Şimdi Ara

Lg L7 p705 Android Güncellemesi varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce lg l7 p705 aldım şu anda üzerinde 4.0.3 android sürümü yüklü bu telefona güncelleme geldimi , internetten araştırdım yapancı bir kaç sitedei. 4.1 hakkında bazı yazılar var ama tam olarak anlayamadım ve nasıl yükleneceğini çözemedim bilgisi olan var ise yardımcı olur ise sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nic0tin

2 gün önce lg l7 p705 aldım şu anda üzerinde 4.0.3 android sürümü yüklü bu telefona güncelleme geldimi , internetten araştırdım yapancı bir kaç sitedei. 4.1 hakkında bazı yazılar var ama tam olarak anlayamadım ve nasıl yükleneceğini çözemedim bilgisi olan var ise yardımcı olur ise sevinirim.

Arkadaşım hayırlı olsun,

Ancak şöyle bir durum var. bu baktıkların yurt dışı güncellemeleridir. Şuan Türkiye için güncelleme yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nic0tin

2 gün önce lg l7 p705 aldım şu anda üzerinde 4.0.3 android sürümü yüklü bu telefona güncelleme geldimi , internetten araştırdım yapancı bir kaç sitedei. 4.1 hakkında bazı yazılar var ama tam olarak anlayamadım ve nasıl yükleneceğini çözemedim bilgisi olan var ise yardımcı olur ise sevinirim.

şuan bi güncelleme yok ama ileride olabilir zaten haberin olur geldiğinden hayırlı olsun
  • Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için..
  • selam hocam bende bugün aynı telefonu aldım yalnız 4.0.3 yüklü güncelleme yaptın. mı hocam sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.