiştirecekler. Bende telin imesini bu şekilde değiştittirdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

quote:

clone imei de kapatılıcak zaten orjinal imei kayıtlı değil orjinal imei ni kayıt ettiricem yalnız telde bulunan şu anki imei zaten telefonun kendi imei değil başka bir telefona ait o imei kaldırtıp orjinal imeisini geri getirmek istiyorum..

Dostum gideceksin bi telefoncuya (Her telefoncuda Lg telefon için Box olmayabilir. Box: Telefona yazılım, imei değiştirme, unlock etmek için vs.. kullanılan bir cihaz... ) Telefonun orjinal imeisini vereceksin değiştirecekler. Bende telin imesini bu şekilde değiştittirdim...

yapdım şu anda orjinal imei si var bir arkadaşda iki hafta sonra yurtdışından geliyor onun pasaporta işleticez.. yalnız yazılımı güncelletemedim ne yapdılar ettilerse boz falanda olmadı 3 boxa sokmuşlar teli devamlı %38 de takılıyormuş. işin komik yani pc suite e bağlayınca en güncel sürüm zaten var diyor ama bende orjinal fabrika çıkışı d sürümü var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

quote:

yapdım şu anda orjinal imei si var bir arkadaşda iki hafta sonra yurtdışından geliyor onun pasaporta işleticez.. yalnız yazılımı güncelletemedim ne yapdılar ettilerse boz falanda olmadı 3 boxa sokmuşlar teli devamlı %38 de takılıyormuş. işin komik yani pc suite e bağlayınca en güncel sürüm zaten var diyor ama bende orjinal fabrika çıkışı d sürümü var

iyi problemi hallettiğine sevindim. yukarda verdiğim programla dene birde...Türkiye için V10E yükleyince pc suit daha güncel yazılım var diyor ama o güncel yazılım aslında Türkiye için olmayan v10n sürümü...Orange sürümü çıkıyor V10N yükleyince...

• senin verdiklerinide denedim ama ya olmadı ya beceremedim..
  • quote:

senin verdiklerinide denedim ama ya olmadı ya beceremedim..

işlem hiç mi başlamadı yoksa yarıda fln mı kesildi... nasıl oldu...
  • kendi bilgisayarımda hiç başlamadı yani senin program çalışıyor ama o infenion seçim falan olmuyor o kısım kapalı yani hiç bir şey seçemiyorsun belki ben bir şeyleri eksik yapdım bilemiyorum win7 var belki ondan diyorum gerçi telefoncuda 3 box a bağladım gene olmadı dedi devamlı %38 de hata veriyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 7 Ekim 2010; 17:12:42 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.