Şimdi Ara

LG KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
67.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kg200 hakkında bi kaç sorum olacak :) 1.mesaj sesini nasıl değiştirebiliriz yani muzik ekleyebiliriz 2.oyunun orjinal oyunlarını silebilir miyiz? 3.kg200 için hangi oyunlar iyi? (s40,s60?) :)
  • nerde bu kulüptekiler.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: thend

nerde bu kulüptekiler.....

KG 200 kullanmıyorum ama kısaca cevaplayım.
    1.Mesaj sesini değiştiremiyorsun
    2.Kendi oyunlrını silmeye çalıştığında sanırım hata veriyordu.
    3.En iyisi 176*220 çözünürlükte olanlar.
  • saolasın cevap için ;)
  • merhaba bende iki gün önce lg kg200 aldım. daha bu telefon hakkında pek birşey bilmiyorum.
  • LG KG270 TELEFONUM VAR YENI ALDIM BU URUNE NASIL OYUN YUKLUCEM BILEN VARSA LUTFEN YARDIM ETSIN RICA EDIOM
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatcan15

LG KG270 TELEFONUM VAR YENI ALDIM BU URUNE NASIL OYUN YUKLUCEM BILEN VARSA LUTFEN YARDIM ETSIN RICA EDIOM

KG270 de java var mı?Özelliklerinde (kullanma kılavuzunda) java hakkında herhangi bir bilgi yoktu da ondan soruyorum.
  • slm arkadaşlar,

shine için ses sorununu çözen yokmu hala..
  • bende lg chocolate almayı düşünüyorum ancak linkte tanıtımı var inceleme lazım birçok sayfa okudum ama bu telefonu kullanıp kronik sorunu varmı onu öğrenmek istiyorum

+ sesi nasıl çıkıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin855 -- 29 Ağustos 2007; 19:02:46 >
  • LG KG270 almayı düşünüyorum tabiki ilk önce magazalarda tekrar satışa çıkması lazım ama satışa çıkınca bu telefondan almayı düşünüyorum ve ben de bir LG kullanıcısı olmayı düşünüyorum. bakalım artık kısmetse alırım bu telefondan. benim sorum LG KG270 telefonu olan arkadaşlar telefonda beklemediğiniz bir sorunla karşılaştınızmı yada telefonun bariz görünen bir sorunu varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: talcid

LG KG270 almayı düşünüyorum tabiki ilk önce magazalarda tekrar satışa çıkması lazım ama satışa çıkınca bu telefondan almayı düşünüyorum ve ben de bir LG kullanıcısı olmayı düşünüyorum. bakalım artık kısmetse alırım bu telefondan. benim sorum LG KG270 telefonu olan arkadaşlar telefonda beklemediğiniz bir sorunla karşılaştınızmı yada telefonun bariz görünen bir sorunu varmı?

Şu ana kadar herhangi aksi bir durumla karşılaşmadım.Ters beklenmeyen bir durum olusa buraya yazarım.
  • shine için arka plan resimleri olan bisete bilen yokmu yavv ,birde şöyle sesi yüksek çıkn bir gelen araa sesi bulan ve yapan varsa yollarsa sevinirim arkadaşlar çünkü buyazdıklarımla bir çok kişi ilgilenir bende dahil kolay gelsin...
  • slm ben yeni üyeyim dolu oyun buldum kg-200 için ve video yükleyemeyenlere video çevirme programı hepsi bende ücretli zannetmeyin bedava bu resim oyunlardan birinindir buyruuunnn mal için tek adres enes6336@hotmail.com

• lg kulübü bütün lg tipi tlfonlara oyun yükleyebilirm ve size nasıl yükleyeceğinizi göstere bilirm bütün modeller sadece lg deyil tüm telefonlara )))) butarafa enes6336@hotmail.com
  • 4ever LG arkadaşlar KG200 kullanıyorum nokianın aynı özelliklerdeki tüm telefonları 300ytlden aşağı değil kaçırmayın derim kamera harika tel.den çıkan ses sağır edio :D
  • arkadaşlar şu lgc3400 telefonumun ekranını yaptıramadım biri yardım etsin değişmesi gerekiyor bulamadım hiç bir yerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratözcan

arkadaşlar şu lgc3400 telefonumun ekranını yaptıramadım biri yardım etsin değişmesi gerekiyor bulamadım hiç bir yerde.

Servise göndermeyi denedin mi?Eğer garantisi varsa gönder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Orjinalden alıntı: muratözcan

arkadaşlar şu lgc3400 telefonumun ekranını yaptıramadım biri yardım etsin değişmesi gerekiyor bulamadım hiç bir yerde.

Servise göndermeyi denedin mi?Eğer garantisi varsa gönder.

ya 2 gere farklı servise gönderdim 1.s, su kaçırmışın dedi garantiye almadı parasını istedi 30 tl filan tamam dedim ama yapamadı geri gönderdi 2. telefon fiyatı kadar para istedi onada ben yaptırmadım. Ya aslında su filan kaçmadı telefoncunun bana dediği cepinde terlemiş ondan olmuşdur dedi. ya bu cep telefonu başka nerde taşıyacaz Allah aşkına.
  • arkadaslar öncelikle selam benim tel kg200 daha yeni aldımkilit kodunu nasıl bulcazsimdiden tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalrhymer_23_srkn

arkadaslar öncelikle selam benim tel kg200 daha yeni aldımkilit kodunu nasıl bulcazsimdiden tesekkürler

0000 ve 1234 dene.Bunlardan biri olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.