Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili jinjin, öncelikle geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

Sorularımı üşenmeden teker teker yanıtladığın için çok teşekkür ederim.

Bugün İstinye Park'ta vodafone bayiisinde nihayet telefona rastladım.

Zira Darty, Teknosa, Turkcell, Avea bayilerini dolaşmama rağmen o modele rastlamadım.

Fakat hayal kırıklığına uğradım desem yeridir.

Çünkü telefon gerçek değil maketmiş :)

Ben en azından demo telefon sanmıştım, elime alıp kurcalar bakarım diye...

Ama neyse ki ilk defa birebir modeli görmüş oldum.Ben fiyatlardan bihaberken telefonu internetten beğendim.

Açıkçası çok zor tasarım beğenirim.Bazı modelleri sırf bazı isteklerim için aklıma koymuştum.

GC900 ise tam aradığım modelmiş bugün teyid ettim :)

Öncelikle telefonun tasarımı çok güzel.Ön tarafında bütünlük var.

Bazı telefonlarda ekran ve kasa birbirinden o kadar farklı renkte tasarlanıyor ki sanki emanet gibi duruyor.

Bunda öyle bir görüntü yok.

Telefonun arkasını çevirdiğinizde KU990 kadar olmasa da fotoğraf makinası gibi bir görüntü veriyor.

Açıkçası fotoğraf çekmeyi seven biri olduğum için telefonda kaliteli lens benim için elzem.

Xenon Flash ı olmamasını eksiklik olarak görsem de tasarımı bu eksikliği kapatıyor.

Kısacası telefon gerek fiyatı gerek tasarımı ile kalbimi fethetti.

Zira beğendiğim diğer telefonla arasında 350 TL ye yakın fark var. (Samsung Pixon12)

Umarım telefon kısa zamanda elime ulaşır.Varsın o pixelde video oynatmasın.İpod Touch var :)

Gerçi o da o pixelde video oynatamıyor biliyorum ama elzem değil.Video aleti İTouch benim için :)

Video kaydında da zoom olayını meraktan sordum.

Kısacası olumsuz cevapların hepsi olmasa da olur diyebileceğim şeyler.

Umarım bazı kullanıcıların bahsettiği basit problemler de firmware güncellemeleriyle giderilir.

Tekrar cevaplarınız için teşekkür ederim.Güle güle, sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremeenvy -- 5 Şubat 2010; 0:35:49 >

• O basit problemlerden biri ekran kararması olarak biliniyor ama öyle bir şey yok :) Sadece görüşme esnasında kulak ekrana değip görüşmeyi sonlandırmasın diye kendini karartıyor ekran.Sensörünün önündeki engeli kaldırınca 3 saniye içinde ekran geri geliyor.Ayarlardan ilk olarak kalibrasyonu yapıyorsunuz sonra hiçbir sorun olmuyor.Ayrıca kamerası ne kadar iyi olursa olsun fotoğraf kalitesi video çekimlerine yansıyamıyor.Özel anları kaydetmek için yeterli ama video çekmek için video kameralar olduğunu düşünürsek daha fazlasını da beklememeliyiz Ve eminim ki yeni çıkacak firmwareler ile telefon daha çok gelişecektir.Bir an önce kavuşup iyi günlerde kullanmanızı dilerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 5 Şubat 2010; 11:02:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: davut02

guncelleme yaptım şuan 10e versiyon cihazdan şikayetim yok ama bu kilitlenmeler moralimi bozdu sizlerin cihazlarda oldumu?

Bu tarz sorunlar versiyon güncellemeleri ile aşılır rahat olun siz
  • Arkadaşlar bu iş böyle olmayacak LG kullanıcıları olarak markanın sitesinden mail atmayı öneriyorum. benim attığım mail aşağıdaki gibidir, dileyen burdan kopyalayarak atsın yada dileyen yeni mail oluştursun. AMA NE OLURSA OLSUN SESSİZ KALMAYALIM.

"Bir LG ceptelefonu sahibi olarak, telefonu kullanmaya başladığım andan itibaren LG kalitesini hissettim. Fakat diğer tüm markaların ücretsiz navigasyon programı varken, Biz LG kullanıcılarının yok ve JAVA uyumlu bir navigasyon programı bulabilmek imkansız.
    Lütfen Sayın Yetkililer; TELEFONUN İŞLETİM SİSTEMİNİ DEĞİŞTİREBİLECEK BİR GÜNCELLEŞTİRME YAYINLAMANIZI yada en azından bir Navigasyon Programı yayınlamanızı bekliyoruz."

• arkadaşlar yukarıdaki maili hepimiz Lg sitesine gönderelim ben gönderdim bu dikate alınırsa cihazlarımızı daha etkin kulanabiliriz biraz duyarlılık lütfen.
  • Bende ku990 var versiyonu , V10g yazıyor 2008 falan yazıyor . Şimdikinde bana göre sorunlar dokunmatigi hemen ilgilamiyor (ama bu teknik sorun değil sanırım , bu arada dokunmatiginin algılamanın acaba bir ayarı varmi)
    birde hangi akla hizmet ettilerse , 'c' tuşu yani yazdığını silme tuşu . Normal tuş olarak
    kalemle yazıyorum silmek için kalemi bırakıyorum elimle basıyorum .
    Normal yazmaya gelirsek o hikaye zaten , sen söyle sen işit
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

Bende ku990 var versiyonu , V10g yazıyor 2008 falan yazıyor . Şimdikinde bana göre sorunlar dokunmatigi hemen ilgilamiyor (ama bu teknik sorun değil sanırım , bu arada dokunmatiginin algılamanın acaba bir ayarı varmi)
    birde hangi akla hizmet ettilerse , 'c' tuşu yani yazdığını silme tuşu . Normal tuş olarak
    kalemle yazıyorum silmek için kalemi bırakıyorum elimle basıyorum .
    Normal yazmaya gelirsek o hikaye zaten , sen söyle sen işit

Çeşitli sorunlarınız olmasına üzüldüm ama bura GC900 forumu
  • arkadaşalar ben operanın giriş sayfasınında değişiklik yapamıyorum(kayıtlı siteyi değiştirmek istiyorum).birde tarayıcı olarak operayı nasıl anatarayıcı yapabilirim.ben uygulamalardan girip operayı açmak zorunda kalıyorum.yardım lütfen.
  • arkadaşlar telefonda kullandığınız Flash Player Mobil var mı?varsa paylaşırmısınız.
  • flash player bende de yok ama, BOLT browser ile youtube'dan video izlenebiliyor, ama 3gp olarak indirerek izletiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFKsivas -- 17 Şubat 2010; 14:17:02 >
  • http://www.navking.com/frm_telephone_wizard.aspx
    arkadaşlar biliyorsunuz route66'nın java versiyonu var.yukarıdaki adreste lg seçince km900 arena ve GC900 gibi modeller çıkıyor. fiyatı 115 lira eğer bu programı craklayabilecek varsa alalım. paylaşalım derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFKsivas -- 18 Şubat 2010; 18:14:48 >
  • wap.mobango.com/swarea/index.php?page=Mobile.MobileHome&pageNum=3&area=apps&standardFilter=most_downloaded Arkadaşlar bu site gc900 için verilen site birsürü şey var ama dil desdeği yok özellikle subatu yu kontrol edin çok hızlı toplu bir proğram ilginize sunulur türkçesini bulan paylaşsın lutfen
  • Arkadaşlar GPS NAVİGASYON ile ilgili LG kullanıcıları olarak markanınhttp://www.lge.com/tr/support/contact/support-message.jsp sitesinden
    mail atmayı ISRARLA öneriyorum.benim attığım mail aşağıdaki gibidir, dileyen burdan kopyalayarak atsın yada dileyen yeni mail oluştursun.
    AMA NE OLURSA OLSUN SESSİZ KALMAYALIM.

"Bir LG ceptelefonu sahibi olarak, telefonu kullanmaya başladığım andan itibaren LG kalitesini hissettim. Fakat diğer tüm markaların ücretsiz navigasyon programı varken, Biz LG kullanıcılarının yok ve JAVA uyumlu bir navigasyon programı bulabilmek imkansız.
    Lütfen Sayın Yetkililer; TELEFONUN İŞLETİM SİSTEMİNİ DEĞİŞTİREBİLECEK BİR GÜNCELLEŞTİRME YAYINLAMANIZI yada en azından bir Navigasyon Programı yayınlamanızı bekliyoruz."

not: lgmobile.com sitesinden atmayın boşuna onlarda bu adresi veriyorlar.

• Arkadaşlar GC900'lerinizin altındaki uzun tuş ile ekranın birleştiği yerin sol alt noktasında kalkıklık var mı ? Bende ekranın sol alt köşesi kalkık.Tırnak değiyor yani hissedilir derecede.Çok sinir oldum bu duruma Sizler de bi kontrol ederseniz sevinirim.
  • jinjin benim telde öyle herhalde orjinali böyle mfk nın dediğine katılıyorum ben gönderdim iki güne bir mesaj atıyorum en axından taciz olsunlar bu gc900 sitesine bakan oldumu
  • Ben de kapağı değiştirmeyi düşünüyordum tabii ki bulabilmek de bir mesele olacaktı ya neyse.Orjinaldan böyle ise Diğer arkadaşlarda da böyle ise anlayacağım ki orjinali böyle
  • selamlar ben de bir gc900 kullanıcısıyım ve mesaj yaz a girdiğimde otomatik açık olan T9 u nasıl kapatacağımı bulamadım. Her seferinde tıklamak istemiyorum tamamen devre dışı kalsın istiyorum...
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  • bu telefonu alsam mı almasam mı hala karar veremiyorum, viewty'den çok memnunum tek eksiğim wifinin olmaması onun için yine viewty'yi tercih etmek istiyorum, her seferinde artık iphone almanın zamanı geldi diyorum ama kurcalamayı çok sevmediğim için basit bir alet istiyorum kısacası en mantıklısı yine eski dost sanırım
  • Roque_jn kardeş sen ne soruyorsun ? gc 900 kullanan biri olarak çok memnunum.sormak istediğin birşey varsa bu sayfada sorabilirsin bende diğer üyelerde yardımcı oluruz.
  • tüm form üyelerine özelikle MFKsivasa kardeş : LG ye attığım mesajlar bir ay sonra cevaplandı.bişey çıkmadı sadece çalışıyoruz deniliyor.bence mesaj atmaya devam edelim...öneriniz varsa belirtiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.