Şimdi Ara

LG KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
67.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm yerleri boş bırakamıyorum ayarlarıyla uğraşınca anasayfa boş bırakılamıyor mutlaka birşeyler yazmak gerekiyor ondan olmuyor ben ilk turkcell ayralarıyla girmiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: barismanco

yaa arkadaşlar benim de kg200 üm var
    contents bank kurdum ama telefonu bi türlü bulamıyo com1 ve com2 çıkıyo sadece ikisinie denedim bi türlü bulamadı teli
    he time out diyo

arkadaşım contest banka gerek yokki tak usb yi ztn tanıyo pc
  • quote:

Orjinalden alıntı: StormKid

quote:

contents bank kurdum ama telefonu bi türlü bulamıyo com1 ve com2 çıkıyo sadece ikisinie denedim bi türlü bulamadı teli
    he time out diyo

kardeş usb yi takınca telefon hafızası ve hafıza kartını flash disk gibi görüryo windows
    bu yolla sadece medya formatlarını yani mp3,mp4,3gp,jpg,gif gibi formaları atabiliyon
    contents bank programı da bu işlemi görüyo ama + olarak java uygulama yükleyebilmek için kullanılıyo
    bu java uygulamaları ya contents bank gibi bi programlar otomatik olarak atacan ya da yelefonun sitem dosyalarını görebileceğin bi program bulup sistemin içine kendin kopyalayacan

benim önceden siemens c65 im vardı data kablosunu takınca sistem klasörlerine girebiliyodum ama bu telefonda bu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barismanco -- 10 Nisan 2007; 20:31:41 >

• quote:

quote:

quote:

he time out diyo

kardeş usb yi takınca telefon hafızası ve hafıza kartını flash disk gibi görüryo windows
    bu yolla sadece medya formatlarını yani mp3,mp4,3gp,jpg,gif gibi formaları atabiliyon
    contents bank programı da bu işlemi görüyo ama + olarak java uygulama yükleyebilmek için kullanılıyo
    bu java uygulamaları ya contents bank gibi bi programlar otomatik olarak atacan ya da yelefonun sitem dosyalarını görebileceğin bi program bulup sistemin içine kendin kopyalayacan

benim önceden siemens c65 im vardı data kablosunu takınca sistem klasörlerine girebiliyodum ama bu telefonda bu yok

java uygulamaları reviced dosyasının içene atarak (jar dosyasını) telefona yükleyebilrisim ben o şekilde yapaıyorum

• kardeş sen kg200 mü kullanıyon kg200 de received in içine attım .jar uzantılı dosyaaları
    üzerinde soru işareti var ve yükle diye bi seçenek çıkmıyo
    lg sistem dosyalarını gizlemiş
    bunlara ulaşabilmem için bi programa ihtiyacım var ama ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barismanco -- 10 Nisan 2007; 21:36:35 >
  • ben kg 200 kullanıyorum ve received dosyasına jar uzantılı dosyayı attığım zmn telefonda direk yükle seçeneği çıkıyor sanırım senin telefonunda eski yazılım var bu aarada contest bank kg 200 ü desteklemiyo lg kg 200 için ayrı bi programda çıkarmadı bildiğim kadarıyla
  • quote:

test

test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 22:49:41 >
  • arkadaşım bu ingilizce -türkçe sözlük

http://rapid-share.com/files/25437265/CepSozluk.zip

bu mig33 plus arkadaşlar ama msnde bi sorunum msn açıldıktan sonra kişi listesi bazen gözküyo bazen gökümüyo

http://rapid-share.com/files/25437644/Mig33_Plus__v2_1_.04_S60_Symbian_OS_Modified_Version_.zip

(-) yi kaldırın

• abi bende kg200 var mig33ü yüklüom programı açtığımda 2 tür bağlantı tipi çıkıyo herhangi birine tıklıom username ve password bölümleri var ben kayıt olmak için forgot details bölümünü şeçiom.bu bölümde benden telefon numaramı istiyo herşeyi tam yapıp tamama bastığımda öyle bi numara bulunamadı diye mesaj çıkıyo bir türlü register edemedim mig33ü.bendeki program telefonami uymuyo başka bişimi var anlamadım.eğer sen kg200de mig33ü çalıştırabiliyorsan upload edermisin?valllahi çıldıracam yardım edin

LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

bu mig33 plus arkadaşlar ama msnde bi sorunum msn açıldıktan sonra kişi listesi bazen gözküyo bazen gökümüyo

http://rapid-share.com/files/25437644/Mig33_Plus__v2_1_.04_S60_Symbian_OS_Modified_Version_.zip

(-) yi kaldırın

Buyur arkadaşım link burda fakat benimde küçük bi sorunum var :(

• quote:

Orjinalden alıntı: ****BaDMAN****

abi bende kg200 var mig33ü yüklüom programı açtığımda 2 tür bağlantı tipi çıkıyo herhangi birine tıklıom username ve password bölümleri var ben kayıt olmak için forgot details bölümünü şeçiom.bu bölümde benden telefon numaramı istiyo herşeyi tam yapıp tamama bastığımda öyle bi numara bulunamadı diye mesaj çıkıyo bir türlü register edemedim mig33ü.bendeki program telefonami uymuyo başka bişimi var anlamadım.eğer sen kg200de mig33ü çalıştırabiliyorsan upload edermisin?valllahi çıldıracam yardım edin

LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TELEFON NUMARANIN BAŞINA +9 EKLEYİP REGİSTER EDECEKSİN.

• Lg kg300 telefon var acaba bu telefonda word dosyaları açılıyor mu açılıyorsa hangi programı yüklemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • tamam mig33 plus ı telefona yükledim ve msnye girdim ama 4-5 kontör gidiyo ben türkcell le girmiştim acaba ayarları nasıl yapılıyo anlatırmısınız çok kontör yiyo program ayarları verirseniz sevinirim
  • arkadaslar merhaba ben burada hem yeni hemde ilk lg kg300 kullanıcısıyım tlf. güzel gorunusu hos fakat ya ben yapamadım yada eksik ogeler var mesela kulaklıgın uzerindeki tus hic bir ise yaramıyor ne radyo kanalını nede gelen aramayı cevaplamayı yardımınız olursa sevinirim
  • bende kg 200 var ondada bi işe yaramıyo ne işe yarıyo anlamadım
  • tamam mig33 plus ı telefona yükledim ve msnye girdim ama 4-5 kontör gidiyo ben türkcell le girmiştim acaba ayarları nasıl yapılıyo anlatırmısınız çok kontör yiyo program ayarları verirseniz sevinirim
  • abiler ben dün lg kg200 aldım hafıza kartına nasıl bişler yüklicem?
    Ve kutunun içinden CD çıkmadı?
    Bu telefona nasıl oyun yükleniyo?
    cewaplar için şimndiden teşekkürler
  • öncelikle pc telefonu usb bellek gibi görüyo cd ye gerek yok mp3 dosyalarını my musicin içine atabilrisn resimlerini image dosyasının içene atabilrsin oyun kısmına geldiğimizde ise revicied diye bi kolsör olması lazım oraya oyunun jar dosyasını atıcaksın telefondan yükle diyeceksin
  • kulaklıkta sorun olabilir radyo değiştirmiyor ama aramaya cevep verilip kapatılabiliyor
  • arkadaşlar merhaba bende LG KG800 CHOCOLATE ALDIM..bu cihazı pc synic gibi bir programı yokmu?bir de data kablosu yok bluetooth ile aktifletçem bu PC synic programı versa şayet tabi...bana link atarmısınız..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.