Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb Arkadaşlar bende bi kaç gün önce Amerikadan getirtdim GC900'ü. Bende sizi sorularla baya baya rahatsız edecem :) Şimdi bu tel için en güncel yazılım nedir bende V10d görünüyor ancak yanlışsam düzeltin V10e en günceli heralde doğrumu ??? PC Suite ile teli güncellemeye çalıştığımda en güncel sürüm yüklü gibisinden bir ileti alıyorum. Bu mesajlarda bahsettiğiniz kalibrasyon ayarı ile ilgili hiçbir menü sekme ibare yok benim telde. Eğerki en güncel sürüm v10e ise ben nasıl güncelleyebilirim ? Saygılar.
  • önce pc suiti guncelle gerci çalıştırınca kendi bilgi verir daha sonra tel güncellemesi yap calibrasyon ayarı tel ayarlarında kolay gelsin ya arkadaşlar player bulan varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: davut02

önce pc suiti guncelle gerci çalıştırınca kendi bilgi verir daha sonra tel güncellemesi yap calibrasyon ayarı tel ayarlarında kolay gelsin ya arkadaşlar player bulan varmi?

Pc suite güncellemesini yaptı ancak telefon yapmıyor telefonunuz zaten güncel uyarısı veriyor. Acaba amerika modelleri için en güncel sürüm v10d mi ? Yoksa başka bi sebebten dolayımı güncellemiyo anlamadım.

Bide arkadaşlar youtube vs. sitelerden video nasıl izleniyor hangi explorer'lar açar videoları ? Bende Bolt ve Mini Opera yüklü ikisinde de açamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcK0P@T -- 10 Nisan 2010; 9:44:59 >
  • video izleyebilmen için mobil flaş player lazım biz de onu arıyoruz bulursak paylaşırız.dediğin gibi senin cep abd den geldiği içindir. şu an 10e versiyon.
  • FORUM ÜYESİ ARKADAŞLAR bu LG bizimle dalgamı geçiyor.tel lerimiz çok iyi ama program bulamıyoruz.admalara e meil atıyoruz cevap bile gelmiyor.bu konu daha öncede forumda konuşulmuştu.arkadaşalar lg sitesine meil atalım bari doğru dürüst günceleme yayınlasınlar.bizim ceplerden daha özelliksiz telefonlar bile flash player gibi programları kullanırken biz kullanamıyoruz budurumu protesto edelim.ilgili olmanız dileğiyle.
  • Arkadaşlar KM900 manual olarak güncellenebildiğine göre GC900 aynı yolla güncellenir diye düşünüyorum. En güncel versiyon olan v10e yi bulabileceğim bir adres varmı ? Veya kurulum dosyalarını yollayabilirmisiniz bana.
  • http://www.lg.com/tr/cep-telefonu/tum-lg-telefonlari/index.jsp bu adresde var.bulamazsan mail adresini gönder pc suıti göndereyim.kolay gelsin.bizim teller kendi güncellemiyor.
  • arkadaşlar telefona uygun program veya oyun önerebilecek var mı ?? bizim oyunların işletim sistemi ne bu arada nasıl aratmam gerekiyor nette?
  • arkadaşım opera mini 5 kullanıyorum.oyunlarise lg sitessinde var uygulamalar ise getjar olarak arattır var.ama ingilizce.işletim sistemi standar.(beş kuruş etmez)basit telefonlarda bile simbiyan var.
  • teşekkürler arkadaşım. lgnin sitesinde ücretli sanırım başka bulabileceğim bi yer yok mu??
  • lg sitesi puanlı üye olursan puan veriyor.hersiteye girişdede puan veriyor puanla içerik indirmek için yetiyor..
    googlede lg gc900 programları dersen program bulabilirsin.
  • Arkadaşlar bende bu telefonla (GC900 ) nokia x6 arasında kaldım.Aslında lg nin çoğu telefonunu beğeniyorum ama alma cesareti gösteremiyorum en büyük etken kullanıcı sayısının azlığı..Neden böyle acaba telefonu izliyorum youtube tan mesela hem lg yi hem x6 izledim hatta önce x6 yı izledim çok hoşuma gitti bide lg yi izleyince teşbihte hata olmasın dibim düştü yani çok beğendim çok hoşuma gitti ama hala net bir karar veremiyorum.Bir de merak ettiğim bişey arayan kişinin resmi tam ekran çıkıyor mu?bide telefonun donanım haberde gezerkenki bir fotosunu koyarsanız çok memnun olucam..Teşekkürler,bu konudaki paylaşımlar karar vermeme yardımcı oluyor.
  • harika bir telefon
  • Arkadaşım ben dört aydır kullanıyorum çok memnunum.ben teli almadan önce çok araştırdım.ekran çözünürlüğü,8 mp kamerası wifi ile çok güzel x6 yı bilmiyorum ama bu tel akranları içindeki en iyi tel şıklığıda ayrı bir güzel.bu telin tek kusuru işletim sisteminin standart oluşu.(bazı sitelerde işletim sisteminin değiştirilebileceğinden bahsedilmekte...)arkadaşım üç gün önce nokia 5800 aldı biraz inceledim bu telin yanından bile gecemez.dediğim gibi tek kusuru işletim sistemi. bunuda lg sitesine mail atalım belki bir care bulunur.gerci işletim sistemi yüklemeler için bu senin için sorun olmazsa hiç durma bu teli al.umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Davut02 Kardeşim bi kaç sorum olucak cevaplarsan sevinirim..

1- Telefonun Fotoğraf ve video çekimleri nasıl .. netmi ?
    2- Arana geldiği zaman nasıl yanıtlıyoruz arama yanıtlama reddetme tuşları yokta.
    3- Ekran dokunmatiği nasıl ..?

ben bu telefonu en çok kamerası için alıcağım.. yardımcı olursan sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByJasper

Davut02 Kardeşim bi kaç sorum olucak cevaplarsan sevinirim..

1- Telefonun Fotoğraf ve video çekimleri nasıl .. netmi ?
    2- Arana geldiği zaman nasıl yanıtlıyoruz arama yanıtlama reddetme tuşları yokta.
    3- Ekran dokunmatiği nasıl ..?

ben bu telefonu en çok kamerası için alıcağım.. yardımcı olursan sevinirim..

Fotoğraf ve video çekimi çok güzel beni çok tatmin ediyor.Okulda bi şey çekileceği zaman ilk olarak arkadaşlar bana geliyor
    Arama gelince dokunmatik ekranda seçenekler çıkıyor kabul et-sms-reddet şeklinde bir sıralama ile üç seçenek çıkıyor.Bu şekilde yanıtlama yapıyorsunuz.
    Ekran dokunmatiği çok harika.Hassasiyeti süper.5800 vs. gibi telefonların dokunmatiği ile kıyaslamak hata olur.Arkadaşlarımın dokunmatik telefonlarını kullandım hiçbiri buna yaklaşamadı.Tek rakibi IPhone bu konuda.

• jinjin kardeşim .. bi kaç sorun var diye duydum
    1- Arama gelince ekran falan kararıyormuş
    2- fotoğraflarda filan beyaz noktacıklar çıkıyomuş bu konuda bilgilendirirmisin.
  • O ekran kararma olayı olayı eski versiyonlarda bir sorundu evet.Fakat V10e yükleyip ekran kalibrasyonu yapınca sorun olmuyor
    Ben o beyaz noktacıkları güzelleştiren resim modunu seçtiğim zaman görüyorum.3264x2448 yani 8MP modunda çektiğim bir fotoda yüzde 175 zoom yapınca beyaz noktacıklar görüyorum.Fakat eminim ki bu bir yazılımsal sorun ve giderilecektir.
  • Video da hangi ses formatını kullanıyor .. aac mı amr mi ? Bide aklımda samsung m8800 pixon var kamera konusunda hangisi daha başarılıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.