Şimdi Ara

LG KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
67.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eski bir lg fanı olarak aranızda bulunuyorum. garantisi dolana kadar bir lg g7100 kullandım; neredeyse hiç bir sorun yaşamadım. kesinlikle çok kaliteli cihazlar. 1.5 ay kadar önce hazır garantisi dolmak üzereyken bir motorola e398 ile değiştirdim teli, ondan da memnunum. yine de lg'yi ve kapaklı telefon olayını özlediğimden, en kısa zamanda inşallah bir P7200 sahibi olucam
    LG'nin az sayıda servisi vardır ama hızlı ve kaliteli iş yaparlar. Misal bu P7200 modelinde bir üretim hatası boya sorunu var; gönderdiğiniz zaman direk yeni kasa takıp veriyorlar.
    Tek kötü tarafı bilen az olduğu için ikinci el piyasası düşüktür; eğer sık telefon değiştiren biriyseniz uzak durun.
    Lg kullananı kendine bağlayan cihazlar üretiyor son yıllarda. Sayesinde bir telefon firmasının ülkemizde milleti nasıl göz göre göre kazıkladığını öğrenmiş oldum.
    İki bilgi daha vereyim, LG ve samsung cep telefonu işinde ortaktırlar. aynı çipleri ve üretim hiyerarşisini kullanırlar. Data kabloları ve diğer aksesuarları birbirinin aynıdır; hatta markaya özgü tuş takımları bile çoğu zaman çok benzeşir. ikincisi, ABD'de en fazla satan marka LG'dir (2005 yılında, 2006 noldu bilmiyorum)
    bütün LG sahiplerine selamlar, en kısa zamanda aranıza tekrar katılmak dileğiyle..

• bir kaç sorum olacaktı kg810 ile ilgili.
    alttaki tuş takımı hiç bir şartta yanmıyor mu?
    bir de bu ekrandaki tarih ve saat kaldırılamıyor mu ?
    bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.
  • edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyclah -- 9 Şubat 2007; 11:46:25 >
  • (BlueSoleil)Bluetooth'La ''LG KG320'' Hattım Avea Bilgisayardan İnternete Nasıl Bağlanabilirim , Girebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bocék -- 14 Şubat 2007; 16:45:17 >
  • arkadaslar lg chocolate ile ilgili bi sorum olacak..bu numerik tuş takımın aydınlatan ışık yanmıyor..bunun cozumu nedir??guc tasarrufu kapalı bu arada..yardımcı olursanız sevinirim...
  • fabrika ayarına dönderme kodu neydi arkadaşlar?
  • kg300'e hala oyun yüklenemiyor degil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman21

kg300'e hala oyun yüklenemiyor degil mi

yükleniyor.direk attığın jar dosyasını yükle seceneğiyle yükleniyor.fakat ilk çıkanlarda sanırım cıkmıyormuş yükle seceneği.servise yolayıp yazılım güncellemesi yaptırman gerek eğer bu şekildeyse sendeki durum.
  • ben bugün aldım hangi versiyon yüklü bilmiyorum, nasıl ögrenebilirim.
  • SELAM MİLLET LG KG920 Yİ ÇOK BEYENDİM AMA HAYATIMDA HİÇ LG KULLANMADIM LG NASIL SE VE NOKİA YA GÖRE ??
  • arkadaşlar lg telefonlarda versiyon kodu nedir bilen yok mu
  • aradım buldum LG kg300 telefon kodu 2945#*# bunu girdiginiz zaman menü cıkıyor karşınıza,siz siz olun sakın menüdeki ayarları kurcalamayın. ayrıca versiyon numarasını ve tarihini ögrenebilirsiniz. benimki eski versiyonmuş yarın servise götürüp yükleyecem.
  • KG200 veya 300 kullanan arkadaşlar, ben KG200 almayı düşünüyorum ama bir sorum olacak, kulaklıkla radyo dinlerken ses seviyesinin düşük olduğu söylenmişti, ben serviste işe gidip gelirken radyo dinleyeceğim, böyle biraz gürültülü ortamlarda problem olacak kadar düşük mü ses seviyesi?
  • Arkadaşlar askerlik dönüşü herkesin sorularını elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım.İnternete bağlanmaya fazla vaktim olmadığı için sorulara cevap yazamıyorum.Görüşmek üzere donanım haber ailesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefilmemur

KG200 veya 300 kullanan arkadaşlar, ben KG200 almayı düşünüyorum ama bir sorum olacak, kulaklıkla radyo dinlerken ses seviyesinin düşük olduğu söylenmişti, ben serviste işe gidip gelirken radyo dinleyeceğim, böyle biraz gürültülü ortamlarda problem olacak kadar düşük mü ses seviyesi?

KESİNLİKLE DEĞİL.memnun kalırsın.tek dezavantajı bt olmaması.
  • kg 200 ve 300 serisi telefonların java yüklenmeme sorunu yeni firmware ile cözülmüş.bugün teli LG yetkili bölge servisine götürdüm yeni yazılım atılması gerekiyormuş dedim onlarda tamam dogrudur dedi teli verdim ne zaman alırım diye sordum aldıgım cevap ne olsa beğenirsiniz tam 15 gün sonra alırsınız dediler bana sebep dedim,telin istanbula gönderilmesi gerekiyormuş kendileri yazılım atamıyormuş. demekki telefon bozulsa bunlar koreye gönderecek

hakikaten varmı böyle birşey ya siz bir markanın bölge yetkili servisi olacaksınız üstelik bölgede tek servis olacaksınız basit bir işlem olan cihaza yazılım atacak cihaz veya herneyse elinizde olmayacak

yarın ilk iş aldıgım teli geri götürmek LG midir nedir artık işim olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman21 -- 15 Mart 2007; 19:05:48 >

• teşekkürler hocam, o zaman olur bu iş...

quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

quote:

Orjinalden alıntı: sefilmemur

KG200 veya 300 kullanan arkadaşlar, ben KG200 almayı düşünüyorum ama bir sorum olacak, kulaklıkla radyo dinlerken ses seviyesinin düşük olduğu söylenmişti, ben serviste işe gidip gelirken radyo dinleyeceğim, böyle biraz gürültülü ortamlarda problem olacak kadar düşük mü ses seviyesi?

KESİNLİKLE DEĞİL.memnun kalırsın.tek dezavantajı bt olmaması.

• quote:

kg 200 ve 300 serisi telefonların java yüklenmeme sorunu yeni firmware ile cözülmüş.bugün teli LG yetkili bölge servisine götürdüm yeni yazılım atılması gerekiyormuş dedim onlarda tamam dogrudur dedi teli verdim ne zaman alırım diye sordum aldıgım cevap ne olsa beğenirsiniz tam 15 gün sonra alırsınız dediler bana sebep dedim,telin istanbula gönderilmesi gerekiyormuş kendileri yazılım atamıyormuş. demekki telefon bozulsa bunlar koreye gönderecek

hakikaten varmı böyle birşey ya siz bir markanın bölge yetkili servisi olacaksınız üstelik bölgede tek servis olacaksınız basit bir işlem olan cihaza yazılım atacak cihaz veya herneyse elinizde olmayacak

telefona firmware güncellemesi yapmak ciddi bir iştir; yalnızca yetkili servisler tarafından yapılmalıdır. sağda solda telefoncularda yapılan yazılım güncellemeleri markadan bağımsız olarak telefonu garanti dışı bırakır; her türlü servis gelen cihazın böyle bir muameleye maruz kaldığını farkettiği anda tamiri reddeder.
    Benim telefonuma yazılım güncellemesi + yeni kasa temin edilerek kasa değişimi 16 günde yapıldı. Eğer bu işlemi daha hızlı yapacak br yetkili servis biliyorsan bugün telefonumu satarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: tarzanabi

quote:

kg 200 ve 300 serisi telefonların java yüklenmeme sorunu yeni firmware ile cözülmüş.bugün teli LG yetkili bölge servisine götürdüm yeni yazılım atılması gerekiyormuş dedim onlarda tamam dogrudur dedi teli verdim ne zaman alırım diye sordum aldıgım cevap ne olsa beğenirsiniz tam 15 gün sonra alırsınız dediler bana sebep dedim,telin istanbula gönderilmesi gerekiyormuş kendileri yazılım atamıyormuş. demekki telefon bozulsa bunlar koreye gönderecek

telefona firmware güncellemesi yapmak ciddi bir iştir; yalnızca yetkili servisler tarafından yapılmalıdır. sağda solda telefoncularda yapılan yazılım güncellemeleri markadan bağımsız olarak telefonu garanti dışı bırakır; her türlü servis gelen cihazın böyle bir muameleye maruz kaldığını farkettiği anda tamiri reddeder.
    Benim telefonuma yazılım güncellemesi + yeni kasa temin edilerek kasa değişimi 16 günde yapıldı. Eğer bu işlemi daha hızlı yapacak br yetkili servis biliyorsan bugün telefonumu satarım.

cihaz henüz iki günlük ve hic bir problemi yok yanlızca java uygulamalar yüklenmiyor bunuda LG cıkardıgı yeni yazılımla halletmiş.telefonu götürdügüm yer LG nin bölge yetkili servisi bahsettigin gibi sağda solda yazılım atan telefoncular degil.meseleyi dikkatli okuyup anlamadan gereksiz cevap yazma..

• LG telefonlarının TAMAMINDA, yalnızca LG uyumlu java uygulamaları kullanılabilir. Bunun için ya LG'nin sitesinden indirilir uygulamalar, yahut topiğin başındaki yordam kullanılır. Bu şekilde telefonunda java uygulamaları çalıştırman mümkün.
    Ha uğraşamam diyorsan ülkemizde satılan bütün elektronik eşyaların 7 gün içerisinde koşulsuz iade garantisi bulunmaktadır, haberin olsun..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.