arkadaşlar bende yeni geldim benide aranıza alırmısınız:)
arkadaşlar ben geçen cumartesi Lg KU380 modelini ilk görüşte aldım niye aldığıma gelince bi kere çift kameralı olması beni cezbetti fiyatını duyunca tezgahtara hemen 2. el cep telefonu alıp almadıklarını sordum olumlu yanıt alınca benim samsung X210 u 60 ytl ye saydırdım ve bu güzel aleti 180 ytl ye indirdim 12 taksit 215 e bağladım aylık 18 ytl ye geldi içerik olarak 512 mb hafıza kartı,mp3 oynatma,bluetooth,3gp video oynatma,1.3mp kamera arkada ve vga kamera önde bunlar şimdilik söyleyeceğim kaba hatlar telefonu ilk aldığım gün 12 saat kadar şarj ettim ve çarşamba akşamı tek diş kaldı ve perşembe sabahı şarj ettim bu arada hiç kapanmadı telefon ve bayağı bi kurcaladım aleti bu arada tabi mp3 ler dinlendi ve indirdiğim videolar izlendi bi güzel özelliğide usb den bilgisayara bağlandığında şarj oluyor olması benden şimdilik bu kadar sonra sorularınız olursa açıklarım
arkadaşlar altunizade deki teleservisi bilen varmı tam olarak yerini söylerseniz güzel olur
arkadaşlar yukardada yazdığım gibi ku380 aldım benim sorunum acaba bu cihaza msn atabilirmiyim telefonda java özelliği mevcut bide atılabilirse hangisini atmalıyım sizce
quote:
Orjinalden alıntı: ormanci_61
arkadaşlar yukardada yazdığım gibi ku380 aldım benim sorunum acaba bu cihaza msn atabilirmiyim telefonda java özelliği mevcut bide atılabilirse hangisini atmalıyım sizce
Evet atabilirsin.mig33 yada cepte msn i deneyebilirsin.
arkadaşlar bu lg kulubü ne nasıl üye olucam bi yardım edin burda yeniyim.
arkadaşlar bu telin güvenlik kodu ne mesela nokialarda 12345 ya bunun ki ne???
güvenlik kodları bellidir.kullanma kılavuzunda yazar.ya da olabilecek sınırlı ihtimalleri denersin: 0000 00000 1234 12345 bunlardan biridir muhtemelen...
quote:
Orjinalden alıntı: akrep_kralice
arkadaşlar bu telin güvenlik kodu ne mesela nokialarda 12345 ya bunun ki ne???
ke 970 de bellekte boş yer olmasına rahmen foto çekemiyorum. bellek dolu diyor ne yapmam gerekir :S:S
ya ben 2945#*#yaptım ses ayalarını artırdım ses yüksek ama boguk ve cızırtılı geliyor! en iyi ayalar nasıl olmalı??
yardm edebilecek kimse yok mu yaw...
Arkadaşlar merhaba,
LG KG320 aldım fiyat-performans açısından oldukça tatminkar. Gayet şık... Fakat bilgisayarımda bulunan telefon numaralarımı telefona aktaramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...
kp 110 almayı düşünüyorum ama kulaklık ve hoparlörden mp3 ses çıkış kalitesini çok merak ediyorum bu ürün için ya da genel olarak lg için bu konuda neler dersiniz?
Bende yeni KE 770 aldım güzel telefon.
viewty'im gelince bende katılıcam aranıza inşş.... lg seviyoruz seni...
arkadaslar bir sorum olacak.yurt disindan lg ku990 aldim.suan turkiyedeyim.fakat malumunuz simlock muhabbeti var.daha once konu acildiysa simdiden ozur dileyerek beni yonlendirmenizi rica edecegim:) konyada yim ve birkac telefoncu ile konustum konyada yapamadiklarini ankaraya gonderdiklerini soylediler.yaptiran veya yapan varmidir? ozellikle yapan kismiyla ilgileniyorum:)
kardeşim keşke unlocked alsaydın, bende yurt dışından aldım özellikle unlocked seçtim, eskiden her cihazın unlock'u kolay ve basitti ama galiba artık detayları falan var, ankarada yaparlar onu sirkecide yani istanbulda kesin yaparlar zaten bir şekilde yaptır vardır tanıdıkların oralarda yoksa süs eşyası olarak kullanman oldukça saçma olur.
ya kontratla almistim zaten de unlock islemi icin 35 euro gibi bir para istediler bende turkiyede yaptiririm demistim ama...biraz zor bir durum:(
Aktif bir KG300 kullanıcısıyım 10 üzerinden 12 veriyorum.... Çok memnunum deiştirmek bile istemiyorum tel'i ..gayet başarılı..Bi arkadaşın lafı vardı forumda şu tel.e nokia damgası vursan yok satar diye.tel.i kullandıkça bu laf aklıma geliyor 1 sene olacak bu lafı göreli ama hala aklımda...Hakkaten 10 numara telefon..LG tr de tahtları sallar..Ayrıca samsung vs. ye göre daha özgün bi telefon...Menusu vs. kaliteli..Kamerası 2 mp ama çok iyi çekiyor..Flas olmamasına rağmen gayet başarılı..2,5 mm girişi 3,5 mm çevirici aldım kendi kulaklığı ve ayrıca şahsıma ait bir kulalıkla kullanıyorum tel.i çok tatmin ediyor ses vs. yönüyle..Kendi kulaklığı da çok iyi.. micro sd kart yuvası çok ii düşünülmüş..Mini usb şarj girişi süper görenler şaşırıyor..Ayrıca her girişte kapak olması da telefonu bir bütün olarak taş gibi gösteriyor orasında burasında girinti çıkıntı yok..Büyük ekran olması da 1 artı...Gayet ii boyutlarda ekranı..Genel olarak şikayetim yok..Yeni modellerde olan sorunları da kapatmışlardır zaten..Yazılımda kaliteyi arttırması gerekiyor..yavaş deil ama daha iyi olabilr ve olmalıda yani..Bi telefonun bu kadar hızlı şarj olduğunu da görmemiştim..takıyorsunuz 2 3 kez tuvalete gidin gelin şarj dolmuş oluyor...Gerçekten başarılı ""forever LG."".Ayrıca duvar kağıdı koymadada motorolayı örnek almalı.. 3 farklı mod vardı bilg.deki gibi döşe uzat vs. diye moto'da...Benim tel.de yok o rahatsız ediyor..Bütün duvar kağıtlarını uzat modunda koyuyor o yüzden belli yerlerden kesiyor..Güncelleyebilirsiniz çeşitli şeyler yükleyebilirsinz ama yinede orjinalde daha fazla uygulamayla göndermesi lazım...Daha fazla tema daha fazla oyun vs. vs....Özellikle tema..Siyah hoş bir teması var müzik çalarda beyaz ve siyah olarak 2 tema seçeneği var ama bu kapsamı genişletmeli..ikonlar vs. konusunu da içeren daha fazla tema sunmalı...İnş.. faydalı yorumlar yapmışımdır Saygılar
abi herşeyim LG notebook telefon bide mp3 çalar çıkarsa onuda eklerim