Şimdi Ara

LG LA860V güncelleme, Widi ve bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben geçen hafta 47LA860V model bir TV aldım. Bazı problemli durumlar var. Bunlar;
    1- Widi ile bilgisayarıma bağlanamıyorum. Bir arkadaşım da denedi kendi bilgisayarı ile o da başaramadı. Bazen cihazlar birbirini görüyor, bağlantı sırasında başarısız oluyor. (Bu arada iki bilgisayarda da widi lisansı var :)
    2-Miracast aracılığıyla telefonuma da bağlanırken problem yaşıyorum. Canı isterse bağlanıyor tv, istemezse bağlanmıyor.
    3- Wireless bağlantıda kopmalar oluyor.
    4- Kamera ile hareket algılama nasıl oluyor bir türlü başaramadım. Ekranda sağ altta el sallayan adam çıkıyor ben ne yapsan tv beni algılamıyor. (bu arada kullana klavuzundaki adımları yaptım olmadı.)
    5- Şu anda tv deki yazılım sürümü 04.00.16 ancak internetten baktığımda son sürüm 04.00.18 gözüküyor. tv güncelleme bulamıyor _en güncel sürüm yüklü diyor- ben 04.00.18 sürümünü indirerek harddiskten kurmaya çalıştım. %15 e kadar kurulduktan sonra hata vererek kurulumu iptal ediyor.
    İnternet sağlayıcım teledünya ve modem de kendi verdikleri modemi kullanıyorum
    Bu problemleri servisle paylaştım Kartal servisinin hareket algılama ile alakalı bilgisi yok :S Yazılım tv bulamıyorsa son yazılım 04.00.16'dır dediler. widi bağlanmıyorsa modemle alakalıdır dediler.

Bu konularda yardımcı olabilecek var mıdır?

• Bu televizyona kampanya yapmışlar bugün...2-3 mağazada rastladım, bu sorunlar genelinde varmı acaba...
  • bu sorunların hiçbiri bende yok..muhtemelen internet bağlantınız veya modemle ilgili olabilir...
  • Televizyonun yazılım surumu nedir su an?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_oktem -- 22 Ekim 2013; 17:24:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar memnunsunuz değil mi tv den bende almayı düşünüyorum la860v
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

arkadaşlar memnunsunuz değil mi tv den bende almayı düşünüyorum la860v

6 ay oldu nazar değmesin tıkır tıkır çalışıyor 1tb hard disk ile 15gb boyutundaki filmleri cat diye acıyor modem tv ye yakın diye kablo ile bağladım hic sorun olmadı bu zamana kadar tavsiye ederim lg'nin üst segment ürünlerinden bir tanesi lm860v ultra hd tv hariç bunun üstünde lm960v var oda en düşük 55inc ben 3100 tl ile almıştım.

• emrihak kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. bilirsiniz alması çok zor oluyor :) insanın aklında deli sorular. mkv oynatıyor değilmi hertürlüsünü. x264 720 1080p blueray dtshd çözüyor sorunsuzca. smart tv si zaten iyiymiş media oynatıcı konusunda da bize ayrı bir media player aldırmazsa sorun yok alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

çok teşekkürler. bilirsiniz alması çok zor oluyor :) insanın aklında deli sorular. mkv oynatıyor değilmi hertürlüsünü. x264 720 1080p blueray dtshd çözüyor sorunsuzca. smart tv si zaten iyiymiş media oynatıcı konusunda da bize ayrı bir media player aldırmazsa sorun yok alınabilir.

Bluray rip olan mkv 15 gb kadar takılmadan acıyor ama direk dts bluray acarmi denemedim hic bende. Smart tv olayı cok kullanılan bir şey değil ama piyasada en iyi smart tv lg ve Samsung fakat cok ihtiyac duymadım ben ama emin ol harici bir media player almana gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.