Yine bilmeden atıp tutuyorsunuz. LG kg200 ve 300 telefonlarda telefonun boardunun farklı olması nedeniyle diger lglerde oldugu gibi contestbank ile java uygulamaları yüklenmemektedir ama LG cıkardıgı son firmware ile kg200 ve 300 modellerine java uygulamalarını direk atıp yükleme özelligi kazandırmıştır
slm arkadaşlar bende lg severlerdenim
quote:
Yine bilmeden atıp tutuyorsunuz. LG kg200 ve 300 telefonlarda telefonun boardunun farklı olması nedeniyle diger lglerde oldugu gibi contestbank ile java uygulamaları yüklenmemektedir ama LG cıkardıgı son firmware ile kg200 ve 300 modellerine java uygulamalarını direk atıp yükleme özelligi kazandırmıştır
o halde yapılacak şey bellidir! ya hoşuna gitmeyen 15 günlük servis süresini kabul edeceksin, yahut iade süresi dolmadan cihazı aldığın yere teslim edersin..
eğer servise götürüp yazılım yüklenebiliosa iyi. bn zaten istanbuldayım. servise götürüp en yakın zmanda size cvp yazarım...
4 sene önce lg nin 5300 modelini almıştım. taş gibi telefondu. Telefonu çok dikkatsiz kullandığımdan çok düşürürüm. o kadar yerden düştü hiçbi şey olmamıştı. ancak geçen sene bir otobüsün altında kalarak ömrünü tamamladı. o zaman bi 2500 aldım. valla bu da süper. bundan sonra her zaman lg :)
quote:
Orjinalden alıntı: tarzanabi
quote:
o halde yapılacak şey bellidir! ya hoşuna gitmeyen 15 günlük servis süresini kabul edeceksin, yahut iade süresi dolmadan cihazı aldığın yere teslim edersin..
iyiki LG sizin gibi düşünmüyorda sorunun çözmü için gereğinin yapılacagını bizzat beni arayıp iletiyor.
hayırlı olsun o halde..
eh ben şimdiden kendimi 20 güne ayarlayım sivas tan gönderdim bi de, şafak 17:>
Arkadaşlar s5200 telefonum var fakat ses problemi yaşıyorum. Çok az ses çıkıyor bu problemi nasıl giderebilirim.
Arkadaşlar bende kendime bi kg 200 satın aldım şimdilik telefondan gaayte memnunum radyosu,mp3 leri çalması fln gayet iyi 3gb formatında videolar atıp izleyebilyorum.Size bi sorum olacaktı kg 200 lerin yeni versiyonlarına java uygulamalr yüklrniyor demişsniz ben telefonuma mig33 yükledim ve çalıştı benim telefonumda şimdi yeni yazalımmı var?
evet var
arkadaşlar acil hafıza kartındaki mp3leri multimedyaya atamıyorum dosya farklı alanda diyor yardım edermisinizz
LG KG 810 kullanıyorm , telefondan pc ye çektiğim resimleri fln nasıl atıcam bi bilgisi olan var mı ?!?! Şimdiden teşekkürler !!!
kg300 e mig33 ü yüklüyorum ama dk da 1 knt yiyor ucuza girmek için gerekli ayarları yapamadım bilen varsa...
quote:
Orjinalden alıntı: etniksentez
kg300 e mig33 ü yüklüyorum ama dk da 1 knt yiyor ucuza girmek için gerekli ayarları yapamadım bilen varsa...
yeni bir profil oluştur ve bütün alanları boş bırakıp sadece apn (erişim noktası) kısmına "internet" yazıp bu profili aktif yap.sen ne gibi bir ayar kullandın da dakikada 1 kontor gitti onu anlayamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: fisk
LG KG 810 kullanıyorm , telefondan pc ye çektiğim resimleri fln nasıl atıcam bi bilgisi olan var mı ?!?! Şimdiden teşekkürler !!!
data kablosunu tak ve veri depolama gibi bir mod varsa onu seç.telefonunun hafızasını flashdisk olarak görecek bilgisayar.aç ve istediğini bilgisayardan telefona veya telefondan bilgisayara at...
ya arkadaşlar lütfen yardımcı olunnnn hafıza kartındaki mp3leri multimedyaya atamıyorum dosya farklı alanda diyor ne yapmalıyım bu arada telim kg300
LG KG200 PC BAĞLANTISI(LG den gelen bir mail)
Bilgisayarınızla cep telefonunuz arasında veri aktarımı yapabilmek için gerekli olan kurulumu, aşağıdaki kılavuzu adım adım takip ederek gerçekleştirebilirsiniz:
1. Kutunun içinden çıkan USB ara bağlantı kablosunu, bilgisayarınız ve cep telefonunuza bağlayınız ve telefonun ekrenına “VERİ SAKLAM” , “COMPORT” seçenekeleri gelecektir. VERİ SAKLAMA seçeneğini seçip OK tuşladıktan sonra cep telefonunuz kendini otamatik olarak kapatactır.
Ekrana ilk olarak aşağıdaki “Yeni Donanım Bulundu” yazısı gelecektir. Bu yazıyı gördükten sonra beklemeye devam ediniz.
2.Daha sonra ekrana Çıkarılabilir Disk ( E, F, G, H uzantılı olabilir ) 2 adet yeni pencere açılacaktır.
Bu yeni açılan Çıkarılabilir Disk pencerelerinden alfabetik sıraya göre ilk gelen harfin cihazın dahili hafıza diskine sonra gelen harf ise harici hafıza kartının diskine aittir.. ( Örenk : Çıkarılabilir Disk E telefon hafızasına ait disk, Çıkarılabilir Disk F hafıza kartına ait disk. )
“Dosyaları görüntülemek için klasörü aç, Windows Gezgini Kullanarak” yazısını seçerek, “Tamam”ı tıklayınız.
Bu klasörlerden Audio isimli olanı “amr, wav” uzantılı dosyalarınızı, My Musıc isimli olanı “mp3” uzantılı dosyalarınızı, Images ve Photos isimli olanları ise “jpg” uzantılı dosyalarınızı aktarmak içindir.
Bilgisayarınız ve LG KG200 cep telefonunuz arasındaki veri aktarımını, bilgisayarınızdaki diğer klasörlerden ve bu penceredeki klasörlerden “Kopyala” ve “Yapıştır” işlemleriyle gerçekleştirebilirsiniz.
yaa arkadaşlar benim de kg200 üm var contents bank kurdum ama telefonu bi türlü bulamıyo com1 ve com2 çıkıyo sadece ikisinie denedim bi türlü bulamadı teli he time out diyo
arkadaşlar ben kg 300 almayı düşünüyorum.şarj süresi hakkında şüphelerim var.nasıl gidiyo şarjı?birde bu yeni sürüm telefon olduğunu nasıl anlayabilirim.biliyorsunuz ki eskilerde java problemi var.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler