Şimdi Ara

LG KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
67.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kingcobra33 çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim.

Akşam eve gidince anlattığın şekilde yapmaya çalışırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eagle_eyed

kingcobra33 çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim.

Rica ederim.Umarım halletmişsindir.
  • klübün amacı ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: magic_bright

klübün amacı ne?

LG telefonlarında karşılaşılan problemler ve çözümleri ile ilgili yardımlaşma.Peki senin bu mesajı yazmaktaki amacın ne?

http://forum.donanimhaber.com/m_10286127/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

kingcobra33 çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim.

Rica ederim.Umarım halletmişsindir.

kingcobra33 dostum sayende hallettim. Teşekkürler.

Bişi daha sorabilir miyim? LG S5000'e melodi yükleyebiliyor muyuz?

Şimdiye kadar takoz gibi telefonlar kullandım. Artık çok özellikli telefonlar kullanmaya karar verdim ama bunlardan da pek anlamıyorum.

Yavaş yavaş öğrenecem.

• quote:

kingcobra33 dostum sayende hallettim. Teşekkürler.

Bişi daha sorabilir miyim? LG S5000'e melodi yükleyebiliyor muyuz?

Şimdiye kadar takoz gibi telefonlar kullandım. Artık çok özellikli telefonlar kullanmaya karar verdim ama bunlardan da pek anlamıyorum.

Yavaş yavaş öğrenecem.

Rica ederimAyrıca S5000'e de melodi oyun v.b yükleyebilirsin.Genelde tüm LG lere aynı şekilde yükleniyor.
  • olmuyor olmuyor:)ne yapsam boşuna telefonla pc arasında kaldım:(bir türlü aktaramıyor fotoları ama olmazki stres oldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inceduygu

olmuyor olmuyor:)ne yapsam boşuna telefonla pc arasında kaldım:(bir türlü aktaramıyor fotoları ama olmazki stres oldum.

Şu anda aynı sorun bende de var.Fotoları bilgisayara yollamaya çalıştığımda hata veriyor.Programı kaldırıp yeniden kuralım bakalım ne olacak.
  • Merhabalar yine ben .-)

kingcobra33 dostum anakart sürücülerini güncelledim, verdiğin adresten driveri indirip tekrardan kurdum, bu programıda silip tekrardan kurdum ama sorunu çözemedim.. Telefon ve pc arasındaki bağlantıdada sorun yok verdiğin programla denedim olumlu..
    Dediğin gibi son olarak formatı denedim verdiğin kodu beklemedeyken yazdım fakat hiçbirşey olmadı..
    Sim kilidini açtırırken flash atılmıştı aceba bundanmı bilemiyorum artık.
    Aklına başka birşey gelmiyorsa bunu kırıp yeni bir telefon bakayım ben .-)
    Birsürü özelliği olan bi telefonla sadece mesaj yazıp konuşabiliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuLDuR-YuZuMu -- 24 Kasım 2006; 0:50:44 >
  • Arkadaslar lg chocolate in orjinal aksesuarlarını nereden bulabilirim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuLDuR-YuZuMu

Merhabalar yine ben .-)

kingcobra33 dostum anakart sürücülerini güncelledim, verdiğin adresten driveri indirip tekrardan kurdum, bu programıda silip tekrardan kurdum ama sorunu çözemedim.. Telefon ve pc arasındaki bağlantıdada sorun yok verdiğin programla denedim olumlu..
    Dediğin gibi son olarak formatı denedim verdiğin kodu beklemedeyken yazdım fakat hiçbirşey olmadı..
    Aklına başka birşey gelmiyorsa bunu kırıp yeni bir telefon bakayım ben .-)
    Birsürü özelliği olan bi telefonla sadece mesaj yazıp konuşabiliyorum..

al bendende o kadar.. artık java olayından bıktım ve telefonu satmayı düşünüyorum.. almak isteyenlee duyrulur

• quote:

Orjinalden alıntı: GuLDuR-YuZuMu

Evet sorun bundan olabilir ve farklı bir flash dosyasıda yüklemiş olabilirler.Tekrar dene telefonun kapağını aç 2945#*# yap ve 6.seçeneği seç.Yine olmazsa şunu dene.Telefon bekleme konumundayken 277634#*# yapacaksın menüden Fact.Reset seçeceksin.Biraz bekledikten sonra telefon yeni haliyle açılır.
  • lg nin bu chocolate modelinin bir melodisi war çok hoşuma gidiyo bu telefona sahip olan birisi o melodiyi buraya koyabilirmi?
  • Arkadaslar lg chocolate in orjinal aksesuarlarını nereden bulabilirim??
  • Lg telefonun garantili mi garanti disimi oldugunu nerden ogrenebiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL
    lg nin bu chocolate modelinin bir melodisi war çok hoşuma gidiyo bu telefona sahip olan birisi o melodiyi buraya koyabilirmi?

Kendi melodisini buraya konulamaz.Çünkü telefondan bilgisayara yollayamazsının telefonun kendi melodilerini.

quote:

guneyonur
    Arkadaslar lg chocolate in orjinal aksesuarlarını nereden bulabilirim??

Zor bulursun ama KVK bayilerinde bir ara istersen.Belki bulabilirsin.

quote:

kesikbas
    Lg telefonun garantili mi garanti disimi oldugunu nerden ogrenebiliriz?

Garanti belgesi var mı bilmiyorum ama aldığın tarihden itibaren 2 yıl garantilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 27 Kasım 2006; 18:08:44 >

• kingcobra33

Dostum verdiğin kodla (277634#*#) reset attım, yinede bağlanmadı hala time out diyor, bi ara yolun sivasa düşerse bi el atarsın .-)))))))) teşekkür ettim gardaş belkide üretim hatasıdır.. herşey için sağol..
  • Küçüklüğümüzde SEGA atarilerde oynadığımız vazgeçilmez,bir o kadar da hareketli ve eğlenceli oyunun JAVA versiyonu.
    Oyun 176x220 çözünürlüğünde olmasından dolayı her LG de çalışmamaktadır.KG800, KG810, P7200 vb. gibi modellerde
    sorunsuz çalışmamaktadır.C3400,B2100 gibi modellerde ise ekranın tamamı görünmemektedir.Keyifli oynamalar.

Rar şifresi: Sonic_the_hedgehog

BURADAN iNDiREBiLiRSiNiZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 14 Haziran 2007; 17:33:26 >

• lg kg 800 e oyun yuklemede kesın bılgısı olan arkadaslarım warsa lutfen yardımcı lsunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL
    lg nin bu chocolate modelinin bir melodisi war çok hoşuma gidiyo bu telefona sahip olan birisi o melodiyi buraya koyabilirmi?

Kendi melodisini buraya konulamaz.Çünkü telefondan bilgisayara yollayamazsının telefonun kendi melodilerini.

quote:

guneyonur
    Arkadaslar lg chocolate in orjinal aksesuarlarını nereden bulabilirim??

Zor bulursun ama KVK bayilerinde bir ara istersen.Belki bulabilirsin.

quote:

kesikbas
    Lg telefonun garantili mi garanti disimi oldugunu nerden ogrenebiliriz?

Garanti belgesi var mı bilmiyorum ama aldığın tarihden itibaren 2 yıl garantilidir.

kardes lg nin orjinal akseuarları bulunmaktadır. benimle irtibata geçebilirsin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.