Şimdi Ara

Lg L194WT-SF 19' Widescreen Kullananlar buraya! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ghosting 'e rastladı mı. Ghosting testine soktunuz mu.

sonuç ne buna göre alacğaımda. lütfen bu konu hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var.
  • hdcp desteği mevcuttur. (OTHER FEATURES f-Engine, DVI-D w/ HDCP )

kaynak : http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L194WT-SF.jhtml

quote:

Orjinalden alıntı: Kutlukbey

hdcp desteği kesin olarak varmı???

• quote:

Orjinalden alıntı: McJoe

hdcp desteği mevcuttur. (OTHER FEATURES f-Engine, DVI-D w/ HDCP )

kaynak : http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L194WT-SF.jhtml

quote:

Orjinalden alıntı: Kutlukbey

hdcp desteği kesin olarak varmı???

abi hdcp vARMII HELALL YA günlerdir bunu arıyordum ps3 takılabılır ozaman bende cok memnunum süper bir lcd

• bide büyük plazmalarda bir giriş görüyorum fireware i andııryo hafiften HDMI girişi mi ne bunlar lcd monitörler de var mi. ayrıca bu ne işe yarıyor.

uzunca bir yazı değilde kısaca ne işe yaradığını nasıl bir teknoloji olduğunu yazarsanız sevinirim
  • tam olarak hdmi girişi hakkında bilgim yok.Bu lcd monitorde de bu girişten yok sadece dvi ve analog giriş mevcut.HDMI girişleri sanırım yuksek kalitede vidyolar için bir giriş yani hd yayınları için, şuanda boyle bir platform olmadığından kullanılmıyor bu girişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McJoe -- 6 Mart 2007; 0:09:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: McJoe

tam olarak hdmi girişi hakkında bilgim yok.Bu lcd monitorde de bu girişten yok sadece dvi ve analog giriş mevcut.HDMI girişleri sanırım yuksek kalitede vidyolar için bir giriş yani hd yayınları için, şuanda boyle bir platform olmadığından kullanılmıyor bu girişler.

hımm , anladım sağolasın sanırım bi yerlerden aklımda kalmıştı HDMI mıydı bilemicem ama aynı kablo üzerinden hem ses hemde görüntü aktarabilme falandı sanırım. Yüksek kalitede tabi. zaten genelde büyük plazmalarda görüyorum hep

• peki Lg L194WT-BF modeliyle tek fark sadece renk farkımı? teknosada gümüş var...ben siyah renk almak istiyorum...hangi siteden almalıyım sizce? hangi site ölü pixel garantisi veriyor? teşşekkür ederim
  • Evet sadece renk farkı Black(siyah) olması.Site olarak 15 gün ö.p. garanti veren Vatan diyorlar , tam ayrıntısını vatandan alan arkdaşlar vardı onlar bilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: ITengineer

peki Lg L194WT-BF modeliyle tek fark sadece renk farkımı? teknosada gümüş var...ben siyah renk almak istiyorum...hangi siteden almalıyım sizce? hangi site ölü pixel garantisi veriyor? teşşekkür ederim
  • ben vatandan aldım. internetten sipariş verdim. telefonda bana 1 ay ölü piksel garantisi veriyoruz , çıkarasa kargo ile gönder değişeriz dediler. şimdiye kadar tek sorunun yukarıdada yazdığım gibi dvi kablo ile oyun oynayamıyorum birde arada bir bilgisayarı açtığımda monitöre görüntü gelmiyor bunlarda muhtemelen ekran kartından kaynaklanıyor. çünkü benim monitörü arkadaşın bilgisayarına taktım herhangi bir problrm çıkmadı. bunun dışında gayet memnunum. birde film izlerken movie moduna alıp mı izliyorsunuz ben öyle yapınca parlaklık arada sırada azalıp artıyor. diğer modlarda böyle birşey yok
  • movie modunda parlaklıgın azalıp artması LG'nin f engine teknolojisinden kaynaklanıyor.Bence bu özellik mükemmel.Film seyrederken sanki sinama perdesinde seyrediyormuş gibi hissettiriyor.Ayrıca gözleri de yormuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: biologist

ben vatandan aldım. internetten sipariş verdim. telefonda bana 1 ay ölü piksel garantisi veriyoruz , çıkarasa kargo ile gönder değişeriz dediler. şimdiye kadar tek sorunun yukarıdada yazdığım gibi dvi kablo ile oyun oynayamıyorum birde arada bir bilgisayarı açtığımda monitöre görüntü gelmiyor bunlarda muhtemelen ekran kartından kaynaklanıyor. çünkü benim monitörü arkadaşın bilgisayarına taktım herhangi bir problrm çıkmadı. bunun dışında gayet memnunum. birde film izlerken movie moduna alıp mı izliyorsunuz ben öyle yapınca parlaklık arada sırada azalıp artıyor. diğer modlarda böyle birşey yok

• Monitörler, kullanan kullanmayan herkese hayırlı olsun.
    Ö.P. lere Defolun
  • ben de alalı 2 gün oldu ama bi türlü renk ayarlarını tutturamadım...

yazılar silik çıkıyor...

yardım edermisiniz?
  • bu aletden abime de aldım m.. 940 bw alıyoduk ama toptancıya bu daha ucuza gelince :))

bu arada bu da iyi alet biliyorumm..
  • ben bu ürünü beğenmedim...

renk ayarını bi türlü tuttramıyorum...

zaten divx film seyretmek imkansız...görüntüyü acayip dağıtıyor...

en kısa zamanda bunu iade edip, yerine philips in bi monitörünü alacağımm...
  • bu monitörden kullanıyorum ps3 bağlayabilrmiyiz acaba bilgisi olanlar var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.