Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 720x480 kayıt yaptığım bir videonun tüm özellikleri.

Tam isim :E:\Videolar Trailer,Eğitim, İlginç vs\Aile\V1212_25-04-10.3gp
    Biçim :MPEG-4
    Biçim profili :3GPP Media Release 5
    Kodek ID :3gp5
    Dosya boyutu :12.6 MiB
    Süre :50s 938ms
    Kapsamlı bit oranı :2 079 Kbps

Görüntü
    ID :1
    Biçim :AVC
    Biçim/Bilgi :Advanced Video Codec
    Biçim profili :Baseline@L1.0
    Biçim ayarları, CABAC :Hayır
    Biçim ayarları, ReFrames :1 kare
    Çoklamalı mod :Container profile=Baseline@3.0
    Kodek ID :avc1
    Kodek ID/Bilgi :Advanced Video Coding
    Süre :50s 933ms
    Bit oranı modu :Değişken
    Bit oranı :2 009 Kbps
    Genişlik :720 piksel
    Yükseklik :480 piksel
    Görüntü en-boy oranı :1.500
    Kare hız modu :Değişken
    Kare hızı :30.020 kare/s
    En az kare hızı :29.412 kare/s
    En fazla kare hızı :30.303 kare/s
    Standart :NTSC
    Çözünürlük :24 bit
    Renkölçüm :4:2:0
    Tarama türü :Aşamalı
    Bit/(Piksel*Kare) :0.194
    Akış boyutu :12.2 MiB (97%)

Ses
    ID :2
    Biçim :AAC
    Biçim/Bilgi :Advanced Audio Codec
    Biçim sürümü :Version 4
    Biçim profili :LC
    Biçim ayarları, SBR :Hayır
    Kodek ID :40
    Süre :50s 938ms
    Bit oranı modu :Sabit
    Bit oranı :64.0 Kbps
    Kanal :1 kanal
    Kanal konumları :C
    Örnekleme oranı :22.05 KHz
    Çözünürlük :16 bit
    Akış boyutu :398 KiB (3%)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 21 Mayıs 2010; 8:03:23 >

• 3gp formatında çekiyor videoları gc900 .. mpeg4 formatı ile 3gp formatının bi farkı varmı ?
  • gc900 için yaralı programlar bulan programları ve ne işe yaradıklarını söyleyebilirlermi? bide dokunmatk oyun bulabilen varsa site fln verebilirmi?
  • arkadaşlar gc900 e format atmak istiyorum nasıl yapılır.
  • Lg kullanıyorsanız eskiden bende de cookie falan vardı km900 vardı Lg en başda harika ibr telefon tasarımı duruşu çok asil masaa koyduğunuz an yada elinize aldığınız anda ortamda dikkat çekiyor iphone gibi değil iphone umda vardı hiç kimse bakmazdı.. bu en azından bir ortamda farklılığınızı bile ortaya koyuyor.. ve bu arada iphone nun dokunmatik ekran desteğinide lg nin yapdığını unutmayalım yani lg nin bir dokunmatik ekranının iphone dan kötü olucağını sanmam.. adamlar kendi ürettkleri dokunmatiği iphone iyisini veripde kensi tellerine kötüsünü kullanıcak halleri yok..

bu telin genel yapı olarak iyi yanları gelelim kötü yanına lg kullanıyorsanız kesinlikle türkiye ve türkçe deteği unutun türkiye lg nin pek bir şeyden anladığı yok hatta onlar kullanıcılardan öğreniyor çok şeyi.. Lg niz varsa kesinlikle çok iyi yabancı diliniz olucak ve yabancı lg forumlarında takılıcaksınız bütün aradığınız her şeyi arar ve bulursunuz her türlü desteğide alırsınız.. ama türkçe destek hiç beklemeyin ancak işde o yabancı sitelerde takılan paylaşımı seven iyi niyetli arkadaşlar olucak o forumlarda öğrendikleri şeyleri türkçeye çevirip zaman harcayıp buralarda paylaşıcak.. Lg nin tek kötü yanı budur zaten buda olsa lg türkiyede yok satardı çünkü lg nin fiyat kalite orantısında iphone dan aşağı kalır yanı yok tek yazılımda geri kalır ama onuda fiyatıyla amorti eder... neticede bir iphone 2 bin tl bir lg 800 tl ...

şunuda diyim dokunmatiklerde çok tel kullandım kesinlikle samsungu elerim samsungcular dokunmatiklerini harika sanıyorlar ama çok kötü uzun kullanımda daha belirgin ortaya çıkıyor ben dokunmatikleri ikiye ayırıyorum biri dokunmatik yapmaya çalışanalr diğeride dokunmatik olayında artık aşmış oalyı çözmüş firmalar Lg İphone Htc Blackberry storm2 bunlar benim gördüğüm dokunmatiği en iyi en mükemmel teller.. bunların yanında diğer hepsi samsung sonyerriccson motorola v.b dokunmatikde ikinci sınıf kalıyor..

• Birde şu telde fotoğraf makinesi olayına değinicem bende amatör fotoğrafçılıkda var hongkongdan bir arkadaş gittiğinde nikon d90 aldırmışdım 900 tl ye türkiyede 1500 tl den satıyorlar her neyse yani adamlar bir fotoğraf için 900 tl lik makine yapıyorlar bir merceği zaten telefon kadar siz o elinizdeki minnacık mercekli tellerden ne verim bekliyorsunuzki şimdi tel firmalarıda çıkarttıkça çıkartıyor mp yi satış artsın diye ama onalrda biliyor aslında büyük bir verim alınamıycağından fotoğraf fotoğraf makinesiyle çekilir arkadaşlarım elinizdeki makinelerdeki kameralardan öyle büyük bir verim beklemeyin ne iphone ne lg ne diğerleri hiç birinden pfrofesyönel sanatsal bri verim beklemeyein ama amaç anı yakalamaksa o işi çok iyi yaparlar..
  • Arkadaşım paylaşımın için sağol.bilgilerini bizimle baylaşmaya devam edersin inşaallah.sen internetten video indirmeden seyretmenin yolunu buldun mu?bir de gc900 e format atmak istiyorum nasıl yapıldığını biliyormusun?şimdiden sağol.
  • format için..

1809#*900# tuşlayıp servis menüsüne giriyorsun ordan görürsün zaten..

ayrıca ekranın kararma durumu için lg yetkili servis mecidiyekoy u arıosunuz 272 6543 onlar sizi yine bu menü üzerinden yönlendirip sorunu çözüyolar..

kendi kafanızda uğraşmayın menüde açın 2 dakka sürmüyo zaten..

mp3 leri telefon melodisi yapabiliosunuz birisi yapamadım demiş..

daha önce lg kullanmayıp ilk kullanışınızsa baya bi zorlanırsınız telefonu çözmekte..ama alışırsanız bırakamazsınız..

işletim sistemi dandik java tarih oldu artık..ama iş görür zaten iphone gibi oyun telefon değil bu..

internet tarayıcısı baya baya hızlı bende neden yavaş demiş herkes bilmiyorum...

telefon aşırı sıcakta kendisi kapatır bozuk fln sanıp boşuna servise vermeyin eğer kapatmazsa iphone gibi en fazla 1 sene kullanırsınız.....bence iyi bişey bunu yapması..

aklıma geldikçe yazarım kamerası bence çok çok başarılı..video formatı 3gp o kötü biraz çevirmek lazım vs..

daha divx atmadım nasıl bakalım görücez..

• ayrıca şunu da unutmayın dokunmatik nasıl bu kadar iyi diyenler varsa içinizde eğer , iphone ekranını LG den temin ediyo..

yani süper bi dokunmatik sakın şüpheniz olmasın gc900 den..
  • internette video izlenmiyo bu telefonda ve youtube açılmıyo..iphone dan tek eksiği bu gibi..
  • Merhaba arkadaşlar LG GC900 Viewty Smartın orjinal kulaklıkla radyoda Stereo ses alabiliryormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: almaniac

internette video izlenmiyo bu telefonda ve youtube açılmıyo..iphone dan tek eksiği bu gibi..

dostum yabancı forumlarda gezersen özellikle lg ci lerin olduğu forumlarda eminim bunada bir program yada ayarla çözüm bulmuşlardır.. bende cookie varken insanlar facebook a giremessin lg de yok öyle bir eklenti diyorlardı yabancı bir lg forumunda bir java programı indirmişdim lg için yapılmış tıkır tıkır giriyordum iphone misali..

yani aslında lg de avrupada büyük bir paylaşım varda türkiyede ibr lg ci kesim oluşmadı bu konuda ortak verimli bir paylaşım yok.. lg hakkındaki en verimli yerli paylaşım kaynağı gene bu forumda gördüğüm km900 cülerin konusudur onda da sağolsun bir kaç teller konusunda uzaman arkadaşlar km900 almışda epey yabancı sitelerden program v.b kovalamışlar burda paylaşmışlar insanlara yardım etmişlerde bir o konu epey bir uzun sürmüş..

• yabancı forumlara bakıcam şimdi saol =)
  • Merhaba arkadaşlar. Bu telefonun Nokialardaki gibi Güvenlik kodu özelliği mevcut mu? Yani Telefon açıken bu özelliği devreye sokup başkasının güvenlik kodunu bilmeden telefona girmesine müsade etmeyen bu özellik mevcut mu acaba? Cevaplarınız için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

Merhaba arkadaşlar. Bu telefonun Nokialardaki gibi Güvenlik kodu özelliği mevcut mu? Yani Telefon açıken bu özelliği devreye sokup başkasının güvenlik kodunu bilmeden telefona girmesine müsade etmeyen bu özellik mevcut mu acaba? Cevaplarınız için teşekkürler...

O şekilde bi güvenlik kodu yok fakat mesajlar videolar vs. yerler için şifre aktif yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

Merhaba arkadaşlar. Bu telefonun Nokialardaki gibi Güvenlik kodu özelliği mevcut mu? Yani Telefon açıken bu özelliği devreye sokup başkasının güvenlik kodunu bilmeden telefona girmesine müsade etmeyen bu özellik mevcut mu acaba? Cevaplarınız için teşekkürler...

O şekilde bi güvenlik kodu yok fakat mesajlar videolar vs. yerler için şifre aktif yapılabiliyor.

Teşekkürler dostum.
  • gc900 ile iphone 4 ü kıyaslamasını gördüm bir sitede şaşırdım aradaki farklar az çok az hatta sitede genel bir kıyaslamayı koymuşlar altada iki telin birbirlerine olan artıları ve eksileri yazılmış lg nin artıları eksilerini bastırıyor.. epey şaşırdım çok makul gc900 e 16 yada 32 gb lık bir sd kart takdın mı tamamdır.. yani her şeyi geçdim iphone 4 ün edge gprs class ları bile 10 muş .. bu arada lg gc900 800 mhz miş işlemcisi hiç fena değil neticede teli ağırlaştırıcak bir işletim sistemi yok..
  •  LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya

Aradaki temel farkları üretim yılı ve fiyat orantısını baz alarak değerlendiriniz..

Lg de olup İphone 4 de olmayanlar..

Downloadable polyphonic Melody

Dolby Mobile sound enhancement (ses sistemi)

microSD Kart Yuvası 32GB a kadar Destek (iphone 4 de micro sd yuvası yokdur ancak kendi internal hafızası ile yetine bilirsiniz)

bu güzel bir özellik yeri gelir yanınızda 4 tane 32 gb lık hafıza kartı bulundurursunuz biri doldumu diğerini takarsınız böylece her defasında bilgisayar arayıpda hafızayı boşaltma derdiniz kalmaz telefonunuzun hafızası sizin istediğiniz kadar olur tam bir bağımsızlık.

Gprs Class 12 (iphone 4 de 10)
    Edge Class 12 (iphone 4 de 10)
    Kamera 8 mp (iphone 4 de 5 )

Çözünürlük 3264x2448 pixel iken İphone 4 de 2592 x 1944 pixeldir..

Kamerada Schneider-Kreuznach Lensleri vardır buda bir artıdır bu lensler alman malı olup çok kalitelidir..

Ek olarak image stabilization, multi face detection ( 3 Basamaklı ), smile detection, beauty shot Gibi Özellikler Bulunmakdadır.. Bunlar iphone 4 de yokdur.

slow-motion video kaydı gibi video çekimi özellikleride bulunmakdadır..

Browser olarak Lg Html dışında ek olarak WAP 2.0/xHTML formatlarınıda desteklemekde İphone 4 de ise sadece Html desteklenmekde

Lg de FM radyo RDS li bulunmakda (İphone 4 de radyo yokdur)

En büyük farklardan biride her ne kadar İphone kendine ait Os sistemini Kullansada bu gün android windows gibi işletim sistemlerinde bile Java Desteklenmekde İphone da bu yok..

İphone 4 de olup Lg de olmayan

Three-axis gyro sensor ( Bu özellik sayesinde iPhone, Playstation 3 joystick i gibi 6-axis normlarına kavuşmuş olup standart 3-axis olan accelerometresi de geliştirmiş)
    Proximity sensor for auto turn-off ( yakınlaşma sensörü)

İphoneda kaçırılan aramalar aradığınız son numaraların hafızası 1000 kişilik iken Lg de 40 kişilikdir..

internal hafıza 16/32 arasıdır Lg de 1.5 gb dır.. ( Buna ne kadar eksi bir özellik diyebiliriz tartışılır neticede Lg de 32 gb a kadar mmc hafıza desteği mevcut)

En büyük Artı iphone nun yazılımı İos tabiki Lg nin Kendine ait bir os sistemi bulunmamakda dışardan android winmobile gibi bir os da kullanmamakda gc modellerinde..

İphone 4 de 1 GHz Apple A4 İşlemci Varken Lg de 800 Mhz lik işlemci kullanılmakda

İphone 4 ün bataryası 1400 mah Lg nin ki 1000 mah dır buda ortalama 3 saat lik bir kullanım farkı yaratıcakdır..

Değerlendirme son nokta

Lg nin 2009 nisanında İphone 4 ün ise 2010 haziranında çıkdığını unutmayalım
    farkları değerlendirirken lg nin 600-700 tl gibi fiyatlarda satılırken iphone nun 16 gb lığının bile 1500 dolar gibi bir fiyata satıldığınıda unutmayalım..

Lg nin Artılarının İphone daki artılardan baskın olduğu görülmekde ve kullanım açısından gerekliliğide görülmekde sadece mmc kart desteği 8 mp kamerası radyo su bile bir kullanıcının ihtayaçları önceliğinde yer alır..

Dip Not : Alıntıdır...

• arkadaşlar lg gc900 viewty aldım elimde bir çok işe yarar java programlar oyunlar sensörlü ekrana göre hareket eden oyunlar wallpaper lar v.b var talep olursa burdan hepsini seve seve paylaşırım

benimde bir sıkıntım var bu ekranda hani menülere girdiğimizde backspace tuşu varya bir önceki menüye dönmek için o bazen hemen algılıyor bazen 4-5 defa basmak gerekiyor uyuz oldum varmı bir çözüm..

bu arada bazı arkadaşlar youtube a girememiş ben youtube la hiç uğraşmadım ama çok yöntemi var en basidi cepdeki dns numarasını değiştirip giriyorlar yada proxy sitesi üstünden cepden youtube a girenlerde var.. bizde google menüsünde youtube a giriş direk var zaten engelleyen telekom utansın yani telefonlarımız youtube a girişe fabrika ayarından ayarlı durumda..

benim çözümüm ise başka ben normalde de zaten youtube u kullanmıyorum hatta o yüzden dns ayarlarımı bile normal bilgisayarımda değiştirme gereği duymadım hiç işim olmazdı youtube la daily motion sitesinde de youtube daki her şey var zaten youtube ekleyen orayada ekliyor yada başkası ekliyor içerikleri aynı ben hep dailymotiona takılıyorum o yüzden dailymotion nında mobile girişi var ordan girdinizmi her tür film klip izleyebiliyorsunuz..
    m.dailymotion.com burdan girdinizmi istediğiniz klibe tıklayın araba belleğe atıyor diyor 3gp formatında bekliyorsunuz biraz sonra izlemeye başlıyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 31 Ağustos 2010; 9:26:13 >

• Elindeki yazılımları paylaşırsan seviniriz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.