Şimdi Ara

LG KULÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
67.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ku990. co.uk adresınden dokumanları bulabılırsınız.ıslemlerı gerceklestırdım ve sorunsuz calısıyor suanda.bırkac gun ıcınde turkcelestırıp eklerım buraya.
    ayrıca sıtede baska bılgılerde ye alıyor.
    ku990 ın 4 ve 8 gb lık sdhc kartları destekledıgı yazıyor.fakat ufak bır sorun varmıs.eger 4 gb lık kart takıldıysa en az 2.1 gb lık alanın 8 gb lık kart takıldıysa en az 6.1 gb lık alanın doldurulması gerekıyormus.sebebı ıse tamamen yazılımsal.alet 2 gb karta gore tasarlanmıs ve kartta 2 gb tan fazla bos alan gordugu zaman bır celıskıye dusup kart yokmus gıbı davranabılıyormus:)bunun ıcınde suan bir düzenleme yapılıyor.
  • arkadaşlar acil contents bank bulmam lazım bi yardımcı olabilirmisiniz Allah razı olsun şimdiden
  • benide alın kf510 aldım.
  • kg290 beni de alın..
  • Arkadaşlar bende KU 800 var yeni elime geçti bununla ilgili olan contents bank programını tüm uğraşlarıma rağmen bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bu arada benide aranıza alabilirsiniz.
    Teşekkürler..
  • arkadaşlar bende kp 500 tavsiye ediyorum sanırım burada yazdıklarınızın cevabıda onun içinde gizlidir.
    önümüzdeki aylarda biyasaya cıkması bekleniyor. cizilmeyen ekranı ve dokunmatik ekran sayesinde en çok satanlar arasında yer alacak gibi. linki izledik ten sonra neden bahsettiğimi anlayacaksınız.

http://www.youtube.com/watch?v=YeOQRYf3Sxc
  • abi süper yaaa harika bir show yapmışlar izlemeye doyamadım. cıhazı bu kadar neşeli olması çok garip oyuncak gibi elden düşmez bu cihaz.
  • çok güzel yapmışlar ya lg kp 500 piyasayı baya kasacak gibi.
  • arkadaşlar izledim iyi yapmışlar. bu cihaz ipohone den daha mantıklı hiç olmazsa lg türkiye garantisi var...
    bence yedek parca sıkıntısına karşı tercihim lg kp 500 yönünde...
  • LG KG920* LEO YOK BOLE BISI YA YANLISMIYIM...
  • LG KG920 şekline ve o sert duruşuna bende hayranım....
  • ARKADAŞLAR LG KF700 ALDIM VE BİR KAÇ GÜN KULLANDIKTAN SONRA TLF. ARAMA YAPIYORUM ARAMA VAR GÖSTERİYO AMA KARŞI TARAFI ARAMIYOR Bİ YARDIM EDERMİNİZ
  • lsm arkadaşlar ben kp110 aldım mig33 yüklemeyi düşünüyorum fakat contents bank ı hiçbir siteden indiremedim
  • Lg son zamanlarda güzel telefon çıkarmaya başladı .Lg en beğendiniz telefon modeli hangsi ?
  • Biri bana lg contents bank programını bulabilirmi
  • selam arkadaşlar
    Lg C3400 telefonumun ekran filmi koptu ve yenisi ile değiştirdim
    fakat bu seferde ön ekran var ses geliyor fakat ana ekran gelmiyor.
    yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?

ilginize teşekkür ederim
  • Arkadaşlar Selam Çok fazla Vaktim Olmadığı İçin forumdaki konulara bakamadım. Yazdıklarım Daha önce de başkası tarafından yazıldıysa kusura bakmayın.
    Ben KG200 kullanıyorum. Telefonumun arkasında Made In Taiwan yazıyordu. LG'nin Taiwan'da Cep telefonu fabrikası olmadığından kimin ürettiğini merak ettim. Imei numarasını Telekomünikasyon Kurumunun sitesinden(imei.tk.gov.tr) baktım. Üretici firma olarak Arima Communication Corp. KG200 yazıyor. KG300 Kullanan biri de imei sorgulaması yapıp yazarsa sevinirim. Arima Communication Corp firması Marka firmalara fabrikasyon, üretim, mühendislikhizmeti veren ve fason üretim yapan bir firmadır. Örneğin Motorola cep telefonlarını Motorola tasarımıyla Arima firması üretiyor. Bir iki yıl önce ARÇELİK ve BEKO cep telefonu çıkarmışlardı. O telefonların da büyük bir kısmını Arima firması üretmiştir (kullandığımdan biliyorum).
    Gelelim Asıl konumuz KG200 ve KG300 'lere
    Kendi Kg200'ümü ilk aldığımda menüsü biraz acayip gelmişti (Çin Çakması Telefonların menü taban yapısına benziyordu) . 2945#*#'yi tuşlayıp servis menüsüne girdim (Servis menüsü de aynı çin çakması tellerinki gibi).
    Version bölümünde BB chip kısmında cihazın içindeki işlemci yani çip modeli yazıyor : MT6219B

Şu anda üretilen neredeyse bütün Çin Çakması telefonlarda Mediatek (internet sitesi mediatek.com) firmasının MT62XX serisi işlemciler kullanılıyor (Bizim KG200 ve muhtelemel KG300'de de kullanılıyor). Yani bu entegreler en basit anlamıyla fason entegre olup Çin Çakması Tellerde çok fazla kullanıyor. Bizim KG200 ve KG300 LG tabanlı ve LG tasarılmlı olmayıp en Basit anlamıyla ÇİN ÇAKMASI'dır ve ÇİN ÇAKMASI tabanlıdır. O yüzden diğer LG modellerinden Farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deknosman -- 5 Haziran 2009; 16:39:47 >

• arkadaşlar lg kc550 de ses şifresi veya sesi artırma şansımız varmı lütfen acil yardım edin
  • ya çabuk bulurmusunuz lütfen lg contents bank dier linkler calısmıo nie ilgilenmiyonuz linkler göçmüş LG c2500
  • slm arkadaşlar bende kg200 ve ke770 modeli var
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.