Bildirim
LG L1960SR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ürünün özellikleri gerçekten olabilecek en iyisi kesinlikle. Bende bu LCD'yi almayı planlıyorum, gelince resimlerini koyarsın umarım -
Aldım su anda evde ama fotograf cekecek bir makınem yok :) Siteden koyayım 1 tane :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxxs -- 7 Temmuz 2008; 14:55:08 > -
LG L19 serisi çok iyi, ama bu SR modellerinde analog bağlantı olması biraz kötü, hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 7 Temmuz 2008; 15:56:59 > -
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
LG L19 serisi çok iyi, ama bu SR modellerinde analog bağlantı olması biraz kötü, hayırlı olsun.
Teşekkurler -
Birde bu LCD'nin LG L1960SR-BF olanı var acaba BF olanın ne + sı var ? -
Monitör aklıma yattı fakat şu DVI olayı gözümü korkutuyor.Kullananlar biraz daha bilgi verebilirlermi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga. -- 7 Temmuz 2008; 21:08:54 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Odin Wolf
Birde bu LCD'nin LG L1960SR-BF olanı var acaba BF olanın ne + sı var ?
Buda bf zaten ama ben yazmadım -
geçmiş olsun arkadaş aldıgınız monitörü incelerseniz film lerde oyunlarda veya herhangi bir hareketli görüntüde görüntü kalmaları insanların suratlarında çizik çizik çizgilerin görünüp görünüp kayboldugunu ve alt yazıların görünmedigini görüceksiniz
LG türkiyede daha önce aynı modeli 16 ms den sokmuştu üründe panel ve kasa aynı seri nolarda aynı ürün bozuk ztn ondan bu kdr ucuz aynı seviye daha kötü etiketi olan samsung 100 ytl daha pahalı neden die hiç sormazmı insanlar kendine :D hade geçmiş olsun -
İlk önce bende bu modeli alacaktım sonra vazgeçtim... LG L1953S Modelini aldım çok memnunum DVİ çıkışı yok ama soket alıp hallettim... Filmlerde ve oyunlarda performansı çok güzel 5000:1 Kontrasat vsvs -
19 inç ve üstü her boyutta dvi şart.Bu boyutlarda vga kullanmak kaliteyi gözle farkedilir şekilde düşürücektir...O yüzden ne olursa olsun 300 400 küsür ytl rakamlar verip LCD alıyosanız mutlaka dvi çıkışına sahip olmasına dikkat edin.Daha fazla para verirsiniz evet ama buna deger.Bu paranın nedenide dvi çıkışına aship olan ürünlerin vergisinin daha fazla olması(lüks sınıfında sayılıyo bi çıkışla :)) -
quote:
Orjinalden alıntı: 4L1
geçmiş olsun arkadaş aldıgınız monitörü incelerseniz film lerde oyunlarda veya herhangi bir hareketli görüntüde görüntü kalmaları insanların suratlarında çizik çizik çizgilerin görünüp görünüp kayboldugunu ve alt yazıların görünmedigini görüceksiniz
LG türkiyede daha önce aynı modeli 16 ms den sokmuştu üründe panel ve kasa aynı seri nolarda aynı ürün bozuk ztn ondan bu kdr ucuz aynı seviye daha kötü etiketi olan samsung 100 ytl daha pahalı neden die hiç sormazmı insanlar kendine :D hade geçmiş olsun
Manıtoru alalı 3 gun falan oldu 3-4 fılm ızledım ve oyun oynadım(cod 4 pes2008 vs ) hıc bısey farketmedım sen yazıyı yazdıktan sonra bir daha dıkkatlı ınceledım garıp olan bir şey yok
-
quote:
LG türkiyede daha önce aynı modeli 16 ms den sokmuştu üründe panel ve kasa aynı seri nolarda aynı ürün bozuk ztn ondan bu kdr ucuz aynı seviye daha kötü etiketi olan samsung 100 ytl daha pahalı neden die hiç sormazmı insanlar kendine :D hade geçmiş olsun
Çamur at, izi kalsın. Başka birşey değil! Bir monitörde bu derecede ciddi problemler varsa garanti kapsamında değiştirilir. LG gibi bir firmanın bu kadar sorunlu bir ürünü piyasaya sürebileceğini düşünmek anlamsız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwinterday -- 9 Temmuz 2008; 20:12:27 >
-
Ben de bu monitörü tercih ettim. Tercih etmemde ki ilk sebep fiyat/performansının çok iyi oluşu oldu.Tasarımı vs. de tercihimi etkiledi.Çok kaliteli ve şık bir monitör. Kesinlikle tavsiye ederim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: xxxxxs
quote:
Manıtoru alalı 3 gun falan oldu 3-4 fılm ızledım ve oyun oynadım(cod 4 pes2008 vs ) hıc bısey farketmedım sen yazıyı yazdıktan sonra bir daha dıkkatlı ınceledım garıp olan bir şey yok
güzel kardeşim iyi izle beni konuşturma burda şimdi yalanmı sölicez ÇAMUR ATMIŞ 5 YIL ÖNCE SATTIK O MONİTÖRLERİ BİZ TR LERİNİDE HEPSİ 12 MS TAMAMEN GHOSTİNG FULL GHOSTİNG ÖZELLİKLE İNSANLARIN SURATLARINA BAK VİDEO KALİTELİ OLURSA DAHA NET ANLARSIN
-
istedigin kadar incele monitörlerin hepsi arızalıdır ve ghosting vardır lg de tahmin ettigin gibi firma degildir neyse girmiyim burda :D
quote:
Orjinalden alıntı: February 29th
quote:
Çamur at, izi kalsın. Başka birşey değil! Bir monitörde bu derecede ciddi problemler varsa garanti kapsamında değiştirilir. LG gibi bir firmanın bu kadar sorunlu bir ürünü piyasaya sürebileceğini düşünmek anlamsız.
-
lg mi kaç kaç kaç kaç, elimizde kalır maazallah
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X