Şimdi Ara

LG KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
67.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun linki varmı (paylasınm getjar falan değil) bide configden karaokeyi "y" dedim oda geldi onu nasıl kullancaz bilen varmı
  • Ya afedersiniz, bu oyunu Chocolate'a nasıl yüklüyoruz ? Bir arkadaşımın telefonuna yüklemek istiyorum.
  • arkadaşlar LG chocolate kullanıorum süper herşey..ama rehberdeki kişilere nasıl fotoğraf ekleyecem? eklemeyi seçtiğimde "rehber resmi boş" diyor.... bi yardım lütfenn
  • ya arkadaşlar LG KG300 ve KG200 marka telefonlarımız var fakat USB bağlantı kurulumunu yapamıyoruz. Bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız sevinirim. (Tanıtım CD si yok...)
  • Arkadşlar.. Bende Lg KG320 var.. Jar ve Jad uzantıLarını açmıyor Internet ayarlarını yaptım.. Mig33 açmıyor.. Msn Açması Için hanqi uzantıLı dOsyaları atmam Lazım..Ltfenn yardım edin..:( Java falan yüklenicekse Biri Ltfen upLoad edip Link verblrmi..? Teşekkrler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanmavisi

test test

test test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 1:14:8 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: primarycat

arkadaşlar LG chocolate kullanıorum süper herşey..ama rehberdeki kişilere nasıl fotoğraf ekleyecem? eklemeyi seçtiğimde "rehber resmi boş" diyor.... bi yardım lütfenn

Fotoğrafı en küçük çözünürlükte çek(72x72).Daha sonra rehberden kişiyi seçerek değiştir de ve çektiğin fotoyu ekle.Böylece rehbere ekleyerek arayanı görebilirsin.
  • kingcobra33 ve Eagle_eyed s5000 lg contents bank ile bilgisayara resim atmam için yardımcı olur musunuz.detaylı açıklamaları gördüm elimden geldiğince ugrastım ama bi türlü olmadı.ama acıklamarınız sayesinde baska bi sorun pşdugunu anladım.kabloyu taktıgımda usb baglantısıyla çıkan ses donanım baglanamadı sesi oluo.çift tınlama yani. usb girişlerinde bi sorun yok baska seylerde takıorum sorun yok ama telefonu bagladıgımda olmuo.bununla ilgili bi bilginiz var mıdır
  • arkadaslar C2500için hava oyun lazim. elinizde varsa upload edermisin.
    bu konu baya bi eskidi ilk sayfadaki linkler hep hemen-paylas sitesine ait
  • kg300 de prog.files dan contents bank ın altındaki config dosyasında javayı göremiyorum.
    confige girince aşağıdaki liste çıkıyor, nasıl oyun yükleyebilirim. Burada Y diyebileceğim bi satır göremedim :(

[Setup]
    MODE=0
    TYPE=114
    IRDA=1
    IRDA BYTES=128
    IRDA SLEEP=20
    Path=C:\Program Files\LGGSM\LGContentsBank\Contents\Picture\european cities
    Port=1
    Baud Rate=115200
    [WIN98]
    IRDA BYTES=64
    IRDA SLEEP=100
  • Biraz önce lg yi aradım ve c2500, kg300 ve kg200 için şu aşamada oyun yüklenemediğini, bu konuda gerekli çalışmaların devam ettiğini söylediler. Bu telefonların anakart yapıları diğer lglerden daha farklıymış.
    Ama ben kardeşimin c2500 üne oyun yüklemiştim. Aynı şekilde kendi kg300 üme oyun yükleyemiyorum :( kg300 e oyun yükleyebilen var mı?
    Contentsbank programının kg300 ü desteklemediğini söylediler lg den :(
  • herkese selam

arkadaşlar LG P7200 telefon aldım.güzel bir telefon yalnız video çekiyorum oda iyi güzel oynatmaya kalktığımda çok hızlı oynatıyor.. bana acil yardım edecek birileri varmı lütfen çok rica ediyorum yaa kafayı sıyıracam...

ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler...
  • selam millet.

ben LG KG200 aldım. manyak bişi. daha önce siemens,nokia,sony ericsson kullandım ama hiçbirinden böle zevk almadım.
    artık bende bu külübün üyesiyim
  • BATARYA SORUNUNA ÇÖZÜM lg S 5200 ÇOK ÇABUK BİTİYOR BATARYA YOK MU ÇÖZÜ MÜ OLAN (Büyük harfle yazmamın nedeni batarya sorunu)
  • arkadaslar KG200 için contents bank arıyorum nerden indirebilirim lgmobilede yok ya da ben bulamadım bilen gören varsas bana linkini verebilirmi
  • Lg flat monitor var olur mu?
  • ARKADAŞLAR LG KG320 MODEL TELEFONA OYUN, PROGRAM YÜKLEYEBİLEN BİRİ VARMI ANLATIRSA BANA ÇOK MAKBULE GEÇER !!!
  • Yokmu bir bilen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: reckurt76

BATARYA SORUNUNA ÇÖZÜM lg S 5200 ÇOK ÇABUK BİTİYOR BATARYA YOK MU ÇÖZÜ MÜ OLAN (Büyük harfle yazmamın nedeni batarya sorunu)

bende kg200 var. üzerinde 5 saniyede bir yanıp sönen mavi bi sinyal ışığı vardı
    onu kapadım kafadan 2 güz uzadı şarj...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hibusa
    bende kg200 var. üzerinde 5 saniyede bir yanıp sönen mavi bi sinyal ışığı vardı
    onu kapadım kafadan 2 güz uzadı şarj...

O kadar farkediyorsa hemmen kapatıyorum veee kapattım.
    Eyvallah hibusa
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.