Şimdi Ara

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
42.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkmoon34

km900 üstünde bir android çalışması vardı km900 e yüklenirse gcyede yüklenir..

Lg ye mail atmıştım gc900 e android gelirmi diye "gelmeyecek" demişlerdi ama gelse müthiş olur tabi
  • lg den olmaz zaten freelance ancak dışardan şahısların çalışması ile olabilir.. bir ara böyle ibr gurubun km900 üstünde çalışması vardı
  • telefoncularda mesala lg telefonlardaki androıt yükletsek çalışır mı
  • rom falan atmak lazım çok ustalık ister
  • kardeşim öncelikle yardımların için teşekkür ederim
    1 kaç gün önce LG GC 900 Wiewty smart telefon aldım ve karıştırırken formatladım .yazılımı güncellemek için pc suit indirdim usb driver indirdim fakat telefonu görmüyor. usb driveri yükseltiyorum o arada bi görüyor tekrar gidiyor. yardımcı olabilirsen memnun olurum
  • kablodan olabilir diye düşünüyorum.. benimde önceki kabloda temasslık vardı bir görüyordu bir görmüyordu.. telefonu kabloyu tak çıkart görmesi gerekir
  • gc900 için yeni yazılım çıktımı?halen 10e mi?
  • bilgim yok benimki hala d

ama get jarda harika eklentiler mevcut
  • bu cihazı kullanan arkadaşlar,bizim tel için wifi hotspot(wifi dağıtıcı) programı var mı?varsa nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esedix

bu cihazı kullanan arkadaşlar,bizim tel için wifi hotspot(wifi dağıtıcı) programı var mı?varsa nereden bulabilirim?

wifi dağıtıcıya ihtiyacın yok bizim telin zaten modem özelliği var.. modem olarak kullanırsan yukarda minik bir bilgisayar ibaresi gibi bir şey çıkıyor ve telin çevresindeki tüm bilgisayarlar bağlanabiliyor.. tabi şifreni bilirlerse.. ben bu yaz bir kere öyle kullandım aslında teli kurcalarken tesadüf buldum ayarlarda denedim ve laptopımdan gayet güzel girdim nete..
  • ben tv yi bağlayacağım onada olurmu?ve nasıl yapılıyor?hangi menüden çalıştırıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esedix -- 9 Kasım 2011; 1:44:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esedix

ben tv yi bağlayacağım onada olurmu?ve nasıl yapılıyor?hangi menüden çalıştırıyoruz?

pardon wifi üstünden değil bluetooth yada usb kablosu vasıtasıyla telefonunu modem olarak kullana biliyorsun burda aslında önemli olan bağlantı şeklin değil wifi olmuş yada bluetooth telefonu modem olarak kullanabilmen sanırım seninde amacın zaten o .. neticede tüm bilgisayar ve tellerde bluetoothda var..

hatırladığım şöyle idi telinde bluetoothu açıyorsun bilgisayarında yeni bağlantı oluştur diyorsun tıpkı nete girmek için yeni bir bağlantı oluşturur gibi oradan bağlantı türlerinden kablsouz ağlardı sanırım ordan arattınmı zaten telin çıkıyor ona bağlan dedinmi bluetooth şifreni ister girersin ve bağlarnırsın telin artık modem olmuşdur rahatçana nette gezinebilirsin..

tv ye bağlama konusuna gelince aslında ona önceki konularda gösterdim direk tv kablosu var bizim telin ebayda 5-10 dolara satılıyor türkiyedede vardır sanırım direk o kabloyla bağlayabilirsin eğer varsa yoksa tv inde direk bluetooth özelliği varsa belki tanıtabilirsin bilemiycem ama en direk laptopın yada notebookun varsa onu tv ye bağlarsan notebokun vasıtasıyla kullanabilirsin.. aklıma gelenler bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 9 Kasım 2011; 2:48:49 >

• cevapların için teşekkürler.kabloyla deniyeceğim.
  • merhaba arkadaşlar bende bu telefondan aldım fakat çyle bi sorunum var telefonu şarj da iken kullanamıyorum ayarlardan böyle bi ayar varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLYBLACKBİRD

merhaba arkadaşlar bende bu telefondan aldım fakat çyle bi sorunum var telefonu şarj da iken kullanamıyorum ayarlardan böyle bi ayar varmı ?

öyle bişey yok dostum şarjdayken bataryasını bile çıkarıp kullanabilirsin :) istersen önce bir yazılım sürümüne bak ona göre yazılım güncelle ya da direkt fabrika ayarlarına çevir düzelir düzelmezse sorun var demektir.
  •  LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya

LG GC900 Viewty Smart Kullanıcıları Buraya

• darkmoon a-gps olayını hala çözemedim koyduğun resimlerdeki gps hangi program biliyor musun ? ayrıca en alttaki ana ekran uygulamaları nasıl konuluyor yok öyle bir kısayol ya da var mı ?
    ve en merak ettiğim durumsa touch-shout diyo bir resimde o ne ayaktır aga yok öyle bir özellik ya da varda yazılıma göre mi değişiyor çünkü ben v10e deyim bu saydıklarım yok yani sende varsa söyle bende yazılımı değiştireyim kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

darkmoon a-gps olayını hala çözemedim koyduğun resimlerdeki gps hangi program biliyor musun ? ayrıca en alttaki ana ekran uygulamaları nasıl konuluyor yok öyle bir kısayol ya da var mı ?
    ve en merak ettiğim durumsa touch-shout diyo bir resimde o ne ayaktır aga yok öyle bir özellik ya da varda yazılıma göre mi değişiyor çünkü ben v10e deyim bu saydıklarım yok yani sende varsa söyle bende yazılımı değiştireyim kardeş

ayrıca ilk resimdeki facebook uygulaması hangisi tam adını yazsana nerden indirdin?
  • a-gps we-travelda kullanılıyor we travel forumunda kullananlar var ben beceremedim bir türlü..

uygulamalar ana ekrana parmağını basılı tutdunmu bütün ikonların üstünde çarpı işareti çıkar alttada favorileri düzenle yazar favorileri düzenleye basdınmı istediğin 9 uygulamayı ana ekranına koyarsın..

ama o resimde widgetlarıda koymuşlar onu nasıl yapmışlar bende anlamadım kesin bir yolu var ben facebook eklentisini koymak istiyorum mesela birde twitter..

touch-shot dediği şey senin telefonunda var parmakla bir noktayı sabitleyip fotoğraf çekmek.. mesela kamerayı aç parmağını uzun uzun bir noktada sabit tut ekranda orada kare amblemi çıkar ve fotoğraf otomatik olarak çekilir.. burdaki amaç fotoğrafın içindeki belli bir alanı özel olarak çekmekdir..

eklentilerin hepsini ben get-jardan indiriyorum.. yukardaki facebook eklentisi bizim tel için mevcut get jar sitesinden indirebilirsin..

• en güzeli bizim teller işletim sistemi oldumu oda bir dert.. devamlı yeni sürümü var güncellemesi var osu var busu var.. eski sürümde çalışmayan eklentileri var o yüzden yeni sürüm almaya teşvik ediyorlar buda yeni tel demek..

bizde bağımsız özgürsün javadada her bir şey var.. javada olmayan bir şey yok.. hani millet diyorya işletim sistemi yok diye ben şimdiye kadar işletim sistemi olmamasının kötü hiç bir yanını görmedim.. adan z ye telde her bir şeyi yapabiliyorsun.. zaten telin kendi üstünde google menüsü var youtube menüsü var gmail google map menüsü var normal mail ayarı için smtp pop up mail ayarları var.. bunlar telle birlikde geliyor zaten..

internettede bir sıkıntı yaşamıyorsun ben opera ve çoğu vakit kendi browserını kullanıyorum yetiyor..

Facebook desen iphone daki eklentiye birebir benzeyen eklenti var onu yükledinmi tamamdır.. birde facebook chat eklentisi var oda güzel.. bağımsız radyosu güzel internete ihtiyaç duymadan radyoyu kullanabiliyorsun.. iphoneda o iş için bile interneti kullanmak zorundasın buda boşu boşuna çöpe giden mb lar demek..

illa internetten radyo yada tv izliycem diyorsan onunda eklentisi var kurarsın izlersin yada dinlersin bende tv eklentisi var o güzel yüzlerce tv kanalı var :)

messenger eklentisi var.. sahadan iddaa eklentilerini kullanıyorum twitter tabiki

oyunlardanda bir angry birds birde solitre çok sık oynuyorum.. çok oyunlar varda street fighter asphalt4 real football 2011 gibi pek oynamıyorum..

tek aradığım online okey oyunu bilen varsa süper olucak.. çok aradımda bulamadım..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.