Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonla başta facebook olmak üzere video sitelerine girdiğin zaman videoları indirmeye gerek kalmadan playa bastıgımız zaman videoyu siteden izleyebilme şansımız varmı
  • LG EİGEN GM735 mi yoksa lg gc900 mu tercih edersiniz
  • selam arkadaşlar.gc900 ümde profil sessizde olmasına rağmen resim çekerken deklanşör sesine naptıysam engel olamadım bu konuda bişiyler bilen birileri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardacuhadar

selam arkadaşlar.gc900 ümde profil sessizde olmasına rağmen resim çekerken deklanşör sesine naptıysam engel olamadım bu konuda bişiyler bilen birileri varmı?

Bunun için şu aşamada yapacak bir şey yok diye biliyorum.Ben de bu sorunun düzelmesi için yeni FW bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

Orijinalden alıntı: ardacuhadar

selam arkadaşlar.gc900 ümde profil sessizde olmasına rağmen resim çekerken deklanşör sesine naptıysam engel olamadım bu konuda bişiyler bilen birileri varmı?

Bunun için şu aşamada yapacak bir şey yok diye biliyorum.Ben de bu sorunun düzelmesi için yeni FW bekliyorum.

tamam bilgilendirme için teşkkürler
  • arkadaslar bende lg gc 900 yenı kullanıcısıyım.telefondan cok memnunum.dokunmatıgı harıka.cok serı mesaj yazabılıyorsun.aynı zamanda cok karızmatık bır telofon.gercı yenı surumunu yuklemedım ama telefonda kımı zaman kılıtlenmeler oluyor.ınsallah yenı surumunu yukleyıp bu sorunu asacagıma ınanıyorum.
  • hem pc suit ile güncelle hemde arada bir kalibrasyon ayarıyap
  • akadaşlar bizim teller için mobil flaş player bulan var mı?bulan baylaşırsa sevinirim.
  • yenı surumu yukledım.sımdılık bı sorun yok.bende flash player ıstıyorum arkadaslar varsa yardımcı olun lutfen
  • arkadaşlar ben de 3 gün önce gc900 aldım ama bi türlü sürüm yükseltemedim. sürüm yükseltme aracıyla deniyorm ama bi türlü olmuyo. yükseltme aracı telefonu görüyo şimdi yükselt diyorum usb driverı yok telefonun kablosunu çıkarın diyo çıkarıyorum indiriyorum sora kabloyu takın diyo takıyorum tekrar sürüm yükselte basıyorum yine aynı şey oluyo ne yapmam gerekiyo 20 kere falan oldu bu olay :S windows 7de denedim aynısı oldu xp yükledim yine aynısı çıldıracağım lütfen yardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersel2003

arkadaşlar ben de 3 gün önce gc900 aldım ama bi türlü sürüm yükseltemedim. sürüm yükseltme aracıyla deniyorm ama bi türlü olmuyo. yükseltme aracı telefonu görüyo şimdi yükselt diyorum usb driverı yok telefonun kablosunu çıkarın diyo çıkarıyorum indiriyorum sora kabloyu takın diyo takıyorum tekrar sürüm yükselte basıyorum yine aynı şey oluyo ne yapmam gerekiyo 20 kere falan oldu bu olay :S windows 7de denedim aynısı oldu xp yükledim yine aynısı çıldıracağım lütfen yardım edin...

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/USBSW/GSM/EE/LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.7_All_Win7_IFX20100222.zip bu linkteki dosyayı pcye kur.Telefonun usb driverini yükle.Telefon - pc arasında bağlantı kurarken telefondan bağlantı tipini Pc Suite olarak seç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersel2003

arkadaşlar ben de 3 gün önce gc900 aldım ama bi türlü sürüm yükseltemedim. sürüm yükseltme aracıyla deniyorm ama bi türlü olmuyo. yükseltme aracı telefonu görüyo şimdi yükselt diyorum usb driverı yok telefonun kablosunu çıkarın diyo çıkarıyorum indiriyorum sora kabloyu takın diyo takıyorum tekrar sürüm yükselte basıyorum yine aynı şey oluyo ne yapmam gerekiyo 20 kere falan oldu bu olay :S windows 7de denedim aynısı oldu xp yükledim yine aynısı çıldıracağım lütfen yardım edin...

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/USBSW/GSM/EE/LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.7_All_Win7_IFX20100222.zip bu linkteki dosyayı pcye kur.Telefonun usb driverini yükle.Telefon - pc arasında bağlantı kurarken telefondan bağlantı tipini Pc Suite olarak seç

denedim bunların hepsini ama olmadı sorun ne ya :S

• telefonu alalı 1 ay falan oldu şuanda telefondan gayet memnunum fakat Wi-Fi pek iyi değil mesela nokia modelleri yanında çekim gücü zayıf kalıyor bazı yerlerde arkdaşlarım çatır çatır internete girerken bnm telefonum girmiyor.en sevmediğim yanı bu şuanda bu telefonun.. bide sessizde olmasına rağmen deklanşör sesini engelleyemiyorum..
  • merhaba tekrardan bnm bir sorum daha olucak.şimdi bı gc900 ün kendi internet tarayıcısı sadece mobil sitelere giriyor mesela forum.donanimhaber.com açılmıyor bunun çözümü varmıdır acaba? istediğim her siteye girebilirmiyim? bolt kullnarak girebiliyorum ama bnce kendi tarayıcısı daha güzel. o yüzden kendi tarayıcısını kullanarak girmek istiyorum bilgilendirebilicek varsa çok sevinirim
  • kendi tarayıcısındanda girilebiliniyor ayarlara birbak.wifi de ise benim bu cihazı tercih sebebim internete heryerden girebliyorum.nokiadanda daha iyi bağlanıyor.sizin telerde bi sorun var herhalde .ayarları na birbakın yada güncelleyin.
  • Operanın 5 full sürüm çıktı.Mükemmel bir yazılım olmuş ve sensör de eklenmiş Size onu tavsiye ederim.Hem tr hem çevirince ekran dönüyor.Harika olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davut02

kendi tarayıcısındanda girilebiliniyor ayarlara birbak.wifi de ise benim bu cihazı tercih sebebim internete heryerden girebliyorum.nokiadanda daha iyi bağlanıyor.sizin telerde bi sorun var herhalde .ayarları na birbakın yada güncelleyin.

alla alla bnmki neden iyi değil acaba sinyalin zayıf oldugu yerlerde çok sıkıntı yaşıyorum bak şimdi süphe duymaya başladım :D
  • quote:

Operanın 5 full sürüm çıktı.Mükemmel bir yazılım olmuş ve sensör de eklenmiş Size onu tavsiye ederim.Hem tr hem çevirince ekran dönüyor.Harika olmuş.

teşşkürler jinjin opera 5 i kurdm beğendm bnde böyle yararlı uygulamalar bulursanız buradan paylaşalım lütfen :)
  • benim sorunuma bir çare yok mu ya hala olmuyo:S
  • ersel2003 kardeş senin telde birsorun var her halde ben de yok böyle birsorun ha buarada jinjin teşekkürler opera 5çok iyi sen de opera kullan bu kendi tarayıcısından daha iyi.,
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.