Şimdi Ara

LG KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
67.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sync tooL unu duzgun bir sekiLde kurmayi ve caListirmayi basardim..
    fakat maLesef mesajLari sync edemiyorum..
    onun disinda hersey guzeL..
    bu durumu raporLadim Lg'ye ama birsey yapacakLarindan pek emin degiLim.
    tesekkurLer..
  • lg s bank programini nereden buLabiLirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shineLikeastar

lg s bank programini nereden buLabiLirim?

LG deki mesajları program kullanarak senkronize edemezsin.Yani mesajlara ulaşamazsın.
    Ayrıca mesajlarında yaptığın kısaltmalarla da çok iyi anlaşılmıyor.Türkçemizi katletmeyelim.

YAZILIMI BURADAN iNDiREBiLiRSiNiZ

LG C3400 iÇiN CONTENTS BANK YAZILIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 3 Temmuz 2007; 18:42:23 >

• herşey iyi güzel ama şu shine hakkındada biraz bilgi alsak diğer açılmışları okudum ama faydalı olmadı shine java yüklemek için neler yapmak lazım cd den .çıkan programı kurdum ama connect butonu aktif değil ama bilgisayar 2 dizin halinde teli görüyor.
    2.sorum msn ve gprs hangi oparatörtde hesaplı şimdiden teşekkürrler.
    lütfen canlı tutalım bu kulübü!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: smilo

herşey iyi güzel ama şu shine hakkındada biraz bilgi alsak diğer açılmışları okudum ama faydalı olmadı shine java yüklemek için neler yapmak lazım cd den .çıkan programı kurdum ama connect butonu aktif değil ama bilgisayar 2 dizin halinde teli görüyor.
    2.sorum msn ve gprs hangi oparatörtde hesaplı şimdiden teşekkürrler.
    lütfen canlı tutalım bu kulübü!!

Shine 'ın yazılımı nasıl bilmiyorum ama contents bank gibi bir programı varsa connect butonu aktif olmalıdır.
  • arkadaşlar bu shine alıp bilgisayarda programını kurup connect olan varmı olmuyor bir türlü detaylı açıklarsanız sevinicem.
  • ARKADASLAR XP SP2 VARKEN LG3400 CONTECTBANKI KURDUM. ÇALIŞTI. PRG MP3 VS ATTIM. AMA VSTA KURDUM MAKINEME. CALISMADI. VISTAYA UYUMLU PRGMI VAR MI LG3400 UN ACABA? YARDIMCI OLUN LUTFEN :(
  • yardım edecek kımse yok mu allah aşkına?
  • arkadaşlar shine hakkında gerçekten bi tıkanıklık var yakimse bilmiyor yada yazmıyor bende cd den kurdum adım adım ilerliyorum bağlantı için isim istedi yazdım daha sonra iki seçenekli bi ekran çıkıyor biri gprs seçili zaten diğeri datacall ilerliyoruz APN ve kullanıcı adı şifre istiyor bunlarıda biz oluşturuyoruz sanırım ama bu apn nedir yani bunu kuran zaten biliyodur bi açıklık getirilirse sevinirim ayrıca shine da msn kurabiliyormuyuz geniş bi açıklama lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: truvali17

arkadaşlar shine hakkında gerçekten bi tıkanıklık var yakimse bilmiyor yada yazmıyor bende cd den kurdum adım adım ilerliyorum bağlantı için isim istedi yazdım daha sonra iki seçenekli bi ekran çıkıyor biri gprs seçili zaten diğeri datacall ilerliyoruz APN ve kullanıcı adı şifre istiyor bunlarıda biz oluşturuyoruz sanırım ama bu apn nedir yani bunu kuran zaten biliyodur bi açıklık getirilirse sevinirim ayrıca shine da msn kurabiliyormuyuz geniş bi açıklama lütfen

Kendi telefonuma göre yazayım.apn kısmına internet yazıyorsun diğer kısımları boş bırakıyorsun.Daha sonra da oluşturduğun profili seçili hale getiriyorsun.Detaylı açıklamayı yarın eklerim.

• çok sağolasın merakla bekliyorum bu konulara tam bir fransızım telofonu tam olarak tanımak ve tüm kapasitesiyle kullanmak istiyorum internette html formatındaki sayfalar için ne yapmalıyım yani interneti bilgisayrda kullandığım şekliyle kullana bilmem mümkünmü neler yapmalıyım hangi javalara ihtiyacım var nerden bulurum ve nasıl yüklerim biliyorum çok basit konularda çok şey soruyorum ama telefonlarla bu güne kadar hiç işim olmadı yardımların için şimdiden teşekkürler
  • arkadaslar ordulu384 un sorunu bende de var. yardımcı olabilir misiniz?

ARKADASLAR XP SP2 VARKEN LG3400 CONTECTBANKI KURDUM. ÇALIŞTI. PRG MP3 VS ATTIM. AMA VSTA KURDUM MAKINEME. CALISMADI. VISTAYA UYUMLU PRGMI VAR MI LG3400 UN ACABA? YARDIMCI OLUN LUTFEN :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: elusive

arkadaslar ordulu384 un sorunu bende de var. yardımcı olabilir misiniz?

ARKADASLAR XP SP2 VARKEN LG3400 CONTECTBANKI KURDUM. ÇALIŞTI. PRG MP3 VS ATTIM. AMA VSTA KURDUM MAKINEME. CALISMADI. VISTAYA UYUMLU PRGMI VAR MI LG3400 UN ACABA? YARDIMCI OLUN LUTFEN :(

driverların henüz vista desteği yok sanırım.xp ye devam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: truvali17

çok sağolasın merakla bekliyorum bu konulara tam bir fransızım telofonu tam olarak tanımak ve tüm kapasitesiyle kullanmak istiyorum internette html formatındaki sayfalar için ne yapmalıyım yani interneti bilgisayrda kullandığım şekliyle kullana bilmem mümkünmü neler yapmalıyım hangi javalara ihtiyacım var nerden bulurum ve nasıl yüklerim biliyorum çok basit konularda çok şey soruyorum ama telefonlarla bu güne kadar hiç işim olmadı yardımların için şimdiden teşekkürler

Bilgisayar gibi kullanabilmen için bayağı bir kontör harcaman lazım.bence gereğide yok.İnternete bağlanmak için en iyi yazılımlardan birisi opera mini.Telefonuna kurarak internete bağlanabilirsin.Fakat fazla tavsiye etmem.

• lg kg300 cep telını bılgısayar web camı olarak kullanabılıyormuyuz??????
    .acilen cevap lutfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dead sero

lg kg300 cep telını bılgısayar web camı olarak kullanabılıyormuyuz??????
    .acilen cevap lutfen...

Bildiğim kadarı ile kullanamıyorsun.Üstelik kullanılsa bile telefonuna yazık etme.Kendine 30 liralık bir webcam al rahatlıkla işini görecektir.
  • arkadaşlar LG KG800 CHOCOLATE almak istiorum.sfır fiyatı ve özellikleri hakkında bilgi edinmek istiorum kullananlardan özellikle.şimdiden teşekkürler..
  • arkadaşlar LG ile ilgili bir soru sormak istiyorum ben okuma gözlüğü kullandığım için küçük yazıları okumakta zorlanıyorum. LGnin yazıları çok küçük diyorlar bunu büyütme seçeneği varmı?
  • canım kardeşim servise götürmüş olabilirsin ama servisler level1, level2, level3 ve level4 diye anılırlar her servisin kapasitesi vardır sen teknik servis görüp herşeyi yaparlar diye düşünme ,bu yüzden istanbula göndermişerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsunlu5053

arkadaşlar LG KG800 CHOCOLATE almak istiorum.sfır fiyatı ve özellikleri hakkında bilgi edinmek istiorum kullananlardan özellikle.şimdiden teşekkürler..

buradan öğrenebilirsin
    http://www.vadoks.com.tr/t/07/sub.jsp?p=3630
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.