Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: davut02
    Arkadaşlar telefonum dün geldi harika almayı düşünenlere tavsiye ederim(tek kusuru:hareketli resim çekme zaman alıyor.)arkadaşlar versiyon nasıl yükseltiliyor(ör:10 b den 10 d ye nasıl gececeğim)tavsiye edeceğiniz programalrvar mı?teşekkürler.

Web browser olarak bolt ve opera mini ;)
  • quote:

Arkadaşlar telefonum dün geldi harika almayı düşünenlere tavsiye ederim(tek kusuru:hareketli resim çekme zaman alıyor.)arkadaşlar versiyon nasıl yükseltiliyor(ör:10 b den 10 d ye nasıl gececeğim)tavsiye edeceğiniz programalrvar mı?teşekkürler.

hayırlı olsun, güle güle kullan.
    yükseltme için ben pc suite kullanıyorum. şu an son sürüm 10e.
  • Orijinalden alıntı: jinjin

Araştırma ve denemeler sonucu şu bilgilere ulsştım kendim de deneyerek emin oldum.avi uzantısı açılıyor şöyle ki converterda çeviri yaparken divx avi veya xvid avi seçin telefon açabiliyor.Ama bu formatlarda üst çözünürlük 320x240.Ben dizilerimi bu şekilde izliyorum telefonumda.Telefon mp4 de açıyor bunda üst sınır ise 720x480.Çevirme işlemlerinde hız ve alt yazı gömme bakımında ultra video converter 1 numaram tavsiye ederim.Biraz araştırarak kısıtlamalı kullanıma da bir çözüm bulabilirsin

benim telefonda mp4 açamadım. sen mp4 formatını converter kullanarak mı açtın?
    avi yada mp4 formatlarını converter kullanmadan direk internetten indirip izlememiz mümkünmü acaba.

• Mesajımda yazdığım gibi mp4 formatını converter kullanarak aciyorum.internetten indireceğiniz videolar mesajimda yazmış olduğum çözünürlükleri asmiyor ise acmasi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Mesajımda yazdığım gibi mp4 formatını converter kullanarak aciyorum.internetten indireceğiniz videolar mesajimda yazmış olduğum çözünürlükleri asmiyor ise acmasi lazım.

teşekkürler tavsiyelerin için. mp4 formatı 720x480'e kadar demişsin benim telde 400x300 denedim desteklenmiyor dedi. 176x144 klip attım onu açtı. 720x480 mp4 için bir ayar mı gerekiyor?
  • Update yaparken devamli assagidaki hatayi aliyorum sebebi nedir acaba dostlar??

01:40:13 : [C:\LGMobileUpgrade] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ 
    01:40:13 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\LGMobileUpgrade
    01:40:13 : Start Date : 2010-01-10 01:40:13
    01:40:13 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ
    01:40:13 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone
    01:40:13 : *****CheckOS Start********
    01:40:13 : Microsoft_Windows_XP_Professional_
    01:40:13 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****
    01:40:14 : PCSyncPrograms Not Found
    01:40:14 : SetEmerModeAT()
    01:40:14 : _IsConnectedPhone Call
    01:40:22 : _IsConnectedPhone(1)
    01:40:30 : ***** Port => 4
    01:40:30 : Checking the connection with the cell phone...
    01:40:30 : dwWaitResetTime(40000 ms)
    01:40:31 : Phone Mode(1)
    01:40:31 : *****GetPhoneType Start*****
    01:41:11 : Phone Type : INF
    01:41:11 : *****GetPhoneBinaryVersion Start*****
    01:41:16 : Phone Bin Version : V10I_00
    01:41:16 : *****GetPhoneModel Start*****
    01:41:21 : Phone Model : GC900
    01:41:21 : *****Get ESN / IMEI / MEID Start*****
    01:41:26 : ESN/IMEI/MEID : ****************
    01:41:26 : *****GetPhoneNumber Start*****
    01:41:32 : Phone Number : ***********************
    01:41:32 : ÀÎÁõ °Ë»ç ÆĶó¸ÞŸ - ESN_IMEI : ******************, Model : GC900
    01:41:32 : *******CheckBinVersion***************
    01:41:32 : New Bin Version(V10O_00), Current Ver(V10I_00)
    01:41:32 : *****Start _GetBatteryLevel*****
    01:41:37 : Battery(3)
    01:41:39 : ResetPhone...
    01:41:40 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****
    01:41:40 : PCSyncPrograms Not Found
    01:41:41 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.
    01:41:41 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê...
    01:41:41 : ****************CheckAndDownload********************
    01:41:41 : ******Extract Start C:\V10O_00.kdz*****
    01:41:41 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)
    01:41:41 : ExtractInfo Error(0)
    01:41:42 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ
    01:41:42 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone
    01:41:42 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR
    01:41:42 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.
    01:41:42 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê...
    01:41:42 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù
    01:41:42 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate
    01:43:13 : =======Cancel button click : m_nStep(5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabanci_ch -- 26 Ocak 2010; 3:44:29 >

• Eğer PC SUIT kullanmıyorsan sorun bu yüzden kaynaklanıyor olabilir. zaten hata metninde de "-PCSyncPrograms Not Found-" şeklinde bir uyarı gördüm.
    ben update'i LG PC SUİT programıyla yapıyorum ve en son V10e yükledi şuan en güncel versiyon bu. sen nerden yüklüyorsun anlamadım telefonun zaten V10I ve V10O yüklemeye çalışıyorsun, ya Türkiye'de değilsin yada LG PC SUIT kullanmıyorsun. hata metnini lg'nin sitesinden gönderirsen belki destek alırsın.
    Ne diyeyim. Allah yardım etsin.
  • yeni öğrendim ROUTE66 JAVA navigasyon programı varmış. bulan deneyen bilen varmı???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFKsivas

yeni öğrendim ROUTE66 JAVA navigasyon programı varmış. bulan deneyen bilen varmı???????

Route66'yı ben çok aradım bulmanın imkanı yok gibi duruyor.Programı satın almak lazım o da çok yüksek rakamlardan satılıyor.Route66 ile gps işi çokz zor
    MP4 olayına gelince hiçbir ayar yapmıyorum.Ultra Video Converter ile 720x480 mp4 takır takır oynatıyor cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 26 Ocak 2010; 11:37:43 >
  • CİHAZIN FOTO SORUNUNU ÇÖZDÜM.AF AYARINI MF YAPTIM ŞİMDİ ÇOK İYİ.REHBERDEKİ KİŞİYE RESİM EKLEMEK İSTİYORUM RESMİ KULLAN DİYİNCE YENİ KAYIT YAPIYOR.DAHA KOLAY YOLU VARMI.BÖYLE TÜMREHBERİ TEKRAR KAYIT YAPMAK GEREKİYORDA.YARDIMINIZ İÇİN TEŞŞEKKÜRLER.
  • USIM yani sim karttaki rehberinizi telefona kopyalayın sorun çözülecektir Ayrıca forumlarda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir dikkatinizi çekeyim
  • jinjin önce yardımın için teşekkürler,sonra uyarın için sağol,ben bilmiyordum.web taryıcısı olarak bolt veya opera mini demişsin bunlar google den daha mı iyi,iyiyse hangisi ve nereden bulabilirim...
  • hocam google bir web tarayıcısı değil ki Telefonun kendi tarayıcısına alternatif olarak opera,bolt ve bugün keşfettiğim UCWeb gerçekten çok güzel.UCWeb'i ben kendi adıma çok sevdim.
    Bu UCWeb linki
    Opera linki
    Bolt linki
    Hocam pcden bağlan bunları indir sonra at telefona direk kur kullanmaya başla.Verdiklerimin hepsi kendi GC900'ümde denendi

• quote:

jinjin önce yardımın için teşekkürler,sonra uyarın için sağol,ben bilmiyordum.web taryıcısı olarak bolt veya opera mini demişsin bunlar google den daha mı iyi,iyiyse hangisi ve nereden bulabilirim...

bence opera mini super diğerleride iyi ama opera Türkçe ve ekrana birşey yazmak isteyince hızlı bir şekilde kendi mini klavyesi açılıyor, diğerlerinde ise telefonun mini klavyesi açıldığından biraz geç açılıyor.
  • lg dışındaki bütün markaların gps'li telefonlarının navigasyon programı var. lg'de hem yok hemde yüklenemiyor. lg'nin destekten anladığı nasıl bir değişikliğe neden olduğunu dahi anlamadığımız yazılım güncelleştirmeler ve saçma sapan düşük çözünürlüklü basit oyunlar yayınlamak. adamların telefonlarına bakıyorsun ekranı, kasası, menüleri, ekstra özellikleri diğer markaların çok üstünde ama tam performans kullanamıyorsun çünkü program yok. ben bu durumdan çok şikayetçiyim ve lg'nin sitesinden bu şikayetlerimi bildirdim. bakalım bir cevap verecekler mi?
    bence bütün lg marka telefon sahipleri olarak bu durumu lg'ye belirtirsek belki bir gelişme olur da kendileri bir navigasyon programı falan yayınlarlar. ben SESSİZ KALMAYALIM derim.

• slm arkadaşlar. bu gc 900 lerde kararma sensörünü nasıl devre dışı burakabiliriz. telefon çaldığı zaman kılıfından çıkardığımda telefon 4-5 sn karanlık oluyor kimin aradığı belli olmuyor buna nasıl bir çözüm bulabiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddy103

slm arkadaşlar. bu gc 900 lerde kararma sensörünü nasıl devre dışı burakabiliriz. telefon çaldığı zaman kılıfından çıkardığımda telefon 4-5 sn karanlık oluyor kimin aradığı belli olmuyor buna nasıl bir çözüm bulabiliriz...

1-2 sn den fazla olmaması lazım. ben de kılıfla kullanıyorum öyle 4-5 sn falan olmuyor. telefon ayarlarından kalibrasyon yapmayı dene. sensör iptali varmıdır bilmiyorum ama. iptal edersen kulağındayken dokunmatik aktif olacağı için istemediğin şeyler yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFKsivas

quote:

Orijinalden alıntı: caddy103

slm arkadaşlar. bu gc 900 lerde kararma sensörünü nasıl devre dışı burakabiliriz. telefon çaldığı zaman kılıfından çıkardığımda telefon 4-5 sn karanlık oluyor kimin aradığı belli olmuyor buna nasıl bir çözüm bulabiliriz...

1-2 sn den fazla olmaması lazım. ben de kılıfla kullanıyorum öyle 4-5 sn falan olmuyor. telefon ayarlarından kalibrasyon yapmayı dene. sensör iptali varmıdır bilmiyorum ama. iptal edersen kulağındayken dokunmatik aktif olacağı için istemediğin şeyler yapabilir.

cevabına tşk. ederim.
    kalibrasyonu nerden yapacağım
  • Telefon Ayarları>Denkleştirme Kalibrasyonu
  • Kalibrasyon için Telefon Ayarları>Denkleştirme kalibrasyonuna girip yapabilirsiniz.Sensörü belki telefon ayarlarından enerji tasarrufunu devre dışı bırakarak kapatabilirsiniz.Fakat sensör olayı çok kullanışlı olası kapanma durumlarını engelliyor telefon kulağınızdayken rahat konuşuyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.