Şimdi Ara

LG KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
67.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

arkadaşlar merhaba bende LG KG800 CHOCOLATE ALDIM..bu cihazı pc synic gibi bir programı yokmu?bir de data kablosu yok bluetooth ile aktifletçem bu PC synic programı versa şayet tabi...bana link atarmısınız..

tr.lgmobile.com adresinde telefonlar bölümünden modelini sec ve pc yazılımını indir...
  • oncellikle slm bu bolumu yaptıgınız için tsk ederim bnm iki sorum olacak:
    Ben LGC2500 kullanıorm
    USB baglantısını actıgımda mp3 bolumu fln gelio Audio bolumunu de gelio bir kac kez video atmayı denedim attı ama acılmadı ne tur bi uzantıda video atabiliriz veya video atabilirmiyiz?
    İkinci sorum
    LGC2500 e java oyunları atabilirmiyiz bnde java oyunları var ama dısardan atabilirmiyiz
    EGEr cvp verirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrfirat

oncellikle slm bu bolumu yaptıgınız için tsk ederim bnm iki sorum olacak:
    Ben LGC2500 kullanıorm
    USB baglantısını actıgımda mp3 bolumu fln gelio Audio bolumunu de gelio bir kac kez video atmayı denedim attı ama acılmadı ne tur bi uzantıda video atabiliriz veya video atabilirmiyiz?
    İkinci sorum
    LGC2500 e java oyunları atabilirmiyiz bnde java oyunları var ama dısardan atabilirmiyiz
    EGEr cvp verirseniz sevinirim

c2500 de video desteği yok sadece foto.
    javalar içinde jar ve imzalı jad dosyasını telefona atıp dosyanın üzerine gelip seceneklerden yükle diyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StormKid

test

test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 22:57:18 >
  • evt geçerli ama malesef her oyun çalışmıyor ve yeni program yoksa hiç biri çalışmıyor
  • test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 22:57:34 >
  • benim telefonum s5200. contects bank ı filan kurdum ama bi türlü olmuyo. contect a basınca timeout yazısı çıkıyo bi de s5200 için tema oluyo mu eğer oluyosa yardımcı olabilir misiniz. bi de java oyun yüklemek istiyorum ama yapamadım. msn telefona yükleyince 60 kb ı 1 kontür olduğu doğru mu acaba?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_manyah

benim telefonum s5200. contects bank ı filan kurdum ama bi türlü olmuyo. contect a basınca timeout yazısı çıkıyo bi de s5200 için tema oluyo mu eğer oluyosa yardımcı olabilir misiniz. bi de java oyun yüklemek istiyorum ama yapamadım. msn telefona yükleyince 60 kb ı 1 kontür olduğu doğru mu acaba?????????

ARAÇLARDAN MODEMİ AKTİF ET...
  • arkadaşlar kg 200 gif formatını destekliyomu yani telefona attığım bi gifi ekran koruyucu yapabiliriyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman21

aradım buldum LG kg300 telefon kodu 2945#*# bunu girdiginiz zaman menü cıkıyor karşınıza,siz siz olun sakın menüdeki ayarları kurcalamayın. ayrıca versiyon numarasını ve tarihini ögrenebilirsiniz. benimki eski versiyonmuş yarın servise götürüp yükleyecem.

Karde bu kodu bizimle paylastigin için oncelikle tesk ederim.Yanlız bu ekranın uyku moduna gecmesini buradan kaldıra bilirmiyiz acıl yardım?????

• ya arkadaşlar ben 2 sene önce almıştım lgc3400 geçen sene haziran aylarında bu telefona bişey oldu mp3 dinlerken ekran gitti ekranda sadece mavi mp3 dinliyorsun arama yapıp aramayı cevaplayabiliyorsun ama ekran gözükmüyor garantiye gösterdim su kaçırmışın (cepimde terlemiş o da su kaçılırmış gibi oluyormuş cep telefonunu nerde taşıyacaksak artık) dedileri 30 m para istediler neyse tamam dedim olsun ama yapamadılar bu sefer başka şehirde gönderdim garantiye bi parça değişicekmiş ama 120 ytl para istediler zaten telefonun 2. eli 100 ytl filan o da olmadı boluda onu yapacak bi telefoncu bulamadım o değişecek olan parçayı ucuza nerden bulabilirim (parçanın adını bilmiyorum ama telefonculara gösterdiğim zaman telefonu söylüyorlar)

gereçkten çok güzel bi telefon kullanmak istiyorum lütfen bi yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratözcan

ya arkadaşlar ben 2 sene önce almıştım lgc3400 geçen sene haziran aylarında bu telefona bişey oldu mp3 dinlerken ekran gitti ekranda sadece mavi mp3 dinliyorsun arama yapıp aramayı cevaplayabiliyorsun ama ekran gözükmüyor garantiye gösterdim su kaçırmışın (cepimde terlemiş o da su kaçılırmış gibi oluyormuş cep telefonunu nerde taşıyacaksak artık) dedileri 30 m para istediler neyse tamam dedim olsun ama yapamadılar bu sefer başka şehirde gönderdim garantiye bi parça değişicekmiş ama 120 ytl para istediler zaten telefonun 2. eli 100 ytl filan o da olmadı boluda onu yapacak bi telefoncu bulamadım o değişecek olan parçayı ucuza nerden bulabilirim (parçanın adını bilmiyorum ama telefonculara gösterdiğim zaman telefonu söylüyorlar)

Eğer telefonun garantisi devam ediyorsa garantiye yolla.Benimde daha önce ekranda beyaz pikseller vardı ve bu yüzden
    hem ana lcd,hem de alt lcd yi değiştirdiler.Üstelik fazla para isterlerse hiç uğraşma yeni bir telefon al.

• quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

ya arkadaşlar ben 2 sene önce almıştım lgc3400 geçen sene haziran aylarında bu telefona bişey oldu mp3 dinlerken ekran gitti ekranda sadece mavi mp3 dinliyorsun arama yapıp aramayı cevaplayabiliyorsun ama ekran gözükmüyor garantiye gösterdim su kaçırmışın (cepimde terlemiş o da su kaçılırmış gibi oluyormuş cep telefonunu nerde taşıyacaksak artık) dedileri 30 m para istediler neyse tamam dedim olsun ama yapamadılar bu sefer başka şehirde gönderdim garantiye bi parça değişicekmiş ama 120 ytl para istediler zaten telefonun 2. eli 100 ytl filan o da olmadı boluda onu yapacak bi telefoncu bulamadım o değişecek olan parçayı ucuza nerden bulabilirim (parçanın adını bilmiyorum ama telefonculara gösterdiğim zaman telefonu söylüyorlar)

Eğer telefonun garantisi devam ediyorsa garantiye yolla.Benimde daha önce ekranda beyaz pikseller vardı ve bu yüzden
    hem ana lcd,hem de alt lcd yi değiştirdiler.Üstelik fazla para isterlerse hiç uğraşma yeni bir telefon al.

nerde yaptırdın bide ne kadar istediler garantiye 2 defa gönderdim farklı yerlere ama ikisinde de su kaçırmışın dediler ya şu an o seviyede hem kameralı hemde mp3lü bi telefon alacak param olmadığından ucuza tamir yaptıracam

• KG200 telefonumda java programlar çalışmıyor. ilk versiyonlardan yüklü telde. Firmware update işlemini nasıl yaptırırım
  • quote:

nerde yaptırdın bide ne kadar istediler garantiye 2 defa gönderdim farklı yerlere ama ikisinde de su kaçırmışın dediler ya şu an o seviyede hem kameralı hemde mp3lü bi telefon alacak param olmadığından ucuza tamir yaptıracam

Ankara Teleservice e gönderdim.Büyük ihtimalle telefonun anakartıındaki parçalar paslandığı için su kaçırmışsın demişlerdir.
  • Gif'in bulunduğu yerde şeçeneklerden gönder'i şeçip masaüstü duvar kağıdı yap diyerek şlem tamam

quote:

Orjinalden alıntı: StormKid

arkadaşlar kg 200 gif formatını destekliyomu yani telefona attığım bi gifi ekran koruyucu yapabiliriyim.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum.
    Yeni bir telefon bakıyordum bu aralar. LG P7200 varmış kısmette.
    Umarım memnun kalırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

quote:

arkadaşlar merhaba bende LG KG800 CHOCOLATE ALDIM..bu cihazı pc synic gibi bir programı yokmu?bir de data kablosu yok bluetooth ile aktifletçem bu PC synic programı versa şayet tabi...bana link atarmısınız..

tr.lgmobile.com adresinde telefonlar bölümünden modelini sec ve pc yazılımını indir...

oktay abi çok teşekkür ederim pm için
    ama benim lg konusundaki bilgim ancak sıradan bir ilgili kadar.
    çünki lgye ile daha bu sene ilgilenmeye başladım oda orjinal aksesuar yetkili satıcılığını ve çinden yan sanayi aksesuarları getirttiğimden doğdu. değilse pek ilgim yok lg ile

ancak sng teknik servisde arkaddaşlarım var sorduklarını sorar cevaplarını bu konuda paylaşırımç belki sıkıntısı olan arkadaşlar vardır

• quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

quote:

oktay abi çok teşekkür ederim pm için
    ama benim lg konusundaki bilgim ancak sıradan bir ilgili kadar.
    çünki lgye ile daha bu sene ilgilenmeye başladım oda orjinal aksesuar yetkili satıcılığını ve çinden yan sanayi aksesuarları getirttiğimden doğdu. değilse pek ilgim yok lg ile

ancak sng teknik servisde arkaddaşlarım var sorduklarını sorar cevaplarını bu konuda paylaşırımç belki sıkıntısı olan arkadaşlar vardır

sevinirim kardeş cevap alabilirsem.

• quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Merhaba arkadaşlar.
    Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum.
    Yeni bir telefon bakıyordum bu aralar. LG P7200 varmış kısmette.
    Umarım memnun kalırım.

keşke kg300 e baksaydın.yazılımı daha tatmin edici.p7200 de güzel ama...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.