Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inceex arkadaşım nokia c5 çok güzel üstelik işletim sistemi sybian.ama özelliklere bakdım flaşı var yazmıyordu.birde dokunmatik kalitesine bak iyi ise tercih edebilirsin.ben gc900 kullanıyorum.birde birarkadaş belek dolu diye belirtmiş.normal sürümlü internet sitelerine girince hele birde iki sayfa açınca doğal.sonucta bu telefon.mobil sürüm sitelerde bu sorun yok.
  • benim önceki telimde 16gb lık sd kartım vardı onu gc900 de takdım ayarlardan öncelikli hafıza belleğini kartı gösterdim.. foto kamera çekimi müzikler resimler v.b tel her şeyi otomatik hafıza kartına atıyor böylece telin kendi hafızasınada yüklenmemiş oluyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: davut02

inceex arkadaşım nokia c5 çok güzel üstelik işletim sistemi sybian.ama özelliklere bakdım flaşı var yazmıyordu.birde dokunmatik kalitesine bak iyi ise tercih edebilirsin.ben gc900 kullanıyorum.birde birarkadaş belek dolu diye belirtmiş.normal sürümlü internet sitelerine girince hele birde iki sayfa açınca doğal.sonucta bu telefon.mobil sürüm sitelerde bu sorun yok.

tesekkürler davut lg gc900 sipariş verdim 27 pazartesi gunu elimde olur sorunum olursa senden yardım ısterım ne de olsa sen benden daha once almıssın telefonu :))
  • arkadaslar telefonu bugun aldım. micro sd kart, cep tele koruma kapı ne önerirsiniz
  • eğer yurt dışından ebay gibi sitelerden alış veriş yapıyorsanız her tür silikon deri kılıfı 1 dolar ile 5 dolar arası bulursunuz.. micro sd karta gelince ben benim önceki teldeki 16gb lık team marka class 6 olan kartımı gc900 dede başarı ile kullanıyorum.. class 6 olması önemli ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

eğer yurt dışından ebay gibi sitelerden alış veriş yapıyorsanız her tür silikon deri kılıfı 1 dolar ile 5 dolar arası bulursunuz.. micro sd karta gelince ben benim önceki teldeki 16gb lık team marka class 6 olan kartımı gc900 dede başarı ile kullanıyorum.. class 6 olması önemli ..

sony nin veya toshibanın var mı acaba, 8gb veya 16 gb soyledıgım markalar yoksa linkle beraber önerilerinizi bekliyorum
    http://www.hepsiburada.com/liste/hafiza-kartlari/department.aspx?CategoryId=29010628

• quote:

Orijinalden alıntı: inceex

quote:

eğer yurt dışından ebay gibi sitelerden alış veriş yapıyorsanız her tür silikon deri kılıfı 1 dolar ile 5 dolar arası bulursunuz.. micro sd karta gelince ben benim önceki teldeki 16gb lık team marka class 6 olan kartımı gc900 dede başarı ile kullanıyorum.. class 6 olması önemli ..

sony nin veya toshibanın var mı acaba, 8gb veya 16 gb soyledıgım markalar yoksa linkle beraber önerilerinizi bekliyorum. sadece class 6 mı olacak , class 4 ler var onlar olmuyor mu
    http://www.hepsiburada.com/liste/hafiza-kartlari/department.aspx?CategoryId=29010628

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceex -- 27 Aralık 2010; 23:53:03 >

• quote:

quote:

quote:

sony nin veya toshibanın var mı acaba, 8gb veya 16 gb soyledıgım markalar yoksa linkle beraber önerilerinizi bekliyorum. sadece class 6 mı olacak , class 4 ler var onlar olmuyor mu? Made in Japan olursa çok daha iyi olur :))

• benim kartım bu hepsiburadaya gelmiş ben gerçi 30 tl gibi bir rakama almışdım ebaydan gerçi 2 senede oldu..

http://www.hepsiburada.com/Liste/team-16gb-micro-secure-digital-class6-ultra-hizli-kartsd-adaptor-tmmsd16gc6/ProductDetails.aspx?productId=mrrprd1_bd53107&categoryId=29010628
  • tesekkur ederım darkmoon34 bende onun8 veya 16 gb olanını alcagım
  • inceex arkadaşım ben bağlantıdaki kılıfı kullanıyorum bire bir uyumlu çok iyi.
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/microsonic-lg-gc900-viewty-anti-shock-soft-case-kilif_02.021.8038.0068.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: davut02

inceex arkadaşım ben bağlantıdaki kılıfı kullanıyorum bire bir uyumlu çok iyi.
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/microsonic-lg-gc900-viewty-anti-shock-soft-case-kilif_02.021.8038.0068.htm

aynısı bende de var öff be ben 2 dolara almışdım ebaydan bu ne fiyat

Ayrıca bunlarıda ebaydan toplu aldım toplasan hepsine 25-30 dolar verdim en pahalısı en başdaki tel koyma ünitesi 15 dolardı galiba gerisi 2 dolar 3 dolar bir şeydi..

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya

/>

/>

2 tane siyah 1 tane beyaz silikon kılıfda aldımda onların resmi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 29 Aralık 2010; 21:44:29 >

• Arkadaşlar 3-4 gün önce lg ye mail attım.bizin tellerin işletim sistemi değişe bilirmi diye.gelen cevapta olmaz denmiyor.sadece cihaz garanti kapsamı dışında kalır deniyordu.bu konuda (işletim sistemi değiştirme)bilgisi olan varmı?
  • android kaldırırmı ki denemek lazım ama işi bilen biri gerekli km900 de en son bir android projesi vardı.. ne oldu bilmiyorum zaten başka ne kurulabilirki apple os mu kurucaz gene windows mobile dan iyidir android
  • Merhaba,

GC 900'ü 2 aydır kullanıyorum. Fakat özelliklerine pek de vakıf olduğum söylenemez. Geçen ay bir kaç saatliğine navigasyonu kullanma gafletinde bulunmuştum. Bu gün gelen telefon faturasından öğrendiğim kadarıyla 20 tllık GPRS kullanmışım. Doğrusu bu faturayla karşılaşmasaydım navigasyonu GPRS üzerinden ücretli kullandığımın farkında bile değildim. Bu telefonun navigasyonunu sanırım offline olarak kullanma imkanları da varmış. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feridunmunir

Merhaba,

GC 900'ü 2 aydır kullanıyorum. Fakat özelliklerine pek de vakıf olduğum söylenemez. Geçen ay bir kaç saatliğine navigasyonu kullanma gafletinde bulunmuştum. Bu gün gelen telefon faturasından öğrendiğim kadarıyla 20 tllık GPRS kullanmışım. Doğrusu bu faturayla karşılaşmasaydım navigasyonu GPRS üzerinden ücretli kullandığımın farkında bile değildim. Bu telefonun navigasyonunu sanırım offline olarak kullanma imkanları da varmış. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

we-travel diye bir program var avrupada bunu kullananlar var gc900 kullanıcıları ben beceremedim ama siz bir bakın
  • ...............................................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 19 Şubat 2011; 21:16:38 >
  • slmlar... yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum gc 900 ve sizdede olup olmadığını öğrenmek istediğim bi sorunum var telefon bazen açık oldugu halde çekmiyo arkadaşlarım arıyor ulaşamıyor bende arama yapamıyorum arıyor gibi gosteriyor ama boş boş bekliyor kapatıp açmam gerekiyo telefonu kendıne gelmesi için... bide eski telefonumda da oldugu gibi ( yine lg kullanıyordum ) arada bir kendiliğinden kapanıp açılıyor çok sık olmasada...sizdede böyle bi çekmeme sorunu varmıdır?
  • bende yok şahsen..
  • benim telefonumda böyle bir sorun yok.güncelleme yaptınmı?ha birde benim hat avea gecan ay konuşurken kopma oluyordu.hatındanda olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.