Şimdi Ara

LG L1970HF-BF 19'LCD 2ms 1600:1 contrast 300cd noluyoz abaaraw?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1352&productid=bd83490

merhaba arkadaslar su sıralar bir lcd almaya kararlıyım uzun zamandır philips 109x6fb yi dusunurken birden su monitore rastladım. Hızlı sistemde daha ucuz fiyati ve ozellikleri cok cezbetti beni.ama kullanan falan varmı bilmiyorum ozellikleri kagıt ustunde kalmasından korkuyorum o yuzden almadan once bi danisayim dedim

LG
    Ürün : 1970HR BF 19' LCD MONİTÖR, 2ms
    Ürün Kodu : LG.MON.L1970HRB.01
    Ekran Boyutu : 19" (48cm)
    Tepki Süresi : 2 ms
    Nokta Aralığı : 0.294mm
    Çözünürlük : 1280x1024
    Kontrast Oranı : 1600:1
    Parlaklık : ~ 300 cd/m2
    Yan Bakış Açısı : 160
    Düşey Bakış Açısı : 160
    Yatay Tarama : 30 ~ 83 kHz
    Dikey Tarama : 56 ~ 75 Hz
    Standartlar : TCO'03
    Bağlantı Tipi : D-Sub 15, DVI-D
    Güç Tüketimi : 35 W
    Ölçüler (GxYxD) : 495 x 428 x 142mm
    Ağırlık : 5.4kg

• teknoramada gördüm. dehşet kontrast var alette. ben şahsen monitör almamış olsam zorlar bundan alırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan

teknoramada gördüm. dehşet kontrast var alette. ben şahsen monitör almamış olsam zorlar bundan alırdım...
    yani fiyati 109X6FB den daha ucuz aslındawww.hs.com.tr de bende philips i hs den alıcaktım zaten bu hem ozellik olarak iyi duruyor hemde 60 ytl falan daha ucuz.Ama kafalara takılan soru peformans nasil ? ben sahsen gormedim monitoru
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuaLisT

yani fiyati 109X6FB den daha ucuz aslındawww.hs.com.tr de bende philips i hs den alıcaktım zaten bu hem ozellik olarak iyi duruyor hemde 60 ytl falan daha ucuz.Ama kafalara takılan soru peformans nasil ? ben sahsen gormedim monitoru

Alıntıları Göster
    harbıden dahset ve tıpte yerınde. Yenımı cıktı bu ?
    ve bırde olü pixel garantsi veriyomu LG ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 10 Temmuz 2006; 1:26:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

harbıden dahset ve tıpte yerınde. Yenımı cıktı bu ?
    ve bırde olü pixel garantsi veriyomu LG ?

Alıntıları Göster
    hızlı sistemde garanti suresi 3 yıl demis , 0 olü piksel garantisi yok zannediyorum.
  • quote:

hızlı sistemde garanti suresi 3 yıl demis , 0 olü piksel garantisi yok zannediyorum.

Alıntıları Göster
    ya bırde hıc bı yerde ıncelemesı yok bunun .ve aynı zamandawww.lge.com kendı sıtesındede boyle bır lcd yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 10 Temmuz 2006; 1:38:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

ya bırde hıc bı yerde ıncelemesı yok bunun .ve aynı zamandawww.lge.com kendı sıtesındede boyle bır lcd yok

Alıntıları Göster
    LG=
    http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR.jhtml

bi tane inceleme buldum
    http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1982978,00.asp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

LG=
    http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR.jhtml

bi tane inceleme buldum
    http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1982978,00.asp

Alıntıları Göster
    paneli neymiş?

edit: tn panelmiş 16.2 milyon renk bana yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 10 Temmuz 2006; 11:41:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

paneli neymiş?

edit: tn panelmiş 16.2 milyon renk bana yaramaz

Alıntıları Göster
    quote:

Kontrast Oranı : 1600:1

Çok iyi değer kesinlikle..Yakından inceleyip görmek lazım bide...

AYrıca ölü pixel garantisi warmıkı bu modelın ?

• güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: captan cursed

güzel
    Incelemede 5 uzerinden 3.5 almis, karsitligi cok yuksek birde olu piksel garantisi olsa tadindan yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Incelemede 5 uzerinden 3.5 almis, karsitligi cok yuksek birde olu piksel garantisi olsa tadindan yenmez

Alıntıları Göster
    evet 3.5 almis ama diger lcd incelemelerine bakarsanız sitede 4 un uzerinde not olan yok 4 alanda 1 model var benim gordugum orda yani o derece acayip bir inceleme :)

olu piksel garantisini bilmiyorum ama biraz arastırdım genelde sorunsuz panellermis satıcının biri su ana kadar hic olu piksel le karsılasmadigindan bahsetmis bir yerde falan

izliyorum...

• quote:

evet 3.5 almis ama diger lcd incelemelerine bakarsanız sitede 4 un uzerinde not olan yok 4 alanda 1 model var benim gordugum orda yani o derece acayip bir inceleme :)

olu piksel garantisini bilmiyorum ama biraz arastırdım genelde sorunsuz panellermis satıcının biri su ana kadar hic olu piksel le karsılasmadigindan bahsetmis bir yerde falan

izliyorum...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DuaLisT

izliyorum...

linkeri verımısın ıncelemelerın.
    bu arada alan varsabu lcd yı burda goruslerını yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignatius -- 10 Temmuz 2006; 19:58:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

quote:

izliyorum...

Alıntıları Göster
    Model özellikler bakımından harika, alacaklar bu modele yönelebilirler diye düşünüyorum.
    Ha kullanmadım pefromans olarak nasıldır bilmiyorum, ama özellik bakımından gerçekten süper.
    Lg de küçümsenecek bir marka değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

quote:

izliyorum...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ignatius

quote:

izliyorum...

http://www.pcmag.com/ daki lcd incelemelerinden bahsediyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ignatius

quote:

izliyorum...

http://www.pcmag.com/ daki lcd incelemelerinden bahsediyorum.

Alıntıları Göster
    '' it couldn't display Arial fonts smaller than 6.8 points '' pcmag

bu ne kadar kucuk oluyo biri bu boyutta buraya bir ornek yazı yazabilir mi?

• quote:

'' it couldn't display Arial fonts smaller than 6.8 points '' pcmag

bu ne kadar kucuk oluyo biri bu boyutta buraya bir ornek yazı yazabilir mi?

Alıntıları Göster
    Oyun performansı nasıldır acaba eğerki sorun yapmayacaksa alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

Oyun performansı nasıldır acaba eğerki sorun yapmayacaksa alabilirim

Alıntıları Göster
    white to black 2ms gecikme yani gercek 2 ms oldugundan oyun performası icin tavsiye ediliyor incelemede.
  • quote:

white to black 2ms gecikme yani gercek 2 ms oldugundan oyun performası icin tavsiye ediliyor incelemede.

Alıntıları Göster
    Ben de bugün Vatan Bilgisayar'a uğramıştım, oradan aldığım broşürde gördüm...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.