Şimdi Ara

LG KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
67.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eskişehirde lg mobile servisi varmı varsa nerde var biliyorsanız buraya yazarsanız çok sevinirim ben baktım baktım bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solitude

arkadaşlar eskişehirde lg mobile servisi varmı varsa nerde var biliyorsanız buraya yazarsanız çok sevinirim ben baktım baktım bulamadım

Eskişehirde yok maalesef.Aşağıdaki bağlantıda servis bölgeleri yazıyor.

http://joy.tr.lgmobile.com/event/TR/200612_teleservis/popup.jsp
  • selam c3400 için e-book okuyabliceğimiz bir yazılm arıyorum.(en azından txt okusa yeter)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergin855

bende lg chocolate almayı düşünüyorum ancak linkte tanıtımı var inceleme lazım birçok sayfa okudum ama bu telefonu kullanıp kronik sorunu varmı onu öğrenmek istiyorum

+ sesi nasıl çıkıyor ?

Bir yıldan fazladır LG Chocolate kullanıyorum her türlü sorunu cevaplamaya çalışırım dostum
  • arkadaşlar aranızda Lg KE770 Shine kullanan var mı acaba?

bazı sitelerde hem metal kasasının hemde parlak aynalı ekranın çok kolay çizildiğini okudum.
    acaba doğru mu diye merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 19 Ekim 2007; 12:33:45 >
  • m4410 a nasıl oyun yüklerim bilgisi olan var mı? content bank yok bunda önceden c3400 kullanırdım herşeyi yüklerdim bunda napcam?
  • KG-300 her türlü oyun istek buraya!! Arklar ayrıca KG-300 kullanıcılarına wallpaper ve herşeyi sunan bir sitewww.zedge.net

Oyun Yükleme Anlatımı:

Usb kabloyu takın zaten direk görüp kuruyo.

Klasörler ekrana gelicektir. Oyun yüklemek için Received klasörüne istediğiniz oyunu kopyalayın daha sonra o klasöre geçerek aç / yükle deyin. Sonra zaten multimedyadaki oyunlar/uygulamalar klasörüne oyunu yükleyecektir. Uygulamalardan istediğiniz oyunu açıp oynayabilirsiniz hepsi bu.

gözükmeyen linkler rapid'e aittir

1- LOST PLANEThttp://****.com/files/64320839/lost_planet.rar
    2- FIFA 2008http://****.com/files/64341328/fifa_2008.rar

• Selam siteye bu klüp için üye oldum:)
    Geçen hafta bir LG KG800 sahibi oldum:) ee hediye geldi tabi:S neyse birlikte gelen kablosunu bilgisayara takıyorum fakat bilgisayar kabul etmiyor bilinmeyen aygıt olarak görünüyor; bluetooth dongle var fakat onunla da bir türlü bağlantı kuramadım. Benim istediğim -sorunsuz- veri aktarımı yapayım. Resim video vb. ee tabi java da önemli:) işte böyle bluetooth ile ilgili program vb. veya varsa LG USB driver. bu arada telefon kutusuyla geldi orj. cdsi falan mevcut.PC sync'de blouetooth desteği yok.Birde USB driver diye nette çok aradım yüklediklerim hep CD içeriğiyle aynı:(
    Teşekkürler
  • zaten bilg.da iki tane USB var ikisindede denedim aynı uyarıyı verdi. Uyarı resmi -link- aşağıda..

http://img62.yukle.tc/image.php?id=6931USB.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: calippo

Selam siteye bu klüp için üye oldum:)
    Geçen hafta bir LG KG800 sahibi oldum:) ee hediye geldi tabi:S neyse birlikte gelen kablosunu bilgisayara takıyorum fakat bilgisayar kabul etmiyor bilinmeyen aygıt olarak görünüyor; bluetooth dongle var fakat onunla da bir türlü bağlantı kuramadım. Benim istediğim -sorunsuz- veri aktarımı yapayım. Resim video vb. ee tabi java da önemli:) işte böyle bluetooth ile ilgili program vb. veya varsa LG USB driver. bu arada telefon kutusuyla geldi orj. cdsi falan mevcut.PC sync'de blouetooth desteği yok.Birde USB driver diye nette çok aradım yüklediklerim hep CD içeriğiyle aynı:(
    Teşekkürler

Telefonu aldığında yanında çıkan CD de LG Contents Bank programı yok mu?O programla telefona içereik atabilirsin.
    Bilgisayarındaki sürücülerde eksiklik falan var mı?Onları da kontrol et.Plmazsa telefonuna format atıp yeniden dene.

• CD de LG Contents Bank programı var. Fakat connect olmuyor ayrıca bluetooth ile COM bağlantısını kuramıyorum o programla! USB ise hiç görmüyorki, bildiğim kadarıyla telefonda bi işaret falan çıkması lazım USB takılınca ama hiçbirşey olmuyor:( aldığımın ikinci günüydü sanırım yanlışlıkla formatladım telefonu:S ama değişen birşey yok. Benim USBlerde mi sorun diye düşünüyorum ama telefonu başka bilg. deneme fırsatım olmadı henüz. KG800 USB driver *.inf gibi olsa belki tanır diyorum ama, bir ihtimal... Teşekkürler..
  • quote:

CD de LG Contents Bank programı var. Fakat connect olmuyor ayrıca bluetooth ile COM bağlantısını kuramıyorum o programla! USB ise hiç görmüyorki, bildiğim kadarıyla telefonda bi işaret falan çıkması lazım USB takılınca ama hiçbirşey olmuyor:( aldığımın ikinci günüydü sanırım yanlışlıkla formatladım telefonu:S ama değişen birşey yok. Benim USBlerde mi sorun diye düşünüyorum ama telefonu başka bilg. deneme fırsatım olmadı henüz. KG800 USB driver *.inf gibi olsa belki tanır diyorum ama, bir ihtimal... Teşekkürler..

Usb sürücünde hata var. Veya bilgisayrın yüksek güvenlikte
  • quote:

CD de LG Contents Bank programı var. Fakat connect olmuyor ayrıca bluetooth ile COM bağlantısını kuramıyorum o programla! USB ise hiç görmüyorki, bildiğim kadarıyla telefonda bi işaret falan çıkması lazım USB takılınca ama hiçbirşey olmuyor:( aldığımın ikinci günüydü sanırım yanlışlıkla formatladım telefonu:S ama değişen birşey yok. Benim USBlerde mi sorun diye düşünüyorum ama telefonu başka bilg. deneme fırsatım olmadı henüz. KG800 USB driver *.inf gibi olsa belki tanır diyorum ama, bir ihtimal... Teşekkürler..

USB portlarında sorun vardır büyük ihtimal.telefonu kablo ile bağladığında direk falashdisk olarak görmesi gerekir normalde.programı sadece oyun yüklerken kullanabilirsin...

• Başka bilgisayarda deneyene kadar idare edeceğim. Ya da bu bil. değişene kadar
    Teşekkürler.
  • Peki KG800'e bluetooth ile java atabilir miyim_? Önerisi olan var mı_? EPoX marka bt dongle var elimde.
  • Arkadaşlar kg300'de telefonu kapatmadan dosya tranferi yapabilecek bir program varmı?
  • telefonu başka bir bilgisayarda da denedim fakat sonuç aynı acaba diyorum kablo USB 2.0da benim denediğim bilg. daha eski?? Demek ki USB de bir hata var diyeceğim sonunda.......
  • quote:

telefonu başka bir bilgisayarda da denedim fakat sonuç aynı acaba diyorum kablo USB 2.0da benim denediğim bilg. daha eski?? Demek ki USB de bir hata var diyeceğim sonunda.......

Aşağıdaki adresten yeni yazılımı indirerek dene.http://tr.lgmobile.com/web/web.support.manualRF.laf
  • quote:

Sorununu tam anlamadım o yüzden söyliyeceklerimi belki denemiş olabilirsin. Ama ben yine de yardım etmeye çalışayım.

Normalde USB'den telefonu bağlayınca Çıkarılabilir Disk (Flash Bellek) olarak görüyor. Ve bir Flash belleğe dosya atar gibi klasörlerine girip resim müzik atabiliyorsun. Bir de Contents Bank programıyla yükleme yapabiliyorsun. Ki bu programla Java da yükleyebiliyorsun. Ama telefonu bilgisayara takmadan önce Ayarlar/Bağlantı 'dan modem özelliğini açman gerekiyor. Açtıktan sonra USB'ye bağlayıp Contents Bank'ı açıyorsun. Connect yazan yere basıp bağlantı noktalarından LG ile ilgili olanı seçip bağlandığında telefonun içindekileri görebiliyorsun ve yeni resim/müzik atabiliyorsun. Modem olarak gösterince telefon ekranında birşey çıkmıyor PC'ye bağlanınca.

Olmuyorsa bir de bilgisayarın arkasındaki USB'den tak. Kasanın önünde ya da yanında ekstra USB girişleri oluyor onlarda bazen görmüyor.

• Olmuyor olmuyor..... valla siemensin gözünü seveyim. yapmadığım şey kalmamıştı onunla:) Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.