Şimdi Ara

LG LA970V NANOLED KULLANICILARI DERNEĞİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
8
Favori
11.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bir fark göremedim. Yükleme işini açılışta uyarı çıktı güncelleme var diye.
    Tamam dememe rağmen bir süre sonra ağ hatası nedeneiyle güncelleme tamamlanamadı uyarısı vererek update yapmadı.
    Bundan öncekin güncellemede de aynısı olmuştu. Son 2 seferdir destek sayfasından indirip usb den flash diskle kuruyorum.
    Halbuki internete bağlı görünüyorum ayrıca internet sayfalarını ve LG Smart TV yayınlarını sorunsuz alabiliyorum.
  • Okula LG nin tv lerini takan servis elemanına 55la970v aldığımı ancak 4k yayını göstermediğini söyledim laf olsun diye.
    Bana uyduya bir şeyler gönderildi gibi bir şey dedi. Yazılımı güncelse göstermesi gerekir dedi.
    Bir heves eve geldim.
    Önce yazılımı kontrol ettim. 04.07.08 lg nin sitesine baktım. Benim televizyon daha güncel.
    Sonra hem TÜRKSAT 4k hemde hotbird de 4k yayınları bulmaya çalıştım.
    Ama nanay.
    DVB-S ve DVB-S2 ikisinide denedim.
    Söyledikleri gibi bu sorun muhtemelen yazılımla ilgili değil.
  • Upgrade Kit ile ilgili bir gelişme var mı arkadaşlar?
    Satıcının adresi belli ise bir mail gönderelim.
  • Belki gereksiz muhabbet oluyor ama.
    Aydın MediaMarkta hanım mağaza gezerken bende ellerim cebimde televizyonlara bakıyordum.
    Yanıma böyle zeki izlenimi veren bir satış elamanı geldi.
    Bende niyetimin almak değil bakmak olduğunu söyledikten sonra bu 4K mevzusunu açtım.
    Bana üstüne su içmeniz lazım dedi.
    Sonrada aslında yazılım atılınca izleniyor. Ama televizyonun görüntü kalitesi düşüyormuş, üstelik ayrıca para ödemek lazım dedi.
    Sonrada yanımda uzaklaştı başka bir şey soramadım.
    Böyle bir şey olsa buralarda mutlaka bilen biri olurdu.
    Yinede yazayım dedim.
  • Galiba güncelleme ile 4K sorunu çözülemeyecek. Kaç aydır bekliyorum. Resmen kandırıldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG la970v nin kıt olayından sonra kamera ve ses sitemi çalışırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman Atila

LG la970v nin kıt olayından sonra kamera ve ses sitemi çalışırmı

Sanırım kamera çalışmıyor olabilir, Siz upgrade için bir yol bulabiliriz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükseltme kimlere ücretsiz birde ses sistemi bu işlemden sonrada TV kapandığında orjinalinde olduğu gibi görünmez oluyormu

• Bazı webos TV lerde dahili kamera var webosa yükseltmede niçin göstermiyor

• Sevili arkadaşlar, birkaç gün önce televizyonumda bir sorun ortaya çıktı, sanırım nano filer ile ilgili, ekranın bir alnında koyu leke belirdi, araştırdığımda forumdan bir arkadaşımızın da başına geldiğini ve cihaz değişimi kararı çıktığını öğrendim, benim cihazımı da servis bugün aldı, karar bekliyorum, sizlerde garantiniz bitmeden bu konuya karşı dikkatli olun, bu cihazlarda kronik bir sorun olabilir. Cihazım yaklaşık 1,5yıllıktı.

http://forum.donanimhaber.com/m_114273601/tm.htm

LG LA970V NANOLED KULLANICILARI DERNEĞİ

• 4.27.10 yazılım versiyonu geldi en son ve 3d kalitesi farkedilir duzeyde arttı fakat tr altyazılarda çok takılma ve sonra birden hızlı şekilde ileri sarma oluyor. Eskiden de olurdu. Şimdi daha sık. Fakat 3d görüntüler çok net.
  • 11/04/2016 15:00 televizyonu 45 sonra yükseltme kiti gelmiş e posta telefonlarım boşa gitmedi 13 nisan yani yükseltme yapılmış olarak lg servisi getirecek bakalım hayırlısı

• Lg 55la970v TV ne yükselme yapıldı Kamerası gösteriyor skype görüntülü görüşme yapılıyor ses sistemi TV kapanınca gizleniyor trt4k gösteriyor webos hiçbir TV ye bu kadar yakışmamıştır lg servise teşekkürler upgrade kıt ücretli saygılar

• Çıkan akıllı kumanda ve anakartı satılıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman Atila

Lg 55la970v TV ne yükselme yapıldı Kamerası gösteriyor skype görüntülü görüşme yapılıyor ses sistemi TV kapanınca gizleniyor trt4k gösteriyor webos hiçbir TV ye bu kadar yakışmamıştır lg servise teşekkürler upgrade kıt ücretli saygılar

Hayırlı olsun herkes merak ediyor kaça maloldu.
  • 850tl ye herşey dahil sipariş için lg müşteri hizmetleri ve lg servisi ile bayağı bir diyalog kurdum ayrı yetten değişen parçalar 1yıl garantili

• Osman Atila O kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız işlemi biraz daha açık anlatırsanız. Siparişi nereye verdiniz. Ödemeyi nasıl yaptınız. Televizyonu servis alıp götürdü kiti takıp geri mi getirdi?
    Yukarıda yazdığınız yorumlardaki Türkçe'ye hayran olmamak mümkün değil...

" 11/04/2016 15:00 televizyonu 45 sonra yükseltme kiti gelmiş e posta telefonlarım boşa gitmedi 13 nisan yani yükseltme yapılmış olarak lg servisi getirecek bakalım hayırlısı"

Biraz daha düzgün ifade ederek ve uzun anlatırsanız çok memnun olurum.
    Aynı ürün bende de var. Avrupa şampiyonası öncesi bunu bende yaptırmayı düşünüyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curacura -- 15 Nisan 2016; 16:11:14 >
  • 2 yıl önce çıkmış bir tvde 4k izleyememek bence normal
    Bence takılacak bir durum değil
    Bende 4k tv varda ne oluyor bu tv nin hd görüntüsü benim tvnin hd görüntüsünden iyidir cünki oled

• Arkadaşlar daha önce yazdım forumdan bir arkadaşımın ve benim aynı model televizyonlarımız aynı şekilde arızalandı, yukarıda resim var. Bizim şansımız garanti süresi içinde bunun olmuş olması zira ben bunun genel bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü lg hiç itiraz etmeden direkt değişim kararı veriyor. Sorun sanırım tv nin en önemli özelliği olan arka aydınlatma ledlerinden birinin yanması. Zaten bu tv sen sonra arka aydınlatmalı tv kalmadı. Bunu söylediğim için Üzgünüm inşallah olmaz ama böyle bir sorun Yaşatma problemi olan ve garanti sürelerinin dolmak üzere olan cihazlara 850tl daha gömmek biraz riskli. Eğer bu sorun 4 ay sonra olsaydı cihaz elimde öylece kalmış olacaktı. Bu durum olmasaydı bende mutlaka bu upgrade i yaptırırdım çünkü dediğim gibi full array local dimming cihaz artık hiç kalmadı oled dışında bu cihazın siyah performansını verebilecek başka cihaz yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• curacura C kullanıcısına yanıt
    Kardeş amacım edebiyat dersi değil .Forumlarda önemli olan sonuçtur Ben yükseltme işlemi kaç liraya mal oldu sonuçları hakkında bilgi verdim sonuçta kimsenin bilgi sahibi olmadığı konuyu devrik cümleler dede olsa net bilgiler verdim masal anlatmadım ben bu işlemi gerçekleştirebilmek Amerikan ve Fransız forum sitelerini üç ay inceledim. Lg müşteri hizmetlerini arayıp TRT4K seyrememediğizi ve yükseltme işlemi istediğinizi söyleyin veya lg destekten e posta atın yükseltmeden sonra TV başka bir TV oluyor tavsiye ederim

Sorunuz olursa cevaplarım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.